קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Orb, גירסה 2.50 | גישה מרחוק לספריית המדיה
    על ידי The Hangover בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-10-2009, 15:13
  2. [עזרה] התחברות למחשב אלר דרך גישה מרחוק
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-01-2008, 12:05
  3. [עזרה] התחברות באמצעות "גישה מרחוק"
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-12-2007, 21:19
  4. [שאלה]מנסה לחבר כרטיס מסך למחשב והוא לא מתחבר
    על ידי MaTaN בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 22:01
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 20:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

מנסה לאפשר גישה מרחוק למחשב בבית של ההורים שלי ללא הצלחה

ברירת מחדל מנסה לאפשר גישה מרחוק למחשב בבית של ההורים שלי ללא הצלחה

אהלן חברים,

אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לכאן או לתת פורום של נתבים ורשתות. אם זה לא שייך - אז סליחה מראש.
    יש לי בעיה עם Remote Desktop Protocol של Windows. מזה זמן רב שאני מנסה לאפשר גישה מרוחקת למחשב בבית הורי, אך ללא הצלחה. עברתי כבר על לא מעט מדריכים, ועדיין לא הצלחתי להבין את הבעיה.
    אני אתאר פה (בעזרת המחשה של תמונות) מה עשיתי ומה קורה כשאני מנסה להתחבר מרחוק:

טוב, אז נתחיל עם פרטי מערכת ההפעלה:

בשלב הראשון, אפשרתי שליטה מרחוק:

הוספתי את המשתמשים שיכולים להתחבר (בהתחלה לא הוספתי את האופציה הזו, אבל קראתי באחד המדריכים ששלב זה נדרש לצורך המשימה. החיבור מרחוק למחשב לא הצליח בין כשהוספתי את רשימת המשתמשים ובין כשלא הוספתי אותה):

כמו כן, דאגתי שה- firewall של windows לא יחסום אותי:

לאחר מכן, הרצתי console והקלדתי שם ipconfig:

את מה שהיה כתוב תחת IPv4 הזנתי תחת "Server IP Adress" ומה שהיה כתוב תחת "Default Gateway" הזנתי תחת Remote Host (*** לדעתי הבעיה היא איפשהו פה. לא מצאתי מדריכים כ"כ טובים על קינפוג הראוטר, במיוחד לא מהסוג שלי, וקצת אילטרתי פה. האמת, שגם עשיתי נסיון והחלפתי בין הערכים הללו. גם ניסיתי כל מני שילובים של לשים במקום אחד מהשדות הללו את כתובת ה- IP שהיתה לי שם. אני לא בטוח אם הרצתי את כל הפרמוטציות האפשריות של כל השילובים האפשריים, אבל אני די בטוח שכן ניסיתי אותם. אני גם לא בטוח שכל הקינפוג הזה צריך להיות תחת NAT -- Virtual LAN, אבל זה מה שנראה לי הכי נכון בהתאם לכל המדריכים שקראתי וראיתי):

בשלב האחרון, בדקתי מה כתובת ה- IP במחשב אליו אני מעוניין להתחבר (הנשלט) ע"י כניסה לאתר www.whatismyip.com:

את הכתובת הזו הזנתי ב- Remote Desktop Connection של המחשב ממנו התחברתי (השולט). ולהלן השגיאה שקיבלתי:

זהו. עד כאן הפירוט בתמונות. עכשיו אני אוסיף עוד טיפה מידע מסביב (בלי תמונות):
    1. סוג הנתב שלי הוא "מודם נתב אלחוטי FOCUS TELECOM – ASUS AM 604g" (לא יודע אם זה מספיק. זה מה שהצלחתי למצוא שכתוב עליו. חיפשתי בנרות עוד פיסת מידע על הנתב, אך ללא הצלחה).
    2. קראתי איפשהו (ואפילו בכמה מקומות) שצריך שתהיה סיסמא במחשב הנשלט. אז הוספתי סיסמא כזו. העניין הוא שיצרתי שם שני משתמשים - האחד Admin (עם זכויות Administrator כמובן), והשני כ- Standard User (או איך שהם לא קוראים לזה). ה- Admin מוגן בסיסמא. ה- User לא מוגן בסיסמא.
    3. היוזר שהיה פעיל בעת שניסיתי להתחבר מרחוק היה ה- User (כלומר, זה שלא מוגן בסיסמא. אבל ראיתי שכל דבר שה- User מנסה לעשות שהוא קצת מסוכן למחשב, הוא נדרש לספק את סיסמת ה- Admin, ולכן הנחתי שגם במקרה הזה אני מכוסה מבחינת הסיסמא. בכל אופן, גם אם זו הסיבה לכך שלא הצלחתי להתחבר מרחוק - הייתי מצפה לקבל הודעת שגיאה קצת יותר ספציפית ולא כזו שאני לא יכול להבין ממנה מה הבעיה). אם אתם שואלים למה אני לא מנסה להוסיף סיסמא ל- User אז זה משתי סיבות שאפרט בהמשך.
    4. קראתי באיזשהו מקום שאי אפשר להתחבר בעזרת RDP למחשב שנמצא על אותה הרשת הביתית (לא יודע כמה זה נכון, אבל שיהיה. למיטב הבנתי, זה הרבה יותר קל להחבר מ-"קרוב" מאשר מ-"רחוק"). אז שלל נסיונותי להתחבר למחשב מרחוק כלל נסיון התחברות מהרשת הביתית, נסיון התחברות מהרשת הסלולארית (קרי, הפעלתי את האופציה להפוך את הפלאפון שלי לנתב והתחברתי אליו דרך המחשב השולט) ונסיון התחברות מרשת נפרדת ולא קשורה בעליל. כולן עלו בתוהו.
    5. עד לא מזמן (לפני כיומיים), על המחשב הנשלט היתה מותקנת מערכת הפעלה WindowsXP (לא זוכר איזה Service Pack ואין לי מידע נוסף על מה שהיה שם. לא זוכר ומסיבות ברורות אין לי אפשרות גם לברר זאת). גם על מערכת הפעלה זו נתקלתי באותה הבעיה (ועליה עברתי הרבה יותר נסיונות מאשר על ה- Win7 החדשה והטריה. הדבר היחיד שלא ניסיתי כשהיתה מותקנת מערכת ההפעלה WinXP היה להוסיף סיסמא למחשב (מסיבות שיפורטו). גם כאן הייתי מצפה שאם זו סיבת הכשל, אז לפחות שהודעת השגיאה היתה מידעת אותי בכך.
    6. המחשב השולט (או יותר נכון, חלק מהמחשבים השולטים מהם נעשו עד כה כל הנסיונות) הצליח להתחבר בעזרת RDP למחשב של חבר שלי, כך שהבעיה היא בוודאות לא בשולט, אלא בנשלט.

והינה הסיבות לכך שאני לא מוסיף סיסמא למשתמש:
    1. כפי שציינתי, מדובר במחשב בבית של ההורים שלי. אתם לא יודעים איזה כאב ראש זה לגרום להם לקבל את העובדה שהם החליפו מערכת הפעלה שאמורה להיות יותר ידידותית למשתמש (כן, ההורים שלי, כמו רוב ההורים בעולם הם מהדור הזה שלא מתחברים לכל מה שקשור במחשבים). גם עצם העובדה שהמחשב עובד יותר מהר (עקב ניקוי של כל הזבל שהיה בו "על הדרך") לא גרמה להם להעלות חיוך על פניהם. אם אני אוסיף להם גם סיסמא - זה לא יגמר בטוב.
    2. אז הינה המטרה הסופית אליה אני שואף להגיע (כן, חיבור מרחוק הוא בעל ערך משל עצמו ואני אסתפק גם בו אם לא תהיה לי ברירה, אבל עדיין קיימת השאיפה למשהו קצת-הרבה יותר מורכב שהופך את החיבור מרחוק לתחנה בדרך הרוויה בלימוד עצמי):
    להריץ WMware Workstation במחשב שבבית הורי.
    בתוכו, להריץ 2 (או יותר. תלוי בכמה המחשב יוכל לעמוד) מחשבים וירטואליים שם שיהיו מחוברים בעזרת Team (שעדיין לא יצא לי לחקור את הפיצ'ר הזה).
    אחד מהמחשבים הוירטואליים יהיה Win7 אליו אני אתחבר בעזרת RDP (כן. למחשב הוירטואלי. וכבר יש לי כמה מדריכים פתוחים בנושא איך מממשים זאת. הדבר היחידי שאני לא יודע אם הוא אפשרי בסיפור הזה, זה האם אפשר להתחבר למחשב וירטואלי כשהוא חלק מ- Team. קצת קשה לי לראות לאן אני אמור לנתב את החיבור. לא אלאה אתכם עם הפרטים למה זה קצת קשה לי, אבל רק אציין שבמקרה של Team אני אמור לדמות רשת ביתית, קרי נתב שיש לו הכתובת שלו. לכן, אם אני יכול להתחבר מרחוק למחשב וירטואלי, אז בהקבלה לתמונת המצב אותה אני מתאר אני אתחבר בסופו של דבר לנתב וירטואלי. איך אני אוכל לגרום לנתב הוירטואלי הזה להתחבר למכונה הוירטואלית הספציפית - זו כבר חידה מבחינתי, שיכול להיות שבסוף יסתבר לי שהיא גם לא כזו קשה...).
    המחשב עם ה- Win7 יהיה מחובר בעזרת רשת וירטואלית למחשבים האחרים ב- Team וממנו אוכל להתחבר אליהם בשעת הצורך (ע"י שימוש ב- VNC, לדוגמא. גם המקרה של שימוש ב- VNC ודומיו הוא תחום שהנסיון שלי בו הוא מועט. זה משהו שאני מתכנן להתחיל לחקור בשלב הבא).
    בנוסף, אני ארצה לספק גישה לאותו מחשב גם לעוד כמה חברים שלי (באופן קבוע ולכל מני צרכים פרטיים שלי) שיהיו Users רגילים, אבל החלק הזה של התוכנית עדיין לא נבנה במוחי לגמרי ואני עדיין לא יודע מה בדיוק אני ארצה לאפשר להם שם ומה לא, אז אין לי מה להוסיף פה.
    למה אני מספר לכם את כל זה? שתי סיבות:
    1. פשוט - אין לי צורך להוסיף סיסמא למשתמש בבית של ההורים שלי, אם גם ככה זה משהו שאני לא רוצה בסופו של דבר. כמו שכתבתי, השלב הנוכחי הוא שלב חשוב (מבחינתי) ללימוד. אבל הוא עדיין רק שלב מעבר לתוכנית הסופית, שבה לא יהיה הצורך בסיסמא על המחשב (הפיזי) בבית הורי.
    2. היות וזה משהו שאני מתכנן לעשות, והוא אמור להיות טיפה יותר מורכב מהשלב הנוכי (שהיה אמור להיות קלי קלות, ובסוף הסתבר כקשה במיוחד לאור כמות השעות האדירה שבזבזתי על הנסיונות הכושלים), אז אני אשמח לקבל כל מני טיפים / הארות / קישורים / מדריכים לאיך לעשות זאת.

זהו. עד כאן (לבנתיים). תודה מראש לעוזרים

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

תוריד את הפיירוול ואהנטיוירוס בשני המחשבים ותגיד אם עזר.

אהלן חגי,
    כפי שכבר ציינתי - המחשב השולט כבר הצליח (כמו שהוא, ומבלי להשבית פיירוול / אנטיווירוס) להתחבר למחשב אחר דרך RDP ולכן אני שולל את האופציה שהוא הבעייתי כאן. האם ההנחנה שלי, על סמך העובדה הזו, איננה נכונה?
    לגבי המחשב השלט - הפיירוול מקונפג לאפשר את השליטה מרחוק (ראה תמונה שצרפתי למעלה). בנוגע לאנטיוירוס, שכחתי לציין שהיות והמערכת הפעלה הותקנה לפני ימים בודדים, עדיין לא הספקתי להתקין בו אחד ולכן גם הוא אמור להיות מוכן לקבת השליטה למיטב הבנתי. כשהיתה בו מערכת ההפעלה הקודמת, עשיתי את אותו הדבר וגם אז היתה את אותה הבעיה.

עוד רעיונות?

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי BugBag צפיה בהודעה
    אהלן חגי,
    כפי שכבר ציינתי - המחשב השולט כבר הצליח (כמו שהוא, ומבלי להשבית פיירוול / אנטיווירוס) להתחבר למחשב אחר דרך RDP ולכן אני שולל את האופציה שהוא הבעייתי כאן. האם ההנחנה שלי, על סמך העובדה הזו, איננה נכונה?
    לגבי המחשב השלט - הפיירוול מקונפג לאפשר את השליטה מרחוק (ראה תמונה שצרפתי למעלה). בנוגע לאנטיוירוס, שכחתי לציין שהיות והמערכת הפעלה הותקנה לפני ימים בודדים, עדיין לא הספקתי להתקין בו אחד ולכן גם הוא אמור להיות מוכן לקבת השליטה למיטב הבנתי. כשהיתה בו מערכת ההפעלה הקודמת, עשיתי את אותו הדבר וגם אז היתה את אותה הבעיה.

עוד רעיונות?
    פשוט תבדוק את זה רק בשביל להיות בטוח

הי שוב,

אז ניסיתי לכבות את הפיירוול לגמרי במחשב השולט. כצפוי - זה לא עזר. על הדרך עשיתי גם נסיון של לבטל את הפיירוול לגמרי מהמחשב הנשלט (כך שבשניהם הפיירוול היה מכובה, ובשני המחשבים לא היה אנטי-וירוס).

עוד רעיונות?

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי BugBag צפיה בהודעה
    הי שוב,

אז ניסיתי לכבות את הפיירוול לגמרי במחשב השולט. כצפוי - זה לא עזר. על הדרך עשיתי גם נסיון של לבטל את הפיירוול לגמרי מהמחשב הנשלט (כך שבשניהם הפיירוול היה מכובה, ובשני המחשבים לא היה אנטי-וירוס).

עוד רעיונות?
    בחיי זה כבר מתאים יותר למדריך.
    איזה מערכת הפעלה מותקנת על הנשלט?
    נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 28-10-2011 בשעה 02:34.
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

חחח... כן, גם לי זה נראה חצי דרך למדריך....
    לשאלתך - על הנשלט מותקנת מערכת הפעלה win7. העלתי תמונה של האפיינים של המערכת. לא יודע אם זה נותן לך יותר מידע. אם יש משהו אחר שאני יכול לפרט לך, אשמח אם תוכל לכוון אותי איפה אני יכול למצוא את המידע הזה.
    למרות שלא שאלת, לא יזיק להוסיף - על השולטים היו מותקנות winXP ו win7.

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר

הרבה פעמים יש בעיות עם השתלטות מרחוק של ווינדוס.
    אני מציע לך על התוכנה TeamViewer תנסה אותה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

רגע אתה מנסה להגיע מבחוץ?
    יענו לא מתוך הרשת הביתית?
    בכל מקרה אם אתה מתחבר מהרשת הבייתית אתה צריך להזין בכתובת שאליה אתה פונה את האי פי הפנימי של המחשב שאליו אתה מעוניין להתחבר.

אם אתה פונה מרשת חיצונית:
    אתה צריך להגדיר DDNS (‏‏DNS סטטי)
    מה שהשירות הזה מבצע הוא נורא פשוט הוא מנתר את האי פי החיצוני שלך ומצמיד לו כתובת DNS (כתובת דומיין כלשהי תלוי לאיזה שירות אתה נרשם)

כמו שציינתי יש שירותים חינמים אשר מציעים לך את ה DDNS הבולטים שבינהם הם, DynDNS ו No-IP.
    תרשם לאחד השירותים האלו ותיצור לעצמך כתובת DDNS כזאת, בנוסף בדוק אם הראוטר שלך תומך DDNS אם כן הכנס בו את הפרטים המתאימים.
    אם לא יהיה עליך להוריד קליינט למחשב, ולהגדיר בו את הפרטים, DynDNS Tool , No-IP Tool.
    לאחר שתסיים להגדיר הכל פתח פורט בראוטר שלך (במקרה שלך 3389) עבור כתובת האי פי הפנימית של המחשב שאליו אתה מעוניין להתחבר מומלץ להגדיר לו אי פי סטטי דרך הראוטר עצמו, לחילופין אם אין ברצונך לבצע הגדרה של אי פי סטטי דרך הראטור אתה מוזמן לבצע זאת דרך הווינדוס.
    המלצה אישית שלי תרשם ל NO-IP
    דבר אחד אחרון.

המלצה שלי היא לפתוח משתמש נסתר שלא יופיע ברשימת המשתמשים בהתחברות למחשב ועליו לשים את הסיסימא
    אתה מבצע זאת בצורה הבאה:
    חלונות + R (חלונות זה הלחצן שבין ה Ctrl ל Alt השמאליים) בחלון שיעלה הקלד Control userpasswords2 שם צור משתמש אדמיניסרטיבי חדש עם סיסמא אחרי שיצרת אותו סמן את המשתמש הרגיל שאיתו ההורים שלך מתחברים בדרך כלל ובטל את הוי ליד "משתמשים חייבים להזין סיסמא כדי להתחבר למחשב זה".
    לחץ על אישור (לפני כן וודא שוב שהמשתמש שאליו ההורים שלך מתחברים מסומן) אשר את החלון שיעלה (יעלה לך חלון עם שם המשתמש של ההורים ושתי תיבות להזין סיסמא אם אין להם אחת כזאת השאר את התיבות האלו ריקות)

נסה עכשיו לבצע השתלטות מרחוק (אגב אם אתה מסתבך אני אשמח לעזור לך בסיוע מרחוק)

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר

אורי, משקיען אמיתי, אין לי מילים.
    (הייתי חייב )

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אורי, משקיען אמיתי, אין לי מילים.
    (הייתי חייב )
    אכן

מה שאני יכול לעזור לך זה עם מדריך הזה
    בנוסף תעיין בזה יש כאן הרבה פתרונות והפנייה ללינקים, אולי תמצא כאן משהו שיעזור
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

מאושר!מ א ו ש ר

ד"א, המחשבים נמצאים באותו workgroup?
    במידה ולא, נסה להכניס את כולם ואז לנסות ללא פיירוול.

ראשית, הרשו לי להודות לכל המגיבים וכל הנסיונות לעזור. אני באמת מעריך את המאמצים וההשקעה שלכם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אם אתה פונה מרשת חיצונית:
    אתה צריך להגדיר DDNS (‏‏DNS סטטי)
    מה שהשירות הזה מבצע הוא נורא פשוט הוא מנתר את האי פי החיצוני שלך ומצמיד לו כתובת DNS (כתובת דומיין כלשהי תלוי לאיזה שירות אתה נרשם)

כמו שציינתי יש שירותים חינמים אשר מציעים לך את ה DDNS הבולטים שבינהם הם, DynDNS ו No-IP.
    תרשם לאחד השירותים האלו ותיצור לעצמך כתובת DDNS כזאת, בנוסף בדוק אם הראוטר שלך תומך DDNS אם כן הכנס בו את הפרטים המתאימים.
    אם לא יהיה עליך להוריד קליינט למחשב, ולהגדיר בו את הפרטים, DynDNS Tool , No-IP Tool.
    לאחר שתסיים להגדיר הכל פתח פורט בראוטר שלך (במקרה שלך 3389) עבור כתובת האי פי הפנימית של המחשב שאליו אתה מעוניין להתחבר מומלץ להגדיר לו אי פי סטטי דרך הראוטר עצמו, לחילופין אם אין ברצונך לבצע הגדרה של אי פי סטטי דרך הראטור אתה מוזמן לבצע זאת דרך הווינדוס.
    המלצה אישית שלי תרשם ל NO-IP
    דבר אחד אחרון.

המלצה שלי היא לפתוח משתמש נסתר שלא יופיע ברשימת המשתמשים בהתחברות למחשב ועליו לשים את הסיסימא
    אתה מבצע זאת בצורה הבאה:
    חלונות + R (חלונות זה הלחצן שבין ה Ctrl ל Alt השמאליים) בחלון שיעלה הקלד Control userpasswords2 שם צור משתמש אדמיניסרטיבי חדש עם סיסמא אחרי שיצרת אותו סמן את המשתמש הרגיל שאיתו ההורים שלך מתחברים בדרך כלל ובטל את הוי ליד "משתמשים חייבים להזין סיסמא כדי להתחבר למחשב זה".
    לחץ על אישור (לפני כן וודא שוב שהמשתמש שאליו ההורים שלך מתחברים מסומן) אשר את החלון שיעלה (יעלה לך חלון עם שם המשתמש של ההורים ושתי תיבות להזין סיסמא אם אין להם אחת כזאת השאר את התיבות האלו ריקות)

נסה עכשיו לבצע השתלטות מרחוק (אגב אם אתה מסתבך אני אשמח לעזור לך בסיוע מרחוק)
    אורי,
    אני מנסה להיכנס מרשת חיצונית. אתה בטוח שאני צריך להצמיד את האייפי שלי לדומיין? הסתכלתי בהרבה מדריכים ובאף אחד מהם השלב הזה לא הוגדר כחובה. הדבר היחיד שאני חייב לדעת זה את האייפי של המחשב הנשלט. גם חבר שלי שכבר הצליח להפעיל אצלו את האופציה הזו עשה זאת בהתחלה ללא הצמדה של האייפי לדומיין.
    בכל אופן, אני לא אשקר ואומר שהצמדת האייפי לדומיין הוא לא שלב שאני לא תכננתי לעשות בשלב מאוחר יותר (אחרי שאני אסדר סוף סוף אצליח להתחבר מרחוק). אז נתקלתי בכמה בעיות כשניסיתי לעשות זאת:
    1. איך להרשם לשירותים החינמיים האלה. ב- No-IP הצלחתי לפתוח חשבון, אבל בפנים לא כ"כ הצלחתי למצוא איך אני יוצר דומיין חינמי. ב- DynDNS הסתבכתי עם השלב הראשוני של להרשם לאתר. אני מודה שלא העמקתי יותר מדי באתרים האלה (ישבתי על זה משהו כמו 45 דקות. לא יותר), אבל אם ישנה אפשרות להפנות אותי למדריך כלשהו, זה יכול לחסוך לי המון.
    2. בתמונה הבאה אפשר לראות את הדף שנפתח לי לאחר שאני לוחץ על Add ב- Dinamic DNS בהגדרות הראוטר שלי (קרי, להבנתי הוא תומך ב- Dynamic DNS):

מה אני אמור לכתוב תחת Hostname ו- Interface? והאם הסיסמא ויוזרניים הם הפרטים שלי בחשבון ספקית הדומיין (No-IP / DynDNS)?

בקשר למשתמש שלא מופיע ברשימת המשתמשים - עשיתי מה שכתבת לי לעשות, אבל אני לא בטוח שאני מבין מה שעשיתי. אתה יכול להסביר לי טיפה יותר מה זה, מה בדיוק עשיתי כשהוספתי משתמש כזה (ומהם סוגי המשתמשים האחרים שראיתי שיכלתי להוסיף כשבחרתי את סוג המשתמש - היתה שם רשימה ארוכה כאופציה שלישית שלא מופיעה לי בדרך הרגילה שבה אני מוסיף משתמשים), מה המשמעו של לבטל את הצורך בסיסמא במשתמש שההורים שלי בוחרים בו, ולמה אני צריך את זה בדיוק לצורך התחברות מרחוק?

ציטוט נכתב במקור על ידי nissimezra צפיה בהודעה
    אכן

מה שאני יכול לעזור לך זה עם מדריך הזה
    בנוסף תעיין בזה יש כאן הרבה פתרונות והפנייה ללינקים, אולי תמצא כאן משהו שיעזור
    ניסים,
    התחלתי לקרוא חלק מההפניות בקישור השני שנתת לי (הראשון לא עזר) ונתקלתי בשורה הבאה (שהדליקה לי נורה בראש):

קוד PHP:
    In the router's configuration screen, look for a place to turn on port forwarding (also called port mapping). 
    ואז הבנתי שאולי הגדרות הראוטר שלי אינם נכונות. כלומר, אולי ניסתי להגדיר את ה- port forwarding במקום הלא נכון (כי אצלי יש אופציה של port mapping, ולא שם ניסיתי להגדיר את התמיכה בשליטה מרחוק). אז להלן התמונה של עמוד ה- port mapping שיש לי לאחר שאני לוחץ על add. הבעיה היא שאין לי מושג מה אני אמור להגדיר שם ואיך בדיוק אני מפנה שם את פורט 3389 לאייפי הפנימי של המחשב הספציפי בתוך הרשת הביתית של ההורים שלי:

יש מצב לקבל עזרה?

ציטוט נכתב במקור על ידי dan.a צפיה בהודעה
    ד"א, המחשבים נמצאים באותו workgroup?
    במידה ולא, נסה להכניס את כולם ואז לנסות ללא פיירוול.
    דן,
    איך אני יכול להכניס את המחשבים לאותו workgroup אם אני מנסה להתחבר ממחשב שנמצא ברשת אחרת בכלל (ולפעמים אני אפילו ארצה להתחבר ממחשבים אחרים בכל מני מקומות שונים בעולם)?

שוב תודה רבה על כל העזרה (ואני מתנצל על התגובה האיטית. כמו שכתבתי, מדובר במחשב בבית של ההורים שלי, ואני לא נמצא אצלהם כל הזמן בשביל לבדוק את ההמלצות שלכם).
    ועוד משהו - אורי, בנוגע להצעתך לעזור לי מרחוק. אני בטוח שזה יעשה לי את החיים פי מליון יותר קלים. הבעיה היא, כפי שציינתי בשורה למעלה - אני עצמי לא זמין על המחשב כל הזמן (ולפעמים זה גם אומר שאני יושב עליו בשעות הקטנות של הלילה). יש מצב שתוכל לשלוח לי בפרטי את הזמינות שלך במהלך השבוע הקרוב ואני אנסה להתאים את עצמי לאחד מהזמנים הללו?

תודה תודה תודה לכולם

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

בנוגע להוספת דומיין, עם NO-IP
    אחרי שהתחברת לאתר היכנס לכאן https://www.no-ip.com/members/dns/
    ורשום את הדומיין הרצוי לך ע"י לחיצה על Add Host ומשם המשך לתהליך רישום Host קצר

בנוגע לראוטר אם אתה לוחץ על החץ של הרשימה הנפתחת מופיע לך גם NO-IP?
    ובעיניין הפניית הפורטים
    בבקשה
    http://portforward.com/english/route...te_Desktop.htm

בנוגע למשתמש הנסתר.
    הוא לצרוך כניסה שלך למחשב מבלי לפריע להורים שלך בפעילות השוטפת במחשב.
    אתה יוצר אותו בצורה שתיארתי בהודעה הקודמת.

אגב שלב אחד ששכחתי לציין, כדי לא להפריע להורים שלך בפעולה שוטפת אתה צריך להריץ סקריפט קטן שיפתח יותר מחיבור אחד במערכת
    קרא את זה
    http://www.missingremote.com/guide/h...ice-pack-1-rtm
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-10-2011 בשעה 11:38.

אורי,

תודה על התגובה.
    בקישור הראשון שהבאת לי (יצירת דומיין) - אני מניח שאני אמור לבחור את האופציה הראשונה במין חמשת האופציות ( DNS Host(A)). מה אני אמור לכתוב תחת IP Adress? את האייפי שאני רואה כאן? ומה אני אמור לספק תחת "Assign to Group"?

לשאלתך - כן, גם NO-IP מופיע ברשימה.

באשר להפניית הפורטים - מהקישור שהבאת לי עולה כי כנראה עשיתי זאת כמו שצריך (כמו בתמונה שהבאתי בפוסט המקורי שלי). כשאגיע לבית של ההורים שלי שוב, אני אבדוק זאת בעזרת הכלי שהם מציעים שם (Port Checker) כדי לוודא שאכן הכל מוגדר נכון.

אם אני מבין נכון - הלינק האחרון שהבאת לי קשור למשתמש הנסתר. נכון? בכל אופן, התחלתי לקרוא את מה שיש בקישור הזה וזה נשמע מעניין מאוד. אני אעמיק בו יותר היום יותר מאוחר או מחר.

תודה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect