נכתב במקור על ידי
AndroidFan
כל עוד אתה שלם עם עצמך זה לא יפריע לך להשיג שום דבר בחיים, לא רק בחורות.
ובקשר לסט עצמו, בסך הכל פעלת יפה, הצלחת להזרים את שתיהן לרקוד, אבל היית צריך לעשות משהו עם הבחורה השנייה.
וכמו שאמרו כאן לפניי, 5 גברים שרוקדים איתה זה לא אידיאלי בלשון המעטה, היית צריך לסמן לחבר אחד שיתפוס עלייה פיקוד,
תאמין לי שהיא הייתה זורמת איתו בריקודים גם אם לא בא לה עליו רק כדי שהחברה שלה תהיה איתך, כי אין ספק שהיא נדלקה עליך.
היית צריך לפחות להוציא מספר טלפון כדי שזה לא ייגמר ככה מבאס, כי גם נשיקה לא הייתה.
ולנושא אחר לגמרי, מישהו כתב פה שלא צריך קשר עין בשביל להתחיל עם בחורה, אז בוא אני אגלה לך סוד.
קשר עין זה אחד הדברים הכי חשובים שאתה צריך לעשות לפני שאתה ניגש למישהי, בעיקר במועדון.
תחשוב שלכל בחורה ממוצעת ניגשים איזה 30 פריקים בלילה ומציעים להן לרקוד / לשתות / סתם נצמדים אליהן וכו'
ברגע שאתה בא לבחורה, גם אם אתה אחלה בחור שבעולם אתה צריך אישור שלה קודם, כדי שהיא תפריד אותך מכל שאר הפסיכים.
אני לא אומר שאתה צריך ללכת בחורה בחורה ולהסתכל לה בעיניים ולמצוא אישור, אבל אתה גם לא חייה.
תמצא מישהי נחמדה, תן איזה מבט, תחכה לאישור, ואז תתקרב ותיצור שיחה - ככה תקבל אחוזי הצלחה של 99% מהבחורות שתיגש אליהן, סמוך עליי