לא היית צריך להעלות את זה על פני השטח בצורה של שאלה: ("נו יאלה מה את אומרת?"), (זו חרא גישה)
- תזכור...
אתה מוביל, אתה מחליט. אם זה לא ככה אז גם בדרך של: "מה את אומרת, שנתנשק?" אתה לא תצליח כלום, בחורות שונאות להחליט בשבילך, יכל להיות שהיא ממש נמשך אליך, וברגע שאתה "נתת" לה את המושכות - ירד לה ממך.
היית צריך להתנהג כאילו היא זאת שרוצה את זה.
מי שאמר לך "יאאלה תתנשקו" - היית צריך להגיב אחרי זה: "נההה, היא לא הטעם שלי לנשיקות

" - או משהו בסגנון, אל תפחד לחרטט, העיקר שהכל נאמר בביטחון גבוהה.
ולמה בכלל אמרת לה: "אני אקבל אותה (את הנשיקה) בסוף" - הראת כאילו היא זאת שמחליטה ואתה רק מת ומוכן שהיא תחליט לתת לך את "המתנה הזאתי" זו בדיוק הגישה שגישת "הפרס" אמורה למנוע.
גבר... כבר בפעם הראשונה שלא התנשקתם היית צריך לעשות לה רחוק, ואז לתת לזה עוד הזדמנות, כשאני אומר הזדמנות אני מתכוון -
אתה זה שנותן את ההזדמנות - אם אין לך כזה פריים בסטים שלך, תמשיך להתאמן עד שתוכל ליצור תחושה של "את רוצה אותי ואני אחליט אם זה מתאים לי".
יש לי איזה מכר, הוא מתעסק שבע שנים בNLP והוא יכל להשיג כל אחת, כל אחת. (אלא אם כן יש רעידת אדמה באמצע או משהו

).
הוא סיכם לי את הפיתוי בשתי מילים: "קרוב - רחוק".
אחרי ששמעתי את זה ממנו, התחלתי לעשות הכל כדי להיות מיומן בתחום הזה - כל הזמן לתת לה תחושה של: "הוא רוצה אותי? - מה הוא באמת רוצה ממני?"...
תחשוב על זה קצת... השיטה הזאת שווה הרבה השקעה...