|
|
מספיק שדבר אחד מעניין אותך וזה כבר יכול להיות לך עבודה לחיים.. חוץ מזה יש גם בתי ספר מקצועיים של מקצוע מסויים..
אתם לומדים בתוכנית אחרת שאתם צריכים לזכור מספר קטעים בעל פה, מה זה יתן לך בחיים לזכור את מה שהזכרת מהתנ"ך בעל פה?
בקשר לספרות, סיפורים או שירים אז אתה תזכור את השם ואולי את הדמות הראשית(בספק), איך זה יעזור לך בחיים? זה לא שפתאום יהיה ברדיו 'ועכשיו, השיר לבדי של חיים נחמן ביאליק' ותגידי אה אני מכירה אותו!
בנושא היסטוריה, אמרת שנשארת תמונה כללית, איזו תמונה? שבשנות הארבעים התרחשה מלחמת העולם השניה והיטלר טווח ביהודים ומיעוטים אחרים וניסה להשליט את האידיאולוגיה שלו?
אתמול היה קטע באחד התוכניות על מערכת החינוך הפינלנדית, לדעתי יש לנו דבר אחד או שניים ללמוד מהם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
פשוט , אתה לא חייב ללמוד , אתה ייכול לגור בקרטון ליד הקניון :]
או אתה רוצה ללמוד ולהשקיע ולקבל ידע ולהגיע לרמה גבוה בחיים שלך לעבוד בעבודה מכובדת , ולהחזיק משפחה.
חוק חינוך הוא לא חובה .. אתה רוצה להפסיק ללמוד אתה יכול.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
וואלה הכי אם אתה שואל אותי-הייתי רוצה ללמוד בבית עם מורה פרטי משעה 2 בצהריים עד 4![]()
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
סתם דוגמא יש לי חברים שלא יודעים איפה נמצאת ירושלים ביחס לחיפה... בזה יעזור לך גאוגרפיה תפסיק להיות בור ועם הארץ יש בתי ספר שבהם אתה יכול לצאת גאון אבל רוב בתי הספר בגלל שיש ילדים מושפעים אז הם על הפנים כי הם מפריעים לאנשים שרוצים ללמוד ואז יוצא תוצר כמוך... כל הכבוד לחברה בישראל גם בזה אתם יכולים להאשים את הממשלה שאתם מפגרים וזהו......
בכללי בית ספר זה משעמם אבל זה עוזר בחיים לימצוא עבודות.
המורה שלי לתנ"ך אפילו אמרה שמלא מהדברים שכתובים בתנ"ך לא קרו, והיא הוכיחה את זה, ואחרי זה המטומטמת ציפתה שאני אמשיך ללמוד תנ"ך ברצינות.
תבינו, תנ"ך זה לא ספר מבוסס, זה ספר אמונה.
ולגבי הנושא, תשמע קצת פינק פלויד, הם מסכימים איתך.
שמע, חלק פה אני מסכים איתך וחלק לא,
מה שאני מסכים סימנתי בבולד.
מה שאני לא מסכים לא סימנתי..
לימודים, אני מסכים איתך, המצב חרא!
אבל חייב בית ספר, כדי ללמוד ערכים כדי ללמוד חינוך.
תחשוב על זה.
בלי בית ספר, איך היית יודע ליצור חברויות? לתקשר עם אנשים? להכיר ילדים, להתמודד עם מצבים ועוד אלפי מצבים שונים רק תחשוב על זה..
המצב בלימודים גרוע ואני מסכים איתך בכמעט כל מה שאתה אומר.
אבל אם יחנכו אותך שאם משעמם לך אז פשוט תלך ותשבר ולא תלמד להתמודד אז באמת החיים שלך יהיו חרא.
אני חושב שצריך ללמוד יסודי רק, כי באמת מה זה חשוב בחטיבה בהיסטורייה מה נפוליאון היה?
או אם אפריקה נמאת בצד הזה של העולם, הבנת את הרעיון..
אם הייתה אפשרות לא ללמוד ממזמן לא הייתי לומד ולא הייתי הולך לחטיבה.
כי באמת שזה פאקינג סיוט!
אני חושב שצריך ללמוד חצי שעה כל שיעור, הפסקות 10 דקות בין לבין ואת השיעורים הבאים:
חשבון
אנגלית
ערבית
לשון
בינתיים אני לא חושב על עוד מקצועות חשובים אבל בית ספר 6 שעות - 7 כל יום זה מוגזם..
באמת שזה כלא.
אבל אין מה לעשות לא ישנו את זה..
אולי אם מישהו יעשה מעשה, עצומה אנא אערף, הלוואי שזה יקרה..
חייב ללמוד...
יש דברים שבאמת חשובים כמו אנגלית תנ"ך ועוד ..
אבל מה שמלמדים אותנו במתמטיקה ממש דבילי. מה זה יעזור לי גאומטריה בחיים ?