|
|
הינה איזה קטע לגלות לילד שלך בגיל קטן איך הוא נוצר ואחרי
דקה הוא יגש לעבודה
חח כאילו אנחנו נותנים להם מדריך מהיר לסקס חח
יש המון הבדלים בין אדם לחיה, אחד מהם הוא שאנחנו אינטיליגנטים ויודעים מה טוב ומה רע, חיות פשוט לא יודעו, הן מסתמכות על שליטה בטריטוריה מסוימת, חיזור אחר הנקבות וזהו, איך אתה יכול להשוות בן אדם לחיה מהבחינה הזאת?
לא התכוונתי לאם הם באמת אוהבים או לא אוהבים, זה בכלל יחסים אחרים ואנחנו מדברים על הקשר בין אהבה לסקס, עובדה שאתה הרגע אמרת שכ50% מהזוגות מתגרשים, כנראה המפגרים האלה התחתנו כי היא כוסית או ההוא חתיך, שידוך או סתם בעיות שאפילו לא קשורות לנושא.
זוגות זה בהחלט המודל הטבעי, אם זוג לא היה המודל הטבעי ושוב אני מזכיר טבעי, היו יותר משני מינים בעולם הזה, זכר, נקבה, ועוד משו שאתה כנראה מדמיין.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
מה זאת אומרת חיות לא יודעות מה טוב ומה רע, מסתמכות על שליטה בטריטוריה וחיזור אחרי נקבות? ממתי לעכביש יש טריטוריה? אני יכול להשוות בן אדם לקופים שבאנו איתם מאותו אב משותף שהDNA שלהם זהה לשלנו ב98.5%, השימפנזה והבונובו. אתה יודע איך הם חיים? מזדיינים כולם עם כולם ביחד ולא בזוגות.
הגורילה חיה בזוגות? לא, השימפנזה חיה בזוגות? לא
ובכל זאת אתה לא רואה מין חדש
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 17-11-2011 בשעה 23:35.
אני יסביר שוב אחי, ההבדל בין אדם לחיות הוא פשוט מאוד, בן אדם הוא לא חיה וההפך!
אולי הם חיים בלהקות מה שנקרא, שוב, צורת השתלטות על טריטוריה וסיפוק הגנה לנקבות ולילדים. אולי הDNA של הקוף מאוד דומה לאדם אבל אני יזכיר לך שקוף הוא חיה וזה ההבדל שאתה קורא לו קטן אבל הוא בעצם מאוד משמעותי וגדול
הגורילה נולדת משני מינים ולא מכל הלהקה? כן השימפנזה נולדת משני מינים ולא מכל הלהקה? כן
בזכות התקשורת אני לא אצטרך להסביר להם כלום
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אני יודע שזה לא טוב כי אחרי זה ילדים שהם חרמנים מדי ונשארים בתולים עד גיל 25 וכל יום מגיל 13 מביאים ביד לפחות 5 פעמים בגלל שהם כל כך חרמנים הופכים להיות אנסים חסרי מנוח כי אף אחת באמת לא רוצה אותם..
למרות שהילד שלנו יהיה חתיך אששש וכל הבנות ירדפו אחריו והוא כמובן ישחק אותה אדיש וקשה להשגה![]()