1. המון אנשים חזרו בתשובה ולא משנה מתי ומה קרה לפני
אנשים שלא היה להם כסף אז חזרו בתשובה הפכו לרבנים ופתאום נהיו מלייאנים? לא חושב שזה צירוף מקרים
2. באים אליו אנשים שלא ילדו כמה שנים טובות, הם מקבלים ברכה (כן כן בחינם) ואחרי שנה הם מזמינים אותו לברית של הילד..
היה עוד סיפורים אבל אני זוכר עוד אחד של איזה מישהו שהיו לא רגליים קצרות מאוד והוא לא יכל ללכת, הוא קיבל ברכה וציצית ואחרי איזה חודש נראה לי הרגליים שלו צמחו ב10 סנטימטר! אז מה זה? צירוף מקרים? התרופות נזכרו לעבוד רק עכשיו?
כמו שהרבה חברים דתיים שלי אומרים, "בלי הוכחה אין אמונה"
תתחיל להביא הוכחות אולי נתחיל להאמין נשמה.
3.למה הוא משקר? כי רופא לומד הרבה זמן?
"מניות לגן עדן" זה לא שקר טוטאלי? להמציא דברים או להסביר על דברים שאתה לא מבין במדע לקבוצת אנשים שבכלל לא מבינים במדע זה לא שקר טוטאלי?
4. הוא מחלק דיסקים בחינם וההרצאות שלו גם חינם.
כל אחד יכול לקנות קופסת דיסקים של CD ב10 שקל לחבילה של 50 ולחלק לאנשים, הרי ככה אתה מביא לעצמך יותר מאמינים וככה בסופו של דבר תכניס יותר כסף.
5.ראיתי את הסרטון הזה
http://www.youtube.com/user/NuBemet#p/u/7/V1P_tBg8ZPk אני לא מבין, גם שמנסים לדבר איתכם מצד המדע אתם חושבים שזה מפגר?
אם היית טיפה יותר חכם, היית מבין שהסרטון שראית "על רטוריקה וכשלים לוגיים של מחזירים בתשובה" מסביר על תמרונים פסיכולוגיים של מחזירים בתשובה כלפי הקהל, אני לא מבין איך הגעת לחושבים שזה מפגר.
הסרטון בפירוש מסביר שיטות פסיכולוגיות ורטוריקה שרבנים משתמשים בהם כלפי הקהל.