קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] עריקאת: הרב עובדיה קרא לרצח עם
    על ידי S.P.Q.R בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-08-2010, 18:13
  2. [פרסום] סרטון מצחיק - הרב עובדיה יוסף.
    על ידי Yeahi בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2008, 08:15
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 04:53
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 10:29
  5. תמונות של הרב עובדיה יוסף שליט"א
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 08:48
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 60

"רציתי לשסף את גרונו של הרב עובדיה עם המראה של התפילין" - עמוד 4

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    תראה את התוכנית ביוטיוב "מדוע אנשים צוחקים על דתיים" (זה לא באמת צחוקים על דתיים, תראה ותבין) ותראה כמה זמיר כהן מזיין את השכל
    הוא מחרטט כל כך הרבה דברים שאפילו אלוהים לא יודע מאיפה הוא ממציא אותם.
    אסור לך להקשיב למחזירים בתשובה כמו זמיר כהן או אמנון יצחק, הם הזבל של הזבל.
    אמנון יצחק מוכר מניות לגן עדן ונוהג באאודי A5 שלו.
    שמע כפרה, בוא ותן לי להבהיר לך כמה דברים:
    1.תפסיק כבר להגיד דברים לא יפים על רבנים
    2.אמנון יצחק עובד בשביל הכסף הזה הוא משיג אותו בעצמו, אתה חושב שאנשים משלמים לו כדי שיברך אותם?
    3. למה אתה לא מתלונן על האלה שגרים בוילות הענקיות ונוהגים באיזה למבורגיני שנת 2011? כי הם לא רבנים?
    הוא נוסע באודי שלו, בדיוק מהסיבה של כל אלה שנוסעים גם באוטו חדיש או משהו, הם משיגים את הכסף הזה בעצמם!
    והדבר הזה של ''מדוע אנשים צוחקים על הדתיים'' אני כבר ראיתי אותו וגם אני יכול לעשות את זה לכל דבר אחר- להוציא דברים מהקשרם, אל תנסה לשכנע אותי לראות.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 22-11-2011 בשעה 23:31.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    שמע כפרה, בוא ותן לי להבהיר לך כמה דברים:
    1.תפסיק כבר להגיד דברים לא יפים על רבנים אמנון יצחק וזמיר כהן הם לא רבנים, הם סתם אנשים שבאו לעשות כסף. ידעת שאמנון יצחק בעבר היה בכלא? היה חילוני מאוד? אחרי שהוא השתחרר הוא התחיל עם הדת? למה אתה חושב? כי זה כסף קל.
    2.אמנון יצחק עובד בשביל הכסף הזה הוא משיג אותו בעצמו, אתה חושב שאנשים משלמים לו כדי שיברך אותם? כן, אמנון יצחק מוכר "מניות לגן עדן" ב2000 דולר לאחת, אנשים חולים שהולכים למות נותנים לו כסף בשביל לקבל מקום בגן עדן במקום להשקיע את הכסף בתרופות ודברים שיעזרו להם.
    3. למה אתה לא מתלונן על האלה שגרים בוילות הענקיות ונוהגים באיזה למבורגיני שנת 2011? כי הם לא רבנים? כי הם באמת עובדים בשביל הכסף הזה, וגם משקיעים כסף מההתחלה, רופא שמקבל משכורת גבוהה מוציא מאות אלפי שקלים על לימודים לפני המשכורת הגבוהה, לומד עשרות שנים, מציל אלפי חיים, ובעוד שאמנון יצחק? פשוט משקר ומשקר ומשקר.
    הוא נוסע באודי שלו, בדיוק מהסיבה של כל אלה שנוסעים גם באוטו חדיש או משהו, הם משיגים את הכסף הזה בעצמם! הוא משיג את הכסף הזה במרמה, ממכירת דיסקים של הרצאות מלאות חארטות על מדע כשהוא לא מבין בכלל מדע וממכירת שטויות כמו מניות לגן עדן.
    אני ממליץ לך לראות את הערוץ הזה ביוטיוב:
    http://www.youtube.com/user/NuBemet
    הוא מראה לך עד כמה הרבנים שלך משקרים לאנשים במצח נחושה.
    בבולד.
    והדבר הזה של ''מדוע אנשים צוחקים על הדתיים'' אני כבר ראיתי אותו וגם אני יכול לעשות את זה לכל דבר אחר- להוציא דברים מהקשרם, אל תנסה לשכנע אותי לראות
    מה הקשר? הוא מביא לך הרצאות של רבנים, שהם מדברים על מדע, ומראה לך שהם לא מבינים כלום וסתם ממציאים דברים.
    .
    ואל תנסה להפחיד אותי בטון של "שמע כפרה" כי חוץ מ-"לצעוק" עליי קצת מאחורי מסך אתה לא ממש יכול לעשות כלום.
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 22-11-2011 בשעה 23:40.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

