קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטונים]של ילדים מהכיתה שלי =]
    על ידי -Loading- בפורום סרטונים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-06-2008, 21:44
  2. [שאלה קטנה]בעניין מישהי מהכיתה שלי.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-03-2008, 21:20
  3. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 21-01-2008, 17:12
  4. פרקור של אחד מהכיתה שלי והחבר'ה שלו באשדוד
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-06-2007, 17:21
  5. פאק ילד מהכיתה שלי נעצר!!! חבר טוב שלייי
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 14:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

משהי מהכיתה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל משהי מהכיתה שלי

שלום אני יודע שזה קצת ארוך אבל אני באמת חייב עזרה אז תודה לעוזרים
    אני בן 17 כיתה י"א כשהייתי בעיתה ח' הייתה לי בעיה חברתית בגלל כמה ילדים מהכיתה כמות החברים שלי ירדה לאפס ומילד עם בטחון עצמי הפכתי לאדם ביישן שקט ובלי בטחון עצמי. עברו מאז כבר כמה שנים והצלחתי להחזיר לי חלק מהבטחון שהיה לי פעם.
    הבעיה שלי היא בעיקר עם בנות אני בקושי מדבר עם הבנות בבית ספר ועם הבנות בכיתה שלי כנראה שזה עדיין בגלל מה שקרה לי בכיתה ח' אותם ילדים שהיו מעורבים בזה עדיין איתי בכיתה ולמרות שזה כבר מאחורי ואני כבר לא שם על אותם ילדים במשך הרבה זמן הייתי חסר בטחון עד שעכשיו כבר אין לי סיבה להיות חסר בטחון ולמרות זאת אני נשארתי ככה.
    מחוץ לבית הספר הולך לי מצויין עם בנות היו כמה פעמים שגשיצאתי בשישי והלך לי טוב עם בנות ואפילו פעם אחת שבת התחילה איתי.
    עכשיו הבעיה העיקרית היא ילדה שנמצאת איתי בכיתה היא איתי בכיתה כבר מכיתה ז' וקצת נדלקתי עליה בזמן האחרון אנחנו יותר מארבע שנים באותה הכיתה ולא יצא לנו לדבר אני גם לא נראה כזה טוב ומה שהיא יודעת עלי זה שאני אדם שקט וחסר בטחון עכשיו אני רוצה להתחיל ולדבר איתה אבל אחרי שבקושי יצא לנו לדבר פתאום להתחיל לדבר איתה ואחרי כל מה שהיא חושבת עלי שבמשך השנים האלו מה שהראיתי לכולם היה את כל התכונות הגרועות שלי אני לא יודע איך להתחיל ולדבר איתה.
    כל היום היא יושבת בצד השני של הכיתה עם קבוצה של בנות שגם איתן אני לא מדבר ופתאום ללכת ולהכנס לתוך הקבוצה הזאת של הבנות שלא יצא לי לדבר איתן גם לא נראה לי יעבוד.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

60 צפיות ואפילו לא תגובה אחת

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי lopj צפיה בהודעה
    שלום אני יודע שזה קצת ארוך אבל אני באמת חייב עזרה אז תודה לעוזרים
    אני בן 17 כיתה י"א כשהייתי בעיתה ח' הייתה לי בעיה חברתית בגלל כמה ילדים מהכיתה כמות החברים שלי ירדה לאפס ומילד עם בטחון עצמי הפכתי לאדם ביישן שקט ובלי בטחון עצמי. עברו מאז כבר כמה שנים והצלחתי להחזיר לי חלק מהבטחון שהיה לי פעם.
    הבעיה שלי היא בעיקר עם בנות אני בקושי מדבר עם הבנות בבית ספר ועם הבנות בכיתה שלי כנראה שזה עדיין בגלל מה שקרה לי בכיתה ח' אותם ילדים שהיו מעורבים בזה עדיין איתי בכיתה ולמרות שזה כבר מאחורי ואני כבר לא שם על אותם ילדים במשך הרבה זמן הייתי חסר בטחון עד שעכשיו כבר אין לי סיבה להיות חסר בטחון ולמרות זאת אני נשארתי ככה.
    מחוץ לבית הספר הולך לי מצויין עם בנות היו כמה פעמים שגשיצאתי בשישי והלך לי טוב עם בנות ואפילו פעם אחת שבת התחילה איתי.
    עכשיו הבעיה העיקרית היא ילדה שנמצאת איתי בכיתה היא איתי בכיתה כבר מכיתה ז' וקצת נדלקתי עליה בזמן האחרון אנחנו יותר מארבע שנים באותה הכיתה ולא יצא לנו לדבר אני גם לא נראה כזה טוב ומה שהיא יודעת עלי זה שאני אדם שקט וחסר בטחון עכשיו אני רוצה להתחיל ולדבר איתה אבל אחרי שבקושי יצא לנו לדבר פתאום להתחיל לדבר איתה ואחרי כל מה שהיא חושבת עלי שבמשך השנים האלו מה שהראיתי לכולם היה את כל התכונות הגרועות שלי אני לא יודע איך להתחיל ולדבר איתה.
    כל היום היא יושבת בצד השני של הכיתה עם קבוצה של בנות שגם איתן אני לא מדבר ופתאום ללכת ולהכנס לתוך הקבוצה הזאת של הבנות שלא יצא לי לדבר איתן גם לא נראה לי יעבוד.
    60 צפיות ואפילו לא תגובה אחת
    שלום לך,
    נתחיל עם זה שמיותר ההקדמה מהסיבה הפשוטה, שאין טעם להתסכל לעבר, כי הוא לא מתקשר להווה במקרה שלך.
    אם תרצה לדבר איתה, זה אך ורק תלוי בך! אתה חייב להתחיל לעשות משהו לגבי זה ,אחרת לא יקרה כלום. תנסה לעבור מקום בתור התחלה, תתחיל להגיד לה שלום, ותפתח שיחה. לא יקרה כלום אם לא תעשה כלום כמובן.
    בהצלחה, ועוד משהו אני פה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל תודה על התגובה
    אני יודע שההקדמה קצת מיותרת אבל עדיין זה משפיע עלי (אני יודע שזה לא אמור ואני מנסה לגרום להרגשה הזאת לעבור)
    אני בזמן האחרון עברתי הרבה ליד משהו שיושב קרוב אליה והאמת לא ממש היו תוצאות חיוביות.
    עכשיו אני גם חשבתי על זה שמחר בלי שום קשר למה שיקרה בבית ספר אני יתחיל לדבר איתה בפייסבוק סתם לשלוח לה הודעה של מה קורה למרות שאני לא בטוח שכדאי לי ישר ככה לדבר איתה סתם כי אני רוצה לדבר (במיוחד אחרי שבמשך כמה שנים לא דיברנו).

לייקים
    374
    נקודות
    1

קודם כל תודה על התגובה
    אני יודע שההקדמה קצת מיותרת אבל עדיין זה משפיע עלי (אני יודע שזה לא אמור ואני מנסה לגרום להרגשה הזאת לעבור)
    אני בזמן האחרון עברתי הרבה ליד משהו שיושב קרוב אליה והאמת לא ממש היו תוצאות חיוביות.
    עכשיו אני גם חשבתי על זה שמחר בלי שום קשר למה שיקרה בבית ספר אני יתחיל לדבר איתה בפייסבוק סתם לשלוח לה הודעה של מה קורה למרות שאני לא בטוח שכדאי לי ישר ככה לדבר איתה סתם כי אני רוצה לדבר (במיוחד אחרי שבמשך כמה שנים לא דיברנו).
    מצויין תדבר איתה, אל תתבייש!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי אז דיברתי איתה קצת בפייסבוק השיחה לא ממש זרמה והיא גם ששאלתי אותה קצת על איזה מבחן שיהיה ביום ראשון בכל מקרה היה בסדר בשביל פעם ראשונה (למרות שציפיתי ליותר...)
    עכשיו השאלה היא איך לגרום לשיחות לזרום קצת יותר ושיהיו סתם שיחות בשביל לדבר ולא בשביל לבקש משהו??
    וגם אפשר קצת טיפים מה לעשות בבית ספר איפה שעד עכשיו לא הצלחתי בכלל

לייקים
    374
    נקודות
    1

אוקיי אז דיברתי איתה קצת בפייסבוק השיחה לא ממש זרמה והיא גם ששאלתי אותה קצת על איזה מבחן שיהיה ביום ראשון בכל מקרה היה בסדר בשביל פעם ראשונה (למרות שציפיתי ליותר...)
    עכשיו השאלה היא איך לגרום לשיחות לזרום קצת יותר ושיהיו סתם שיחות בשביל לדבר ולא בשביל לבקש משהו??
    וגם אפשר קצת טיפים מה לעשות בבית ספר איפה שעד עכשיו לא הצלחתי בכלל
    לדעתי ברגע שתדבר איתה יותר זה יזרום. תנסנה להצחיק, להראות שאתה חברמן כזה ויהיה בסדר .
    גם בביהס תנסה לדבר איתה חוץ מהפייסבוק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect