נכתב במקור על ידי maxvol סבבה מנהל למה אתה לא נרשם דרכי? אני לא מתקרב לבאקסים
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי .Mishel אני לא מתקרב לבאקסים אז למה אתה לא משתף אותנו ברווחים שלך?
לצור קשר בפרטי:דירוג: עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט. PayPal PayZa
נכתב במקור על ידי maxvol אז למה אתה לא משתף אותנו ברווחים שלך? אני חייב?
נכתב במקור על ידי .Mishel אני חייב? כמנהל אנו מצפים ממך לעשות משו חוץ מלשמור על הסדר בפורום.
נכתב במקור על ידי maxvol כמנהל אנו מצפים ממך לעשות משו חוץ מלשמור על הסדר בפורום. כמו מה? לגלות את השיטות שלי? שתרוויח הרבה בוא נראה אותך עושה את זה
נכתב במקור על ידי .Mishel כמו מה? לגלות את השיטות שלי? שתרוויח הרבה בוא נראה אותך עושה את זה חחח ואללה צודק בחיים לא סיפרתי מאיפה אני מביא את המשחקים (שעסקתי בתחום העלעות)
נכתב במקור על ידי maxvol חחח ואללה צודק בחיים לא סיפרתי מאיפה אני מביא את המשחקים (שעסקתי בתחום העלעות) דברים כאלה אין לי בעיה,אני מתכוון לשיטות יותר רציניות.
גם אני לא אומר מאיפה אני מביא את המשחקים איך שהם יוצאים אני מקבל אותם
קונטר סטרייק החדש להורדה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=809208
נכתב במקור על ידי yarinboker גם אני לא אומר מאיפה אני מביא את המשחקים איך שהם יוצאים אני מקבל אותם זה לא בעיה ... טורנט ליץ
נכתב במקור על ידי Bentley זה לא בעיה ... טורנט ליץ חרא דבר... קניתי משתמש והצתערתי על זה
נכתב במקור על ידי maxvol חרא דבר... קניתי משתמש והצתערתי על זה צודק PIRATEGAY עדיף
נכתב במקור על ידי Bentley זה לא בעיה ... טורנט ליץ חחחח אל תדבר לפני שתדע כי זה לא זה...
נכתב במקור על ידי yarinboker חחחח אל תדבר לפני שתדע כי זה לא זה... מה הבעיה איתו ?
חוקי הפורום