קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לולאות ותנאים בשפת C, דרושה עזרה!
    על ידי dorcami בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2009, 10:14
  2. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  3. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
  4. יאללה.....אני יוצא לדייט ראשון לסרט בפעם הראשונה...עזרה!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-12-2006, 12:27
  5. צו ראשון בקרוב ואני צריך עזרה
    על ידי ExAilE בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 20:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

דיווח שטח ראשון - מסיבה (17) דרושה עזרה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח שטח ראשון - מסיבה (17) דרושה עזרה

אהלן חבר'ה אני אביב
    בקצרה אני מגיע למועדון הכל נחמד ויפה מגיע עם כמה חבר'ה ומתחילים לרקוד בשביל להתחמם קצת
    אחרי כמה זמן אני קולט שמתחיל להיות חם ועף לספות בצד
    אני רואה שתי חמודות 7 בערך יושבות על הספות
    יושב לידן, פותח את השיחה ב"שלום" חברותי כזה, מתחיל לדבר על שאלות כלליות
    מאיפה הן, שמות ומה הגיל וכנ"ל הן מבררות עליי
    בשלב מסויים הייתי עם הז'קט ביד אז שמתי אותו על הכתף של המטרה
    היא מחייכת, אני שם את היד סביבה, ונשען על הכתף שלה, היא לא מתרגשת מזה
    אחרי זה לוקח ת'זקט ושואל: X, Y, אתן יודעות לרקוד?
    לוקח את המטרה ביד והולכים לרקוד
    מתחיל לרקוד צמוד (בדיעבד לא מספיק), בשלב הזה חברים שלי גם באו (היינו איזה שישה, יותר מדי)
    קצת מעביר ידיים רגליים תחת וכו'
    בשלב כלשהו הן אומרות שהן צריכות ללכת לחברות שלהן
    אחרי זה ראיתי אותה רוקדת צמוד עם עוד מישהו והאמת די התעצבנתי לא יודע למה
    מכאן הערב רק הדרדר וכל פעם שניסיתי לנעול קשר עין עם מישהי, היא קלטה אותי ל2 שניות ואז הורידה
    ושניסינו החבר'ה לבוא ולרקוד עם חבורה של בנות הן ברוב המקרים סובבו את הגב
    יש לציין שהייתי עייף ותחת השפעת אלכוהול סבירה ככה שידעתי טוב מאוד מה קורה
    ובכל זאת, היה נראה כאילו משהו בחזות שלי מפריע לבנות. איך אני מתקן את זה?

קצת על עצמי: אחרי קשר ארוך טווח שנגמר בשבועות האחרונים החלטתי שאני חייב להפוך לחיה חברתית בשביל
    להתגבר עליה ועל כל הסיפור המסריח הזה, ונכנסתי קצת לכל העניין של הפיקאפ וכו'. למדתי את התכונות של זכר
    אלפא ואני יודע בגדול איך יוצרים משיכה ומנסה ליישם את זה. יש לציין שמאז שהתחלתי את זה הפכתי מבחור ביישן
    שמפחד לדבר עם זרים, לאחד שמדבר עם כולם ובכיף ובלי פחד, לפעמים גם במרכז העניינים.
    השאיפה שלי היא להרחיב את המעגל החברתי שלי ולהיות מסוגל לבצע זאת בקלות
    וכמובן להשיג את הבחורות שאני רוצה ושבנות יימשכו אליי והרבה.
    עוד פרט קטן, לא יודע אם זה משפיע ואולי זה רק בראש שלי אבל, אני נמוך איזור 1.65.
    סליחה על החפירה אבל צריך עצות דחופות לגבי מה לשפר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אוקי אז התיישבת לידם, דיברתם קצת, קודם כל לא ממש פירטת אבל יכול להיות ששאלת אותם שאלות בסגנון ראיון עבודה? בת כמה את, מאיפה את וכו'? אם כן תפסיק!
    דבר שני בכל זאת הצלחת לבודד את 2 הבנות, מכאן מה שהיה צריך לקרות זה שאתה רוקד צמוד עם זאת שאתה רוצה וחבר אחר שלך בא להעסיק את השניה, העובדה ש6 חברים שלך הצטרפו אליכם הרתיע את הבנות,
    חוץ מזה אם כן הצלחת לרקוד איתה צמוד בשלב מסויים למה לא הלכת אל הנשיקה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא הלכתי על נשיקה כי הן אמרו שהן חייבות ללכת לחברות שלהן

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אוקי בסדר אז הסט הזה לא הלך? מי אמר לך שאתה צריך ליצור קשר עין עם הבחורות כדי להתחיל איתם? ואיזה בחורות יזרמו עם 6 בחורים שבאים לרקוד איתם? תחשוב על זה מנקודת מבט של בחורה, 6 גברים שיכורים ומזיעים באים לרקוד איתך, היית זורם?
    חוץ מזה הייתי ממליץ לך על פיקוק, מאז שאני עם פיקוק החיים שלי במסיבות כ"כ קלים שזה מפחיד.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 03-12-2011 בשעה 13:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאלה, האם חזות של מישהו נמוך זה משהו שיוריד לי את הסיכויים משמעותית?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אם תתן לבנות להרגיש שזה מפריע לך אז כן זה יוריד לך, אבל מראה חיצוני זה משהו שלא משפיע על בנות (לעומת זה טיפוח כן), וכמובן שיש יוצאות מהכלל שיצאו רק עם בנים חתיכים או רק עם בנים גבוהים או רק עם גבוהים שמידת הזין שלהם היא מעל 20 ס"מ, אבל כמו שאמרתי, הם יוצאות מהכלל ועל רוב הבנות המראה החיצוני לא משפיע לעומת הבנים.

תחשוב שבמסיבה עם כל בחורה מתחילים מלא בנים זה למה אתה צריך להיות ייחודי, אם זה באיך שאתה מתחיל איתם, מה אתה לובש וכו'.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי אביב339 צפיה בהודעה
    שאלה, האם חזות של מישהו נמוך זה משהו שיוריד לי את הסיכויים משמעותית?
    ההפך... כשאתה נמוך, אתה טס מתחת לרדאר. כשתהיה פתיין טוב, בחורות ימותו על זה שאתה נמוך... זה הכי מאגניב שיש, בחור נמוך אבל פתיין מושך וקטלני .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

כל עוד אתה שלם עם עצמך זה לא יפריע לך להשיג שום דבר בחיים, לא רק בחורות.
    ובקשר לסט עצמו, בסך הכל פעלת יפה, הצלחת להזרים את שתיהן לרקוד, אבל היית צריך לעשות משהו עם הבחורה השנייה.
    וכמו שאמרו כאן לפניי, 5 גברים שרוקדים איתה זה לא אידיאלי בלשון המעטה, היית צריך לסמן לחבר אחד שיתפוס עלייה פיקוד,
    תאמין לי שהיא הייתה זורמת איתו בריקודים גם אם לא בא לה עליו רק כדי שהחברה שלה תהיה איתך, כי אין ספק שהיא נדלקה עליך.
    היית צריך לפחות להוציא מספר טלפון כדי שזה לא ייגמר ככה מבאס, כי גם נשיקה לא הייתה.

ולנושא אחר לגמרי, מישהו כתב פה שלא צריך קשר עין בשביל להתחיל עם בחורה, אז בוא אני אגלה לך סוד.
    קשר עין זה אחד הדברים הכי חשובים שאתה צריך לעשות לפני שאתה ניגש למישהי, בעיקר במועדון.
    תחשוב שלכל בחורה ממוצעת ניגשים איזה 30 פריקים בלילה ומציעים להן לרקוד / לשתות / סתם נצמדים אליהן וכו'
    ברגע שאתה בא לבחורה, גם אם אתה אחלה בחור שבעולם אתה צריך אישור שלה קודם, כדי שהיא תפריד אותך מכל שאר הפסיכים.
    אני לא אומר שאתה צריך ללכת בחורה בחורה ולהסתכל לה בעיניים ולמצוא אישור, אבל אתה גם לא חייה.
    תמצא מישהי נחמדה, תן איזה מבט, תחכה לאישור, ואז תתקרב ותיצור שיחה - ככה תקבל אחוזי הצלחה של 99% מהבחורות שתיגש אליהן, סמוך עליי

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    ובקשר לסט עצמו, בסך הכל פעלת יפה, הצלחת להזרים את שתיהן לרקוד, אבל היית צריך לעשות משהו עם הבחורה השנייה.
    וכמו שאמרו כאן לפניי, 5 גברים שרוקדים איתה זה לא אידיאלי בלשון המעטה, היית צריך לסמן לחבר אחד שיתפוס עלייה פיקוד,
    תאמין לי שהיא הייתה זורמת איתו בריקודים גם אם לא בא לה עליו רק כדי שהחברה שלה תהיה איתך, כי אין ספק שהיא נדלקה עליך.
    היית צריך לפחות להוציא מספר טלפון כדי שזה לא ייגמר ככה מבאס, כי גם נשיקה לא הייתה.

ולנושא אחר לגמרי, מישהו כתב פה שלא צריך קשר עין בשביל להתחיל עם בחורה, אז בוא אני אגלה לך סוד.
    קשר עין זה אחד הדברים הכי חשובים שאתה צריך לעשות לפני שאתה ניגש למישהי, בעיקר במועדון.
    תחשוב שלכל בחורה ממוצעת ניגשים איזה 30 פריקים בלילה ומציעים להן לרקוד / לשתות / סתם נצמדים אליהן וכו'
    ברגע שאתה בא לבחורה, גם אם אתה אחלה בחור שבעולם אתה צריך אישור שלה קודם, כדי שהיא תפריד אותך מכל שאר הפסיכים.
    אני לא אומר שאתה צריך ללכת בחורה בחורה ולהסתכל לה בעיניים ולמצוא אישור, אבל אתה גם לא חייה.
    תמצא מישהי נחמדה, תן איזה מבט, תחכה לאישור, ואז תתקרב ותיצור שיחה - ככה תקבל אחוזי הצלחה של 99% מהבחורות שתיגש אליהן, סמוך עליי

אולי לא הבנת למה התכוונתי, אני לא יחכה כמה מטרים מהבחורה ויתפלל שהיא תסתכל עלי כדי ליצור קשר עין וללכת אליה אם יצא אז יצא, אבל אם היא עם הגב אלי לדוגמה, אני ילך אליה יתן לה 2 נגיעות על הכתף שתסתובב ואז יווצר הקשר העין, או שאני פשוט ייגש אליה והקשר עין יווצר כשאני בדרך אליה והיא רואה אותי בא לעברה
    הבחור פה רשם שהוא יצר קשר עין ובגלל שהבחורה לא החזיקה איתו קשר עין הוא לא ניגש אליה, ברור שקשר עין זה משהו שיווצר אני לא ניגש לבחורה ומסתכל על הרגליים שלי, אבל העובדה אם יצרתי קשר עין אם הבחורה \ או אם היא החזיקה את המבט שלה לפני שהחלטתי להתחיל ללכת לעברה ממש לא קובע את אחוזי ההצלחה שלי.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה

אולי לא הבנת למה התכוונתי, אני לא יחכה כמה מטרים מהבחורה ויתפלל שהיא תסתכל עלי כדי ליצור קשר עין וללכת אליה אם יצא אז יצא, אבל אם היא עם הגב אלי לדוגמה, אני ילך אליה יתן לה 2 נגיעות על הכתף שתסתובב ואז יווצר הקשר העין, או שאני פשוט ייגש אליה והקשר עין יווצר כשאני בדרך אליה והיא רואה אותי בא לעברה.
    הבחור פה רשם שהוא יצר קשר עין ובגלל שהבחורה לא החזיקה איתו קשר עין הוא לא ניגש אליה, ברור שקשר עין זה משהו שיווצר אני לא ניגש לבחורה ומסתכל על הרגליים שלי, אבל העובדה אם יצרתי קשר עין עם הבחורה \ או אם היא החזיקה את המבט שלה לפני שהחלטתי להתחיל ללכת לעברה ממש לא קובעת את אחוזי ההצלחה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 17-12-2011 בשעה 19:51.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,004 | הודעות: 8,198,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect