וויד בארט
![]()
טוב מה יש לספר עליו יותר ממה שאתם יודעים, וויד בארט התחיל את הקרירה שלו בהעונה הראשונה של NXT כמנצח מתוך 8 מתאבקים שרובם כמובן חתומים כרגע בWWE (אירוני שעם כול התחרויות כולם חתומים בסופו של דבר או שדווקא אלו שלא זכו מצליחים יותר מאלו שזכו). הWWE חשבו על משהו שונה למדי אחרי שסימו את העונה הראשונה וכמובן ראו הרבה טאלנט שחייבים לנצל אז החליטו ליצור את הנקסוס שכוללת את כול חברי העונה הראשונה של NXT בהנהגתו של בארט והם החליטו שעדיין זה לא זמנם ללכת והם יעשו הכול בשביל לעורר תשומת לב אצל הקהל, הנהלה, הרוסטר... .
אחרי זמן לא קצר הWWE ראו הרבה פוטנציל בוויד בארט והחליטו להכניס אותו חזק לתמונת אליפות הWWE נגד רנדי הארטון (פוש ענק למתאבק מתחיל) ולתת לו להוכיח את עצמו. היו הרבה שמועות במהלך הפיוד שנמשך חודשים שבארט ינצח אך בסופו של דבר הוא יצא מופסד והמשיך לפיוד הבא נגד סינה. אולם הוא לא זכה באליפות הראשית אבל זכה בפיוד נגד הארטון ובנוסף קיבל פיוד די דומננטי עם סינה ולכול מהלך התקופה הוכיח שהוא היל רציני ותותח על המיק'. משם הסטורילין המשיך, כמה חברי נקסוס נבעטו מהקבוצה עד שפאנק חזק מפציעה ופירק הכול. פאנק גרם להיווצרות הנקסוס החדשה שכללה את מיקל מגילקטי,דיוויד אוטנגה,אסקי הריס ומאוחר יותר מייסון ריין והCorre שכלל את בארט,היט סליידר, ג'סטין גבריאל ומאוחר יותר אזיקיל ג'קסון.
עד עכשיו נראה שבארט בסטטוס לא ברורה כלומר סוג של מאחורי הקלעים אבל עם שלל ניצחונות. כבר המון זמן שלא נמצע בפיוד אלא רק בקרבות מדי שבוע שברוב מוחלט מהם מנצח. לפי מה שאני רואה הWWE רואים בו כוכב עתידי ללא ספק אחרת לא היה מקבל הרבה נצחונות אבל נראה שמחזקים אותו ביכולות הזירה שלו שזה מה שמנע ממנו לזכות מההתחלה באליפות הWWE לעומת שיימוס.
לדיון:
1) מה דעתם על יכולות המיקרופון, הזירה והגימיק שלו?
2) לדעתם מוכן לאליפות ראשית?
3) מה דעתם על הדרך בה נכנס לWWE מההתחלה? היה מגיע לו לזכות בNXT ולהוביל את נקסוס?
4) מה רמת העניין שלכם בו(מ1 עד 5)? והאם זה מושפע מהעובדה שהוא לא פיודים?
5) הערות
דיון מהנה!
~~~~שלי~~~~
1) יכולות מיק' מעולות, גימיק טוב אך יכול להשתפר וכך גם יכולות הזירה.
2) אני יכול לראות אותו כאלוף אליפות אבל הייתי מעדיף שהWWE ישקיעו לו על פיוד טוב וקרבות על האליפות ולא ישר לזכות באליפות בקרב הראשון, כלומר למשוך את זה ולשפשף אותו שם ככה לא ישרף מהר וילמד מה זה להיות בME
3) היה מעולה ואחד הסטרוילנים הטובים בשנתיים האחרונות - מה לעשות שלא היו הרבה.
4) ארבע

ציטוט ההודעה