קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איזה אומן בן זונה
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 00:27
  2. אומן 17 מי בא?
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 20:35
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 15:00
  4. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 23:01
  5. אומן 17 חרא..אמנזיה שליטה
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 10:37
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 49

מנכ"ל מאפי יגאל שטארק....זה אומן פיתוי? WTF?... - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני לא מזלזל במאפ"י, אבל תראה את מיסטרי, הוא נוטף כריזמה, והבחור ממאפ"י לא, לא בא לך להיו כמוהו או להיות לידו, אני לא יודע אם הוא מזייןאו לא, אבל אין שם שום דבר שמושך אותך להיות לידו, או לתת לו ללמד אותך משהו
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

מיסטרי גם הומו.

זה גורו אמיתי:

התאכזבתי מהתגובות.
    ככה למדתם?
    שמראה חיצוני קובע?
    דבר ראשון מבחינת מראה חיצוני של יגאל, חוץ מזה שהוא לבנבן עד כדי סינוור לא ראיתי סיבה שמישהי לא תהיה איתו בתנאי שהוא באמת אמן טוב.
    ולמען האמת הוא אולי בלע מילים, אבל זה משום שלפי המבטא הכבד אני יכול להבין למה היו לו הברות מסובכות. הוא נראה בול כמו חנון שאין לו אומץ לדבר עם בן אדם, לבנאדם שעבד והגיע למצב שהוא יכול לדבר בתוכניות אירוח.

לגביו אני לא אגיד אם הוא טוב או לא
    אבל לגביכם אני אגיד שכנראה לא למדתם הרבה אם להיראות כמו דוגמן זה מה שיגרום לכם להצליח
    תראו את ניל סטראוס, או רוס ג'פריס, או טיילר - אחד מהם היה נראה כמו זית כבוש, השני כמו זקן רופס והשלישי סתם ג'ינג'י מטורלל
    ודווקא את השמות שלהם אתם מכירים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

אני אוהב את יוצר האשכול הזה .
    יש מלא אנשים בקהילה הזאת שמגיע להם שיחשפו עליהם קצת אמת. אבל אין אחד שיותר מגיע לו מיגאל.
    הבן אדם שהבחורה היחידה בחייו שהוא פיתה התחילה איתו בבלוג שלו כשהיתה בת 17, ועד היום חברה שלו. אין לו מושג מה זה באמת לצאת ולהדגים בשטח או מה זה להתחיל עם בנות.

זאת קהילה מספיק קטנה בשביל שיהיה לפחות מישהו אחד שיגיד: "אני, אני ראיתי אותו מצליח".

לעומת זאת, כל האנשים שמכירים אותו ולא עובדים במאפי, מקבלים התקף צחוק כאשר שואלים אותם: "יגאל מצליח עם נשים?"

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    התאכזבתי מהתגובות.
    ככה למדתם?
    שמראה חיצוני קובע?
    דבר ראשון מבחינת מראה חיצוני של יגאל, חוץ מזה שהוא לבנבן עד כדי סינוור לא ראיתי סיבה שמישהי לא תהיה איתו בתנאי שהוא באמת אמן טוב.
    ולמען האמת הוא אולי בלע מילים, אבל זה משום שלפי המבטא הכבד אני יכול להבין למה היו לו הברות מסובכות. הוא נראה בול כמו חנון שאין לו אומץ לדבר עם בן אדם, לבנאדם שעבד והגיע למצב שהוא יכול לדבר בתוכניות אירוח.

אבל לגביכם אני אגיד שכנראה לא למדתם הרבה אם להיראות כמו דוגמן זה מה שיגרום לכם להצליח
    תראו את ניל סטראוס, או רוס ג'פריס, או טיילר - אחד מהם היה נראה כמו זית כבוש, השני כמו זקן רופס והשלישי סתם ג'ינג'י מטורלל
    הכוונה ב"תראו איך הוא נראה" היא מעבר למראה החיצוני שלו, אלא לכל הוויב סביבו, סטיל נראה כמו מליון דולר עם החיוך שלו ואיך שהוא מדבר, כנ"ל טיילר, רוס ג'פריס מדבר מאד מאד ברור ועם בטחון עצמי מהשמיים
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    אני אוהב את יוצר האשכול הזה .
    יש מלא אנשים בקהילה הזאת שמגיע להם שיחשפו עליהם קצת אמת. אבל אין אחד שיותר מגיע לו מיגאל.
    הבן אדם שהבחורה היחידה בחייו שהוא פיתה התחילה איתו בבלוג שלו כשהיתה בת 17, ועד היום חברה שלו. אין לו מושג מה זה באמת לצאת ולהדגים בשטח או מה זה להתחיל עם בנות.

זאת קהילה מספיק קטנה בשביל שיהיה לפחות מישהו אחד שיגיד: "אני, אני ראיתי אותו מצליח".

לעומת זאת, כל האנשים שמכירים אותו ולא עובדים במאפי, מקבלים התקף צחוק כאשר שואלים אותם: "יגאל מצליח עם נשים?"
    אתה לא אובייקטיבי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני בטוח שהוא מזיין יותר מרוב כותבי התגובות פה ביחד.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    אני בטוח שהוא מזיין יותר מרוב כותבי התגובות פה ביחד.
    אני בספק

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    התאכזבתי מהתגובות.
    ככה למדתם?
    שמראה חיצוני קובע?

תסתכל על איך האמני פיתוי שאתה מדבר עליהם, מדברים ונראים לעומתו.
    זה לא שהוא מכוער. עם מייקאובר, שפת גוף יותר טובה וכריזמה הוא יכול להיראות כמו אומן פיתוי שאתה מצפה לו.
    אבל ככה, הוא נראה סתם עוד חנון. וכמו שאנשים פה רואים את זה, גם בנות רואות את זה ולפי הפיקאפ זה ממש לא תורם.

בטח את מייקל לואיס זה די הצחיק לראות את החנון שלידו אומר כמה הוא מצליח עם בנות.

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    תסתכל על איך האמני פיתוי שאתה מדבר עליהם, מדברים ונראים לעומתו.
    זה לא שהוא מכוער. עם מייקאובר, שפת גוף יותר טובה וכריזמה הוא יכול להיראות כמו אומן פיתוי שאתה מצפה לו.
    אבל ככה, הוא נראה סתם עוד חנון. וכמו שאנשים פה רואים את זה, גם בנות רואות את זה ולפי הפיקאפ זה ממש לא תורם.

בטח את מייקל לואיס זה די הצחיק לראות את החנון שלידו אומר כמה הוא מצליח עם בנות.
    בגלל זה לא דברתי על המשחק שלו
    אבל מראה חיצוני ? זה כבר מזמן לא קריטריון לשפיטה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לפני שכל האמני פיתוי הגדולים בעולם הם, ובכן, אמני פיתוי, הם קודם כל אנשי מכירות ממולחים.
    ואני לגמרי מעריך את זה, חלקם מצליחים בצורה פנומנאלית. אגב, אני גם מעריך את יגאל שטארק בפן הזה, שהצליח להקים עסק די רווחי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אני לא מזלזל במאפ"י, אבל תראה את מיסטרי, הוא נוטף כריזמה, והבחור ממאפ"י לא, לא בא לך להיו כמוהו או להיות לידו, אני לא יודע אם הוא מזייןאו לא, אבל אין שם שום דבר שמושך אותך להיות לידו, או לתת לו ללמד אותך משהו
    הוצאת לי את המילים מהפה
    אני אישית לא הייתי רוצה שום קשר לאיש הזה אולי חוץ מקשר עסקי ולא יותר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    חלאס עם הלכלוך!
    אני מוכן להתערב שרוב הפורום (כולל אותי) לא נראים כמו הבחור החביב שישב ליד יגאל הלוא הוא מייקל לואיס (יש שיכנו אותו : "אל הסיקס-פאק")
    אז בקשר למראה שלו זה לא כזה משנה (קחו את david x לדוגמא, אמן פיקאפ מטורף שבמילים עדינות : נראה תחת )
    בקשר לדיבור שלו .. הוא לא בולע מילים , זה פשוט ככה הוא מדבר .. ואם כבר נכנסתם לדיבור , שימו לב שהוא לו אומר:"אה...." "אממממ..."
    וכאלה
    בקשר לכמה טובים מאפ"י במה שהם עושים , כל אחד ודעתו. אני לא מכיר משם אף אחד(שעבר את הקורס/קנה את הספר או משו כזה) אז אין לי ממש דעה
    אתה צודק לא צריך להראות כמו מייקל לואיס כדי להצליח עם בחורות אבל צריך להיות מושך גם חיצונית והוא לא ממש מושך או יותר נכון ממש לא מושך.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

למדנו כבר שמראה חיצוני מהווה חלק קטן עד אפסי בהצלחה עם נשים ושיש אנשים שנראים זוועה ומזיינים בכמויות (ע"ע David X).
    אבל האמת שהוא משדר(יגאל שטארק) את כל מה שאמני פיתוי לא רוצים ולא צריכים לשדר.

בכל זאת אני לא חושב שזה הוגן לשפוט אותו על פי סרטון אחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אני בספק
    אתה יודע את כוונתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,735 | הודעות: 8,202,328 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect