נכתב במקור על ידי לחץ כאן בפרטי מה מפרסם :\ לא אחי גם בפרטי לא תפרסם פה אשכול ותשאל מי רוצה... נכתב במקור על ידי Display תגלה כבר!!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker לא אחי גם בפרטי לא תפרסם פה אשכול ותשאל מי רוצה... תגלה כבר!!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
יאללה ביי מסוקסים.
הודעה אחרונה לדרך.
נכתב במקור על ידי Display גלה לי בבקשה ידידי
נכתב במקור על ידי לחץ כאן אין פה אף אחד... נו מה נראה לך שאני יעשה לך עם המספר??? שתשלח לי אותו לאיזה אתר שאי אפשר להתנתק ממנו.. חוץ מזה למה צריך בכלל מספר טלפון בשביל לאשר אימייל?
נכתב במקור על ידי לחץ כאן תשאל את גוגל... ובאסמס יהיה כתוב לך שזה גוגל, אני לא יכול לרמות אותך בשום דרך :\ רוצה אני יפתח לך משתמש?
נכתב במקור על ידי לחץ כאן לא ממש. נו כבר רשמתי פרטים והכל אני רק צריך אישור של פלאפון נווו אז תרשום לי את כל הפרטים בפרטי ואז אני יפתח לך
נכתב במקור על ידי לחץ כאן נו מה אתה צוחק עלי... אתה יכול או לא אחי? :\ לא לא אחי לא מתאים.. קח את הטלפון של אבא או אמא ותעשה מה הבעיה להשיג טלפון כפרה עליך?
בוקר טוב הומואים
בוקררררררר אששששששש
fuck you all
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles fuck you all שצ..
נכתב במקור על ידי Heracles fuck you all אחי, לפני שאתה מפרסם אשכול שכולו באנגלית, תלמד אנגלית..
קקי גדול גדול מה ציפור קטן קטן אוףףףף משעמם לייייייייי
חוקי הפורום