קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] באלי למות ! בת 13
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 01-09-2011, 22:16
  2. חבר'ה אני עומד למות
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 14:50
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 09:26
  4. עזרה אני עומד למות
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 14:48
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:18
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

באלי למות :( - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של iToucher
    שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ
    לטעות זה אנושי , לסלוח זה אלוהי

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    אתה רוצה לדבר על זה יותר לעומק בפרטי? נראה לי פה לא כל כך מתאים.
    בסדר תשאיר לי בהודעה סקייפ או מסן

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

זה שאתה תחתוך ורידים וכאלה לא ממש יפתור משו
    ישלך דברים שלהמון ילדים אין ! אתה צריך להיות מאושר שזה נפל עלליך וישלך דברים שהמון ילדים חולמים עליו
    תנסה כמה שפחות לריב עם אמא שלך תשב איתה ותדברו תגיד לה שהשינוי שאתה רוצה לעבור אם הגוף שלך חשוב לך מאוד
    אם אתה באמת רוצה לעשות תשינוי הזה אז באמת כדי שתשב ותדבר איתה
    ובנוגע לחברים שאלה ... הם לא מתחברים עליך או שאתה אנטי ולא מתחבר עלייהם ?
    אני חושבת שכדי לך לללכת אולי לאיזה חוג של מחשבים שאולי יענין אותך אני לא יודעת בן כמה אתה אבל אני בטוחה שיש חוגים כאלה כמעט לכל הגילאים אולי שם תמצא איזה ידיד שתוכל לדבר איתו וגם יהיה לכם משו משותף

מקווה שעזרתי במשו
    שיהיה לך בהצלחה

שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי pupi צפיה בהודעה
    זה שאתה תחתוך ורידים וכאלה לא ממש יפתור משו
    ישלך דברים שלהמון ילדים אין ! אתה צריך להיות מאושר שזה נפל עלליך וישלך דברים שהמון ילדים חולמים עליו
    תנסה כמה שפחות לריב עם אמא שלך תשב איתה ותדברו תגיד לה שהשינוי שאתה רוצה לעבור אם הגוף שלך חשוב לך מאוד
    אם אתה באמת רוצה לעשות תשינוי הזה אז באמת כדי שתשב ותדבר איתה
    ובנוגע לחברים שאלה ... הם לא מתחברים עליך או שאתה אנטי ולא מתחבר עלייהם ?
    אני חושבת שכדי לך לללכת אולי לאיזה חוג של מחשבים שאולי יענין אותך אני לא יודעת בן כמה אתה אבל אני בטוחה שיש חוגים כאלה כמעט לכל הגילאים אולי שם תמצא איזה ידיד שתוכל לדבר איתו וגם יהיה לכם משו משותף

מקווה שעזרתי במשו
    שיהיה לך בהצלחה
    תודה אבל תלא מבין כמה פעמים דיברתי איתה זה לא עוזר ואני מסנה להשלים היא לא רוצה היא אומרת שאני כבר לא הבן שלה ושלא באלה לדבר איתי כול הזמן אני רק איתה על שטויות באמת שאין לזה פיתרון אחר חוץ מזה? באמת אני כבר לא יכול
    נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 19-10-2011 בשעה 16:08.

שלום,
    מהמלים שכתבת אני שומעת שאתה לא מרגיש טוב עם עצמך, מרגיש מיואש ומתוסכל ...יש לך הכול אבל אתה לא מאושר...מנסה לעשות דברים ולא מצליח, למרות שיש לך את כל הכישורים והאפשרויות...רציתי להציע לך עוד דרך לנסות להתמודד עם הבדידות והתסכול, רציתי להזמין אותך לצ'ט של סה"ר (חפש בגוגל את האתר סה"ר) תוכל לשוחח עם המתנדבים שלנו בחופשיות ובלי לחשוש ואנחנו נעזור לך להיות פחות לבד...
    אם תרצה לשתף אנחנו נהיה שם בשבילך
    שלך, מתנדבת סה"ר

שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי סהר תמיכה צפיה בהודעה
    שלום,
    מהמלים שכתבת אני שומעת שאתה לא מרגיש טוב עם עצמך, מרגיש מיואש ומתוסכל ...יש לך הכול אבל אתה לא מאושר...מנסה לעשות דברים ולא מצליח, למרות שיש לך את כל הכישורים והאפשרויות...רציתי להציע לך עוד דרך לנסות להתמודד עם הבדידות והתסכול, רציתי להזמין אותך לצ'ט של סה"ר (חפש בגוגל את האתר סה"ר) תוכל לשוחח עם המתנדבים שלנו בחופשיות ובלי לחשוש ואנחנו נעזור לך להיות פחות לבד...
    אם תרצה לשתף אנחנו נהיה שם בשבילך
    שלך, מתנדבת סה"ר
    טוב נראה תודה בכול אופן

אחד הדברים שעושים הכי טוב במצבים כאלה זה לצאת לריצה. הייתי מציע לך לצאת לריצה בכל פעם שאתה מרגיש רע. לא חייב ריצה, אפילו הליכה מהירה. הרעיון הוא לעשות ספורט. כשאנחנו עושים ספורט, מכל סוג שהוא, מלב העובדה שהדם זורם יותר מהר וזה מעורר, גם מופרשים חומרים במוח שגורמים לנו לחשוב בצורה צלולה יותר. אל תעשה החלטות גדולות על ישיבה מול האתר "החיים שלי בזבל", תעשה אותם אחרי איזו ריצה טובה. אתה תראה שפתאום אתה יכול לחשוב בצורה צלולה יותר ולעשות החלטות שיובילו אותך לשינוי בחייך. בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תקשיב , למות זה לעולם אבל לעולם לא הפיתרון.

קודם כל , אם מפריע לך לריב עם אמא שלך , דבר איתה.. היא אמא שלך , היא תמיד תרצה שתמיד יהיה לך רק טוב ואם לא תפתח אלייה , חבל.
    היא אוהבת אותך ותאמין לי שאם תפגע בעצמך היא תפגע בעצמה יותר.
    אם אתה מנסה לדבר איתה והיא מסרבת להקשיב , פנה ליוצעת בית הספר\מחנכת הכיתה או מישהו שאתה יכול לסמוך עליו ושתף אותו..

אני מניח שאתה בסביבות ה 13 - 15.. כן , זה שיא ההורמונים , תסמוך עליי שעוד שנה שנתיים אתה לא תרצה יותר לפגוע בעצמך , מניסיון.
    גם אני הייתי שמן וגם אני לא הייתי מקובל וגם אני רבתי ה-מ-ו-ן עם אמא שלי אבל לא נתתי לזה לשבור אותי!
    לקחתי את עצמי בידיים ואמרתי "עד כאן!" והתחלתי ללמוד יותר , לעשות יותר ספורט , עשיתי את הדברים שטוב לי לעשות למרות שזה דיי היה מחשב ומשחקים..

תסמוך עליי שזאת רק תקופה והיא תעבור..
    חבל שתבזבז את עצמך על שטויות..

ויש לי טיפ להרזיה מהירה ובטוחה:
    לא לאכול את כל הבמבות האלה ולא לשתות מיצים , רק מים..
    המיצים הם הכי משמינים!
    במיוחד מיץ ענבים!

ושטויות , תזרום עם החיים.. תשחק במחשב הסוס שלך (מחשב ב 10 אלף שקל?? וואו!!)
    עזוב את ה"חברים" האלה.. בגיל הזה אין באמת חברים.. אבל כשתגיע לגילאים גדולים יותר (16 - 18) אתה לא תרצה לפגוע בעצמך יותר ואפילו תצחק שרצית לעשות דבר כזה..

משתמש משקיע האוואטר של Mr Hardal
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    179
    נקודות
    729
    משפט מחץ
    קשה יש רק בסודוקו - וגם אותו פותרים

שמע, כמו שכבר אמרו לך.. לכל אחד יש דרכים משלו להתמודד עם התחושה של הבדידות, שאגב לי בזמן האחרון מופיעה הרבה..
    חודש שעבר אני וחברה שלי שהיינו כל הזמן ביחד נפרדנו, ופתאום קורה לי הרבה פעמים מצבים שאני לבד, ואני מרגיש בודד לא רק פיזית..
    כשלי יש ת'הרגשה הזאת אני פשוט מתחיל לדבר עם בנות (ידידות)... לא יודע למה, אבל כשאתה מדבר עם בחורה, זאת שיחה אחרת מאשר לדבר עם חבר... זה נותן הרגשה הרבה יותר טובה..

אני ממליץ לך להתחיל לפתח קשר (לאו דווקא רומנטי, יכול להיות גם קשר ידידי וחברי) עם בנות.. תמצא ידידות.. זה באמת דבר שטוב שיהיה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אם אתה רוצה להשתנות תקשיב לדבר הבא:

1. תשתנה תעשה דברים שלא עשית עד עכשיו - שאתה הולך לחדר כושר תתאמץ ממש תרגיש שכבר אין לך כוח ואל תוותר לעצמך תקרע את עצמך, תשמור על תזונה נכונה ואל תצפה מאמא שלך לעזור לך ולהכין בשבילך תנסה להיות יותר עצמאי ותציב לעצמך מטרה וכ
    2. אל תשאר הרבה בבית תהיה נחמד ולא אגואיסט ( אני לא יודע מה אתה עכשיו אבל אני רק מציע) תהיה אדיב תתיידד עם בנות ואל תחשוב על זה שאתה שמן או לא נראה טוב פשוט תהיה נחמד ואל תנסה להיות קול כל הזמן
    3. אל תחשוב מחשבות כאילו של מוות תחשוב שאתה שווה יותר מכולם ובאמת אתה אם כזה גאון מחשבים תעשה עם זה משהו, תתחבר עם ילדים לא מהמקובלים המגעילים האלו ולא עם ערסים אלא עם ילדים נחמדים אבל לא חננות מעפנים תחפש ילדים כמוך
    4. תצא לסיבוב בעיר תצא מהבית ותעשה ספורט ואל תחשוב אף פעם על מה חושבים עליך תחשוב על כמה שאתה יותר טוב מכולם וכולם טמבלים ואתה תותח

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcLusv1e צפיה בהודעה
    רבתי עם אמא שלי
    קיללתי אותה וכול הזמן שאני מנסה לעשות משהו זה לא מצליח לי אני כבר לא יכול אני תמיד מנשא לקפוץ מהחלון לחתוך ורידים אני פשות לא יכול אין לי חברים אני שמן מגעיל אני בחדר כושר רוצה כבר לרדת אני לא מצליח אמא שלי לא מכינה לי לפי התפרטית אני לא מצליח בלי זה
    אני כבר לא יכול באלי למות אני ממש חכם מחשבות עסקיים יוזמה אני מגיל שש נוסע באוטובוסים לבד מכין אוכל דואג לכולם גאון מחשבים ועוד דברים שלו באלי לפרט פה ויש לי הכול אני לא מתלונן איפון גלקסי טאבלט מחשב סוס שנבנה ידני ב 10 אלף אבל אני לא מרוצה פשות באלי למות לא יודע למה לא מצליח לי כלום !!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי
    אני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!
    תשמע קראתי את כל התגובות ופשוט צמרמורת...
    הקטע עם אמא שלך זה כלום באמת כל אמא צועקת על הבן שלה שהיא עצבנית אבל שקורה לך משהו היא תיהיה ראשונה !
    אני אומר לך מניסיון אמא שלי צעקה עליי איזה פעם יום אחרי זה הייתי חולה,התייבשתי,התעלפתי והיא נכנסה להלם היא לא יכלה לעשות כלום היא ישר צעקה לאחשלי ולאבא שלי ובאה איתי לבית חולים !
    הקטע שאמרת שאתה שמן אתה צריך לעשות יותר ספורט ריצה שכיבות סמיכה כפיפות בטן וכו' !
    והקטע של החברים זה יותר פשוט אתה כנראה לא מתחבר לילדים או שכן אבל זה קצת איטי אצלך.. אולי אתה יותר אאוטסיידר אתה צריל ללכת לחוג ואז תראה איך אתה מצליח להתחבר לילדים !
    מקווה שעזרתי אפילו בדבר הכי קטן !
    נ.ב: מוות זה לא הפתרון! ואף פעם אל תתנדב למות כי יבוא מישהו ויהרוג אותך !
    והורים תמיד צודקים גם כשאתה לא רואה את זה !

שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תשמע קראתי את כל התגובות ופשוט צמרמורת...
    הקטע עם אמא שלך זה כלום באמת כל אמא צועקת על הבן שלה שהיא עצבנית אבל שקורה לך משהו היא תיהיה ראשונה !
    אני אומר לך מניסיון אמא שלי צעקה עליי איזה פעם יום אחרי זה הייתי חולה,התייבשתי,התעלפתי והיא נכנסה להלם היא לא יכלה לעשות כלום היא ישר צעקה לאחשלי ולאבא שלי ובאה איתי לבית חולים !
    הקטע שאמרת שאתה שמן אתה צריך לעשות יותר ספורט ריצה שכיבות סמיכה כפיפות בטן וכו' !
    והקטע של החברים זה יותר פשוט אתה כנראה לא מתחבר לילדים או שכן אבל זה קצת איטי אצלך.. אולי אתה יותר אאוטסיידר אתה צריל ללכת לחוג ואז תראה איך אתה מצליח להתחבר לילדים !
    מקווה שעזרתי אפילו בדבר הכי קטן !
    נ.ב: מוות זה לא הפתרון! ואף פעם אל תתנדב למות כי יבוא מישהו ויהרוג אותך !
    והורים תמיד צודקים גם כשאתה לא רואה את זה !
    מי זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מי זה?

זה לא משנה..
    פשוט תעשה את מה שאמרו לך פה..

חבל עלייך , תחכה לעתיד והכל יהיה טוב

מי זה?
    אני מפרסם את עצמי בעילום ששם !
    מקווה שעזרתי תמיד אתה יכול לדבר איתי אם אתה רוצה !

ציטוט נכתב במקור על ידי xlocke צפיה בהודעה
    זה לא משנה..
    פשוט תעשה את מה שאמרו לך פה..

חבל עלייך , תחכה לעתיד והכל יהיה טוב
    הוא צודק !

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,454 | הודעות: 8,174,041 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect