קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 02:26
  2. מזל טוב לגל מנהל אומנות הפיתוי והפיקאפ
    על ידי ירדן בפורום הכרזות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-05-2010, 23:48
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 17:06
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

אומנות הפיתוי על פי המדע

ברירת מחדל אומנות הפיתוי על פי המדע

פתחתי תיאוריה חדשה לגבי אומנות הפיתוי. היא דיי דומה לאומנות הפיתוי שאנחנו מכירים אבל גם שונה במקצת. התיאוריה נבנתה עלמדע ועל מחקרים שנעשו על ידי חוקרים בתחום האהבה האבולוציונית. למעשה אני מסתל על כל עניין הפיתוי במובן פסיכולוגי יותר.
    אני נותן לנעזרים בי
    * הסברים מפורטים ומספקים על למה בכלל לפעול בצורה כזו.
    * מדוע אם אנחנו פועלים בצורה מסויימת זה מושךאת בן המין השני.
    * כיצד אפשר להשפיע על מוח של בן אדם באמצעות מילים בלבד.
    * למשוך את הידידה שלך זה לא סיפור כל כך גדול כמו שאתה חושב, למעשה אני מאמין שזה יותר קל מלמשוך משהי שאינך מכיר.
    ועוד!

הצגתי את עצמי כבר בפורום:
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    אני דיי חדש פה ואני רוצה להציג את עצמי. אז שלום, אני יותם. היו לי בעבר אתרים ובלוגים רבים בנושא ההתאהבות והזוגיות. גם כרגע יש לי בלוג בגוגל. אני בסך הכל בן 19 אבל כבר שנים שאני פריק של פסיכולוגיה ובעיקר של התאהבות וזוגיות. קראתי ספרים רבים כמו למשל:
    * מה זאת אהבה (יורם יובל)
    * כיצד לקרוא אנשים (ליליאן גלס)
    * אנשים רעילים (ליליאן גלס)
    * שביל הנפש
    * הכימיה של האהבה
    * סוד הקשר הזוגי
    * סודות הפיתוי
    * כוחה של שפת הגוף
    * הפסיכולוגיה של הילד (מבוא לפסיכולוגיה התפתחותית)
    * הקוף העירום (על תורת האבולוציה)
    * הרע לכאורה (על תורת האבולוציה)
    * אינטיליגנציה רגשית אצל ילדים
    * איך מתמודדים עם מאניה דפרסיה

החלטתי כבר לפני כמה שנים שאני הולך עם הרעיון למשך כל חיי, ומתקדם לעבר לימודים אקדמאים שיובילו אותי לחקר התחום המרהיב של פסיכולוגיה בכלל והתאהבות וזוגיות בפרט. קראתי כמובן ספרים נוספים אבל נתתי כאן את העיקריים מכל נושא שהתעניינתי בו. קראתי בנוסף מאמרים רבים בנושאים הללו. בנוסף עשיתי לא מעט עבודות על הלן פישר (הידועה ביותר בתחום ההתאהבות והזוגיות). חלק מהעבודות היו לבית הספר (בזמנו) וחלקן היו לתחביב (בעיקר אחרי שסיימתי ללמוד בבית הספר).

השקעתי כספים רבים בפרסום הבלוג האחרון שלי (בקישור למעלה). וכמו שאתם בטח יכולים לתאר לעצמיכם פרסום יכולה להיות הוצאה לא קטנה עם מעט מאוד תוצאות. כך או כך החלטתי להפסיק להשקיע בפרסום שלו, מה שגם אומר שלהמשיך ולפרסם שם פוסטים יכול להיות מעט בזבוז זמן אם אין מי שיקרא אותם. למרות כל זאת קשה לי לוותר על התחביב הזה, ולכן, בחיפושיי אחר מקום נוסף לסיפוק הצורך הבלתי נשלט שלי לעזור לאנשים בתחומים שאני לומד עליהם, הגעתי לכאן.

אז בשורה התחתונה אני פה (בפורום מתבגרים ותגברים) נכנס באופן יומיומי כדי לעזור לכל מי שצריך עזרה, או רוצה עוד חוות דעת על משהו בחייו. שיהיה לכולנו יום מקסים, ומצפה לראותכם בפורום מלב אל לב או בפרטי.
    האשכול הזה נפתח כדי לקרוא לכל אחד ואחת שרוצים עזרה בנושאים הבאים:
    * כיצד להתחיל עם מישהו או מישהי שאני רוצה?
    * התחלתי עם מישהו או משהי שאני רוצה ונתקעתי בנקודה מסוימת. כיצד ממשיכים מכאן?
    * אני במערכת יחסים ויש כמה עניינים עם בן/בת הזוג שהייתי רוצה לפתור, אך איני יודע/ת כיצד.
    * איך משלבים משפחה, עבודה, לימודים, חברים יחד עם בן/בת הזוג? איך לנווט את עצמי בין כולם מבלי לפגוע באף אחד?
    * ההורים שלי מתעקשים שלא אצא עם הבחור/ה שאני רוצה. מה לעשות?
    * איך הופכים קשר ידידותי למערכת יחסים?
    ועוד!

כמו שאמרתי התחום הזה זו האהבה שלי. זה מה שאני הכי אוהב לעשות וזה מה שאני מתכוון לעשות גם במשך חיי. אני עושה זאת באהבה, בהנאה. וגם אני לומד לא מעט מכל אדם שאני עוזר לו וכל בעיה שהוא נתקל בה. בחיי כבר עזרתי להרבה מאוד אנשים בהרבה מאוד תחומים. עזרתי ללא מעט בנים ובנות בתחומים שונים הקשורים לאהבה, התאהבות וזוגיות ובין היתר גם לאחת שרצתה לדעת איך היא מושכת אליה את הבנים שהיא רוצה ולבסוף גם משכה אותי, ואנחנו בערכת יחסים כבר לא מעט זמן. משמע- זה עובד

אז כל מי שיש לו שאלה מוזמן לפנות אליי בפרטי, או אפילו במסנג'ר yoti20@walla.co.il
    בהצלחה לכולם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

שלום יותם,
    כל הכבוד על הרצון הטוב והמוכנות להשקיע ולתת מזמנך.

הייתי שמח אם היית מפרט לנו את הגורמים למשיכה של בחורה לגבר. תתמקד בגורמים הפיזיולוגיים והמניעים האישיותיים.
    למיקוד - תקח לדוגמא בחור בן 18 בשם בן, בגובה ממוצע, חזות נאה ואינטיליגנט. כיצד עליו להתנהג כדי למשוך בחורות בנות גילו שנראות מעל הממוצע?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    שלום יותם,

הייתי שמח אם היית מפרט לנו את הגורמים למשיכה של בחורה לגבר. תתמקד בגורמים הפיזיולוגיים והמניעים האישיותיים.
    למיקוד - תקח לדוגמא בחור בן 18 בשם בן, בגובה ממוצע, חזות נאה ואינטיליגנט. כיצד עליו להתנהג כדי למשוך בחורות בנות גילו שנראות מעל הממוצע?

המידע מוטעה ברובו.... הייתי ממליץ לך לקחת את מה שהוא כתב בערבון מוגבל....

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    שלום יותם,

שלום, כתבתי כתבות רבות על גורמי המשיכה ודרכי ההתנהגות. הכתבות שלי מופנות בדרך כלל לקהל הרחב, בכל הגילאים. זאת על מנת שאוכל לפרסם את הכתבות במקומות שונים. כל כתבה שלי מפורסמת במספר מקומות באינטרנט שגל אחד מהם פונה לקהל אחר. ובכל זאת אם יש לך שאלה ספציפית, ונשמע שיש לך כזאת, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, או אפילו במסנג'ר ואשמח לענות לך.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    שלום, כתבתי כתבות רבות על גורמי המשיכה ודרכי ההתנהגות. הכתבות שלי מופנות בדרך כלל לקהל הרחב, בכל הגילאים. זאת על מנת שאוכל לפרסם את הכתבות במקומות שונים. כל כתבה שלי מפורסמת במספר מקומות באינטרנט שגל אחד מהם פונה לקהל אחר. ובכל זאת אם יש לך שאלה ספציפית, ונשמע שיש לך כזאת, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, או אפילו במסנג'ר ואשמח לענות לך.
    מבחינה טבעית,
    כל אישה נמשכת לכל גבר.

כמובן, לגברים שנראים בריא הרבה יותר מגברים לא בריאים.

לא משנה מה, היא רוצה לקיים איתך יחסי מין,
    זה פשוט שהיא מושפעת מהחברה שגורמת לה לחשוב שהיא רוצה רק גברים בעלי ערך גבוה.

אבל הגוף שלה אומר אחרת,
    אם נסתכל על הרחם של האישה.

עכשיו אנחנו ניתן לבחורה מסוימת את האופציה להזדווג, או איתי, או עם בראד פיט. עם כמה שאני חתיך, אני דיי בטוח שהיא תבחר בבראד פיט. נראה כמו בחירה טובה נכון? הבחורה רוצה שלילד שלה יהיה גנים טובים. אך האמת היא, שהבחירה בבראד פיט יכלה להיות הבחירה הכי גרועה שהיא עשתה, והיא בחירה לא נכונה מטבעה(!).

הבחירה הטבעית של האישה, היא להזדווג עם כמה שיותר גברים. בתוך הרחם של האישה, קיימת מערכת הורמונלית אשר מטרתה לבדוק את הזרע של הגבר ולהשוות את הגנטיקה החיסונית שלו - לשלה. במידה וההתאמה טובה, נגיד וזה נע בין 1 ל-10, וההתאמה היא 8, מערכת שלמה של פרומונים בתוך הרחם של האישה יעזרו לאותו זרע להתקדם מהר יותר, מאשר זרע שרמת התאמתו הינה 2 או 7, ולכן יהיה סיכוי גבוה יותר לזרע שמותאם יותר לאישה - להפרות אותה.

אותה זהות חיסונית, יכולה להיות מותאמת לאישה אחת ולא מותאמת לאישה אחרת. לכן הבחירה בגבר לפי המראה והמעמד החברתי שלו היא שגויה מטבעה. התחרות אמורה להתקיים בתוך הרחם, בין הזרעים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 11-01-2012 בשעה 13:48.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

וואוו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 17:53.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לגבי העניין הזה, לפי הערכות וגם לפי עדויות התנ"ך, מסתבר שהבן זוג הכי מתאים לנקבה הוא בן דודה מדרגה שלישית או רביעית .
    כמו שכשחיתנו את יצחק, מסתבר שכלתו, רבקה, הייתה למעשה בת-דודתו.

אם כך, הייתכן שתורות הפיקאפ והחיזור מיותרות? ושזיווגים אמורים בכלל להתקיים בתוך המשפחה?
    חח אם תמצא שאותו קשר גנטי-חיסוני,
    הוא הכי קרוב והכי טוב עם הבן דודה מדרגה שלישית או רביעית מהמשפחה - וזה באמת כתוב ככה בתנ"ך - אז יאללה חוזרים בתשובה חח

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואוו

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

לפי בדיקת נתונים של אוכלוסיית איסלנד (אוכלוסייה קטנה ונוחה לבדיקה), מסתבר שנישואים של בני דודים מדרגה רביעית או שלישית סיפקו יתרון יחסי להבאת צאצאים לעולם, זאת אומרת, הזוגות הללו היו האידאליים לפריון.
    אם תתן לי אסמכתא אני אשמח לחקור ת'עניין,
    בנוסף לכך פסוקים בתנ"ך שאומרים כי זה הדרך הכי טובה.

אם אין לך אסמכתא רק תגיד לי מאיפה אתה יודע את זה.

דורש מחקר.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 11-01-2012 בשעה 15:07.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואוו

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

שמו של מי שעמד בראש המחקר הוא קארי סטפנסון, אתה יכול להתחיל לדלות מידע מכאן, למרות שלא מדובר ספציפית על עניין מציאת הפרטנר האידאלי.

המקור שמדבר על מציאת בן או בת זוג שמציין את המחקר של סטפנסון הוא הספר "הכימיה של האהבה", עמוד 139.
    כן אבל מה המקור התנכ"י

One Shot - One Kill

לפי בדיקת נתונים של אוכלוסיית איסלנד (אוכלוסייה קטנה ונוחה לבדיקה), מסתבר שנישואים של בני דודים מדרגה רביעית או שלישית סיפקו יתרון יחסי להבאת צאצאים לעולם, זאת אומרת, הזוגות הללו היו האידאליים לפריון.
    הידע הרב שלך מפתיע ואפילו גורם להערצה. שאפו! לא ידעתי שיש כאן כל כך הרבה אנשים בפורום שיודעים כל כך הרבה בנושאים הללו.
    ולעניינינו: יש המון המון עדויות מחקריות שגורסות כי באמת זה הזיווג המושלם. אבל בעולם שבו שולט הרגש ולאנשים זיקה חזקה (ומיותר לומר גם לגטימית) להתאהב, להתפתות, להתרגש, הרעיון של זיווגים מהסוג הזה הוא לא ריאלי. אם היינו צריכים לחור זיווגים כדי ליצור זיווג מושלם, כמו שעושים על בעלי חיים, וודאי היינו לוקחים קריבת משפחה מדרגה שלישית, רביעית. אבל אנחנו בני אדם ואף אחד לא יכול לקבוע לאף אחד עם מי להתרבות. לכן הדבר לא מתקיים בשטח, וטוב שכך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואוו

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אם אתה הולך להתחתן עם קרובת משפחה שלך, אתה בעצם גורם להתלכדות גנים חבוב!! הכי לא בריא מכל הבחינות ואם בא לך לראות דוגמא הכי קיצונית (לא בבני אדם) הוא בבריכות דגים של אמנונים. אם אתה שם נקבה עם זכר הם יפרו אחד את השני בקצב מסחרר ואחרי כמה דורות יהיה הלכדות גנים, והצאצים בדורות המתקדמים לא יהיו בריאים. טוב יש כאן דוגמא קיצונית לחלוטין. YOTAMLEVI אפילו יסכים איתי(אם הוא באמת פריק של פסיכולוגיה וכו) שעשו מחקר של ריחות. לקחו הרבה אנשים( אחים ואחיות רבים) ונתנו להם להריח את הריח גוף של בגד כלשהוא(בלי לדעת של מי הוא) ולדרג מי לדעתם מושך. התוצאות היו : רוב הנבדקים לא בחרו בקרוב משפחה ראשון כמשהו מושך!...
    כמה מבעיות האפשרויות הזיווג בבני האדם הם הגיאוגרפיה(שנפתרה בגלל העידן המודרני) והדת(שעדיין לא נפתרה ומשמשת חסם בין גברים ונשים, בדתות השונות)..
    חפפפירה מוחלטת... אך הגענו לכאן? אה, כן . התנהגות של בני האדם מושפעת מהכל ומנוהלת מהכל----->

טוב יש ציטוט שקראתי אותו בזמן האחרון ונראה לי שהוא די חשוב........
    "אדם נולד לפחד משני דברים :פחד מנפילה ופחד מרעש. את השאר הוא למד"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וואוו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect