קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האם עומר יצליח להוציא השנה עוד להיט בסדר גודל של "בניתי עלייך"?
    על ידי avior011 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-11-2011, 17:40
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-02-2011, 10:08
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2010, 20:52
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-06-2008, 14:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

עוד צרפתית שיכולתי להוציא בדוק ונכשלה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ברירת מחדל עוד צרפתית שיכולתי להוציא בדוק ונכשלה

אוקי אז ככה בקצרה אתמול הלכתי עם ידידה למסיבה של חבר שנה חדשה וכול זה. כול הערב קיצר היא יושבת עלי אנחנו מחובקים וכו'
    היא גם די עקבה אחרי לכול מקום שהולכים אבל מה. ב12 לדוגמא מישהו בא יאלה תיתנשקו והיא אמרה לו לא. ואני כזה למה לא והיא כזה ככה. אחרי זה בחוץ עוד פעם מישהו בא אנחנו יושבים מחובקים אומר יאלה תיתנשקו אני מעיף אותו ואומר לה יאלה נשיקה ? והיא אומרת לא ואני כזה אל תדאגי אני יקבל אותה בסוף והיא כזה לא אתה לא.... ואז שהיא הייתה צריכה ללכת יום מוקדם הביתה (ינעל אמא שלה) ליוותי אותה ואז אמרתי לה רוצה לראות קסם תראי איך אני מנשק אותך בלי לגעת לך בשפתיים ואז היא אמרה לי בכוח זה לא עובד.
    אבל איך היה כול כך הרבה IOI לדוגמא שהיא באה איתי היא קבעה עם אנשים אחרים וביגלל שאני הצעתי לה היא ביטחה או שכול הערב שהיא ישבה עלי. בונה מילה לא הבנתי איך לא הצלחתי הדבר היחידי שעולה לי לראש זה ששאלתי אותה במקום לנסות לצרפת

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

1. יכול מאד להיות כמו שאמרת.. שטעית בזה ששאלת במקום לבצע. פעם הבאה תתקרב אלייה בטירוף ואם היא תדחוף אותך אחורה סימן שהיא באמת לא רוצה.

2. סיבה שנייה שיכולה להיות זה שלא היית מספיק מיני בזמן שביליתם ביחד...ובגלל זה נשיקה לא תתאים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

חחחח אחרי זרמנו למסיבה אחרת אז אמרתי לה מתערבים שאני מנצח ומצליח ? ואז היא חייכה ואמרה יאלה. היום בבוקר היא שלחה לי הודעה ניצחתי XD
    אין אני חייב להצליח חחחחח

אממ לא יודע שמע כאילו לא עשיתי מיוחד רוב הזמן היא ישבה עלי ושמה עלי תראש ואני שמתי לה יד על הרגל.... מה הכוונה להיות מיני ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לבחורה יכול להיות מיליון סיבות למה היא לא רצתה לנשק אותך באותו הלילה אפילו אם היא נמשכת אליך (תבין שיש בחורות שלא יסכימו להתנשק איתך אבל כן יסכימו לעשות איתך סקס, למרות שאני לא מאמין שזה המקרה).

בכל מקרה, אי אפשר באמת לדעת למה היא לא הסכימה לנשק אותך כי לא היינו שם אבל לפי הדיווח שלך אני יכול לנחש שהפעלת הרבה לחץ על כל העניין הזה של הנשיקה והבחורה לא הרגישה עם זה בנוח אפילו שהיא נמשכה אליך, לפי דעתי פעם הבאה אל תעלה את הנושא של הנשיקה ואל תנסה כל מיני רוטינות מפגרות פשוט תלך על זה בצורה הכי טבעית שיש..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ובכול זאת שבשישי אני רואה אותה אני רוצה לנסות שוב אז איך ? כאילו אני יקח אותה לצד וינסה שוב ? כי עכשיו יש את הקטע המטומטם הזה של התערבות שאני חושב שעוד יותר יהרוס

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תנסה להתנשק איתה בקטע יותר רומנטי, אולי זה החלק שיגע בה. במקום להפוך את הנשיקה הזאת למשחק..כי ברור שהיא גם רוצה להתנשק איתך, אבל היא נהנת לדחות סיפוקים אז פשוט תהפוך את זה לרומנטי..תגרום לה לשבת עלייך, שים יד אחת מאחורי הגב כי לתמוך בה ויש שנייה על הברכיים, תדבר איתה בו-זמנית על אהבות וחברות וכל הזבל הזה..בזמן השיחה תעלה את היד לשיער שלה ותריח, אתה יכול להוסיף "ואיי..איזה רייחחח..עלפת אותי...", שים את היד מתחת לשיער ותלטף לה תעורף ומשם כשתראה שהיא נהנת מהרגע...תן לה בראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה זה להיות מיני?

להיות מיני פירושו הפשוט; קינו...
    היא יושבת עליך ואינעל לא יודע מה?
    תלטף אותה תריח אותה, ומעבר לכל זה, תהפוך את השק... התחרות צריכה להיות בעניה לנשק אותך ולא הפוך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

תודה על הטיפים אנשים אלו לא כיוונים שחשבתי עליהם סבבה תודה רבה (: אם יש עוד טיפים אני אשמח לשמוע

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

לא היית צריך להעלות את זה על פני השטח בצורה של שאלה: ("נו יאלה מה את אומרת?"), (זו חרא גישה)

- תזכור... אתה מוביל, אתה מחליט. אם זה לא ככה אז גם בדרך של: "מה את אומרת, שנתנשק?" אתה לא תצליח כלום, בחורות שונאות להחליט בשבילך, יכל להיות שהיא ממש נמשך אליך, וברגע שאתה "נתת" לה את המושכות - ירד לה ממך.

היית צריך להתנהג כאילו היא זאת שרוצה את זה.

מי שאמר לך "יאאלה תתנשקו" - היית צריך להגיב אחרי זה: "נההה, היא לא הטעם שלי לנשיקות " - או משהו בסגנון, אל תפחד לחרטט, העיקר שהכל נאמר בביטחון גבוהה.

ולמה בכלל אמרת לה: "אני אקבל אותה (את הנשיקה) בסוף" - הראת כאילו היא זאת שמחליטה ואתה רק מת ומוכן שהיא תחליט לתת לך את "המתנה הזאתי" זו בדיוק הגישה שגישת "הפרס" אמורה למנוע.

גבר... כבר בפעם הראשונה שלא התנשקתם היית צריך לעשות לה רחוק, ואז לתת לזה עוד הזדמנות, כשאני אומר הזדמנות אני מתכוון - אתה זה שנותן את ההזדמנות - אם אין לך כזה פריים בסטים שלך, תמשיך להתאמן עד שתוכל ליצור תחושה של "את רוצה אותי ואני אחליט אם זה מתאים לי".

יש לי איזה מכר, הוא מתעסק שבע שנים בNLP והוא יכל להשיג כל אחת, כל אחת. (אלא אם כן יש רעידת אדמה באמצע או משהו ).

הוא סיכם לי את הפיתוי בשתי מילים: "קרוב - רחוק".

אחרי ששמעתי את זה ממנו, התחלתי לעשות הכל כדי להיות מיומן בתחום הזה - כל הזמן לתת לה תחושה של: "הוא רוצה אותי? - מה הוא באמת רוצה ממני?"...

תחשוב על זה קצת... השיטה הזאת שווה הרבה השקעה...
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 01-01-2012 בשעה 20:01.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    לא היית צריך להעלות את זה על פני השטח בצורה של שאלה: ("נו יאלה מה את אומרת?"), (זו חרא גישה)
    - תזכור... אתה מוביל, אתה מחליט. אם זה לא ככה אז גם בדרך של: "מה את אומרת, שנתנשק?" אתה לא תצליח כלום, בחורות שונאות להחליט בשבילך, יכל להיות שהיא ממש נמשך אליך, וברגע שאתה "נתת" לה את המושכות - ירד לה ממך.

מי שאמר לך "יאאלה תתנשקו" - היית צריך להגיב אחרי זה: "נההה, היא לא הטעם שלי לנשיקות " - או משהו בסגנון, אל תפחד לחרטט, העיקר שהכל נאמר בביטחון גבוהה.

ולמה בכלל אמרת לה: "אני אקבל אותה (את הנשיקה) בסוף" - הראת כאילו היא זאת שמחליטה ואתה רק מת ומוכן שהיא תחליט לתת לך את "המתנה הזאתי" זו בדיוק הגישה שגישת "הפרס" אמורה למנוע.

גבר... כבר בפעם הראשונה שלא התנשקתם היית צריך לעשות לה רחוק, ואז לתת לזה עוד הזדמנות, כשאני אומר הזדמנות אני מתכוון - אתה זה שנותן את ההזדמנות - אם אין לך כזה פריים בסטים שלך, תמשיך להתאמן עד שתוכל ליצור תחושה של "את רוצה אותי ואני אחליט אם זה מתאים לי".

יש לי איזה מכר, הוא מתעסק שבע שנים בNLP והוא יכל להשיג כל אחת, כל אחת. (אלא אם כן יש רעידת אדמה באמצע או משהו ).

אחרי ששמעתי את זה ממנו, התחלתי לעשות הכל כדי להיות מיומן בתחום הזה - כל הזמן לתת לה תחושה של: "הוא רוצה אותי? - מה הוא באמת רוצה ממני?"...

וואו באמת לא ראיתי את זה ככה אני רואה היה שווה לפתוח פה אשכול הראת לי נקודת מבט מלמעלה הייתי צריך את זה...
    מה לעשות בעצם יום שישי כאילו באיזה גישה לבוא עכשיו ? כי אחרי כול מה שהיה אתמול זה קצת בעיה
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 01-01-2012 בשעה 20:03.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תבוא, תהיה שמח, אם אנרגיות טובות, בטוח בעצמך גם אם אתה עושה שטויות (עדיף לעשות שטויות בביטחון מאשר בהססנות, לפעמים זה מה שמבדיל בין בחור מושך לAFC).

והכי חשוב, תתעלם ממנה. אם יש עוד חבר'ה - תהיה איתם, תצחק איתם ושהיא תדע שיכולת להיות איתה ואתה לא איתה עכשיו... - אחרי הרחוק הזה (חצי שעה בערך) כל מה שתנסה יעלה לך בצורה יותר טובה (בתנאי שלא תשבר באמצע ותתחיל לתת לה את התחושה שהיא חשובה לך).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

תבוא, תהיה שמח, אם אנרגיות טובות, בטוח בעצמך גם אם אתה עושה שטויות (עדיף לעשות שטויות בביטחון מאשר בהססנות, לפעמים זה מה שמבדיל בין בחור מושך לAFC).

והכי חשוב, תתעלם ממנה. אם יש עוד חבר'ה - תהיה איתם, תצחק איתם ושהיא תדע שיכולת להיות איתה ואתה לא איתה עכשיו... - אחרי הרחוק הזה (חצי שעה בערך) כל מה שתנסה יעלה לך בצורה יותר טובה (בתנאי שלא תשבר באמצע ותתחיל לתת לה את התחושה שהיא חשובה לך).
    שמע הייתי מעוניין לחפור לך בעוד דרכים חחח יש אתה מביא סקייפ/פייסבוק ?

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperP צפיה בהודעה
    שמע הייתי מעוניין לחפור לך בעוד דרכים חחח יש אתה מביא סקייפ/פייסבוק ?
    בפרטי.

ואל תצפה להרבה כי אני לא איש של צ'אטים .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Somone
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תהנה מכול ר ג ע

שמע אני קורא כמה פעמים כדי להפנים יותר טוב ו.. עכשיו כאילו שאני חושב על זה אם אני אומר "נע היא לא הטעם שלי לנשיקות" ואז אחרי חצ שעה - עשר דקות אני מנסה לצרפת אותה זה כאילו ...? לא מסתדר לי חח

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperP צפיה בהודעה
    שמע אני קורא כמה פעמים כדי להפנים יותר טוב ו.. עכשיו כאילו שאני חושב על זה אם אני אומר "נע היא לא הטעם שלי לנשיקות" ואז אחרי חצ שעה - עשר דקות אני מנסה לצרפת אותה זה כאילו ...? לא מסתדר לי חח
    אל תחשוב יותר מדי, תשקיע את זה בעשייה. זה לא מדע טילים, אתה יכול להגיד לבחורה שאתה הומו ולצרפת אותה.
    זה עובד.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect