קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 17:31
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 01:16
  3. כמה דברים שאולי לא ידעתם קודם :/
    על ידי Ravid בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:08
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 21:03
  5. מישהו יכול להסביר לי כמה דברים באייסי? בלשון
    על ידי TheKingMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

כמה דברים?

ברירת מחדל כמה דברים?

לפעמים אנשים מציעים פה פורומים ואתם אומרים "לא, היה פעם לא הייתה פעילות אז לא נפתח שוב".
    אז כמה דברים,

מישהו פה הציע פה שרת לפורום GTA,
    עניתם לו את אותה התשובה שאתם תמיד חוזרים עליה, אבל מוזר שבפורום המתחרה יש להם קטגורייה שלמה לGTA והפעילות משגשגת.
    אולי במקום להגיד "אין פעילות אז נסגור את הפורום" תנסו להעלות את הפעילות? אולי תעשו איזה תחרות? אולי איזה אתגר בשביל פרס שהוא לא נקודות?
    למה לא לנסות לפתוח שרת לפורום? אני אגיד לכם למה אתם לא פותחים, בגלל שאתם נותנים לאנשים מבחוץ לפתוח לכם.
    תביאו אנשים מפה, מבפנים שיש להם איזה 4000 הודעות במונה ושרוצים לעשות את זה, לא חסר כאלה.
    אל תתנו למישהו שנרשם ופרסם לכם במשוב "רוצים שרת לפורום?"

יש להם שם המון פורומים שהפכו לקטגוריות שלמות מרוב הפעילות שיש שם! תעשו תחרויות, אתגרים מיוחדים ועוד המון ותראו שלאט לאט אנשים באים.

למשל מישהו פעם הציע פורום של BATTLEFIELD ואמרתם לו ש-"היה בעבר ולא הייתה פעילות", יצא BF3, יש הרבה שחקנים שמשחקים בזה, למה לא לתת לזה ניסיון?
    אתם מסרבים לתת לפורומים סיכוי! פשוט תפתחו פורום, תנסו להחיות אותו, תעלו פעילות תביאו אנשים עם אתגרים ותחרויות, אתם באמת חושבים שאם תפתחו פורום חדש אחרי יומיים הוא אמור להיות מפוצץ? אתם לא משקיעים בפורומים שלכם!

הנה עוד דוגמה, פורום מייפל בפורום המתחרה הפך לקטגורייה, למה? כי יש שם איזה 1000+ איש פעילים רק בפורום מייפל סטורי שלהם, ושלנו כמעט ריק!
    למה לא לנסות לפתוח שרת מייפל לפורום? רק תשיגו לנו אחסון ואני יכול לארגן לכם את השרת הכי טוב בעולם.
    זה יביא מלא אנשים! וגם בנוסף, אפשר לארגן מערכת SMS וככה שאנשים יקנו דברים אתם תוכלו להשתחרר מהאחסון והצוות של השרת יוכל לקנות אחד יותר טוב!

כשאני מסתכל בפורום המתחרה אני מבין למה יש להם כל כך הרבה אנשים - בגלל כל הפורומים שיש להם,
    אני אגיד לכם איך זה הולך, בן אדם בא ומחפש את "פורום Crysis" שלו, וואלה מצא אותו, מגיב בו משתתף, לאט לאט הוא יוצא לאטרף הרחב ומתחיל להגיב בדיבורים, להגיב בפורומים אחרים והנה עוד משתמש קבוע.
    ככה אני באתי לאטרף.

כשמישהו מציע פורום, אל תגידו לו "תתחיל לפתוח דיוניים ושטיות על הפורום הזה ב-בלה ובלה כללי ונראה אם יש קהילה", זה לא הולך ככה! תפתחו את הפורום וככה תצמח קהילה!
    מה בן אדם יעדיף? ללכת לפורום "בלה ובלה כללי" בפורום אטרף ולדבר על המשחק "יוסי ובניו" או ללכת לפורום "יוסי ובניו" בפורום המתחרה?
    אני הייתי אומר לפורום "יוסי ובניו".
    אז שורה תחתונה - שכשמישהו מציע פורום, כל עוד הוא לא פורום מפגר, תנו לפורום סיכוי ותראו שהקהילה בו מתחילה לגדול.
    פשוט תפתחו אותו..

אני אשמח לקבל תשובה ושלא תנעלו אחרי

נערך לאחרונה על ידי Shinx; 25-12-2011 בשעה 15:07.

2. קישורים ממומנים

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

הפניתי את האחראים.

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

בקשר ל-GTA, יש לנו כבר שרת לפורום.
    בקשר ל-BF, אין קהילה של אנשים שמשחקים במשחק הזה באטרף, ואם כן, הם לא מעוניינים בפורום הזה.
    כשיצא המשחק החדש בסדרה, לא זכור לי שמישהו הציע בכלל שנחזיר את הפורום הזה ובגלל זה הוא לא חזר.
    בתור אחראי משחקי פעולה, אני דואג להוריד פורומים לא פעילים (כמו BF במקרה הזה), ולהוסיף פורומים אחרים, בתקווה שיהיו יותר פעילים.
    אני ניסיתי הרבה פעמים להביא פעילות אל קט' משחקי פעולה, ועד עכשיו זה לא צלח.
    אם אתה רוצה שפורום BF יחזור, תפתח סקר במשחקי פעולה כללי, ואם הרבה יהיו בעד, אני אשקול אם להחזיר את הפורום.

משתמש כבוד האוואטר של Application
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

דבר איתי בפרטי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Application. צפיה בהודעה
    דבר איתי בפרטי.
    תפתח מסן חדש, זאת תהיה שיחה ארוכה ואני גם רוצה להוסיף כמה אנשים

ציטוט נכתב במקור על ידי HotDude צפיה בהודעה
    בקשר ל-GTA, יש לנו כבר שרת לפורום.
    בקשר ל-BF, אין קהילה של אנשים שמשחקים במשחק הזה באטרף, ואם כן, הם לא מעוניינים בפורום הזה.
    כשיצא המשחק החדש בסדרה, לא זכור לי שמישהו הציע בכלל שנחזיר את הפורום הזה ובגלל זה הוא לא חזר.
    בתור אחראי משחקי פעולה, אני דואג להוריד פורומים לא פעילים (כמו BF במקרה הזה), ולהוסיף פורומים אחרים, בתקווה שיהיו יותר פעילים.
    אני ניסיתי הרבה פעמים להביא פעילות אל קט' משחקי פעולה, ועד עכשיו זה לא צלח.
    אם אתה רוצה שפורום BF יחזור, תפתח סקר במשחקי פעולה כללי, ואם הרבה יהיו בעד, אני אשקול אם להחזיר את הפורום.
    למי אכפת אם האנשים באטרף רוצים פורום BF באטרף או לא? אם תפתחו זה יביא אנשים כאלה לאטרף..
    שוב, אתה לא פותח פורומים בשביל האנשים שפה, אלא בשביל להביא אנשים חדשים :|
    .
    בכל אופן, יש לי גם המון רעיונות שיכולים להביא אנשים,
    אולי תעשה במשחקי פעולה בכל פורום אתגר מיוחד על המשחק עצמו? יעני בפורום COD תעשה אתגר גדול שמי שיזכה יקבל את BLACK OPS או את MW3? הם לא כאלה יקרים..
    בפורום GTA מי שיזכה יקבל GTA IV מתנה או משהו כזה? גם הוא לא כזה יקר היום..
    אתה יכול גם לפתוח עוד פורומים וגם בהם לעשות תחרות עם פרס גדול..
    אולי בפורום טכנולוגיה ואינטרנט אפשר לעשות אתגר על דומיין? יש אתרים שמוכרים דומיינים בזול, נגיד איזה 1-5 דולר לשנה, זה לא כזה יקר וזה יכול להביא הרבה אנשים תחרות כזאת..
    אולי בכסף ברשת אפשר לארגן אתגר על משתמש FRIBIZ עם הרבה נקודות בתוכו?
    יש כל כך הרבה דברים שאתם יכולים לעשות!

אתם צריכים להבין שאתם צריכים להשקיע בגדול בשביל להביא הרבה אנשים..
    רוב האתגרים שלכם הם נקודות, לא את כולם מעניינים נקודות, תראה כמה אנשים יש בפורום המתחרה ששם אין בכלל נקודות, האתגרים שם הם אפילו על סתם איזה דרגה מסכנה כזאת לשבוע ואנשים משתגעים בגלל זה!
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 25-12-2011 בשעה 19:04.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    תפתח מסן חדש, זאת תהיה שיחה ארוכה ואני גם רוצה להוסיף כמה אנשים

למי אכפת אם האנשים באטרף רוצים פורום BF באטרף או לא? אם תפתחו זה יביא אנשים כאלה לאטרף..
    שוב, אתה לא פותח פורומים בשביל האנשים שפה, אלא בשביל להביא אנשים חדשים :|
    .
    בכל אופן, יש לי גם המון רעיונות שיכולים להביא אנשים,
    אולי תעשה במשחקי פעולה בכל פורום אתגר מיוחד על המשחק עצמו? יעני בפורום COD תעשה אתגר גדול שמי שיזכה יקבל את BLACK OPS או את MW3? הם לא כאלה יקרים..
    בפורום GTA מי שיזכה יקבל GTA IV מתנה או משהו כזה? גם הוא לא כזה יקר היום..
    אתה יכול גם לפתוח עוד פורומים וגם בהם לעשות תחרות עם פרס גדול..
    אולי בפורום טכנולוגיה ואינטרנט אפשר לעשות אתגר על דומיין? יש אתרים שמוכרים דומיינים בזול, נגיד איזה 1-5 דולר לשנה, זה לא כזה יקר וזה יכול להביא הרבה אנשים תחרות כזאת..
    אולי בכסף ברשת אפשר לארגן אתגר על משתמש FRIBIZ עם הרבה נקודות בתוכו?
    יש כל כך הרבה דברים שאתם יכולים לעשות!

אתם צריכים להבין שאתם צריכים להשקיע בגדול בשביל להביא הרבה אנשים..
    רוב האתגרים שלכם הם נקודות, לא את כולם מעניינים נקודות, תראה כמה אנשים יש בפורום המתחרה ששם אין בכלל נקודות, האתגרים שם הם אפילו על סתם איזה דרגה מסכנה כזאת לשבוע ואנשים משתגעים בגלל זה!
    אני אישית לא יכול לממן מכספי את אותם המשחקים, אבל אם הם אינם יקרים כמו שאתה טוען, אנחנו נשמח אם אתה תתרום אותם בשביל האתגרים בפורום.
    פורום BF ירד בסביבות ספטמבר, אם אינני טועה, מכיוון שעברו חודשים מאז שהמשתמשים הראו פעילות בו.
    אתה מוזמן לראות בעצמך:
    http://www.iatraf.co.il/forumdisplay...ost&order=desc
    התגובה האחרונה הייתה של המשתמש 'ariel daudi' ב-28.8, אבל התגובה האחרונה לפני התגובה שלו הייתה רק בחודש מרץ, 5 חודשים לפני כן.
    שוב, אם ברצונך שפורום BF יפתח, תפתח סקר בפורום משחקי פעולה כללי, ואם הרבה יהיו בעד, אני אשקול אם להחזיר את הפורום הזה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 25-12-2011 בשעה 19:12.

אני אישית לא יכול לממן מכספי את אותם המשחקים, אבל אם הם אינם יקרים כמו שאתה טוען, אנחנו נשמח אם אתה תתרום אותם בשביל האתגרים בפורום.
    פורום BF ירד בסביבות ספטמבר, אם אינני טועה, מכיוון שעברו חודשים מאז שהמשתמשים הראו פעילות בו.
    אתה מוזמן לראות בעצמך:
    http://www.iatraf.co.il/forumdisplay...ost&order=desc
    התגובה האחרונה הייתה של המשתמש 'ariel daudi' ב-28.8, אבל התגובה האחרונה לפני התגובה שלו הייתה רק בחודש מרץ, 5 חודשים לפני כן.
    שוב, אם ברצונך שפורום BF יפתח, תפתח סקר בפורום משחקי פעולה כללי, ואם הרבה יהיו בעד, אני אשקול אם להחזיר את הפורום הזה.
    שוב אתה לא מקשיב - אתה אומר פתח סקר לראות אם ירצו, אני אומר לך שלא אכפת לי מה האנשים שנמצאים כרגע בפורום רוצים אלא שאם תפתח זה יביא אנשים מבחוץ שכן ירצו..
    אלה שנמצאים פה לא אמורים לעניין אותך כרגע! הם פה כי יש את מה שהם רוצים ומה שהם צריכים, אלה שצריכים לעניין אותך אלה החברה שיושבים מחוץ לפורום ואומרים לעצמם "וואלה הייתי נרשם, אבל חבל שאין פורום BF, אז נלך לפורום השני כבר כי שם יש.." - אתה אומר אין השקעה? יצא משחק חדש של BF לפני חודשיים, וואלה זה יביא מלא אנשים.
    בלי סקר, תפתח פורום, תמצא מישהו שינהל אותו ויפרסם מדריכים וכד' ותראה לאט לאט איך הוא גדל..

ועוד משהו, אתם חייבים להפסיק לתמוך במשחקים פרוצים, יש אנשים שנרתעים מזה ולא רוצים לבוא רק בגלל הסיבה הזאת.. תאסור על דיבור של COD פרוץ, הורדה של COD וכד' ושל כל משחק אחר ותראה שזה יגרום לעוד אנשים לבוא..
    יעני שהורדות יהיה רק בפורום הורדות, אבל שלא יהיה בפורומים הראשיים..
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 25-12-2011 בשעה 19:27.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שוב אתה לא מקשיב - אתה אומר פתח סקר לראות אם ירצו, אני אומר לך שלא אכפת לי מה האנשים שנמצאים כרגע בפורום רוצים אלא שאם תפתח זה יביא אנשים מבחוץ שכן ירצו..
    אלה שנמצאים פה לא אמורים לעניין אותך כרגע! הם פה כי יש את מה שהם רוצים ומה שהם צריכים, אלה שצריכים לעניין אותך אלה החברה שיושבים מחוץ לפורום ואומרים לעצמם "וואלה הייתי נרשם, אבל חבל שאין פורום BF, אז נלך לפורום השני כבר כי שם יש.." - אתה אומר אין השקעה? יצא משחק חדש של BF לפני חודשיים, וואלה זה יביא מלא אנשים.
    בלי סקר, תפתח פורום, תמצא מישהו שינהל אותו ויפרסם מדריכים וכד' ותראה לאט לאט איך הוא גדל..

ועוד משהו, אתם חייבים להפסיק לתמוך במשחקים פרוצים, יש אנשים שנרתעים מזה ולא רוצים לבוא רק בגלל הסיבה הזאת.. תאסור על דיבור של COD פרוץ, הורדה של COD וכד' ושל כל משחק אחר ותראה שזה יגרום לעוד אנשים לבוא..
    אם מישהו רוצה לבוא לאטרף בשביל פורום BF, הוא בא ומציע את הפורום הזה במשוב.
    בנתיים אף אחד לא הציע את הפורום הזה, וכמו שכבר הראתי לך, חודשים רבים עברו ואף אחד לא טרח אפילו להגיב בפורום BF.
    אם אין אנשים, ואף אחד לא מעוניין בפורום הזה, אני באמת לא רואה שום סיבה לפתוח אותו.
    ובקשר למשחקים הפרוצים, הרבה באים אלינו בשביל לשאול שאלות על המשחקים הפרוצים, כי יש מקומות שלא תומכים בהם.
    אם אני לא ארשה לדבר על המשחקים הפרוצים, אנחנו נאבד אחוז גדול מכמות האנשים המצומצמת שפעילה בקט'.
    ואני אומר לך את הדברים האלה, כי אני האחראי על הקט' הזאת מזה חודשים, ואני נסיתי בכל דרך אפשרית להביא פעילות אל הקט', וזה לא צלח עד עכשיו.
    אני לא מתייאש, ואני עדיין מנסה לחשוב על דרכים להביא פעילות אליה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 25-12-2011 בשעה 19:29.

אם מישהו רוצה לבוא לאטרף בשביל פורום BF, הוא בא ומציע את הפורום הזה במשוב.
    בנתיים אף אחד לא הציע את הפורום הזה, וכמו שכבר הראתי לך, חודשים רבים עברו ואף אחד לא טרח אפילו להגיב בפורום BF.
    אם אין אנשים, ואף אחד לא מעוניין בפורום הזה, אני באמת לא רואה שום סיבה לפתוח אותו.
    ובקשר למשחקים הפרוצים, הרבה באים אלינו בשביל לשאול שאלות על המשחקים הפרוצים, כי יש מקומות שלא תומכים בהם.
    אם אני לא ארשה לדבר על המשחקים הפרוצים, אנחנו נאבד אחוז גדול מכמות האנשים המצומצמת שפעילה בקט'.
    ואני אומר לך את הדברים האלה, כי אני האחראי של הקט' הזאת מזה חודשים, ואני נסיתי בכל דרך אפשרית להביא פעילות אל הקט', וזה לא צלח עד עכשיו.
    אני אני מתייאש, ואני עדיין מנסה לחשוב על דרכים להביא פעילות אליה.
    אוקיי הנה עוד בעיה, אתם פותחים פורום ומניחים שהאנשים יבואו לבד, אבל זה לא יקרה! אתם צריכים ללכת לפרסם את עצמכם בכל מיני מקומות, אולי תלכו לאיזה תחרות אתרים ותפרסמו קצת את אטרף? אולי אם יש איזה תחרות אתרים של BF או של COD תוסיפו את הפורום באטרף של המשחק לתחרות הזאת? בסך הכל זה עוד טיפה פרסום..
    אולי נפתח שרת COD בMW2 הפרוץ? אולי נפתח שרת של אטרף בBLACK OPS? אולי נפתח שרת של אטרף בBF3? זה רק יביא אנשים!
    אז אוקיי, יש את העניין של הכסף על השרתים, אבל אם תשקיעו אותו אתם תוכלו להחזיר אותו ע"י אנשים שיבואו לפורום!
    אני התחלתי לבנות כמה מודים לMW2 הפרוץ, אני יכול לפתוח אחלה שרת אבל אני רק צריך את השרת אחסון, ואני לא יכול להרשות לעצמי את זה כי אני רק תלמיד שעוד לא עובד, אני הייתי שמח אם תעזרו לי לעזור לכם!
    ולא חייב גם לשלם על שרתים, יש מגוון שרתי אחסון ושרתי משחק שרק אם תגידו להם "תנו לנו שרת למשחק ונפרסם אתכם בפורום של המשחק בפלייארים ובקרדיטים" והם יסכימו! מנסיון עם הפורום המתחרה!

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אוקיי הנה עוד בעיה, אתם פותחים פורום ומניחים שהאנשים יבואו לבד, אבל זה לא יקרה! אתם צריכים ללכת לפרסם את עצמכם בכל מיני מקומות, אולי תלכו לאיזה תחרות אתרים ותפרסמו קצת את אטרף? אולי אם יש איזה תחרות אתרים של BF או של COD תוסיפו את הפורום באטרף של המשחק לתחרות הזאת? בסך הכל זה עוד טיפה פרסום..
    אולי נפתח שרת COD בMW2 הפרוץ? אולי נפתח שרת של אטרף בBLACK OPS? אולי נפתח שרת של אטרף בBF3? זה רק יביא אנשים!
    אז אוקיי, יש את העניין של הכסף על השרתים, אבל אם תשקיעו אותו אתם תוכלו להחזיר אותו ע"י אנשים שיבואו לפורום!
    אני התחלתי לבנות כמה מודים לMW2 הפרוץ, אני יכול לפתוח אחלה שרת אבל אני רק צריך את השרת אחסון, ואני לא יכול להרשות לעצמי את זה כי אני רק תלמיד שעוד לא עובד, אני הייתי שמח אם תעזרו לי לעזור לכם!
    ולא חייב גם לשלם על שרתים, יש מגוון שרתי אחסון ושרתי משחק שרק אם תגידו להם "תנו לנו שרת למשחק ונפרסם אתכם בפורום של המשחק בפלייארים ובקרדיטים" והם יסכימו! מנסיון עם הפורום המתחרה!
    אני כבר מספר פעמים ניסיתי לפרסם את אטרף בכל מני מקומות, ושוב, זה גם לא צלח.
    אתה מציע בעצם שנפתח שרתים של MW2 ו BO, אני חושב שזה רעיון טוב, ואני אשמח אם תעזור לי למצוא ספונסרים לפורום.
    אתה מוזמן להמשיך לדבר איתי על זה בפרטי.

אני כבר מספר פעמים ניסיתי לפרסם את אטרף בכל מני מקומות, ושוב, זה גם לא צלח.
    אתה מציע בעצם שנפתח שרתים של MW2 ו BO, אני חושב שזה רעיון טוב, ואני אשמח אם תעזור לי למצוא ספונסרים לפורום.
    אתה מוזמן להמשיך לדבר איתי על זה בפרטי.
    כמו שאמרתי לאיתי, זה תהיה שיחה ארוכה ואין לי כוח וזמן לפרטי, תביא מסן אם אתה מעוניין.
    לפי מה שהבנתי שרת לBLACK OPS אפשר להזמין רק מפה - http://www.gameservers.com/blackops/ וזה לא הכי זול, אבל זאת החלטה שלכם.
    בשביל שרת של הMW2 הפרוץ, אתה יכול להסתפק אפילו במחשב רגיל ולאחסן עליו את הקבצי שרת וזהו, ובגלל שזה רק 18 שחקנים אתה רק צריך מחשב טוב עם אינטרנט סביר, אתה לא צריך אפילו אחסון.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כמו שאמרתי לאיתי, זה תהיה שיחה ארוכה ואין לי כוח וזמן לפרטי, תביא מסן אם אתה מעוניין.
    לפי מה שהבנתי שרת לBLACK OPS אפשר להזמין רק מפה - http://www.gameservers.com/blackops/ וזה לא הכי זול, אבל זאת החלטה שלכם.
    בשביל שרת של הMW2 הפרוץ, אתה יכול להסתפק אפילו במחשב רגיל ולאחסן עליו את הקבצי שרת וזהו, ובגלל שזה רק 18 שחקנים אתה רק צריך מחשב טוב עם אינטרנט סביר, אתה לא צריך אפילו אחסון.
    אני אישית לא יכול לממן שרת BO, ואני בספק אם מישהו מהפורום יוכל.
    בשביל MW2, אני אשמח אם תסביר לי בפרטי איך אני יכול לאחסן שרת במחשב שלי ואני יותר מאשמח לעשות זאת.

אני אישית לא יכול לממן שרת BO, ואני בספק אם מישהו מהפורום יוכל.
    בשביל MW2, אני אשמח אם תסביר לי בפרטי איך אני יכול לאחסן שרת במחשב שלי ואני יותר מאשמח לעשות זאת.
    שלחתי לך

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שלחתי לך
    טוב, אנחנו נסגור את העניין בפרטי.
    האם יש עוד משהו שאתה רוצה להציע?
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 25-12-2011 בשעה 19:56.

טוב, אנחנו נסגור את העניין בפרטי.
    האם יש עוד משהו שאתה רוצה להציע?
    תשאיר את זה פתוח למקרה שאיזה ראשי אחר ירצה להגיב פה ואם אני ארצה לענות לו..
    אם אני אראה שלא, אני אבקש לנעול.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,868 | הודעות: 8,151,450 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect