נכתב במקור על ידי Heracles בואנה תפסיק עם הסמים! זה לא עושה לי טוב להההה אני אוהב את זה נכתב במקור על ידי NEYMAR למה שבנות יהיו במטבח תמיד יש ערבים כי הן הכי טובות בזה =] ולהביא בירה כמובן נכתב במקור על ידי Taylor מע ? אסףףףףףף לא ידעתי שאתה כזה =-O הוא כזה =]
Erik Lamela 8
מסכים שבנות צריכות להביא בירה
נכתב במקור על ידי NEYMAR מסכים שבנות צריכות להביא בירה שקט .
נכתב במקור על ידי Taylor אוי היתכוונתי להגיד אמיר חחחחחחח אני לא כזה נשבע לך.. באמא של אסף! נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אתה פדופיל??? לך לדרק נט ותעזוב את אחותי אפשר להסניף גם מלח אבל זה לא דופק את המוח (מניסיון XD) ...
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי NEYMAR מסכים שבנות צריכות להביא בירה +1
ספוילר: שלי (:
מה שטוב למוח לא טוב לגוף!!!
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Lupi להההה אני אוהב את זה כי הן הכי טובות בזה =] ולהביא בירה כמובן הוא כזה =] בירה! נכתב במקור על ידי NEYMAR מסכים שבנות צריכות להביא בירה האמתי לי דוד שלי נותן בירה.. בירה
נכתב במקור על ידי Heracles פמינזם? שרדתי את אנג, אני אשרוד אותך מה זאת שרדת אותי??? יא חצוף....
שתיתם פעם בירה או אלכוהול?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 +1 אללאלא לא 1+ 1- !!!! אל תיכנעו לשוביניזם
נכתב במקור על ידי NEYMAR שתיתם פעם בירה או אלכוהול? בירה משו מה לא יצא לי אבל אחרים כן אני לא שוטה אבל אני צריך את הכבד שלי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה זאת שרדת אותי??? יא חצוף.... יש לי פשוט יום רע, נכון? תגידי שנכון! טוב נו, את דורשת דרישות גבוהות
נכתב במקור על ידי Heracles בירה! האמתי לי דוד שלי נותן בירה.. בירה בירה שליטעעעעעעע !
נכתב במקור על ידי Lupi בירה שליטעעעעעעע ! יאללה בירה
חוקי הפורום