נכתב במקור על ידי
Eli948
אני ומישהי היינו ידידים די טובים, איכשהו הצלחנו לצאת ממעגל הידידות המטומטם ונהיינו בני זוג.
אחרי חודשיים של מערכת יחסים בערך, שמאד נהניתי ממנה, היה בינינו ריב, שבו היא אמרה לי שהיא לא בטוחה שזה רציני והיא לא יודעת לאן הזוגיות הזאת הולכת(יום חמישי, לפני סוף שבוע). אפשר להבין אותה, כי הייתי מאד חסר ביטחון בזוגיות הזאת (היא הייתה החברה הראשונה שלי).
הייתי כל כך בטוח שזה אומר שהיא נפרדה ממני שפשוט הייתי בדיכאון כל הסוף שבוע, כשחזרתי ביום ראשון והתעלמתי ממנה, היא לקחה אותי הצידה ושאלה אותי למה אני מתעלם ממנה. אמרתי לה שחשבתי שהיא נפרדה ממני, ואז היא הסבירה לי שהיא לא נפרדה ממני ואמרתי לה שאני צריך זמן, כי כבר הייתי בטוח שנפרדנו והייתי צריך לחשוב על זה. בקיצור גררתי אותה ככה שבועיים, בטענה שעדיין לא הגעתי להחלטה וזה ממש פגע בה. התייעצתי עם ידידה מה לעשות והיא אמרה שאם אני לא בטוח במערכת יחסים, אני צריך להיפרד ממנה.
בסופו של דבר נפרדתי ממנה- הטעות הכי גדולה בחיי. אחרי חודש בערך, בסביבות יום האהבה, היא ביקשה סליחה ורצתה שנחזור ואמרה לי להגיד לה תשובה בזמני החופשי.
ברוב טמטומי, במקום לרוץ אליה על ארבע, אמרתי משהו לידיד בקשר אליה וזה התגלה.
היה בינינו ריב בפייסבוק, שבו כל אחד הוציא עצבים על השנים, ועוד פעם פגעתי בה ממש.
אחרי כמה ימים, היא שאלה אותי מה אני חושב שאנחנו צריכים לעשות (בפייסבוק) ועניתי לה שאני צריך לדבר איתה אישית.
מרחתי אותה ככה במשך חודשיים, כל פעם שנשארנו לבד, והיא שאלה אותי מה אני רוצה להגיד, התחמקתי מזה איכשהו (אני מאד מאד מאד חסר בטחון במיוחד בשיחות האלו). ראיתי איך זה פגם בה, אבל לא ידעתי מה לעשות.
היא שלחה לי הודעה בפייסבוק, שאני פשוט אגיד לה את זה בזמני הפנוי.
מאז כאילו יש התעלמות מהנושא ואנחנו כאילו "ידידים", למרות שמרגישים במתח.
בקיץ נפגשנו עם חברים והיה קטע שנשארנו לבד ודיברנו. שאלתי אותה מה קורה והיא סיפרה שיש לה חבר ואמרה " אבל זה לא זה", די ברור למה היא רמזה, אבל אני כמו דביל פשוט המשכתי בשיחה.
בזמן האחרון, אני מרגיש שהיא פשוט לא יוצאת לי מהראש. אני מרגיש שאני בחיים לא אוכל להיות אם מישהו אחרת ואני צריך לסגור את המעגל הזה.
היא פשוט הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים ואל תחשבו שאני אומר את זה בגלל שהיא החברה הראשונה שלי.
היא יפה, חכמה, היא פשוט ההפך ממני באופי, אבל איכשהו אנחנו מתאימים.
מבחינתי יש שתי אפשרויות, או שיהיה לה חבר אחר ואני פשוט אקבל כזאת סטירה לפנים שאני אתגבר עליה , או שנחזור.
אבל אין לי מושג איך אפילו לפתוח בשיחה איתה על זה.
בפייסבוק- לא מתאים
ופנים מול פנים- זה קצת קשה לתפוס אותה לבד וגם כמו שציינתי, אני מאד חסר בטחון.