קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גסטין גבריאל נגד וויד בארט
    על ידי rotemlev בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-10-2010, 16:55
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 14:35
  3. [עזרההה] חייב טראק מסויים של וויד!!!!!
    על ידי EriK בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

וויד בארט - כוכב עתידי או לא?

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ברירת מחדל וויד בארט - כוכב עתידי או לא?

וויד בארט

טוב מה יש לספר עליו יותר ממה שאתם יודעים, וויד בארט התחיל את הקרירה שלו בהעונה הראשונה של NXT כמנצח מתוך 8 מתאבקים שרובם כמובן חתומים כרגע בWWE (אירוני שעם כול התחרויות כולם חתומים בסופו של דבר או שדווקא אלו שלא זכו מצליחים יותר מאלו שזכו). הWWE חשבו על משהו שונה למדי אחרי שסימו את העונה הראשונה וכמובן ראו הרבה טאלנט שחייבים לנצל אז החליטו ליצור את הנקסוס שכוללת את כול חברי העונה הראשונה של NXT בהנהגתו של בארט והם החליטו שעדיין זה לא זמנם ללכת והם יעשו הכול בשביל לעורר תשומת לב אצל הקהל, הנהלה, הרוסטר... .
    אחרי זמן לא קצר הWWE ראו הרבה פוטנציל בוויד בארט והחליטו להכניס אותו חזק לתמונת אליפות הWWE נגד רנדי הארטון (פוש ענק למתאבק מתחיל) ולתת לו להוכיח את עצמו. היו הרבה שמועות במהלך הפיוד שנמשך חודשים שבארט ינצח אך בסופו של דבר הוא יצא מופסד והמשיך לפיוד הבא נגד סינה. אולם הוא לא זכה באליפות הראשית אבל זכה בפיוד נגד הארטון ובנוסף קיבל פיוד די דומננטי עם סינה ולכול מהלך התקופה הוכיח שהוא היל רציני ותותח על המיק'. משם הסטורילין המשיך, כמה חברי נקסוס נבעטו מהקבוצה עד שפאנק חזק מפציעה ופירק הכול. פאנק גרם להיווצרות הנקסוס החדשה שכללה את מיקל מגילקטי,דיוויד אוטנגה,אסקי הריס ומאוחר יותר מייסון ריין והCorre שכלל את בארט,היט סליידר, ג'סטין גבריאל ומאוחר יותר אזיקיל ג'קסון.

עד עכשיו נראה שבארט בסטטוס לא ברורה כלומר סוג של מאחורי הקלעים אבל עם שלל ניצחונות. כבר המון זמן שלא נמצע בפיוד אלא רק בקרבות מדי שבוע שברוב מוחלט מהם מנצח. לפי מה שאני רואה הWWE רואים בו כוכב עתידי ללא ספק אחרת לא היה מקבל הרבה נצחונות אבל נראה שמחזקים אותו ביכולות הזירה שלו שזה מה שמנע ממנו לזכות מההתחלה באליפות הWWE לעומת שיימוס.

לדיון:
    1) מה דעתם על יכולות המיקרופון, הזירה והגימיק שלו?
    2) לדעתם מוכן לאליפות ראשית?
    3) מה דעתם על הדרך בה נכנס לWWE מההתחלה? היה מגיע לו לזכות בNXT ולהוביל את נקסוס?
    4) מה רמת העניין שלכם בו(מ1 עד 5)? והאם זה מושפע מהעובדה שהוא לא פיודים?
    5) הערות

דיון מהנה!

~~~~שלי~~~~
    1) יכולות מיק' מעולות, גימיק טוב אך יכול להשתפר וכך גם יכולות הזירה.
    2) אני יכול לראות אותו כאלוף אליפות אבל הייתי מעדיף שהWWE ישקיעו לו על פיוד טוב וקרבות על האליפות ולא ישר לזכות באליפות בקרב הראשון, כלומר למשוך את זה ולשפשף אותו שם ככה לא ישרף מהר וילמד מה זה להיות בME
    3) היה מעולה ואחד הסטרוילנים הטובים בשנתיים האחרונות - מה לעשות שלא היו הרבה.
    4) ארבע

2. קישורים ממומנים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

1) מה דעתם על יכולות המיקרופון, הזירה והגימיק שלו? גימיק טוב לתקופה מסוימת, אני מתכוון שהוא צריך פייס טרן לחודש חודשיים ואז לפתוח בפויד שהוא יהיה היל .
    2) לדעתם מוכן לאליפות ראשית? לפי דעתי הוא יכול אבל הוא לא מספיק דומיננטי .
    3) מה דעתם על הדרך בה נכנס לWWE מההתחלה? היה מגיע לו לזכות בNXT ולהוביל את נקסוס?לפי דעתי הוא היה המתאבק הכי טוב בNXT אז ברור שהיה מגיע לו אני חושב שהוא יכול להגיע לאליפות ראשית הבעיה היא שהוא לא יחזיק אתה יותר מדי זמן
    4) מה רמת העניין שלכם בו(מ1 עד 5)? והאם זה מושפע מהעובדה שהוא לא פיודים? 4 הוא יכול לגיע לפויד טוב עם דניאל ברין ..
    5) הערות
    בסך הכל הוא מתאבק טוב שכמובן שבעוד שנתיים נראה אותו בתמונת האליפות בצורה יותר חזקה כי ידוע שבכל שנה מתאבק אחד טוב הולך וכל השאר מתחזקים אז זה מה שהיה לפי דעתי .

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

לדיון:
    1) מה דעתם על יכולות המיקרופון, הזירה והגימיק שלו? יכולות מיק' טוב מאוד והגימיק שלו בסך הכל סבבה לגמרי ולדעתי הכי מתאים לו היל ולא פייס
    2) לדעתם מוכן לאליפות ראשית? עכשיו לא ממש אבל הוא הוא נורא קרוב אני נותן לו עד רסלמניה ואז כבר להעביר אותו לאליפות עולם
    3) מה דעתם על הדרך בה נכנס לWWE מההתחלה? היה מגיע לו לזכות בNXT ולהוביל את נקסוס?ברור שהגיע לו הוא היה מכי טוב מבין כולם והוא גם הכי נראה מנהיג של קבוצה כזאת מאיימת וזה הביא לו המון עניין
    4) מה רמת העניין שלכם בו(מ1 עד 5)? והאם זה מושפע מהעובדה שהוא לא פיודים? כשהיה נקסוס אהבתי אותו 5 אבל עכשיו משהו כמו 4-4.5 אני נורא אוהב הצורה שלו בזירה והפינישר שלו אדיר ועד אז הוא רק יתפתח
    5) הערות
    וויד בארט מתאבק מעולה שברור שהוא יהיה אלוף עולם באחד מן הימים ואולי אפילו עד סוף 2012 ואולי אפילו מגיע לו לנצח ברויאל ראמבל הקרוב ( אם דל ריו יכול אחרי חצי שנה בביזנס אז גם בארט יכול)

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי HBKWHC צפיה בהודעה
    וויד בארט מתאבק מעולה שברור שהוא יהיה אלוף עולם באחד מן הימים ואולי אפילו עד סוף 2012 ואולי אפילו מגיע לו לנצח ברויאל ראמבל הקרוב ( אם דל ריו יכול אחרי חצי שנה בביזנס אז גם בארט יכול)
    קח את שיימוס לדוגמא לא רק את אלברטו

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

1) מה דעתם על יכולות המיקרופון, הזירה והגימיק שלו? מיקרופון - 10/10 זירה - 9.5/10 גימיק - 0/10
    2) לדעתם מוכן לאליפות ראשית?הייתי רוצה לראות אותו אלוף הבין יבשתית עוד פעם אחת כדי שהוא באמת יהיה מוכן לאליפות העולם , אבל כמו כולם אני יודע שמגיעה לו אליפות ראשית והייתי רוצה לראות אותו עם אליפות הWHC או הWWE בקרוב .
    3) מה דעתם על הדרך בה נכנס לWWE מההתחלה? היה מגיע לו לזכות בNXT ולהוביל את נקסוס?לזכות בNXT הגיע לו , להוביל את הנקסוס הישנים זה פשוט היה סוס , אהבתי את הנקסוס הישנים יותר מהנקסוס של CM פאנק . חבל שזה הפסיק אבל הוא טוב גם בזכות עצמו.
    4) מה רמת העניין שלכם בו(מ1 עד 5)? והאם זה מושפע מהעובדה שהוא לא פיודים? 5 . זה שהוא לא בפיודים זאת רק עוד החלטה כושלת של הWWE , כבר לא מתרגשים מדבר כזה....

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 1sexy1 צפיה בהודעה
    1) הייתי רוצה לראות אותו אלוף הבין יבשתית עוד פעם אחת כדי שהוא באמת יהיה מוכן לאליפות העולם , אבל כמו כולם אני יודע שמגיעה לו אליפות ראשית והייתי רוצה לראות אותו עם אליפות הWHC או הWWE בקרוב .
    שמע שלא חייבים את חגורת האליפות בשביל לעשות פיוד טוב, השנה האחרונה זורקים זין על אליפויות המשנה ולא משקיעים בכלל בפיודים ולא מאמץ אפילו קטן על פיודים. הפיוד שהיה לג'ריקו וריי מיסטריו לפני שנתיים בערך על אליפות הביניבשתית לוקח את רוב הפיודים בשנתיים האחרונות על אליפות הWWE או העולם. הWWE יודעים להשקיע מתי שבא להם והם תמיד ישימו יותר עין על המתאבקים הגדולים כמו רנדי וסינה מאשר להשקיע מוח בכוכבים צעירים. במקום שהנבלות האלו ישבו ויחשובו כול היום על איך צריך להיות הפיוד בין סינה לרוק שנה שלמה בשביל שיצא בסוף PG או לדאוג שלרדני היה נונ-סטופ פיודים ונצחונות שיזיזו אותם טיפה למטה ברשימה ויחשבו לקדם את אליפות ארה"ב והביניבשתית שנמצאות במצב על הפנים בשנתיים האחרונות.
    שיקחו את בארט ישים אותו על אליפות ארה"ב ואז יכניסו אותו בפיוד עם מוריסון ואם אפשר יכניסו עוד מתאבק צד שלישי ויעשו מעניין - למה הם לא יכולים? חייבים רק מתאבק כמו ריי וג'ריקו כדי לתחיל להזיז את התחת השמן שלהם.

לדעתי בארט ושייימוס יכולים לעשות פיוד ענק בינתיים ואני מקווה שזה מה שיתפתח כי לדעתי בארט יוכל להוכיח את עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 10-11-2011 בשעה 17:13.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,144 | הודעות: 8,200,737 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect