קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [השמעה]2PAC-All About You
    על ידי TRIPEL12 בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-01-2009, 17:50
  2. [קונה] סרט All About the Benjamins - הכל אודות בנג'מין | תציעו נק'
    על ידי Aviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2007, 21:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

"it's All About to Change" (מהמחברת, "מכאן ועד הסוף")

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ברירת מחדל "it's All About to Change" (מהמחברת, "מכאן ועד הסוף")

לכל מי שלא מובן מה המשמעות של המחברת "מכאן ועד הסוף" - זה יסביר את עצמו:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=746574

אני כותב, וזה בגלל שזה הדבר היחידי שאני יודע לעשות כמו שצריך. לפחות במצב הנוכחי זה הדבר שנראה לי הנכון ביותר.
    "it's All About to Change" - זה הדבר היחידי שאני יודע בוודאות. הכל מדובר על שינוי.
    בוקר שלישי לבד. סיגריה וקפה של הבוקר נהפך לפק"ל, ולשגרה יומיומית. שני הדברים האלה הם הזוגיות המאושרת שלי.
    "המקרר ריק...", 3 בירות בצד הדלת, ובקבוק וודקה Perpect "כמו חיי.." "תאוות האדם בשיגעון שלא נגמר"- אבל מה אני יודע...
    בעודי מתארגן ליציאה למכולת השכונתית בכדי לקנות מספר מצרכים לבית, עוברת במוחי המחשבה של האם הלבד הזה יגמר.
    במכולת אני קונה לחם, חלב, גבינה, ובירה. - דברים בסיסים שאדם שחי לבד חייב בכדי לשרוד.
    "it's All About to Change" - המשפט הזה עובר לי בראש שוב ושוב ושוב... ספסל שבצד הדרך, אני יושב עליו.
    כמו זקנה עם שקית קניות, ופרצוף עייף מהפז"ם של החיים. - ביד אחת שקית, ביד שניה בירה. ופלאפון קטן המנגן את צליליו של השיר:

"it's All About to Change"- כך מוחי ממשיך להגיד לי.
    אני ממשיך ללכת, ומגיע לדלת ביתי. זורק את הדברים למקומם, יושב בספה, ומסתכל קדימה בעודי לוגם עוד לגימה מהבירה שבידי.
    בצד העין המחברת "מכאן ועוד הסוף" הופיעה. וכמו שכבר אמרתי - "אני כותב, וזה בגלל שזה הדבר היחידי שאני יודע לעשות כמו שצריך."

"it's All About to Change" - בכל ספר שקראתי, היה כתוב שה-10 דקות הראשונות של הבוקר יחליטו כיצד יומך יראה. איך יומי יראה שב-10 דקות הראשונות - אני כבר עם בירה ביד, עיפרון שכותב ביוגרפיה במחברת, וחיים שממשיכים להגיד לי:
    "it's All About to Change"- "הכל עומד להשתנות..."

הכל עומד להשתנות? - אני ימשיך לשאול את זה עד היום שבוא אסגור את המחברת הזאת. ביום שאפסיק לכתוב, אדע שזה לא הדבר היחיד שאני טוב בו. ביום שזה יקרה...
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 31-12-2011 בשעה 20:19.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אני לא הצלחתי להבין את מטרת הפוסט שאתה פירסמת, מה המסר שניסית להעביר?

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי dodli669 צפיה בהודעה
    אני לא הצלחתי להבין את מטרת הפוסט שאתה פירסמת, מה המסר שניסית להעביר?
    מלבד כל המאמרים שאני כותב לכם, יוצא לי לדבר עם המון משתמשים פה בשיחות אישיות.
    כל השיחות מובילות לכך שאני אדם ללא חולשות, ללא כאב, אחד שכאילו הגשים את כל שאיפותיו, ובגלל ראיית זווית החיים שלו - הוא חי חיים מושלמים.
    החלטתי לקחת את המחברת "מכאן ועד הסוף" ולכתוב לכם חלק ממה שכתוב שם. למה? - אולי כדי שתזדהו, אולי כדי שתראו שהמחשבות שלכם לא כל כך רחוקות מכל אדם אחר. שבעצם כולנו דומים, רק עם הבדל אחד. - כל אחד בוחר איך הוא רוצה להיות, מי הוא רוצה להיות, ואיך חייו יראו. - כל אחד בוחר, גם אם הוא חושב שלא.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    מלבד כל המאמרים שאני כותב לכם, יוצא לי לדבר עם המון משתמשים פה בשיחות אישיות.
    כל השיחות מובילות לכך שאני אדם ללא חולשות, ללא כאב, אחד שכאילו הגשים את כל שאיפותיו, ובגלל ראיית זווית החיים שלו - הוא חי חיים מושלמים.
    החלטתי לקחת את המחברת "מכאן ועד הסוף" ולכתוב לכם חלק ממה שכתוב שם. למה? - אולי כדי שתזדהו, אולי כדי שתראו שהמחשבות שלכם לא כל כך רחוקות מכל אדם אחר. שבעצם כולנו דומים, רק עם הבדל אחד. - כל אחד בוחר איך הוא רוצה להיות, מי הוא רוצה להיות, ואיך חייו יראו. - כל אחד בוחר, גם אם הוא חושב שלא.
    לא משנה ....
    נערך לאחרונה על ידי dodli669; 31-12-2011 בשעה 20:12.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,490 | הודעות: 8,174,077 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect