לפעמים אנשים מציעים פה פורומים ואתם אומרים "לא, היה פעם לא הייתה פעילות אז לא נפתח שוב".
אז כמה דברים,
מישהו פה הציע פה שרת לפורום GTA,
עניתם לו את אותה התשובה שאתם תמיד חוזרים עליה, אבל מוזר שבפורום המתחרה יש להם קטגורייה שלמה לGTA והפעילות משגשגת.
אולי במקום להגיד "אין פעילות אז נסגור את הפורום" תנסו להעלות את הפעילות? אולי תעשו איזה תחרות? אולי איזה אתגר בשביל פרס שהוא לא נקודות?
למה לא לנסות לפתוח שרת לפורום? אני אגיד לכם למה אתם לא פותחים, בגלל שאתם נותנים לאנשים מבחוץ לפתוח לכם.
תביאו אנשים מפה, מבפנים שיש להם איזה 4000 הודעות במונה ושרוצים לעשות את זה, לא חסר כאלה.
אל תתנו למישהו שנרשם ופרסם לכם במשוב "רוצים שרת לפורום?"
יש להם שם המון פורומים שהפכו לקטגוריות שלמות מרוב הפעילות שיש שם! תעשו תחרויות, אתגרים מיוחדים ועוד המון ותראו שלאט לאט אנשים באים.
למשל מישהו פעם הציע פורום של BATTLEFIELD ואמרתם לו ש-"היה בעבר ולא הייתה פעילות", יצא BF3, יש הרבה שחקנים שמשחקים בזה, למה לא לתת לזה ניסיון?
אתם מסרבים לתת לפורומים סיכוי! פשוט תפתחו פורום, תנסו להחיות אותו, תעלו פעילות תביאו אנשים עם אתגרים ותחרויות, אתם באמת חושבים שאם תפתחו פורום חדש אחרי יומיים הוא אמור להיות מפוצץ? אתם לא משקיעים בפורומים שלכם!
הנה עוד דוגמה, פורום מייפל בפורום המתחרה הפך לקטגורייה, למה? כי יש שם איזה 1000+ איש פעילים רק בפורום מייפל סטורי שלהם, ושלנו כמעט ריק!
למה לא לנסות לפתוח שרת מייפל לפורום? רק תשיגו לנו אחסון ואני יכול לארגן לכם את השרת הכי טוב בעולם.
זה יביא מלא אנשים! וגם בנוסף, אפשר לארגן מערכת SMS וככה שאנשים יקנו דברים אתם תוכלו להשתחרר מהאחסון והצוות של השרת יוכל לקנות אחד יותר טוב!
כשאני מסתכל בפורום המתחרה אני מבין למה יש להם כל כך הרבה אנשים - בגלל כל הפורומים שיש להם,
אני אגיד לכם איך זה הולך, בן אדם בא ומחפש את "פורום Crysis" שלו, וואלה מצא אותו, מגיב בו משתתף, לאט לאט הוא יוצא לאטרף הרחב ומתחיל להגיב בדיבורים, להגיב בפורומים אחרים והנה עוד משתמש קבוע.
ככה אני באתי לאטרף.
כשמישהו מציע פורום, אל תגידו לו "תתחיל לפתוח דיוניים ושטיות על הפורום הזה ב-בלה ובלה כללי ונראה אם יש קהילה", זה לא הולך ככה! תפתחו את הפורום וככה תצמח קהילה!
מה בן אדם יעדיף? ללכת לפורום "בלה ובלה כללי" בפורום אטרף ולדבר על המשחק "יוסי ובניו" או ללכת לפורום "יוסי ובניו" בפורום המתחרה?
אני הייתי אומר לפורום "יוסי ובניו".
אז שורה תחתונה - שכשמישהו מציע פורום, כל עוד הוא לא פורום מפגר, תנו לפורום סיכוי ותראו שהקהילה בו מתחילה לגדול.
פשוט תפתחו אותו..
אני אשמח לקבל תשובה ושלא תנעלו אחרי

ציטוט ההודעה