קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ריכוז] שאלות נפוצות FAQ !
    על ידי Desire בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-12-2007, 22:16
  2. [ שאלות נפוצות ] -סוני אריקסון- הורדות,מידע,אביזרים ועוד
    על ידי danielarea בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-11-2007, 12:58
  3. [FAQ] שאלות נפוצות!
    על ידי Knight בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 17:13
  4. האטריק מהו ? מדריכים , שאלות נפוצות , הכל כאן.
    על ידי -עדי- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 20:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

זוגיות- שאלות נפוצות

ברירת מחדל זוגיות- שאלות נפוצות

קבלתי פניות שונות בפרטי ושמתי לב לשאלות מסוימות שחוזרות על עצמן. לכן החלטתי לשתף כאן כמה מהן (נסחתי את הרעיון הכללי במילים שלי. אין כאן שום חשיפה של אף אחד מהמשתמשים שפנו אליי).

*חדש
    שאלה:
    יש לי חבר, אנחנו ביחד כולה שבועיים ואני מרגישה שהוא רכושני כלפיי. הוא אוסר עליי מפגשים עם חברים שכוללים בנים ובנות, הוא אוסר עליי לפגוש ידידים קרובים, אני מרגישה שאני מאבדת את החיים שהיו לי לפניו. אני כבר לא יוצאת למסיבות כמו פעם, כמעט ונתקתי קשר לגמרי עם הידיד הכי טוב שלי. ובכל פעם שהוא קולט SMS ביני לבין בן אחר הוא תוקף אותי בעצבים ומאשים אותי בבגידה. מה אני אמורה לעשות? אני לא רוצה לוותר עליו, אבל גם לא על החיים שהיו לי לפניו.

תשובה:
    אח הקינאה. ההמצאה הכי שנויה במחלוקת של האבולוציה. מצד אחד הקינאה נוצרה על מנת לקרב בין בני הזוג ולקבוע באופן מוחלט את הקשר המונוגמי. מה שהביא את הקינאה זה הצורך שלנו שהגנים שלנו ואך ורק שלנו ימשיכו להתקיים ויתרבו. הקינאה משמרת את בני הזוג יחד זה עם זו ללא פניות לצדדים על מנת שכשתיווצר הפריה ידע הזכר כי הגנים של הרך הנולד הם שלו ואך ורק שלו. הזכר לא מתכוון לבזבז זמן בגידול צאצאים הנושאים גנים שהם לא שלו ולכן דואג שלא תהיה כל אפשרות של הפריה באחריותו של זכר אחר. הקינאה חשובה מאוד לקשר שכן בגילויי הקינאה שלנו אנחנו גם מגלים באופן מוסתר, אך לא, את תחושות ליבינו. על פי האנתרופולוגית הידועה, ד"ר הלן פישר, הקינאה היא אחד מה"חומרים המשמרים" הכי חזקים בקשר מצד אחד, ומצד שני היא יכולה להיות הרסנית. אם היית פונה עם השאלה הזו להלן פישר היא הייתה אומרת לך באופן חד משמעי "לכי איתו לטיפול, יש אצלו בעיה של ביטחון בזוגיות, הבעיה עלולה להיות הרסנית". אם את שואלת אותי אענה לך אותו דבר. קיימת אצלו בעיה של ביטחון בזוגיות שלכם, הוא מת מפחד לאבד אותך, והפחד שלו עוד יגרום לו לאבד אותך. חשוב מאוד שתבהירי לו שגם אם כרגע את מוכנה לשים בצד את מי שהיית לפניכן, הדבר לא ימשך לנצח. הסבירי לו בצורה יפה שעם כמה שאת אוהבת אותו דרישותיו מוגזמות, ותחושותיו לא בריאות. לא לך, לא לו, ולא לקשר. נסי לדבר איתו על טיפול פסיכולוגי בבעיית חוסר הביטחון שלו, חשוב שהדבר יטופל כי מערכת יחסים בריאה הוא לעולם לא יצליח לבנות לפני שיטפל בנושא.
    בהצלחה.

שאלה:
    כרגע יצאתי מקשר, של כמעט שנה, שהסתיים בצורה דיי מגעילה. כמה ימים אחרי שיצאתי מהקשר בחור חדש התחיל איתי. הוא נראה לי חמוד ומעניין, והוא הציע שניפגש לקפה. אני לא יודעת אם להסכים. אני מפחדת שאני אתאהב בו רק בגלל שאני מתגעגעת לקודם.

תשובה:
    אהבה היא אהבה. יצאת כרגע מקשר אך אין זה אומר שעלייך לשבת בבית ולחכות לו שיחזור. לגמרי לגיטימי שתרגישי שמוקדם מדי להתחיל לצאת עם אחרים, אך יתכן שהדבר בהחלט יעודד אותך ויעזור לך. ישנן שתי אפשרויות: האחת- לא תצליחי להפסיק לחשוב על הקודם וכך זה יגמר ביניכם. האפשרות השנייה היא שתראי שהקשר באמת עושה לך טוב ושהנוכחות שלו מסיטה את תשומת ליבך מהאקס. אין זה אומר שאת מתנהגת בצביעות, או באופן לא אתי. גם אם את איתו "רק" כי הוא מסיח את תשומת ליבך כביכול, הוא עדיין מצליח לעשות את זה. אם הוא לא אחד שהיית מרגישה אליו משהו בכל מקרה- הוא לא היה מצליח להסב את תשומת ליבך ממישהו שאת כל כך אוהבת. אם זה מצליח ואת שוכחת מהאקס כשאת איתו, מדובר בדבר הכי נכון לך כרגע. על פי מחקרים של הלן פישר ועמיתיה הם מצאו כי מצב נפשי כלשהו (כמו פרידה טרייה) מעלה את הסיכויים להתאהבות. וחשוב לציין שהתאהבות היא התאהבות וזה לא משנה מאיזו סיבה היא נובעת. אם את מתאהבת, אפילו אם זה "רק" בגלל שהוא מסב את תשומת ליבך מהאקס, את עדיין מתאהבת. וזה לא משנה מה גרם לזה, התוצאה היא אותה תוצאה- התאהבות. בהצלחה.

שאלה:
    יש לי ידידה מזה זמן רב. אנחנו משתפים אחד את השני בהכל, היא מתייעצת איתי לגבי כמעט כל דבר, היא אומרת שאני הידיד הכי טוב שלה, ושאני אולי היחיד שיודע עליה כל כך הרבה. הבעיה היא שהיא לא רואה בי מעבר לידיד ואני כבר הרבה זמן רוצה שתסתכל עליי כפוטנציאל למעבר. איך אני מבהיר לה שאני יכול להיות מעבר לידיד? הרבה אומרים לי פשוט ללכת ולהגיד לה, אבל ברור לי מה תהיה התשובה. אני כמו אח בשבילה.

תשובה:
    לדעתי מי שרוצה לדעת איך להצליח עם בנות צריך להתחיל מהמקום הידידותי ורק אז לעבור למעבר. הרבה יותר קל כשאתם כבר מכירים אם אתה יודע כיצד לעשות זאת. את שלב ההיכרות עברתם, את שלב הנוחות עברתם, יש ביניכם בטוח לא מעט מגע, שלב מצויין להתחיל לפתח קשר פלרטטני. ישנן דרכים רבות אבל אני אציג לבינתיים אחת מהן. הרעיון של הדרך הזו מבוסס על מילים. לכל מילה שאנחנו אומרים יש כוח רב ועצמתי, וכל משפט שלנו הוא סינרגיה של מילים שכאלו. עלינו לדעת לבנות משפטים שיכוונו למקום הנכון וישפיעו בצורה שאנחנו רוצים. אני אשאל אותך שאלה: אם אני אגיד לך "ביום הקרוב אסור לך לחשוב על אוכל"? אתה תפסיק לחשוב על זה? לא רק שהתשובה היא "לא", אלא אפילו שגם אם כל היום עד עכשיו לא חשבת על אוכל, כשקראת את המשפ הזה- חשבת על אוכל. ויותר מזה, אם תנסה לקחת את המשפט הזה כציווי ובאמת תנסה לעשות אותו- לא רק שלא תצליח, אלא אפילו תחשוב על אוכל יותר מבכל יום אחר. הרעיון שאני מנסה להעביר הוא שלמילים שלך יש השפעה אדירה על מוחם של אחרים, על מחשבותיהם ודרך פעולתם. אם אני אגיד לך "בשעה הקרובה אל תסתכל למעלה"? בסדרה קומית של מתיחות הציבו שלט שכזה באמצע קניון. מה לדעתך קרה? מעכשיו תנסה מדי פעם לבוא ביציאה (מצחיקה) שתרמוז לה שהיא לא יכולה לחשוב עליך כיותר מידיד. מהרגע שתתחיל לעשות את זה, היא לא תצליח להפסיק לחשוב עליך באופן רומנטי. אם היא פתאום מחבקת אותך בצורה אחרת או אומרת לך "וואי כמה שאני אוהבת אותך!" שנייה אחרי שעזרת לה במשהו, תגיד לה (בצורה קומית, פלרטטנית) "איי אנחנו רק ידידים! כן?!" ואתה יכול להוסיף קריצה. אם היא שואלת אותך עם מי יצאת או עם מי אתה הולך לצאת כשאתה מספר לה שאתה יוצא לאנשהו אתה יכול להגיד לה "אני חייב לך הסברים? הא? יא קנאית! חח סתם, אני הולך לשבת עם דודו ויעקוב..." זו התנהגות מאוד פלרטטנית שאם עושים אותה נכון קשה להתעלם ממנה ולא לפתח אליה רגשות. בהצלחה.

זה בינתיים. עם הזמן אוסיף עוד. תודה רבה לכל מי ששלח לי שאלה, ותודה רבה לכל מי שעוד ישלח. אני פה בשבילכם!
    מחכה לשאלות נוספות
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 25-12-2011 בשעה 11:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קרן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לפרסם רווח אישי,במידה וזה יחזור שנית את תורחקי מהאתר.

יפה כתבת!!

תודה רבה לך. מקווה שעזרתי גם לך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אביב
    לייקים
    1
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    Up The Irons

אתה יכול לתת טיפים לזוג טרי נגיד?

R.I.P Chuck Schuldiner

צודק, נושא מאוד חשוב. בימים הקרובים ארשום מאמר בנושא.

עניין טבעו של האדם הנו סיפור הסטורי. אין ביכולתינו לדעת באופן מוחלט את טבע האדם, לכן אנחנו הולכים על פי תיאוריות וראיות. המחקרים העדכניים ביותר של החוקרים הידועים ביותר בנושאי האבולוציה, הזוגיות והאהבה במובן הביולוגי קובעים כי האדם הנו יצור מונוגמי. משמע- נועד לחיות עם בן או בת זוג יחיד ולא לחיות עם מספר רב של בני זוג. כמובן שהנושא אינו מדע מדויק ולכל כלל יש יוצא ממנו. יחד עם זאת, ישנה תיאוריה חדשה הרווחת בקרב חוקרי האהבה במובן הביולוגי והיא שההתאהבות נמשכת עד 4 שנים בקירוב. מתוך חוקרים אלה יש הסוברים כי טבע האדם לחיות עם בת זוג למשך 4 שנים, עד אשר הצאצאים מגיעים לשלב תלותי פחות, ולאחר מכן עליו לעבור לבת זוג שונה ולהעמיד עימה צאצאים נוספים. כמו שאמרתי אין ביכולתינו להתבסס על מדע מדויק בתחום הזה, לכן עלינו להתבסס על מחקרים, תיאוריות ובעיקר ראיות והוכחות. לדברים שכתבתי כאן הוכחות רבות. הדברים נבדקו על ידי מכונות FMRI, תיאוריות אבולוציוניות שהוכחו זה מכבר, ומחקרים מדעיים נוספים המתבססים על טכנולוגיה חדשנית ושאלונים מנוסחים היטב.

לסיכום- אין ביכולתי לשלול באופן מוחלט את טענתך כי האדם הנו יצור פוליגמי (הנועד למערכות יחסים פתוחות ולריבוי בבנות זוג). אך אני מאמין בגדולים, מבינים, חכמים, וכמובן ידועים ממני ומרבים אחרים בתחום. להלן- הלן פישר ועמיתיה, דזמונד מוריס, קונרד לורנץ ורבים אחרים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    עניין טבעו של האדם הנו סיפור הסטורי. אין ביכולתינו לדעת באופן מוחלט את טבע האדם, לכן אנחנו הולכים על פי תיאוריות וראיות. המחקרים העדכניים ביותר של החוקרים הידועים ביותר בנושאי האבולוציה, הזוגיות והאהבה במובן הביולוגי קובעים כי האדם הנו יצור מונוגמי. משמע- נועד לחיות עם בן או בת זוג יחיד ולא לחיות עם מספר רב של בני זוג. כמובן שהנושא אינו מדע מדויק ולכל כלל יש יוצא ממנו. יחד עם זאת, ישנה תיאוריה חדשה הרווחת בקרב חוקרי האהבה במובן הביולוגי והיא שההתאהבות נמשכת עד 4 שנים בקירוב. מתוך חוקרים אלה יש הסוברים כי טבע האדם לחיות עם בת זוג למשך 4 שנים, עד אשר הצאצאים מגיעים לשלב תלותי פחות, ולאחר מכן עליו לעבור לבת זוג שונה ולהעמיד עימה צאצאים נוספים. כמו שאמרתי אין ביכולתינו להתבסס על מדע מדויק בתחום הזה, לכן עלינו להתבסס על מחקרים, תיאוריות ובעיקר ראיות והוכחות. לדברים שכתבתי כאן הוכחות רבות. הדברים נבדקו על ידי מכונות FMRI, תיאוריות אבולוציוניות שהוכחו זה מכבר, ומחקרים מדעיים נוספים המתבססים על טכנולוגיה חדשנית ושאלונים מנוסחים היטב.

לסיכום- אין ביכולתי לשלול באופן מוחלט את טענתך כי האדם הנו יצור פוליגמי (הנועד למערכות יחסים פתוחות ולריבוי בבנות זוג). אך אני מאמין בגדולים, מבינים, חכמים, וכמובן ידועים ממני ומרבים אחרים בתחום. להלן- הלן פישר ועמיתיה, דזמונד מוריס, קונרד לורנץ ורבים אחרים.

סוף סוף מישהו שמבין,
    מישהו שאני יכול לדון איתו.

אתה אומר, אין הוכחות?

אם זהו טבעו של האדם להיות מונוגמי,
    כל הדברים שאני עומד להגיד לך - לא צריכים להתקיים. אז בוא נתחיל עם הקולינה שחיים על גדות נהר האמזון(The Kulina From The Amazon Basin), יש להם מנהג הנקרא "דוטסא-בני-דואי", שמתורגם ל"הדרך להשיג בשר". בשר משמע בשר, אך גם מה שאתם חושבים שהוא רומז.מה שקורה, זה שנשים לוקחות עצים בבוקר ומתחילו לרוץ במחנה, בזמן שהן דופקות על הבתים של הגברים ושרים את שיר הבשר: "אנחנו רוצות בשר, אתם עצלנים, תביאו לנו בשר".זה אומר, שהבחור שדפקו לו על הבית יהיה מסוגל לקיים יחסי מין באותו ערב במידה שיביא בשר למחנה.דונלד פולוק(Donald Pollock),אנטרופוגוליסט שחי עם הקולינה במשך שנים רבות רשם שחלק מהגברים יצליחו להשיג בשר וחלק לא, והם באמת יוצאים לצוד בדרכים שונות. אבל לפניי שהם יוצאים לצוד, הם קובעים להיפגש במיקום מסוים בזמן מסוים לפניי שהם נכנסים בחזרה לכפר. חלק מהגברים מצליחים להביא בשר, בדרך כלל קופים, וחלק לא. אבל מה שהם עושים, זה לחלק את הבשר שהשיגו באופן שווה בין הגברים, ולאחר מכן שיחזירו למחנה - לכולם יהיה בשר, כולם הצליחו.
    כולם אוכלים, כולם מקיימים יחסי מין, ושבט הקולינה מבצעים את הטקס הזה באופן שגרתי.

עכשיו נעבור לפראגוואי, האצ'ה. האנתרופוגוליסט ,קים היל, שחקר אותם שאל את האנשים אם הם יכולים לזהות את האבות שלהם, כל איש טען שיש לו שש מאות אבות. מתברר שהא'צה מבדילים בין ארבעה סוגים של אבות: המיאר'ה, האבא ששם את החומר בפנים, הרואר'ה, האבות שעירבבו את זה, ממברואר'ה, האבות שהוציאו את זה החוצה וביקרואר'ה, האבות שעזרו בגידול.
    אז מה שאנחנו רואים, זה שכל הגברים בשבט מהווים סוג של אבא, והחוקר כותב:"במקום שיחשבו כ'בני זונות' , הילדים זוכים לכמה אבות שדואגים להם ומטפלים בהם כשצריך - כל אחד תורם".
    חוקרים רבים מצאו כי הסיכוי של הילדים לשרוד, הרבה יותר גדול בשיטה הזאת של ריבוי אבות, מאשר לשרוד עם שני הורים.

ההנחה שאמא אחת ואבא אחד תמיד היו הבחירה של בני האדם - פשוט לא מסתדרת. איך זה שהשבטים האלה קיימים? איך הגברים חולקים הריונות ויחסי מין?

ריבוי אבהות הוא לא רק נוגע ליחסי מין, ריבוי אבות אומר שיותר מגבר אחד ידאג לילד ובטבע זה ה'ביטוח' היחידי שיש. אם לגבר אחד אין זמן, גבר אחר יטפל בילד. אם גבר אחד מת, גבר אחר יטפל בילד - כמו תמיד.
    וזוהי בעצם השיטה שהשתמשנו בה בטבע על מנת לשפר את סיכויינו לשרוד.

יחסי המין הם לא רק להריון, יחסי מין גם מחזקים קרשים חברתיים בין הפרטים בחברה, גם במצב הכי הגרוע וגם במצב הכי טוב, הם יכולים רק לעזור לכל פרט באותה חברה.

זה לא האורגזמה - זה החיזוק של הקשר בין האנשים. כפי שאנו יודעים, בני אדם אינם חזקים,מהירים או אימתניים, הדבר היחידי שיש לנו הוא שיתוף פעולה. וקיום יחסי מין פשוט היה הדרך הכי טובה לשמור על האנשים מאוחדים.

---------

אין הוכחות? בוא נסתכל על גוף האדם, ועל ההתאמות של הזרע לתחרות עם זרעים אחרים ברחם האישה,
    וכן הוכחות ברחם האישה:

עכשיו אנחנו ניתן לבחורה מסוימת את האופציה להזדווג, או איתי, או עם בראד פיט. עם כמה שאני חתיך, אני דיי בטוח שהיא תבחר בבראד פיט. נראה כמו בחירה טובה נכון? הבחורה רוצה שלילד שלה יהיה גנים טובים. אך האמת היא, שהבחירה בבראד פיט יכלה להיות הבחירה הכי גרועה שהיא עשתה, והיא בחירה לא נכונה מטבעה(!).

הבחירה הטבעית של האישה, היא להזדווג עם כמה שיותר גברים. חכו, נשמע לא הגיוני? הבא נתבונן בנתונים: בתוך הרחם של האישה, קיימת מערכת הורמונלית אשר מטרתה לבדוק את הזרע של הגבר ולהשוות את הגנטיקה החיסונית שלו - לשלה. במידה וההתאמה טובה, נגיד וזה נע בין 1 ל-10, וההתאמה היא 8, מערכת שלמה של פרומונים בתוך הרחם של האישה יעזרו לאותו זרע להתקדם מהר יותר, מאשר זרע שרמת התאמתו הינה 2 או 7, ולכן יהיה סיכוי גבוה יותר לזרע שמותאם יותר לאישה - להפרות אותה.

אותה זהות חיסונית, יכולה להיות מותאמת לאישה אחת ולא מותאמת לאישה אחרת. לכן הבחירה בגבר לפי המראה והמעמד החברתי שלו היא שגויה מטבעה. התחרות אמורה להתקיים בתוך הרחם, בין הזרעים.

החזק שורד? או המותאם ביותר

ועתה לזרע, לזרע קיימות כמה התאמות לתחרות עם הזרעים האחרים:
    1.כמות -בכל שפיכת זרע של הגבר, יוצאים כמאה מיליון זרעים. הכמות הזאתי היא הרבה יותר גדולה מהכמות שאתה צריך בשביל להפרות אישה, הרבה יותר גדולה. כמות שכזאת נועדה למען שיפור הסיכויים של ההפריה, מה שמחזק את הטיעון שהאישה אמורה להזדווג עם כמה שיותר פרטים, ולא עם אחד על מנת להבטיח שהצאצא יהיה הכי בריא ושסיכוייו לשרוד ולחיות חיים בריאים יהיה גדול יותר.
    לשם כך גם נועד שק האשכים הענקי של הגברים, ליצור כמות זרע בלתי מבוטלת. עצם המיקום של האשכים, מחוץ לגוף, מקנה לאשכים כמה יתרונות. בגלל שהאשכים נמצאים מחוץ לגוף, הטמפ' נמוכה יותר, ובכך כמות הזרע גדלה, ואיתה כמות האנזימים ואיכותם שעליהם נדבר עוד מעט.
    2.התקפה -כשני שליש מהחומר שיוצא מהפין בעת הגמירה של הגבר, מכיל אנזימים שאמורים לפרק זרעים בעלי מבנה גנטי שונה, משמע, להרוס כל זרע שלא שייך לאותו גבר. למה שמערכת התקפה שכזאת תהיה קיימת אם אנחנו מטבעינו אמורים להזדווג אחד על אחת?
    3.הגנה -בכל זרע קיימת מערכת הגנה, הגנה בפניי האנזימים ה'התקפיים' של זרעים אחרים מגברים אחרים. אם כן, מדוע הזרעים שלנו צריכים הגנה? מפני מה, אם לא מזרעים של גברים אחרים.

וכמובן, ההיבט הפיזיולוגי האחרון - הגוף הגברי. הגברים אינם חזקים מטבעם, אם נתבונן בגורילה, נראה כי הגורילה חזקה פי 3 מהנקבות. זאת משום שבמהלך השנים, הגבר הכי חזק נלחם על מנת להזדווג.לכן, אם רק החזק יזדווג, בסופו של דבר לאחר מאות אלפי שנים של אבולוציה, הזכר באופן טבעי יהיה חזק יותר. בני האדם, אינם חזקים מטבעם.

זכר גורילה שוקל פי 200% מהנקבה

הגורילה גם מזדווגת בערך 10 פעמים פר ילד, לעומת בני האדם שמזדווגים בין 1000 ל-1300 פעמים בממוצע פר ילד. הבונובו מזדווגים בממוצע מאות פעמים פר ילד, והשימפנזה המצויה מזדווגת פחות בשל האגרסיביות של הזכרים והמבנה ההיררכי של החברה, גם אצלם ניתן לראות חוזק אדיר. זכר שמגיע למטר יכול להיות חזק יותר מגבר ממוצע.

מכל ההיבטים האלה, אנחנו כבני אדם, לא אמורים לחיות בזוגות.

-----

מונוגמיה? מבחירתנו בלבד. פוליגמיה? מטבעינו.

נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 24-12-2011 בשעה 21:22.

One Shot - One Kill

קראתי. האמת- לא השתכנעתי. אבל לא אתווכח. שוב: מדובר במדע לא מדויק. על כל חוקר נודע שאומר "האדם יצור מונוגמי" יהיה חוקר נודע שיגיד "האדם יצור פוליגמי". אם אתחיל להתווכח איתך ולהביא את ההוכחות של הזרם האבולוציוני המונוגמי הוויכוח לא יסתיים לעולם, וחבל שסתם נפציץ את האשכול בספאם. אני מודה לך ששיתפת אותנו בדעותיך, אני יכול להניח שישנם רבים שישתכנעו מטעונים אלו, אין כל רע בזה. זו דעה הגיונית ולגיטימית ובוודאי שכשמדובר בשתי תיאוריות מנוגדות שאף אחת מהן לא ניתן להוכיח בוודאות מוחלטת. איש, איש באמונתו. תודה רבה לך.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

קראתי. האמת- לא השתכנעתי. אבל לא אתווכח. שוב: מדובר במדע לא מדויק. על כל חוקר נודע שאומר "האדם יצור מונוגמי" יהיה חוקר נודע שיגיד "האדם יצור פוליגמי". אם אתחיל להתווכח איתך ולהביא את ההוכחות של הזרם האבולוציוני המונוגמי הוויכוח לא יסתיים לעולם, וחבל שסתם נפציץ את האשכול בספאם. אני מודה לך ששיתפת אותנו בדעותיך, אני יכול להניח שישנם רבים שישתכנעו מטעונים אלו, אין כל רע בזה. זו דעה הגיונית ולגיטימית ובוודאי שכשמדובר בשתי תיאוריות מנוגדות שאף אחת מהן לא ניתן להוכיח בוודאות מוחלטת. איש, איש באמונתו. תודה רבה לך.
    אין פה עניין באמונה גבר,
    יש פה עניין בהוכחות.

אתה לא יכול להוכיח - אני כן.

זה ההבדל.

זה כמו שתגיד שתאורית הכובד שגויה,
    אבל הנה אנחנו דבוקים לאדמה.

אותו פרנציפ, רק שאני לא בורח מהאמת,
    ואתה מתחבא מאחורי "חוקר אמר..." "תאוריות אומרות.."
    ואני בא אליך תכלס אומר לך עובדות.

בכל מקרה, אם ת'מפחד מהאמת, סבבה,
    גם לי זה היה קשה בהתחלה. לא נורא.

One Shot - One Kill

לא אמרתי שאין לי הוכחות, לא אמרתי שאין לי מה להגיד, אני פשוט לא רואה סיבה לפתח דיון על שאלה שאין לה תשובה חד משמעית. בנוסף אני לא חושב שיש לך סיבה להתנהג בצורה כזו. אתה מנסה להתגרות, אתה מנסה להוכיח פה בצורה אגרסיבית, תוקפנית ומתגרה טענות שלא ניתן להוכיח בוודאות ואני לא חושב שזה מתאים לפתוח דיון בצורה כזו. מבחינתי בנקודה זו הדיון שלי מולך הסתיים, אך אולי למתשתמשים נוספים יהיה מה להגיד בנידון.
    שוב תודה על הצגת הטענה המדוברת. כבודה במקומו מונח, ואני מכבד כל דעה וכל טענה בנושא.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לא אמרתי שאין לי הוכחות, לא אמרתי שאין לי מה להגיד, אני פשוט לא רואה סיבה לפתח דיון על שאלה שאין לה תשובה חד משמעית. בנוסף אני לא חושב שיש לך סיבה להתנהג בצורה כזו. אתה מנסה להתגרות, אתה מנסה להוכיח פה בצורה אגרסיבית, תוקפנית ומתגרה טענות שלא ניתן להוכיח בוודאות ואני לא חושב שזה מתאים לפתוח דיון בצורה כזו. מבחינתי בנקודה זו הדיון שלי מולך הסתיים, אך אולי למתשתמשים נוספים יהיה מה להגיד בנידון.
    שוב תודה על הצגת הטענה המדוברת. כבודה במקומו מונח, ואני מכבד כל דעה וכל טענה בנושא.
    אני אגיד לך למה הייתי אגרסיבי,
    כי אתה שאנן. אתה לא מוכן לתת צעד קדימה למען עתיד טוב יותר,
    בשבילך,בשביל הילדים שלך ובשביל הילדים של כולם.

וזה מעצבן שיש אנשים שהם נגד עתיד טוב יותר.

One Shot - One Kill

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי avivdesign צפיה בהודעה
    אתה יכול לתת טיפים לזוג טרי נגיד?
    תעיף מבט על זה, יהיה טוב

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    סוף סוף מישהו שמבין,
    מישהו שאני יכול לדון איתו.
    אם אתה בא להביע דעה, פנאן, הכל סבבה, נראה כאילו אתה מאוד מבוסס ושיש לך את ההוכחות שלך, אבל הקטע שאתה רוצה עוד, אתה חייב שיסכימו איתך? אתה חייב להיות המחנך הזה של כולנו?
    אם לא אז די, תפסיק, שמענו מה שיש לך לומר, זה נראה ממש ממש טוב כל מה שכתבת, באמת! אבל אחי, תביע את הדעה, אל תכפה אותה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Flame- צפיה בהודעה
    תעיף מבט על זה, יהיה טוב

אם אתה בא להביע דעה, פנאן, הכל סבבה, נראה כאילו אתה מאוד מבוסס ושיש לך את ההוכחות שלך, אבל הקטע שאתה רוצה עוד, אתה חייב שיסכימו איתך? אתה חייב להיות המחנך הזה של כולנו?
    אם לא אז די, תפסיק, שמענו מה שיש לך לומר, זה נראה ממש ממש טוב כל מה שכתבת, באמת! אבל אחי, תביע את הדעה, אל תכפה אותה!
    וואלה צודק.

טעות שלי.

One Shot - One Kill

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    וואלה צודק.

טעות שלי.
    אחים יקרים, זו אחלה דוגמה לתכונה מתבקשת מאוד כשיש מערכת יחסים
    בגרות!

אחי, יש'ך מעריץ... הייתי בטוח שתשתולל, קיבלת ביקורת כמו גבר.
    ברוך הבא למועדון
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

כל הכבוד על ההשקעה .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,490 | הודעות: 8,174,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect