נכתב במקור על ידי YUVAL852 ו' ?? יש _ _ _ _ - _ ו _ _ _
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי Michael6 יש _ _ _ _ - _ ו _ _ _ א' ?
נכתב במקור על ידי YUVAL852 א' ? נכתב במקור על ידי Display אריק שיבק. נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ז? .... ממשיכים ! סליחה על העיקוב 2 השאלות הקודמות לא נחשבות כמצגמהחקהמגחהדןמןגכמגן'קכישמירגחמדגלעמ
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 12-11-2011 בשעה 20:00.
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 ממשיכים ! סליחה על העיקוב 2 השאלות הקודמות לא נחשבות 'וןכנחנהקרונבגהלחבחנבחדןהמרנהכוןהגכיושמי קכלעיכןךי אפשר רמז? אני לא מוצא כלום.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי YUVAL852 א' ? נכתב במקור על ידי Display אריק שיבק. נכתב במקור על ידי Display אפשר רמז? אני לא מוצא כלום. רמז - קשור לליגת לוטו
נכתב במקור על ידי Maor591 רמז - קשור לליגת לוטו כמצגמהחקהמגחהדןמןגכמגן'קכישמירגחמדגלעמ
נכתב במקור על ידי YUVAL852 כמצגמהחקהמגחהדןמןגכמגן'קכישמירגחמדגלעמ נכון , איש תלוי : _ _ _ - _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון , איש תלוי : _ _ _ - _ _ _ _ _ המועד סיום של האתגר עבר... ניצחתי! לנושא: ו' ?
נכתב במקור על ידי YUVAL852 המועד סיום של האתגר עבר... ניצחתי! לנושא: ו' ? אל תתלהב ... אני ממשיך את התאגר בעוד כמה ימים ... יש ו' ... _ _ _ - _ _ _ ו _
עד מתי?? לנושא: יש ד' ?
נכתב במקור על ידי YUVAL852 עד מתי?? לנושא: יש ד' ? לא יודע עוד כמה ימים ... תצטט אותי פעם הבאה ... אין ד' ... _ _ _ - _ _ _ ו _ פסולים : ד'
נכתב במקור על ידי Maor591 לא יודע עוד כמה ימים ... תצטט אותי פעם הבאה ... אין ד' ... _ _ _ - _ _ _ ו _ פסולים : ד' אפשר רמז ?
נכתב במקור על ידי Display אפשר רמז ? לבנתיים אין רמז ... ניחשתם רק 2 אותיות אם תנחשו ולא תדעו אני אתן רמז ..
נכתב במקור על ידי Maor591 לבנתיים אין רמז ... ניחשתם רק 2 אותיות אם תנחשו ולא תדעו אני אתן רמז .. ה' ?
נכתב במקור על ידי Display ה' ? יש ה' ... _ _ _ - ה _ _ ו _ פסולים : ד'
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום