קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איזה אומן בן זונה
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 00:27
  2. אומן 17 מי בא?
    על ידי Haim בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 20:35
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 15:00
  4. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 23:01
  5. אומן 17 חרא..אמנזיה שליטה
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 10:37
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 49

מנכ"ל מאפי יגאל שטארק....זה אומן פיתוי? WTF?... - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

על כמה שאתה שונא את סניה, תדבר בבית לא פה.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 08-11-2011 בשעה 21:57.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני אוהב את הצורה שבה אנשים אוהבים לעוף על עצמם ולטעון טענון בלי יותר מידי בסיס.
    אני מסכים עם כל מי שאמר שהבחור נראה כמו חנון, מדבר כמו חנון, לא משדר "מיסטרי סטייל". אבל כל עוד
    אף אחד מכם לא ראה אותו בשטח, אין לכם על מה לדבר בכלל. אני לא מכיר את הבחור ואני האמת שלא בכזאת
    אכזבה בגלל זה, אבל בניגוד אליכם אני לא בא וטוען שהוא טוב או לא טוב. אני כן טוען שלמראה שלו אין שום
    אינדיקציה לגבי מידת ההצלחה שלו. יכול להיות שהבחור מזיין 3 בנות בלילה, ויכול להיות שהוא עדיין בתול.
    רק בגלל שהוא לא "נראה כמו", לא אומר שהוא לא. הבנתם את הרמז? מספיק להתייחס למראה חיצוני. מיותר.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 05-11-2011 בשעה 20:22.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

****סעמק דאבל פוסט.....*****
    נערך לאחרונה על ידי firya; 05-11-2011 בשעה 20:21.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

אפשר לקבל את הלינק לכתבה או מה שזה לא יהיה ? אני מהאייפון ואני לא יכול לראות חלק מהסרטונים
    תודה פיפס

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    אפשר לקבל את הלינק לכתבה או מה שזה לא יהיה ? אני מהאייפון ואני לא יכול לראות חלק מהסרטונים
    תודה פיפס

זה מדביק את הוידאו לפה ישר...
    נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 05-11-2011 בשעה 22:23.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    זה מדביק את הוידאו לפה ישר...
    טוב אחשלי תודה בכל מקרה תגיד רק מאיזה אתר זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

כל התגובות השליליות שלכם רק מוכיחות יותר שלא צריך להיראות טוב כדי לפתות בחורה.
    נקודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי Tinix צפיה בהודעה
    מר סניה היקר אתה האחרון שיכול לפתוח את הפה.
    לפחות הוא עושה כסף מה שאתה.....לא (אני לא אומר שכסף זה מדד אבל נזרום עם הראש שלך).
    הוא מוזמן לתכניות אירוח מה שאתה.....לא
    הוא מצליח למכור מוצר שהוא בכלל לא יודע להשתמש בו מה שאתה......אה בעצם אתה כן, וואלה יש לכם מחנה משותף אחד

בקיצור סניה, היגאל הזה אמנם סתם חנון מחשבים שזיין בחורה אחת בחייו, אבל אני טוען שאתה נמצא איתו על אותה סירה

מר טינקס היקר, הרשה לי לתקן כל דבר שכתבת בזרם השטויות הזה פה.

א) הוזמנתי לא רק לתוכניות אירוח (שלא יכולתי להגיע אליהן כי זה לא היה בזמנים נוחים), אלא קופרמן הזמינו אותי להתייעץ על תוכנית חדשה בקרוב. יגאל בכלל לא היה ברשימה שלהם כאשר שאלתי איזה טלפונים להביא להם. בעיקר אחרי שהם ראו אותו בתוכנית הזאת, שאז בכלל לא הייתי בתחום .

ב) עשיתי מזה מספיק כסף כשהייתי עובד הרבה בתחום. עכשיו אני עובד פה: www.smovie.co.il

ג) כותבים מכנה*. ואם אתה רומז שאני לא טוב בפיקאפ, אז מוכן להתערב איתך על 1,000 שקל שעל כל בחורה שאתה סוגר איתה דייט אני אסגור כפול.
    התערבויות אחלה דרך להרוויח כסף על קשקשנים עם פה גדול.
    אם אתה חושב שאני לא מצליח באמת ומוכן לעמוד מאחורי הפה הגדול שלך, בוא נלך לתחרות. 1,000 שקל. מוכן לשים על זה? ולצלם בוידאו כדי שאם יהיה איזה כישלון כלשהו תוכל להוכיח לכולם שהוא אמיתי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אפשר להיות בכיסא גלגלים ועדיין להצליח עם בחורה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    לפני שכל האמני פיתוי הגדולים בעולם הם, ובכן, אמני פיתוי, הם קודם כל אנשי מכירות ממולחים.
    ואני לגמרי מעריך את זה, חלקם מצליחים בצורה פנומנאלית. אגב, אני גם מעריך את יגאל שטארק בפן הזה, שהצליח להקים עסק די רווחי.
    אני מוכרח לחשוף קצת מהמידע המודיעיני פה. רוב הקרדיט שכרגע הענקת ליגאל, תחזיר בבקשה ותביא לרומן. הוא (רומן) באמת אגב מצליח עם נשים. רחוק מהרמה שבה צריך להיות "אמן" פיתוי, אבל הוא כן מצליח.
    את סוד הקמת העסק שלהם אני מכיר היטב. "החוק של רומן" = החוק של לסלי. מכאן למי שממש רוצה לשאול ולהתעניין, שיעשה את זה לבד. יש מספיק אנשים שמכירים אותם אישית .

אבל כן אתה צודק. הם הקימו עסק ריווחי. כמו הרבה עסקים אחרים שמוכרים זבל טהור ועובדים על אנשים. אין זה אומר שמגיעה להם שכות קיום אטית או מוסרית. הסיבה שבגללה המוצר שלהם גורם להרס פנימי של כ-50% מהלקוחות שלהם היא בדיוק מה שגרם לפתיחת האשכול הזה - שהם בעצמם לא עברו תהליך דומה והם בעצמם לא נמצאים ברמה ה"פנומנלית" שכתבת.

בכלל, אני רוצה להבין מה זה רמה פנומנלית. כל המדריכים שראיתי במאפי היו טובים אך ורק בעיני אנשים שלא מבינים שום דבר בפיקאפ.
    מדריך שלהם פעם אמר לי: "וואו אתה ממש טוב" על משהו ממש שטותי שעשיתי בבומבמלה. זה כמו שאני אתחיל לשפוט עכשיו בהחלקה על הקרח - שאין לי מושג בה.
    כדי להגיד מי טוב ומי לא, צריך להיות שותף של אחד מהם או להסתובב איתם ממש הרבה כדי להגיע למצב שאתה רואה את מי הם מביאים בסוף היום הביתה וסוגרים. לסגור מספר ברחוב או לפתח עם מישהי שיחה 10 דקות (שאנשים שלא מצליחים עם נשים מתלהבים מזה כאילו אתה אלוהים), זה ממש שטויות. גם סגירת נשיקה או אפילו סקס (מי שבאמת טוב מבין שהקושי זה לא לסגור FC). השאלה היא עם מי, ובכמה מאמץ או הקרבה.
    אם אתה מגיע למצב שאתה עושה מה שאתה רוצה בחיים, לא צריך להקריב מזמנך ועדיין יש לך סקס זמין - אז אתה במצב טוב.
    אני יכול להגיד את זה על ניקולס. אני יכול להגיד את זה על פז. עליי יכולים להעיד אנשים שישנו אצלי שבוע בתקופת הרווקות או עובדים איתי ורואים את כל השיחות בפייסבוק. או טיניקס, אחרי שלא ישתפן לגבות את הפה הגדול שלו.
    כל מי שאני קיבלתי ממנו "ערבויות" על אנשים מסויימים ומדוברים כאן, צחקו בקול רק לנוכח השאלה.

אז כן, כל הכבוד על העסק המצליח. גם לסטס וניקולס אגב יש עסק מצליח. רק שאף אחד לא אמר שאתה חייב להסכים עם כל מה שמצליח. חנימאי מצליח להחזיק בשלטון באיראן כבר המון שנים. האם זה אומר שההמון חייב לקבל את זה ולא לצאת נגד הניהול האנוכי של המדינה?
    אנשי העסקים בישראל מצליחים כבר שנים! האם זה בסדר שרק עכשיו אנשים נזכרו להגיד להם שהשרות שלהם יקר מדי ולא מספיק טוב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

לדעתי כל החברות האלה מיותרות.
    אם בן אדם רוצה ללמוד פיקאפ יש המון חומר באינטרנט וזה לא בעיה למצוא ווינג.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    מר טינקס היקר, הרשה לי לתקן כל דבר שכתבת בזרם השטויות הזה פה.

א) הוזמנתי לא רק לתוכניות אירוח (שלא יכולתי להגיע אליהן כי זה לא היה בזמנים נוחים), אלא קופרמן הזמינו אותי להתייעץ על תוכנית חדשה בקרוב. יגאל בכלל לא היה ברשימה שלהם כאשר שאלתי איזה טלפונים להביא להם. בעיקר אחרי שהם ראו אותו בתוכנית הזאת, שאז בכלל לא הייתי בתחום .

ב) עשיתי מזה מספיק כסף כשהייתי עובד הרבה בתחום. עכשיו אני עובד פה: www.smovie.co.il

ג) כותבים מכנה*. ואם אתה רומז שאני לא טוב בפיקאפ, אז מוכן להתערב איתך על 1,000 שקל שעל כל בחורה שאתה סוגר איתה דייט אני אסגור כפול.
    התערבויות אחלה דרך להרוויח כסף על קשקשנים עם פה גדול.
    אם אתה חושב שאני לא מצליח באמת ומוכן לעמוד מאחורי הפה הגדול שלך, בוא נלך לתחרות. 1,000 שקל. מוכן לשים על זה? ולצלם בוידאו כדי שאם יהיה איזה כישלון כלשהו תוכל להוכיח לכולם שהוא אמיתי.
    יאלה מכות !!!
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    אני מוכרח לחשוף קצת מהמידע המודיעיני פה. רוב הקרדיט שכרגע הענקת ליגאל, תחזיר בבקשה ותביא לרומן. הוא (רומן) באמת אגב מצליח עם נשים. רחוק מהרמה שבה צריך להיות "אמן" פיתוי, אבל הוא כן מצליח.
    את סוד הקמת העסק שלהם אני מכיר היטב. "החוק של רומן" = החוק של לסלי. מכאן למי שממש רוצה לשאול ולהתעניין, שיעשה את זה לבד. יש מספיק אנשים שמכירים אותם אישית .

אבל כן אתה צודק. הם הקימו עסק ריווחי. כמו הרבה עסקים אחרים שמוכרים זבל טהור ועובדים על אנשים. אין זה אומר שמגיעה להם שכות קיום אטית או מוסרית. הסיבה שבגללה המוצר שלהם גורם להרס פנימי של כ-50% מהלקוחות שלהם היא בדיוק מה שגרם לפתיחת האשכול הזה - שהם בעצמם לא עברו תהליך דומה והם בעצמם לא נמצאים ברמה ה"פנומנלית" שכתבת.

בכלל, אני רוצה להבין מה זה רמה פנומנלית. כל המדריכים שראיתי במאפי היו טובים אך ורק בעיני אנשים שלא מבינים שום דבר בפיקאפ.
    מדריך שלהם פעם אמר לי: "וואו אתה ממש טוב" על משהו ממש שטותי שעשיתי בבומבמלה. זה כמו שאני אתחיל לשפוט עכשיו בהחלקה על הקרח - שאין לי מושג בה.
    כדי להגיד מי טוב ומי לא, צריך להיות שותף של אחד מהם או להסתובב איתם ממש הרבה כדי להגיע למצב שאתה רואה את מי הם מביאים בסוף היום הביתה וסוגרים. לסגור מספר ברחוב או לפתח עם מישהי שיחה 10 דקות (שאנשים שלא מצליחים עם נשים מתלהבים מזה כאילו אתה אלוהים), זה ממש שטויות. גם סגירת נשיקה או אפילו סקס (מי שבאמת טוב מבין שהקושי זה לא לסגור FC). השאלה היא עם מי, ובכמה מאמץ או הקרבה.
    אם אתה מגיע למצב שאתה עושה מה שאתה רוצה בחיים, לא צריך להקריב מזמנך ועדיין יש לך סקס זמין - אז אתה במצב טוב.
    אני יכול להגיד את זה על ניקולס. אני יכול להגיד את זה על פז. עליי יכולים להעיד אנשים שישנו אצלי שבוע בתקופת הרווקות או עובדים איתי ורואים את כל השיחות בפייסבוק. או טיניקס, אחרי שלא ישתפן לגבות את הפה הגדול שלו.
    כל מי שאני קיבלתי ממנו "ערבויות" על אנשים מסויימים ומדוברים כאן, צחקו בקול רק לנוכח השאלה.

אז כן, כל הכבוד על העסק המצליח. גם לסטס וניקולס אגב יש עסק מצליח. רק שאף אחד לא אמר שאתה חייב להסכים עם כל מה שמצליח. חנימאי מצליח להחזיק בשלטון באיראן כבר המון שנים. האם זה אומר שההמון חייב לקבל את זה ולא לצאת נגד הניהול האנוכי של המדינה?
    אנשי העסקים בישראל מצליחים כבר שנים! האם זה בסדר שרק עכשיו אנשים נזכרו להגיד להם שהשרות שלהם יקר מדי ולא מספיק טוב?
    אולי הבנת אותי לא נכון, ההצלחה הפנומנלית, היא בכלל של אמנים מפורסמים בעולם כמו מיסטרי או גמבלר, והיא בכלל בפן העסקי.
    לא התייחסתי בכלל לרמת השירות שהם מביאים, התייחסתי לכמה הם מרוויחים.
    אתה לוקח את זה לכיוון נוסף, אתה שואל האם מגיע להם הרווח הזה?
    תקן אותי אם אני טועה, נאלצתי לקרוא בזריזות כי אני חייב לעוף ^_^

בכל מקרה, אתנסח מחדש, הקרדיט להצלחה של מאפי מגיע למי שהביא את ההצלחה הזו.
    ואם להביע דעתי על השירות שמאפי מביאים, ולא רק הרווח, אני חלוק בדעתי. יש לי חבר קרוב שממש הצליח מהתוכנית שלהם ומספר חברים שההצלחה שלהם מועטה אם בכלל קיימת.

אני לא בקיא בסצינת הפיקאפ הישראלית, לא אומר שזה דבר טוב כן? תמיד אפשר ללמוד מאנשים חדשים, אבל זו לא הנקודה שלי. ראיתי כמה חבר'ה הרבה יותר מכוערים ממנו שמצליחים עם נשים הרבה יותר ממני [ולצורך העניין הוא ממש מכוער ואני מצליח עם נשים לא רע בכלל], אני טוען שהכול אפשרי, מה שמדבר בפועל אלו העובדות בשטח, וזה הכול בעצם. לא רוצה להגיד שהוא טוב או שהוא רע, נטו כי אני לא יכול-נטו כי לא ראיתי. ממליץ לכם להתעסק פחות בהצלחה וכשלון של אחרים, ויותר בהצלחה וכשלון שלכם, כי סה''כ אתם מקדמים את עצמכם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אינברטר, אתה צודק. רק שזה פורום פיקאפ ולא פורום עסקים .
    בקשר להצלחה שלהם, אז אתה בעצמך שמת לב שזה עומד על כ-50%. שזה בזיון עבור מוצר שעולה 5,000 שקל. למה זה קורה, בעיקר כי היחס שם הכי לא אישי בעולם, ונעשה על ידי אנשים מאוד בינוניים בתחום הפיקאפ או הטיפול האישי (השני בכלל לא קיים שם).

אני לא שואל אם מגיע להם או לא מגיע להם הרווח הזה. כנראה שמגיע להם אם יש להם. אני אומר שאנשים שמשלמים להם כסף דופקים את עצמם, ומאפי אותם. זה לא שאלה של מגיע, זה שאלה של לאן אני רוצה שאנשים יזרמו בעתיד ולאן כדאי להם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,764 | הודעות: 8,202,357 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect