קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בסוף הסרטון הוא נתקע ואז אני לא מקבל נקודות ..
    על ידי InSight בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-06-2010, 14:20
  2. כאשר שחקן נפתח הוא מקבל אקוויפים איך לשנות?
    על ידי Eden. בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 15:46
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-04-2008, 23:51
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 17:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

כשאמסטף מקבל אהבה, הוא הופך לפודל

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ
    if you can beat them join them...

ברירת מחדל כשאמסטף מקבל אהבה, הוא הופך לפודל

"אין ספק שאני חי כמו כלב", צוחק יובל מנדלוביץ', 29, העוסק בהצלת בעלי חיים ומגדל בביתו 12 כלבי אמסטף, רוטוויילר, פיט-בול ודוגה ארגנטינאי. "ככה זה כשהבית הופך לבית מחסה", הוא אומר וזוכה לנשיקה משושקה, פיט-בול מאסיווית שנוצלה ככלבת הרבעה לקרבות כלבים ומג'ורג'י, אמסטף מנומר בן שלוש, שננטש לפני כשנתיים ושוקם על ידי מנדלוביץ' שריפא אותו מחרדת הנטישה.

בדירת שני חדרים קטנטנה וגינה, מאכלס מנדלוביץ' את הכלבים - חמישה שחיים בלהקה ללא אלימות ומסתובבים בבית ובגינה, ושבעה שחיים במכלאות מרווחות. מנדלוביץ' חולם על מימון שיאפשר מחסה ממוסד. "מאז מותה של אביבית גנון מנשיכת אמסטף היה 'עליהום' על הכלבים האלה", אמר, "בעלי כלבים רבים נוטשים אותם מבהלה ואחרים בוחרים לגדלם כדי להשתמש בהם לקרבות כלבים או להרתעה והתוצאה היא שהכלבים עוברים התעללות כדי שיגדלו להיות אכזריים".

אתי אלטמן, דוברת עמותת "תנו לחיות לחיות", מוסיפה ש"כלבים רבים ננטשים ועוברים התעללות, אך העמותה לא מסוגלת להחזיק אותם בגלל שתושבי האזור פורצים למכלאה וגונבים אותם לקרבות כלבים". מצוקת הכלבים שהוגדרו כמסוכנים הפכה את מנדלוביץ' לכתובת לכל מי שמנסה למצוא להם מחסה. "הטלפון לא מפסיק לצלצל", אמר, "אני מקבל הודעות באמצע הלילה על כלבים נטושים ורץ להביא אותם".

"הכלבים מגיעים עם טראומות", הוא מספר, "ולאחר שהות קצרה אני מזהה מה הפחדים שלהם ומתחיל לשקם אותם, בונה להם הביטחון, נוסך בהם רוגע ונותן המון אהבה וחום אנושי. כשהכלבים נחשפים לאורך תקופה לסביבה רגועה, בטוחה ואוהבת הם הופכים לפודלים קטנים", הוא צוחק.

על צווארו של דוגו, כלב דוגה ארגנטינאי עצום המצוי במכלאה הביתית של מנדלוביץ', עוד נותרו צלקות הקולר שעטה עליו בעליו הקודם. "הכלב הזה עבר התעללות נוראה", מספר מנדלוביץ', "קשרו אותו בצורה אכזרית עם חוט ברזל הדוק לצוואר. בהתחלה, כשהייתי מאכיל אותו, הוא היה תוקף אותי", הוא מחייך וחושף סימני שריטות ונשיכות בגופו, "אבל עכשיו, אחרי שהוא התרגל לתנאים החדשים והוא מקבל חום ואהבה הוא הפך לחברותי ונעים".

אט אט ארג סביבו מנדלוביץ' אנשים שהחלו להתגייס ולסייע בהוצאות הטיפול ובהאכלה. שרית גרג'י, המעבירה סדנאות לטיפול בבעלי חיים בשירות בתי הסוהר, מתנדבת לסייע בטיפול ובאיתור בתים חמים לכלבים. "אנחנו מפרסמים מודעה באינטרנט ומסננים את מאות הפונים", אומרת גרג'י, "חשוב לנו שהכלב המשוקם יקבל בית חם. אנחנו בודקים את האנשים, מבקרים בביתם ומוודאים שהכלב לא ינוצל או יינטש שנית".

"אי אפשר להמציא חוקים לחיסול גזעים", אומר מנדלוביץ', "צריך לאפשר לאנשים לגדל אותם, אבל לפקח מי מגדל אותם ואיזה שימוש נעשה בהם, וחשוב מכל - לתת הדרכה הולמת למי שבוחר לגדל כלב כזה". לדבריו, יש חשיבות עליונה לסירוס ועיקור, והוא אף מקפיד לעשות זאת לכל כלב המגיע לביתו. "הכל תלוי באדם המגדל את הכלב", הדגיש, "גם לכלב זאב יש יכולת להיות תוקפני וגם חתול יכול לתקוף תינוק. חבל שהכלבים האלה יורדמו בגלל תוקפנות של בעלי כלבים שלא ראויים לגדלם". הכלבים המסתובבים בבית התרפקו לכל אורך הראיון על הכתבת וצלם העיתון שעצרו את הנשימה. לבסוף, "נכנעו" לכלבים שדרשו ליטופים, והרעיפו נשיקות.

קרדיט לאתר אחר
    נערך לאחרונה על ידי גולני; 01-11-2011 בשעה 17:50.

ספוילר:

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי QcT צפיה בהודעה
    "אין ספק שאני חי כמו כלב", צוחק יובל מנדלוביץ', 29, העוסק בהצלת בעלי חיים ומגדל בביתו 12 כלבי אמסטף, רוטוויילר, פיט-בול ודוגה ארגנטינאי. "ככה זה כשהבית הופך לבית מחסה", הוא אומר וזוכה לנשיקה משושקה, פיט-בול מאסיווית שנוצלה ככלבת הרבעה לקרבות כלבים ומג'ורג'י, אמסטף מנומר בן שלוש, שננטש לפני כשנתיים ושוקם על ידי מנדלוביץ' שריפא אותו מחרדת הנטישה.

בדירת שני חדרים קטנטנה וגינה, מאכלס מנדלוביץ' את הכלבים - חמישה שחיים בלהקה ללא אלימות ומסתובבים בבית ובגינה, ושבעה שחיים במכלאות מרווחות. מנדלוביץ' חולם על מימון שיאפשר מחסה ממוסד. "מאז מותה של אביבית גנון מנשיכת אמסטף היה 'עליהום' על הכלבים האלה", אמר, "בעלי כלבים רבים נוטשים אותם מבהלה ואחרים בוחרים לגדלם כדי להשתמש בהם לקרבות כלבים או להרתעה והתוצאה היא שהכלבים עוברים התעללות כדי שיגדלו להיות אכזריים".

אתי אלטמן, דוברת עמותת "תנו לחיות לחיות", מוסיפה ש"כלבים רבים ננטשים ועוברים התעללות, אך העמותה לא מסוגלת להחזיק אותם בגלל שתושבי האזור פורצים למכלאה וגונבים אותם לקרבות כלבים". מצוקת הכלבים שהוגדרו כמסוכנים הפכה את מנדלוביץ' לכתובת לכל מי שמנסה למצוא להם מחסה. "הטלפון לא מפסיק לצלצל", אמר, "אני מקבל הודעות באמצע הלילה על כלבים נטושים ורץ להביא אותם".

"הכלבים מגיעים עם טראומות", הוא מספר, "ולאחר שהות קצרה אני מזהה מה הפחדים שלהם ומתחיל לשקם אותם, בונה להם הביטחון, נוסך בהם רוגע ונותן המון אהבה וחום אנושי. כשהכלבים נחשפים לאורך תקופה לסביבה רגועה, בטוחה ואוהבת הם הופכים לפודלים קטנים", הוא צוחק.

על צווארו של דוגו, כלב דוגה ארגנטינאי עצום המצוי במכלאה הביתית של מנדלוביץ', עוד נותרו צלקות הקולר שעטה עליו בעליו הקודם. "הכלב הזה עבר התעללות נוראה", מספר מנדלוביץ', "קשרו אותו בצורה אכזרית עם חוט ברזל הדוק לצוואר. בהתחלה, כשהייתי מאכיל אותו, הוא היה תוקף אותי", הוא מחייך וחושף סימני שריטות ונשיכות בגופו, "אבל עכשיו, אחרי שהוא התרגל לתנאים החדשים והוא מקבל חום ואהבה הוא הפך לחברותי ונעים".

אט אט ארג סביבו מנדלוביץ' אנשים שהחלו להתגייס ולסייע בהוצאות הטיפול ובהאכלה. שרית גרג'י, המעבירה סדנאות לטיפול בבעלי חיים בשירות בתי הסוהר, מתנדבת לסייע בטיפול ובאיתור בתים חמים לכלבים. "אנחנו מפרסמים מודעה באינטרנט ומסננים את מאות הפונים", אומרת גרג'י, "חשוב לנו שהכלב המשוקם יקבל בית חם. אנחנו בודקים את האנשים, מבקרים בביתם ומוודאים שהכלב לא ינוצל או יינטש שנית".

"אי אפשר להמציא חוקים לחיסול גזעים", אומר מנדלוביץ', "צריך לאפשר לאנשים לגדל אותם, אבל לפקח מי מגדל אותם ואיזה שימוש נעשה בהם, וחשוב מכל - לתת הדרכה הולמת למי שבוחר לגדל כלב כזה". לדבריו, יש חשיבות עליונה לסירוס ועיקור, והוא אף מקפיד לעשות זאת לכל כלב המגיע לביתו. "הכל תלוי באדם המגדל את הכלב", הדגיש, "גם לכלב זאב יש יכולת להיות תוקפני וגם חתול יכול לתקוף תינוק. חבל שהכלבים האלה יורדמו בגלל תוקפנות של בעלי כלבים שלא ראויים לגדלם". הכלבים המסתובבים בבית התרפקו לכל אורך הראיון על הכתבת וצלם העיתון שעצרו את הנשימה. לבסוף, "נכנעו" לכלבים שדרשו ליטופים, והרעיפו נשיקות.
    צריך לכתוב ''קרדיט לאתר אחר'' בסוף הכתבה
    מעניין...

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

אני מצטער אנ י יכתוב

ספוילר:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    צריך לכתוב ''קרדיט לאתר אחר'' בסוף הכתבה
    מעניין...
    צריך לכתוב קרדיט לאתר שאתה לוקח ממנו חוץ מפורום מתחרה ולנסות כמה שפחות לקחת מפורומים...

אמממ כל כלב הוא מדהים רק פשוט צריך לבדוק מי הבעלים...

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Special1 צפיה בהודעה
    צריך לכתוב קרדיט לאתר שאתה לוקח ממנו חוץ מפורום מתחרה ולנסות כמה שפחות לקחת מפורומים...

חייב לכתוב/להוסיף
    -קרדיט לאתר אחר-
    ואפשר לכתוב מאיזה אתר לקחת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    חייב לכתוב/להוסיף
    -קרדיט לאתר אחר-
    ואפשר לכתוב מאיזה אתר לקחת.
    חייב לכתוב קרדיט לאתר אחר (את שם האתר!!) אני כתבתי את החוקים אתה אומר לי מהם?!?!

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

חייב לכתוב קרדיט לאתר אחר (את שם האתר!!) אני כתבתי את החוקים אתה אומר לי מהם?!?!
    טוב אחי.... :/.. רק די להתוכח על כל דבר,זה פרט שולי ולא צריך להוסיף מאיזה אתר זה סתם מיותר.
    ואפשר תמיד לשנות פרט קטן בחוק נכון? למרות שלא כתבת שצריך להוסיף לאיזה אתר, או שלא כתבת את זה ברור מספיק.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 02-11-2011 בשעה 17:39.

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

אתה יכול להישבע שזה מפורום אחר ,
    זה היתה כתבה בווינט ומעיתון אילת , אז חפשתי את הכתבה באינטרנט ומצאתי אותה
    נערך לאחרונה על ידי גולני; 02-11-2011 בשעה 18:47.

ספוילר:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    60
    נקודות
    716
    משפט מחץ
    כן אה....

ציטוט נכתב במקור על ידי QcT צפיה בהודעה
    אתה יכול להישבע שזה מפורום אחר ,
    זה היתה כתבה בווינט ומעיתון אילת , אז חפשתי את הכתבה באינטרנט ומצאתי אותה
    חחחח מה אתה קופץ בראש, אני מדבר על החוק אני לא מדבר על מה שכתבת, ואם זה מויינט אז תכתוב "קרדיט ל YNET"

משתמש כבוד
    את כל החרא אוכלים ביחד!
    האוואטר של גולני
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    576
    נקודות
    23
    משפט מחץ

חחחח מה אתה קופץ בראש, אני מדבר על החוק אני לא מדבר על מה שכתבת, ואם זה מויינט אז תכתוב "קרדיט ל YNET"
    תודה על הערה הממממש ממממש בונה תודה !

ספוילר:

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

תכתוב,תעשה,זה לא טוב, שחכת, צריך וכ'ו "
    די אחי מספיק עם ההערות האלה,
    אני פה ואם משהו לא בסדר, אני רואה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 03-11-2011 בשעה 00:57.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect