קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] מישו שיעזור לי לחזור לסצינה...נק' תציעו אותם
    על ידי Marik_Rabayev בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 22:49
  2. אם הייתם יכולים לחזור אחורה...
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 19:56
  3. [קונה] 2 פלייבקים-1)יותר מחבר= 2)בך פגעתי-20 נק' כול אחד
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 18:15
  4. חדשה| BMX יצא סוס..!! אני מתחיל לחזור לעצמי..!!!
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 23:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לחזור למישהי, שממש פגעתי בה. (16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Unhappy לחזור למישהי, שממש פגעתי בה. (16)

אני ומישהי היינו ידידים די טובים, איכשהו הצלחנו לצאת ממעגל הידידות המטומטם ונהיינו בני זוג.
    אחרי חודשיים של מערכת יחסים בערך, שמאד נהניתי ממנה, היה בינינו ריב, שבו היא אמרה לי שהיא לא בטוחה שזה רציני והיא לא יודעת לאן הזוגיות הזאת הולכת(יום חמישי, לפני סוף שבוע). אפשר להבין אותה, כי הייתי מאד חסר ביטחון בזוגיות הזאת (היא הייתה החברה הראשונה שלי).
    הייתי כל כך בטוח שזה אומר שהיא נפרדה ממני שפשוט הייתי בדיכאון כל הסוף שבוע, כשחזרתי ביום ראשון והתעלמתי ממנה, היא לקחה אותי הצידה ושאלה אותי למה אני מתעלם ממנה. אמרתי לה שחשבתי שהיא נפרדה ממני, ואז היא הסבירה לי שהיא לא נפרדה ממני ואמרתי לה שאני צריך זמן, כי כבר הייתי בטוח שנפרדנו והייתי צריך לחשוב על זה. בקיצור גררתי אותה ככה שבועיים, בטענה שעדיין לא הגעתי להחלטה וזה ממש פגע בה. התייעצתי עם ידידה מה לעשות והיא אמרה שאם אני לא בטוח במערכת יחסים, אני צריך להיפרד ממנה.
    בסופו של דבר נפרדתי ממנה- הטעות הכי גדולה בחיי. אחרי חודש בערך, בסביבות יום האהבה, היא ביקשה סליחה ורצתה שנחזור ואמרה לי להגיד לה תשובה בזמני החופשי.
    ברוב טמטומי, במקום לרוץ אליה על ארבע, אמרתי משהו לידיד בקשר אליה וזה התגלה.
    היה בינינו ריב בפייסבוק, שבו כל אחד הוציא עצבים על השנים, ועוד פעם פגעתי בה ממש.
    אחרי כמה ימים, היא שאלה אותי מה אני חושב שאנחנו צריכים לעשות (בפייסבוק) ועניתי לה שאני צריך לדבר איתה אישית.
    מרחתי אותה ככה במשך חודשיים, כל פעם שנשארנו לבד, והיא שאלה אותי מה אני רוצה להגיד, התחמקתי מזה איכשהו (אני מאד מאד מאד חסר בטחון במיוחד בשיחות האלו). ראיתי איך זה פגם בה, אבל לא ידעתי מה לעשות.
    היא שלחה לי הודעה בפייסבוק, שאני פשוט אגיד לה את זה בזמני הפנוי.
    מאז כאילו יש התעלמות מהנושא ואנחנו כאילו "ידידים", למרות שמרגישים במתח.
    בקיץ נפגשנו עם חברים והיה קטע שנשארנו לבד ודיברנו. שאלתי אותה מה קורה והיא סיפרה שיש לה חבר ואמרה " אבל זה לא זה", די ברור למה היא רמזה, אבל אני כמו דביל פשוט המשכתי בשיחה.
    בזמן האחרון, אני מרגיש שהיא פשוט לא יוצאת לי מהראש. אני מרגיש שאני בחיים לא אוכל להיות אם מישהו אחרת ואני צריך לסגור את המעגל הזה.
    היא פשוט הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים ואל תחשבו שאני אומר את זה בגלל שהיא החברה הראשונה שלי.
    היא יפה, חכמה, היא פשוט ההפך ממני באופי, אבל איכשהו אנחנו מתאימים.
    מבחינתי יש שתי אפשרויות, או שיהיה לה חבר אחר ואני פשוט אקבל כזאת סטירה לפנים שאני אתגבר עליה , או שנחזור.
    אבל אין לי מושג איך אפילו לפתוח בשיחה איתה על זה.
    בפייסבוק- לא מתאים
    ופנים מול פנים- זה קצת קשה לתפוס אותה לבד וגם כמו שציינתי, אני מאד חסר בטחון.

2. קישורים ממומנים

אתה צריך לשכוח ממנה ומהר, המזל שלך הלך אין לך סיכוי איתה.
    אבל עם היא באמת אהובת אותך היא תחזור אלייך לא אתה אלייה קראתי בחפיף והבנתי שפגעת בה כמו שפגעת בה ככה לא פוגעים במישהי!
    עשית טעות ואין מה לעשות על טעיות משלמים תאמין לי אני אומר לך מנסיון (לא שהיה לי מישהי אבל היה לי משהו אחר) אני יודע מה זה
    אני למשל עשיתי רושם על מישהי לא טוב לא חשבתי פעמים לפני מעשה ועשיתי שטיות עפתי מהבית ספר, והיום שכבר עבר שנה אני מבין
    שעשיתי טעות הייתי רודף אחרייה אבל אני אצלה מזוהה כמשהו פוגעני כחולה נפש פסיכופט שאת זה אי אפשר לתקן.
    כך לדוגמא אנטי וירוס שים סוס טוראיני עכשיו קובץ תנסה לפתוח אותו שאנטי וירוס פועל זה היתן לך? התשובה היא לא.
    מה שאני באה להגיד לך עשית עלייה רושם שאתה לא רוצה אותה, לפי מה שאני משער היא חושבת שאתה לא רוצה אותה והיא לא צעצוע שמשחקים בו, עצה שלי תעזוב אותה כמה חודשים אם היא באמת אהובת אותך היא תבוא אלייך על 4.
    עכשיו על תרדוף אחרייה זה רק יחמיר את המצב תן לזמן לעשות את שלו.
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זהו, שניסיתי ואני פשוט לא מצליח להפסיק לחשוב מה אם...

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי Eli948 צפיה בהודעה
    בס"ד

לך אליה תבקש סליחה תגיד לה שהתנהגת כמו מטומטם כי פחדת ממשהו..
    תשאל אם היא עדין רוצה להיות חברה שלך..

תאמין לי אני מבין אותך, הדרך הכי טובה זה להתעסק בדברים אחרים...
    נגיד ואתה חושב עלייה ומתעצבן ועצוב לך לעשות הליכה תוציא תעצבים, דבר ב' לא להסתכל על תמונות שלה בפייסבוק בשום אופן!
    זה הדבר הכי מחמיר את המחשבות.
    ושלא תגיע למצב של שיגעון תתעסק בדברים אחרים במה שאתה אוהב.
    לא משנה מה תעזוב אותה.
    בהצחלה (:

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

אני ומישהי היינו ידידים די טובים, איכשהו הצלחנו לצאת ממעגל הידידות המטומטם ונהיינו בני זוג.
    אחרי חודשיים של מערכת יחסים בערך, שמאד נהניתי ממנה, היה בינינו ריב, שבו היא אמרה לי שהיא לא בטוחה שזה רציני והיא לא יודעת לאן הזוגיות הזאת הולכת(יום חמישי, לפני סוף שבוע). אפשר להבין אותה, כי הייתי מאד חסר ביטחון בזוגיות הזאת (היא הייתה החברה הראשונה שלי).
    הייתי כל כך בטוח שזה אומר שהיא נפרדה ממני שפשוט הייתי בדיכאון כל הסוף שבוע, כשחזרתי ביום ראשון והתעלמתי ממנה, היא לקחה אותי הצידה ושאלה אותי למה אני מתעלם ממנה. אמרתי לה שחשבתי שהיא נפרדה ממני, ואז היא הסבירה לי שהיא לא נפרדה ממני ואמרתי לה שאני צריך זמן, כי כבר הייתי בטוח שנפרדנו והייתי צריך לחשוב על זה. בקיצור גררתי אותה ככה שבועיים, בטענה שעדיין לא הגעתי להחלטה וזה ממש פגע בה. התייעצתי עם ידידה מה לעשות והיא אמרה שאם אני לא בטוח במערכת יחסים, אני צריך להיפרד ממנה.
    בסופו של דבר נפרדתי ממנה- הטעות הכי גדולה בחיי. אחרי חודש בערך, בסביבות יום האהבה, היא ביקשה סליחה ורצתה שנחזור ואמרה לי להגיד לה תשובה בזמני החופשי.
    היה בינינו ריב בפייסבוק, שבו כל אחד הוציא עצבים על השנים, ועוד פעם פגעתי בה ממש.
    אחרי כמה ימים, היא שאלה אותי מה אני חושב שאנחנו צריכים לעשות (בפייסבוק) ועניתי לה שאני צריך לדבר איתה אישית.
    מרחתי אותה ככה במשך חודשיים, כל פעם שנשארנו לבד, והיא שאלה אותי מה אני רוצה להגיד, התחמקתי מזה איכשהו (אני מאד מאד מאד חסר בטחון במיוחד בשיחות האלו). ראיתי איך זה פגם בה, אבל לא ידעתי מה לעשות.
    בקיץ נפגשנו עם חברים והיה קטע שנשארנו לבד ודיברנו. שאלתי אותה מה קורה והיא סיפרה שיש לה חבר ואמרה " אבל זה לא זה", די ברור למה היא רמזה, אבל אני כמו דביל פשוט המשכתי בשיחה.
    בזמן האחרון, אני מרגיש שהיא פשוט לא יוצאת לי מהראש. אני מרגיש שאני בחיים לא אוכל להיות אם מישהו אחרת ואני צריך לסגור את המעגל הזה.
    היא פשוט הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים ואל תחשבו שאני אומר את זה בגלל שהיא החברה הראשונה שלי.
    מבחינתי יש שתי אפשרויות, או שיהיה לה חבר אחר ואני פשוט אקבל כזאת סטירה לפנים שאני אתגבר עליה , או שנחזור.
    בפייסבוק- לא מתאים
    שלום לך,
    לדעתי אתה צריך גם להבין מה מצבה. אם היא כועסת או לא ממש.
    תנסה לדבר איתה אל תגיד לה שאתה רוצה לחזור תבדוק איך היא מרגישה ואז תדע מה נכון לעשות.

בפייסבוק- לא מתאים
    ממה שאמרת כאן יכולתי להבין ששניכ רוצים אחד את השנייה אבל המחסום שעומד בדרך הוא חוסר הביטחון שלך מולה! עזוב אותך שטויות, עדיף לדבר על זה בפייסבוק מאשר בכלל לא. ותכתוב, תכתוב לה את זה! תכתוב למה לא אמרת לה, תגיד לה על חוסר הביטחון שלך בפנים מול פנים! היא תעזור לך להתגבר עליו!

מקווה בשבילכם שהפעם הזו תהיה חוויה מתקנת לפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    ממה שאמרת כאן יכולתי להבין ששניכ רוצים אחד את השנייה אבל המחסום שעומד בדרך הוא חוסר הביטחון שלך מולה! עזוב אותך שטויות, עדיף לדבר על זה בפייסבוק מאשר בכלל לא. ותכתוב, תכתוב לה את זה! תכתוב למה לא אמרת לה, תגיד לה על חוסר הביטחון שלך בפנים מול פנים! היא תעזור לך להתגבר עליו!

מקווה בשבילכם שהפעם הזו תהיה חוויה מתקנת לפעם הקודמת.
    אתה בכלל לא צודק, זה רק יחמיר את המצב.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה בכלל לא צודק, זה רק יחמיר את המצב.
    אני מודע לזה שיש כאן אנשים עם דעות שונות משלי. אבל על פי נתוח סובייקטיבי שלי למצב- זו דעתי, ואני עומד עליה. ולדעתי חשוב מאוד לפנות אליה בפייסבוק ולומר לה את זה. אני חושב שבצורה כזו הבעיה תיפתר מהר מאוד, הרי די ברור ששניכם רוצים אחד את השנייה.
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 29-10-2011 בשעה 17:22.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,454 | הודעות: 8,174,041 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect