נכתב במקור על ידי
lopj
שלום אני יודע שזה קצת ארוך אבל אני באמת חייב עזרה אז תודה לעוזרים
אני בן 17 כיתה י"א כשהייתי בעיתה ח' הייתה לי בעיה חברתית בגלל כמה ילדים מהכיתה כמות החברים שלי ירדה לאפס ומילד עם בטחון עצמי הפכתי לאדם ביישן שקט ובלי בטחון עצמי. עברו מאז כבר כמה שנים והצלחתי להחזיר לי חלק מהבטחון שהיה לי פעם.
הבעיה שלי היא בעיקר עם בנות אני בקושי מדבר עם הבנות בבית ספר ועם הבנות בכיתה שלי כנראה שזה עדיין בגלל מה שקרה לי בכיתה ח' אותם ילדים שהיו מעורבים בזה עדיין איתי בכיתה ולמרות שזה כבר מאחורי ואני כבר לא שם על אותם ילדים במשך הרבה זמן הייתי חסר בטחון עד שעכשיו כבר אין לי סיבה להיות חסר בטחון ולמרות זאת אני נשארתי ככה.
מחוץ לבית הספר הולך לי מצויין עם בנות היו כמה פעמים שגשיצאתי בשישי והלך לי טוב עם בנות ואפילו פעם אחת שבת התחילה איתי.
עכשיו הבעיה העיקרית היא ילדה שנמצאת איתי בכיתה היא איתי בכיתה כבר מכיתה ז' וקצת נדלקתי עליה בזמן האחרון אנחנו יותר מארבע שנים באותה הכיתה ולא יצא לנו לדבר אני גם לא נראה כזה טוב ומה שהיא יודעת עלי זה שאני אדם שקט וחסר בטחון עכשיו אני רוצה להתחיל ולדבר איתה אבל אחרי שבקושי יצא לנו לדבר פתאום להתחיל לדבר איתה ואחרי כל מה שהיא חושבת עלי שבמשך השנים האלו מה שהראיתי לכולם היה את כל התכונות הגרועות שלי אני לא יודע איך להתחיל ולדבר איתה.
כל היום היא יושבת בצד השני של הכיתה עם קבוצה של בנות שגם איתן אני לא מדבר ופתאום ללכת ולהכנס לתוך הקבוצה הזאת של הבנות שלא יצא לי לדבר איתן גם לא נראה לי יעבוד.