בבולד.
    1. המון אנשים חזרו בתשובה ולא משנה מתי ומה קרה לפני
    2. באים אליו אנשים שלא ילדו כמה שנים טובות, הם מקבלים ברכה (כן כן בחינם) ואחרי שנה הם מזמינים אותו לברית של הילד..
    היה עוד סיפורים אבל אני זוכר עוד אחד של איזה מישהו שהיו לא רגליים קצרות מאוד והוא לא יכל ללכת, הוא קיבל ברכה וציצית ואחרי איזה חודש נראה לי הרגליים שלו צמחו ב10 סנטימטר! אז מה זה? צירוף מקרים? התרופות נזכרו לעבוד רק עכשיו?
    3.למה הוא משקר? כי רופא לומד הרבה זמן?
    4. הוא מחלק דיסקים בחינם וההרצאות שלו גם חינם.

5.ראיתי את הסרטון הזה http://www.youtube.com/user/NuBemet#p/u/7/V1P_tBg8ZPk אני לא מבין, גם שמנסים לדבר איתכם מצד המדע אתם חושבים שזה מפגר?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

תוכיח
    אתה יודע מה זה עבודה זרה בכלל?
    עבודה זרה זה ההפך המוחלט מהיהדות.

תבין קצת את עיקרי האמונה, ותבין לבד.

ובנוגע להודעה שלך על הרבים, אני מכבד כל אדם וכל רב בפרט.
    יש כאלה שכמו שרשמתי שלוקחים את הדת כשימוש אישי, עושים מזה כסף.

אני מעריך גדול של חב"ד, שלחת אותנו לראות איזה ערוץ הזוי ביוטיוב, אני ממליץ לך לראות ביוטיוב סרטונים על הרבי מלובביץ, תראה מה זה צדיק.

אתה מוזמן לקרוא סיפורים ועדויות של אנשים שהיו אצל הרבי מלובביץ וקיבלו ברכות.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

1. המון אנשים חזרו בתשובה ולא משנה מתי ומה קרה לפני
    אנשים שלא היה להם כסף אז חזרו בתשובה הפכו לרבנים ופתאום נהיו מלייאנים? לא חושב שזה צירוף מקרים
    2. באים אליו אנשים שלא ילדו כמה שנים טובות, הם מקבלים ברכה (כן כן בחינם) ואחרי שנה הם מזמינים אותו לברית של הילד..
    היה עוד סיפורים אבל אני זוכר עוד אחד של איזה מישהו שהיו לא רגליים קצרות מאוד והוא לא יכל ללכת, הוא קיבל ברכה וציצית ואחרי איזה חודש נראה לי הרגליים שלו צמחו ב10 סנטימטר! אז מה זה? צירוף מקרים? התרופות נזכרו לעבוד רק עכשיו? כמו שהרבה חברים דתיים שלי אומרים, "בלי הוכחה אין אמונה"
    תתחיל להביא הוכחות אולי נתחיל להאמין נשמה.

3.למה הוא משקר? כי רופא לומד הרבה זמן? "מניות לגן עדן" זה לא שקר טוטאלי? להמציא דברים או להסביר על דברים שאתה לא מבין במדע לקבוצת אנשים שבכלל לא מבינים במדע זה לא שקר טוטאלי?
    4. הוא מחלק דיסקים בחינם וההרצאות שלו גם חינם.
    כל אחד יכול לקנות קופסת דיסקים של CD ב10 שקל לחבילה של 50 ולחלק לאנשים, הרי ככה אתה מביא לעצמך יותר מאמינים וככה בסופו של דבר תכניס יותר כסף.
    5.ראיתי את הסרטון הזה http://www.youtube.com/user/NuBemet#p/u/7/V1P_tBg8ZPk אני לא מבין, גם שמנסים לדבר איתכם מצד המדע אתם חושבים שזה מפגר? אם היית טיפה יותר חכם, היית מבין שהסרטון שראית "על רטוריקה וכשלים לוגיים של מחזירים בתשובה" מסביר על תמרונים פסיכולוגיים של מחזירים בתשובה כלפי הקהל, אני לא מבין איך הגעת לחושבים שזה מפגר.
    הסרטון בפירוש מסביר שיטות פסיכולוגיות ורטוריקה שרבנים משתמשים בהם כלפי הקהל.
    בבולד

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    אתה יודע מה זה עבודה זרה בכלל?
    עבודה זרה זה ההפך המוחלט מהיהדות.

תבין קצת את עיקרי האמונה, ותבין לבד.

ובנוגע להודעה שלך על הרבים, אני מכבד כל אדם וכל רב בפרט.
    יש כאלה שכמו שרשמתי שלוקחים את הדת כשימוש אישי, עושים מזה כסף.

אני מעריך גדול של חב"ד, שלחת אותנו לראות איזה ערוץ הזוי ביוטיוב, אני ממליץ לך לראות ביוטיוב סרטונים על הרבי מלובביץ, תראה מה זה צדיק.

אתה מוזמן לקרוא סיפורים ועדויות של אנשים שהיו אצל הרבי מלובביץ וקיבלו ברכות.
    איפה ראית שאמרתי שכל הרבנים רמאיים ושקרנים? אני רק הזכרתי את המחזירים בתשובה, לא אמרתי שמלובביץ' הוא שקרן שמחפש רק כסף, ולא אמרתי שכדורי ז"ל חיפש רק כסף.
    חוץ מזה, היהודות התפתחה לפני 5000 שנה בערך, לא היה חשמל, אנשים היו חיים עוד בבתי קש וכד'.
    היהודים הראשונים, היו בדיוק כמו האפריקאים הפרימטיביים של היום, אלה שצועקים אוגה בוגה כל היום ומתפללים לפסל, מי אמר שהיהודים הראשונים גם לא היו ככה? אתה לא יכול לדעת שהם גם לא המציאו איזה אל בדיוק כמו המצרים, הסינים, האפריקאים וכד'.
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 22-11-2011 בשעה 23:53.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

בבולד

איפה ראית שאמרתי שכל הרבנים רמאיים ושקרנים? אני רק הזכרתי את המחזירים בתשובה, לא אמרתי שמלובביץ' הוא שקרן שמחפש רק כסף, ולא אמרתי שכדורי ז"ל חיפש רק כסף.
    חוץ מזה, היהודות התפתחה לפני 5000 שנה בערך, לא היה חשמל, אנשים היו חיים עוד בבתי קש וכד'.
    היהודים הראשונים, היו בדיוק כמו האפריקאים הפרימטיביים של היום, אלה שצועקים אוגה בוגה כל היום ומתפללים לפסל, מי אמר שהיהודים הראשונים גם לא היו ככה? אתה לא יכול לדעת שהם גם לא המציאו איזה אל בדיוק כמו המצרים, הסינים, האפריקאים וכד'.
    אוקיי, אז קודם כל רק עכשיו שמתי לב שאמרת על ה''טון'' שלי של ''שמע כפרה'' וזה, אז אני לא מנסה ל''הפחיד'' או משהו, אמרתי את זה כבר שאל תיקח את זה בטון של רוגז או משהו.

ולגבי ההוכחה של זה אני לא יודע איך למצוא לך את זה אבל תנסה לחפש הרצאות או משהו...
    לגבי הדיסקים- אתה אמרת שהוא מתפרנס מזה.. שינית דעה?

אוקיי, אז קודם כל רק עכשיו שמתי לב שאמרת על ה''טון'' שלי של ''שמע כפרה'' וזה, אז אני לא מנסה ל''הפחיד'' או משהו, אמרתי את זה כבר שאל תיקח את זה בטון של רוגז או משהו.

ולגבי ההוכחה של זה אני לא יודע איך למצוא לך את זה אבל תנסה לחפש הרצאות או משהו...
    לגבי הדיסקים- אתה אמרת שהוא מתפרנס מזה.. שינית דעה?
    לא אמרתי שהוא מתפרנס מהדיסקים, תפסיק להכניס לי מילים לפה.
    ודבר שני, את ההוכחה לא תוכל למצוא בהרצאה של אמנון יצחק - בקלות הוא יכול לזייף משהו כזה ולגרום לאנשים להאמין יותר ולקנות יותר מניות לגן עדן או מה שהוא לא עושה.
    אתה באמת חושב שאם תראה בהרצאה מישהו אומר "תודה אמנון! בזכותך יש לי ילד!" זה אמיתי?
    חוץ מזה, אמנון יצחק גם פחדן, מישהי רשמה עליו בפייסבוק שהוא רמאי והוא תבע אותה על הוצאת דיבה ב500 אלף שקל, למה? ככה.
    זה איש דת? איש דת אמיתי לא היה הורס למישהי את החיים וגוזל ממנה 500 אלף שקל רק על זה שקראה לו רמאי.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

לא אמרתי שהוא מתפרנס מהדיסקים, תפסיק להכניס לי מילים לפה.
    ודבר שני, את ההוכחה לא תוכל למצוא בהרצאה של אמנון יצחק - בקלות הוא יכול לזייף משהו כזה ולגרום לאנשים להאמין יותר ולקנות יותר מניות לגן עדן או מה שהוא לא עושה.
    אתה באמת חושב שאם תראה בהרצאה מישהו אומר "תודה אמנון! בזכותך יש לי ילד!" זה אמיתי? לא אומרים ככה, וזה לא הרב שבזכותו יש לו ילד, אני לא יסביר לך את כל זה עכשיו, אלה אם כן אתה באמת רוצה....
    חוץ מזה, אמנון יצחק גם פחדן, מישהי רשמה עליו בפייסבוק שהוא רמאי והוא תבע אותה על הוצאת דיבה ב500 אלף שקל, למה? ככה.
    זה איש דת? איש דת אמיתי לא היה הורס למישהי את החיים וגוזל ממנה 500 אלף שקל רק על זה שקראה לו רמאי.אנשים לא תובעים בעולם הזה? אה? כל אחד תובע, אבל שזה מגיע לרב? אה...פתאום זה לא טוב...
    תשמע אני מאחורי המסך כבר התחרפנתי , אבל אני מנסה את השפה הכי יפה שאני יכול , ושלא תחשוב שאין לי תשובות בשבילך אתה פשוט חוזר על אותו דבר.... איך אומרים ''אותה הגברת בשינוי הדרת''....
    אז עפתי לישון ואם אתה באמת רוצה תשובות- מחר,
    אני לא ירדוף אחריך.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 23-11-2011 בשעה 00:09.

תשמע אני מאחורי המסך כבר התחרפנתי , אבל אני מנסה את השפה הכי יפה שאני יכול , ושלא תחשוב שאין לי תשובות בשבילך אתה פשוט חוזר על אותו דבר.... איך אומרים ''אותה הגברת בשינוי הדרת''....
    אז עפתי לישון ואם אתה באמת רוצה תשובות- מחר,
    אני לא ירדוף אחריך.
    זורקים לך את האמת בפנים ואין לך מה לענות בחזרה, טיפוסי.
    לילה טוב.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

זורקים לך את האמת בפנים ואין לך מה לענות בחזרה, טיפוסי.
    לילה טוב.
    לא עניתי בחזרה? עניתי בחזרה, אבל אמרתי שהדבר הזה צריך לקחת הפסקה מתישהו, לא צודק מבחינתך?
    לא אמרתי לך ''טוב לילה טוב'' בלי לענות לך על השאלה האחרונה נכון?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

בבולד

סוף סוף משהו אחד שאתה צודק, אך טועה בכמה פרטים..
    היהודים הראשונים בתקופה העבודות במצרים היו במ"ט שערי טומאה (זה 49, הכי הרבה זה נ' = 50).
    ולכן בני ישראל יכלו לצאת מהטומאה, בגלל שהם לא הגיעו ל-נ' שערי טומאה, הם יכלו לחזור בתשובה. בזכות שהם שמרו על: הלבוש שלהם (צניעות), שמם, וכן הקפידו להיזהר מלשון הרע.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

תראה את התוכנית ביוטיוב "מדוע אנשים צוחקים על דתיים" (זה לא באמת צחוקים על דתיים, תראה ותבין) ותראה כמה זמיר כהן מזיין את השכל
    הוא מחרטט כל כך הרבה דברים שאפילו אלוהים לא יודע מאיפה הוא ממציא אותם.
    אסור לך להקשיב למחזירים בתשובה כמו זמיר כהן או אמנון יצחק, הם הזבל של הזבל.
    אמנון יצחק מוכר מניות לגן עדן ונוהג באאודי A5 שלו.

אמנון יצחק וזמיר כהן הם הליצנים הכי גדולים שידעה האנושות, אני מצטט כמה פניני חכמה לטובת אלה שלא ראו את הסרטונים:
    "קודם כל יצטרכו להוכיח לנו שהיו דינוזאורים, לפי כל הידוע לנו מעולם לא היו דינוזאורים".
    "פשוט מאוד, היה סיני, עבר לאפריקה נהיו לו גבות רחבות והוא מת" (תשובה לבן אדם שרצה הסבר על האבולוציה ועל גולגלות שנמצאו)
    "ההרוגים בשואה הם הרוגי מלכות"
    "אם תבשלו עצם בלבה רותחת תקבלו מאובן"
    "הייתה פעם תולעת לייזר רדיואקטיבית ששימשה לחיתוך אבנים"
    "אין הבדל מבחינה ביולוגית בין החומר של השולחן לחומר של גוף האדם"
    "גיל העולם הוא 5700 שנה, על זה כולם מסכימים, לכן זה ודאי. בקשר ל4.5 מיליארד, זה ספק, כי לא כולם מסכימים"
    "מים יכולים לשמוע דיבורים"

וזה רק על קצה המזלג, אני בטוח שיש עוד מלא.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אמנון יצחק וזמיר כהן הם הליצנים הכי גדולים שידעה האנושות, אני מצטט כמה פניני חכמה לטובת אלה שלא ראו את הסרטונים:
    "קודם כל יצטרכו להוכיח לנו שהיו דינוזאורים, לפי כל הידוע לנו מעולם לא היו דינוזאורים".
    "פשוט מאוד, היה סיני, עבר לאפריקה נהיו לו גבות רחבות והוא מת" (תשובה לבן אדם שרצה הסבר על האבולוציה ועל גולגלות שנמצאו)
    "ההרוגים בשואה הם הרוגי מלכות"
    "אם תבשלו עצם בלבה רותחת תקבלו מאובן"
    "הייתה פעם תולעת לייזר רדיואקטיבית ששימשה לחיתוך אבנים"
    "אין הבדל מבחינה ביולוגית בין החומר של השולחן לחומר של גוף האדם"
    "גיל העולם הוא 5700 שנה, על זה כולם מסכימים, לכן זה ודאי. בקשר ל4.5 מיליארד, זה ספק, כי לא כולם מסכימים"
    "מים יכולים לשמוע דיבורים"

וזה רק על קצה המזלג, אני בטוח שיש עוד מלא.
    חחחחחחחחחחחחח סוף סוף מישהו שמבין על מה אני מדבר

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

תוכיח
    (צניעות), שמם, וכן הקפידו להיזהר מלשון הרע.
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    לטובת יכולים לשמוע דיבורים"

כל מה שיש לי להגיד פה לכולם...זה שאתם מתנהגים בידיוק אותו דבר..
    אחד מנסה להראות שיש ה' והשני שאין...
    זה עצוב מה שהולך פה..
    דתי אמיתי...היה מכבד את התורה לא ככה?אז דתי אמיתי לא היה מקלל לא היה מרביץ והיה מכבד את השונה..
    ולכל האתאיסטים שפה..אתם שונים?אומרים שהדתיים מחייבים אותכם להיות כמו בדת..שמצד שני אתם כל כך נחושים להראות אחרת...
    אז ישלי משפט אחד לכולם!
    אתם לא שונים,אחד יאמין בישות גדולה ואחד לא..אז מה?! שניכם בני אדם..אתם לא שונים..תכבדו אחד את השני...
    נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 23-11-2011 בשעה 16:17.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי MosheSee צפיה בהודעה
    כל מה שיש לי להגיד פה לכולם...זה שאתם מתנהגים בידיוק אותו דבר..
    אחד מנסה להראות שיש ה' והשני שאין...
    זה עצוב מה שהולך פה..
    דתי אמיתי...היה מכבד את התורה לא ככה?אז דתי אמיתי לא היה מקלל לא היה מרביץ והיה מכבד את השונה..
    ולכל האתאיסטים שפה..אתם שונים?אומרים שהדתיים מחייבים אותכם להיות כמו בדת..שמצד שני אתם כל כך נחושים להראות אחרת...
    אז ישלי משפט אחד לכולם!
    אתם לא שונים,אחד יאמין בישות גדולה ואחד לא..אז מה?! שניכם בני אדם..אתם לא שונים..תכבדו אחד את השני...
    אנחנו דווקא מאוד שונים.
    יש הבדל עצום בין מנטליות של אתאיסט למנטליות של מאמין.
    נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 23-11-2011 בשעה 19:43.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,044 | הודעות: 8,198,637 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect