אין לי חחחח אני מסוג אלה שבסוף יוצא שהם קיבלו איזה משהו חח
אין לי חחחח אני מסוג אלה שבסוף יוצא שהם קיבלו איזה משהו חח
אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.FAIL_NAME לשעבר .
|
|
חח וואי היו לי מלא..שמעו בטיול השנתי ישנו באכסנייה והייתי בחדר עם חברה הכי טובה שלי ועוד ילדה. אז באמצע הלילה אני וחברה הכי טובה שלי קמנו והילדה האחרת הייתה יושנת חח לקחתי משחת שיניים ומרחתי לה על כול הפרצוף! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שהיא קמה היא הרגה אותנו XDDD
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אני וחברים שלי בטיול (יומיים) שמנו הזעקה מטלפון של חבר שלי וחיברנו את זה לרמקולים מגבירים ואז הפעלנו את זה וכולם התחילו להשטין מפחד. חחחח
חחח..
בטיול השנתי גם אני ישנתי באכסניה 4 ימים, אז בקיצור כל המורות ישבו בחוץ כל הלילה אז אני וחבר שלי יצאנו מהחדר באיזה 3 וחצי בלילה שהמורות עוד שניה מתות מעייפות הן ממש כמו מסוממות XD
בקיצור אני וחבר שלי נכנסו לחדר של הבנות ולחבר שלי בפלאפון יש אזעקה והוא בא עם בוקסה, נכנסו לחדר של הבנות והדלקנו את הרינקטון
של הרוצח שבא בא למקלחת עם סכין ... באיזה סרט אחד.
וכל הבנות צרחו מפחד משהו חזק !!!!
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
חח היה לי קטע באכסניה בליילה הרטבנו את הרצפה ואחד רץ בלי סוף ושיחק עם הפנס הוא כזה צורח ודופק נפילה של החיים שלו
וגם באותו לילה היה לאחד מהם אקס בטעם שוקלד הוא החליט להשפריץ אותו וילד אחד דיבר בליסוף אז הוא השפריץ לו לפה
אחרי שעה שהוא היה בשירותים רק יוצא וחוטף עוד פעם הוא היה כך בשירותים איזה חמש פעמיים
לפניי שנתיים המורה הסתובבה עשיתי לה מהחורה אה אה כאילו תנועה..
היא בא עליי והיא הרגישה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חח פעם לא ידעתי מה המילה זובי אומרת אז המורה עושה לי תן לי את הנייד שלך אני בא לה זובי חח נתנו לי השעייה
קונדום בתוך התיק........ חחחחחחחח
אה וגם בטיול השנתי הוצאתי על המורה אקדח צעצוע מיום העצמאות והתחלתי לצעוק עליה להרים ידיים ושלא תגיד לי מה לעשות כי אני פה עם האקדח!