קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרק 1 של בורנס *הליגה נפתחת בתוכנית פתיחה אדירה*
    על ידי asaf12345 בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-01-2012, 16:00
  2. [IW]קארד פרק הראשון
    על ידי MaximumRed בפורום אתגר חודש אוגוסט - הקמת ארגון רסלינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-08-2010, 11:33
  3. [קנייה] פרק הראשון של גיבורים | 40 נק'
    על ידי Adar בפורום קנייה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-09-2008, 16:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

פרק 2 של בורנס * מיהו אלוף הAWL הראשון ?!*

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרק 2 של בורנס * מיהו אלוף הAWL הראשון ?!*

המצלמה נפתחת בארינה הענקית באורלנדו פלורידה,ומאות זיקוקים מציפים את הארינה הענקית,
    שמכילה כ 50,000 מקומות,הזיקוקים מתעופפים ליד הזירה וליד המסך הענק,
    המצלמה מתחילה לשוטט בקהל ורואים אלפי אנשים עומדים ומחכים לתחילתו של הערב הזה .
    לאחר שהמצלמה מסיימת לשוטט ברחבי הקהל,היא עוברת לשתי השדרנים הערב,ג'רי לולר וJR .

ג'רי לולר:שלום לכולם וברוכים הבאים לפרק השני של בורנס !
    JR:תשמע ג'רי,לאחר הפרק הראשון אני כבר מלקק את האצבעות לקראת הפרק השני .
    ג'רי לולר:הפרק הזה הולך להיות טוב בהרבה מהפרק הראשון,הולך להיות היום קרב על אליפות הAWL !!
    JR:בטיסטה,ג'ף הארדי וזאק ריידר ייכנסו לתוך כלוב,והמנצח יהיה אלוף הAWL,פשוט ענק .
    ג'רי לולר:אני לא בטוח שאתה יודע,אבל כאן באורלנדו נערך קרב הכלוב הראשון אי פעם !
    JR:פולי הזה חכם ומתוחכם בו זמנית,יפה יפה ..
    ג'רי לולר:אבל חוץ מזה מצפים לנו היום עוד קרבות .
    JR:נכון מאוד ג'רי,אוסטין יפגוש את פאנק בקרב ענקים .
    ג'רי לולר:לאחר ההפסד של אוסטין אני רוצה לראות מה הוא שווה .
    JR:עוד קרב מעולה שהולך להיות היום,זהו קרב שולחן משולש,בו ישתתפו סינה,אורטון והמיז .
    ג'רי לולר:כששלושה מתאבקים מהשורה הראשונה נמצאים באותה זירה,זה צריך להיות טוב .
    JR:עוד קרב טוב שמצפה לנו היום,זה כריסטיאן נגד אדג'.
    ג'רי לולר:אלה 2 מתאבקים שעורכים היום את הדביוט שלהם,אז נאחל להם בהצלחה .

ליליאן גארסייה: הקרב הבא נקבע להכרעה אחת בלבד,ניתן לנצח על ידי כיסוי ל3 או הכנעת היריב .

ליליאן גארסייה: קבלו אותו,היישר מאנטריו,קנדה,במשקל 112 ק"ג ונישא לגובה 191 ס"מ,קבלו את "הג'וקר",אדג' !!

לפתע האורות בארינה נכבים,והאור היחיד מואר על הבקסטייג',עשן אדום יוצא מהרמפה ולפתע רואים את אדג',אדג' מתחיל ללכת לכיוון הזירה כאשר לא רואים את פניו,הוא מגיע לחבלים וחוצה אותם,מגיע למכרז הזירה ואז האורות נדלקים לפתע,ואדג' מרים את שתי ידיו והקהל מריע לו בקולי קולות !!הוא מחייך חיוך קטן ומאיים,קופץ על הזירה ומחכה ליריבו .

ליליאן גארסייה: קבלו אותו,גם כן מאנטוריו שבקנדה,במשקל 103 ק"ג ונשיא לגובה 188 ס"מ,קבלו את "קפטן כריזמה" כריסטיאן !!

השיר של כריסטיאן נשמע בזירה כשבובות יוצאות מהבאק סטייג ויצירות צורה של פיפ שואו ואז כריסטיאן יוצא לכיוון הזירה הוא מסתכל על אדג והוא רץ לזירה ושתיהם נעמדים בפייס אוף,ומחכים שהשופט יתחיל את הקרב .

קרב 1 -אדג' נגד כריסטיאן קרב רגיל (מסקרים:אסף&רועי)

2 המתאבקים מסתכלים אחד על השני ונכנסים לפייס אוף עצבני,אדג' הראשון שמביא לכריסטיאן אגרוף ישיר לאף,כריסטיאן מחזיר לאדג' באגרוף אחד משלו,אדג' מחייך וקופץ עם בעיטה מסובבת ישר לפנים של כריסטיאן !כריסטיאן נתקע בחבלים,ולאחר מכן אדג' רץ אליו בכל הכח,בועט בכריסטיאן וכריסטיאן עף מהזירה ישר לרצפה הקשיחה שמחוץ לזירה .השופט מתחיל לספור וב4 כריסטיאן קם ונכנס לזירה,עצבני וכועס על אדג' .אדג' רץ אל כריסטיאן ומנסה להביא לו אגרוף,אבל כריסטיאן מתכופף ומתחמק מהאגרוף שלו,ומחזיר לו בסדרת כאפות צורמות לחזה ,הוא שולח את אדג' לחבלים ומסמן לתרגיל,ואז הוא עושה סופר קיק !!!

ג'רי לולר:כרסטיאן כל הקרב היה לא ברמה של אדג',אבל זה היה חתיכת תרגיל !
    JR:תשמע,אדג' עשה המון תרגילים בסדר,כריסטאין עשה אחד מצוין,וכאן נכנס המשפט:"האיכות חשובה מהכמות"

שניים נכנסים ללוקאפ, אדג' דוחף את כריסטיאן אל החבלים כריסטיאן חוזר לקלוסליין בחזה.
    כריסטיאן נופל על הרצפה ואדג' צועק- חושב שאתה חכם?! ובעט בו, הוא צועק- חושב שאתה חזק?! בועט בוא עוד פעם, אז אתה סתם אפס! *היטים מהקהל* אדג' מגלגל את כריסטיאן מחוץ לזירה מבקש מיקרופון ואומר-"אז כריסטיאן? אני מניח שאתה באמת חושב את כל הדברים האלה, אבל מילת המפתח היא חושב... אני הוא הרייטד R סופרסטאר.. אני המסטאר של הספיר אני מספר אח...
    כריסטיאן עם קולסליין מאחורי גבו של אדג', כריסטיאן מעיף את המיק' מהזירה וגורר את אדג' לחבלים הוא מניח אותו עם הידיים על הצדדים של הטרנבאקל ונותן לאדג' שני אגרופים בבטן ושניים בראש.
    כריסטיאן מעלה את אדג' על הפינה ונאחז חזק לסופלקס כריסטיאן מתחיל למשוך את אדג'... אך אדג' חוסם ודוחף את כריסטיאן על הקנבס.
    כריסטיאן קם מהקנבס תשוש ואדג' מזנק בקרוסבאדי על כריסטיאן אדג' מצמיד את כריסטיאן 1..2..2.5 וקיקאווט של כריסטיאן *פופים אדירים מהקהל* אדג' קם הולך לפינה מתמקם וצועק בעצבנות"קום כבר, נו קום אפס אחד", כריסטיאן לאט לאט קם וברגע הנכון אדג' מזנק לכיוון כריסטיאן.. וכריסטיאן זז הצידה ונותן לאדג' ברך לבטן.
    אדג' שוכב על הקנבס מתפתל מכאבים וכריטיאן הולך לקאבר 1... 2.... קיקוואט של אדג' כריסטיאן מיואש לא יודע מה לעשות מרים את אדג' *פופים מטורפים* וקילסוויטץ' ענק של כריסטיאן, אך זה לא מספיק לכריסטיאן הוא מסדר את אדג' על הקנבס ועולה על הפינה-

JR-הוא מטורף לגמרי
    ג'רי- לא הספיק לו הקילסוויטץ'?
    JR- ומה לגבי הבעיטה בבטן?
    ג'רי- כן אין ספק שזה ישאיר סימן...

כריסטיאן עושה טאונט לקהל *עוד פופים* מתכונן... קופץ... ועושה סופלקס מהאוויר, ומשפד את אדג'
    כריסטיאן נכנס לקאבר ו1...... 2...... 3..... שופט-"צלצלו בפעמון!" כריסטיאן הוא המנצח בקרב המדהים הזה בין מי שהיו פעם חברים וותיקים.

ליליאן גארסייה:קבלו את המנצח כתוצאה מהצמדה ל3,קבלו את כריסטיאן !!
    כריסטיאן מרים את ידיו גבוה ועושה את הטאונט שלו לקהל,ויוצא לבקסטייג' .

*המסך נפתח *
    רואים את רנדי מתכונן לקרב שפתאום מיז עובר שם הוא מסתכל על רנדי רנדי לא מגיב וממשיך להתכונן
    מיז: רנדי רנדי תסתכל אלי כשאני מדבר אליך
    רנדי: מה אתה רוצה
    מיז: רק רציתי להגיד לך שאני ישתדל לרחם אליך בקרב הזה
    רנדי: מצחיק אתה עכשיו תתחפף מפה
    מיז יוצא מהדלת שפתאום רנדי שומע בום רנדי רץ מהר לראות מה קרה הוא רואה את מיז מעולף ואז סינה קופץ על רנדי בקלוזליין שתיהם מעולפים כשסינה קורץ למצלמה.
    *המסך נסגר*

ג'רי לולר:וזאת הייתה חתיכת הפתעה גדולה עבורנו .
    JR:סינה נהפך כה פראי,נראה מה יקרה בקרב שלהם ,בדיוק עכשיו .

ליליאן גארסייה :הקרב הבא הוא קרב שולחן,בו אפשר לנצח רק אחרי שמתאבק יהיה על השולחן,ואתה תשבור אותו .

קריאת ה-Awosome משתחררת אל האירנה ותגובות ההיטים המרוחים מרעידות את כל רחבי האולם.
    המיז יוצא אל האולם, אל תוך סערת שנאה, אך הוא אינו מתייחס לקהל .

ליליאן גארסייה :הוא מגיע אלינו, מהוליווד, לוס אנג'לס, קליפורניה, משקלו 103 ק"ג, גובהו 1.85 מטר,קבלו את "התחקירן",המיז !!!

<s

האורות נכבים באולם,רואים את סינה פורץ לזירה ולא מסתכל על אף אחד,הוא כולו עצבני,מסתכל על המיז בפנים קשוחות והם מחכים ליריב השלישי .

ליליאן גארסייה:הוא מגיע אלינו ממסצ'וסטס,משקלו 103 ק"ג,גובהו 185 מטר,קבלו את סינה !!!

ליליאן גארסייה:הוא מגיע אלינו מסנט לואיס שמיזורי,שוקל 105 ק"ג,גובהו 1.94 מטר,קבלו את "הצפע"רנדי אורטון !!

האורות מתחילים להבהב ולפתע רואים את אורטון מחזיק בידו נחש ומחייך לעבר הקהל,זורק את הנחש כלפי מעלה,נכנס לזירה והוא מוכן לקרב .

קרב 2-רנדי אורטון נגד המיז נגד ג'ון סינה קרב שולחן (מסקר:גל)
    סינה ואורטון פותחים במבטים המיז צוחק סינה מסתכל על אורטון וישר רץ על מיז ומתחיל להביא לו אגרופים אורטון יוצא מהזירה במהירות המיז וסינה בברול קשה מיז חוטף פו ושמה אגרופים לפנים שפתאום מיז רץ אחורה ודופק לו ביג בוט ענק סינה על הרצפה הוא לוקח אותו ודופק לו DDT אכזרי סינה שוכב על הריצפה בלי הכרה אורטון נכנס מאחור עם כיסא ודופק למיז בראש המיז על הרצפה אורטון יוצא לוקח שולחן ופותח אותו מחוץ לזירה פתאום סינה קם ונותן בוקס ענק לאורטון!! אורטון נופל אבל מעל לשולחן!!

ג'רי לולר:אורטון הצליח בשנייה האחרונה להתחמק מהשולחן.
    JR:סינה כבר חשב שהוא ניצח,אבל לא .

סינה במבט המום הוא לא מאמין שאורטון לא נפל על השולחן הוא יוצא מהזירה לוקח את רנדי על הכתפיים מתכונן לAA אבל רנדי דופק מרפקים לראש של סינה נופל ועושה לו RKO סינה בלי הכרה מיז מצליח להתרומם הוא לוקח את הכיסא מרים אותו יוצא ומתחיל להרביץ איתו לרנדי ולסינה הקהל צועק סופר סינה סופר סינה ופתאום סינה עוצר את המכות של המיז מתחיל לפרק אותו באגרופים סינה מחטט מתחת לזירה ופתאום מוציא פטיש הוא דופק אוותו מלא פעמים על מיז ומיז ללא הכרה סינה לא התכונן לזה והוא מקבל באק ברייקר ענק!!

ג'רי לולר:איזה באק-ברייקר אדיר !
    JR:ממש לא הייתי רוצה להיות סינה ברגע הזה .

סינה מחזיק את הגב בכאבים אורטון בינתיים מחטט מחת לזירה ולוקח מקל סנוקר וסינה מקבל את המקל כמה פעמים בראש סינה מדמם אורטון מכניס אותו לתוך הזירה מסתכל עליו ומחייך ואז הוא דופק לו RKO בינתיים אורטון לא ראה והמיז נכנס עם שולחן לתוך הזירה והוא דופק את השולחן בראש של רנדי המיז שם את השולחן באמצע הזירה והוא צועק awesome הוא לוקח את רנדי לסופלקס אבל פתאום האורות נכבים ופולי מופיע על המסך הוא אומר הקרב הזה הוא קרב שייגמר בתוצאה שאני ירצה האורות חוזרים אורטון עומד מאחורי מיז ואז הוא דופק לו באק ברייקר כול הקהל באטרף ענקי מה יקרה אורטון מחכה הוא בא לבועט במיז אבל אז סינה מתרומם תופס את רנדי ודופק לו AA אכזרי מיז קם לאט סינה מרים אותו על הכתפיים ורוצה לזרוק אותו על השולחן אבל אז המיז מכניס מרפקים לסינה ודופק לו DDT ואז המיז מחייך הוא מוציא משהוא מהכיס ועודד קופסה את הקופסה הוא מפזר על השולחן ואז בוום השולחן בוער המיז תופס את סינה מחייך ודופק לו סגול קרשינג פנולי על השולחן הבוער כולם מרותקים לרצפה ובלי הכרה,והמיז מנצח את הקרב !!!
    סינה צורח מכאבים וצוות רפואי רץ לזירה ומפנה אותו לטיפול רפואי .

ליליאן גארסייה :קבלו את המנצח כתוצאה משבירת השולחן,קבלו את המיז !!!
    המיז נעלם מהזירה,ונעלם מהארינה בכלל ..

הארנה שקטה שפתאום (השיר של פולי)
    הקהל בפופים מטורפים פולי נכנס לזירה עם מיקרופון וחוט טייל הוא מחייך הוא לבוש טוקסידו יפה ומכנסים שחורים שכתוב עליהם your head is Here ויש חץ שמסמן לרגל שלו הוא נכנס לזירה ומחכה שהפופים יגמרו כשהפופים נגמרים הוא מתחיל לדבר
    פולי: שלום לכולם וברוכים הבאים לתוכנית השנייה של Bornas אז רגע לפני שהקרב המרכזי מתחיל קצת רקע על מקום התוכנית פה יתקיים קרב הכלוב הראשון בין הקברן לשון מייקלס באותו
    קרב קיין אחיו של האנדרטייקר הערב וזה היה קרב מרגש במיוחד אז בואו נקבע שגם היום...
    שפתאום Aweswaom
    השיר של המיז נשמע בזירה הוא רץ לכיוון הזירה עם מיקרופון הוא נכנס לזירה ומתחיל לדבר
    מיז: מיק זה הפך להיות מעצבן כולם יודעים שאני צריך להיות בקרב הזה בגלל טעויות שיפוט קשות הפסדתי
    פולי: מיז זה לא זמן להתעצבן תחזור לבאק סטייג ואני יחשוב על זה
    המיז מפנה את גבו אבל פתאום הוא מסתובב ודופק לפולי DDT אדיר המיז ברך לבאק סטייג דיי כועס שפתאום
    פולי: הי מיז לא סיימתי פולי אומר זאת כשהוא בקושי מתרומם מיז זה לא יעבור בשתיקה בשבוע הבא היה לך קרב על האליפות נגד הנצח של היום וזה היה קרב TLC פולי חייך כשהמוזיקה שלו נשמעת מיז יוצא שמח וכך גם פולי .

ג'רי לולר:המיז,בשבוע הבא בעוד קרב אליפות ?!
    JR?:זה יהיה מעניין ...

ליליאן גארסייה :הקרב הבא הוא קרב כלוב,המנצח היה האלוף החדש
    קרב 3-ג'ף הארדי נגד זאק ריידר נגד בטיסטה
    בטיסטה גף וזאק כבר בזירה שפתאום הכלוב מתחיל לרדת זאק מפוחד הוא רוצה לצאת אבל פתאום בטיסטה מביא לו קלוזליין זאק מעולף אבל פתאום בטיסטה מביא לו קלוזליין זאק מעולף גף עולה על החבלים וקופץ על בטיסטה בטיסטה נתקע בכלוב הארדי לוקח את הראש של בטיסטה ודופק בכלוב בטיסטה צורח מכאבים ריידר קם לאט גף רואה את זה הוא רץ מהר עולה על המדרגות וקופץ על ריידר ריידר לא זז הארדי לוקח מקל ברזל מתחת לזירה הוא כנראה רוצה לעשות משהו הוא בא לדפוק את המקל בראש של ריידר אבל בטיסטה קם במהירות והוא דופק קלוזליין לגף בטיסטה חטט מתח לזירה ומוציא סולם הוא לוקח את הסולם ומכניס אותו לזירה הוא לוקח את גף ומביא לו אגרופים לאחר מכן הוא מכניס אותו לזירה והוא דופק לו GRET BOMB!!

ג'רי לולר :איזה מהלך נדיר !!!!
    JR:וואו,פשוט וואו .

הוא לוקח את גף ומטפס איתו בסולם בינתיים ריידר פתח 9 שולחנות כמה אחד על השני וכמה פזורים בטיסטה מגיע לטופ של הסולם הוא מעלה את גף על הכתפיים לבטיסטה בומב אבל ריידר נכנס לזירה והוא דוחף את הסולם ככה שגף ובטיסטה נופלים על השולחנות בלי הכרה בכלל בטיסטה לא מצליח להרים את עצמו הקהל בהלם ענק מה יקרה ריידר שמח במיוחד הוא לוקח את בטיסטה מכניס אותו לזירה ומצמיד 1..2... אבל בטיסטה יוצא הקהל לא מאמין ריידר לא מאמין פתאום בלי הזהרה בטיסטה לוקח את ריידר לרול אפ 1........2........

ג'רי לולר:זה היה קרוב !!
    JR:ואני כבר חשבתי שיש אלוף חדש .

אבל ריידר יוצא מזה בטיסטה קם מהר ודופק לריידר ספיר ריידר שוכב והפתעה גף קם עולה על החבלים ודופק לריידר סונטון בומב אבל כשגף קם הוא מקבל ספיין בסטר אכזרי במיוחד בטיסטה יוצא מהזירה ואור אני הכי חזק טאי היה האלוף הוא בא ושובר את הכלוב הכלוב נפתח וגף הארדי קם במהירות ודופק קלוזליין לבטיסטה והוא אומר אתה לא תתפוס אותי ומתפס לראש הכלוב בטיסטה רואה זאת וגם הוא מטפס כשהוא מגיע הוא מקבל שלל אגרופים מגף בטיסטה מתקשה לעלות אבל בסופו של דבר הוא מצליח הוא מחיל לפוצץ את גף במכות והוא דופק לו ספיר בטיסטה בא וזורק את גף מהגג של האל אין הסאל הוא חושב שגף גמר את הקרב אבל גף עדיין מחזיק בטיסטה בא ופותח גם את גג גף עולה מהר ומביא לבטיסטה מכות בטיסטה מקבל גם טויסט אוף פייט בטיסטה מדמם זאק ריידר בינתיים מטפס על הסולם לכייון הגג וגף נותן לו בעיטות .
    לפנים זאק בדרך ליפול אבל זה לא קורה זאק תופס את הרגל של גף גף משחרר את רגלו ודופק לו סוג של דרופ קיק זאק נופל ואז בטיסטה מנסה להפיל את גף אבל הוא מחזיק ואז בטיסטה עששה צעד לא נכון וגף הפיל אותו על הסולם בטיסטה שוכב בלי הכרה בתוך הזירה וגף מהחור הגדול שנוצר מבצע סונטון בומב על בטיסטה והנה ההצמדה 1..............2........................3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג'ף הארדי הוא אלוף הAWL החדש !!!!

בטיסטה וריידר יוצאים מהזירה,ולפתע רואים את פולי בטוקסידו מתקדם לעבר הזירה,לוחץ את ידו של ג'ף וג'ף מרים את חגורת האליפות גבוהה למעלה !!!!

*התוכנית יורדת משידור*

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    תודות לפרק :
    קודם כל,אני אהיה כנה איתכם אבל את התוכנית עשה איש אחד:גל .
    הוא עשה כמעט הכל,כתב את קרב האליפות ואת קרב השולחן,וכתב את השני הסנגמנטים .
    למרות כל הריבים
    גל,אתה אחראי ואתה מנהל מעולה .

תודה לרועי על הסיקור של כריסטיאן VS אדג' .

אני וגל השקענו בפרק המון,ונקווה שבפרק הבא חוץ מרועי יעזרו לנו עוד כמה .
    מקווה שנהנתם ..

נערך לאחרונה על ידי gal1234567891; 14-01-2012 בשעה 18:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של ROB VAN DAM
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    3
    נקודות
    40

אני אלוף הAWL הראשון אחלה סיקור של הקרב כלוב ושל אדג' וכריסטיאן

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה חברה תשמעו יצא הפרק השני השקענו המון אז תפציצו בתגובות ותודה לכולם ולאסף שעוזר המון ביחד עשינו ליגה נהדרת עם אנשים נפלאים תודה רבה לכולם

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

למי שמעוניין
    לא סיקרנו את את אוסטין נגד פאנק,
    כי אף אחד מהם לא עשה פרומו .
    אם לא יהיו לפחות 6 תגובות לפרק,
    הליגה תסגר כי אין פעילות .

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

פרק מעולה, אני לקחתי את הקרב שלי וקיבלתי N1C לפרק הבא, מזל טוב לג'ף על האליפות וברכות לכריסטיאן על הניצחון

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

פרק יפה לומרות שלא ניצחתי אשמח אם מישהו יסביר מה לא עשיתי טוב בפרומו

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחלה פרק .אדג' אכל אותה

אחלה כתיבה פרק הבא אני נכנס הכול הולך להשתנות..

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה לכולם .

משתמש מתחיל האוואטר של w-w-e
    שם פרטי
    נועם המלך
    לייקים
    45
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    בננה כחולה

פרק ענקי! מקווה להשתתף בפרקים הבאים.

משתמש מכור האוואטר של Roi.Z
    שם פרטי
    Roi
    לייקים
    59
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    O.o Ass Kicker

פרק פצצה ועם אהבתם איך שאני כותב אני בכיף יהיה כותב קבוע מזל טוב למנצחים ולאלה שהפסידו זה לא נורא לצערנו יש אפשרות רק ל4 אלופים בוא זמנית הPPV מתקרב ואיתו החום עולה יאללה כולם להפציץ בפרומואים

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה לכוחם .
    רוי תענה לי לפרטית .

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Roi.Z צפיה בהודעה
    פרק פצצה ועם אהבתם איך שאני כותב אני בכיף יהיה כותב קבוע מזל טוב למנצחים ולאלה שהפסידו זה לא נורא לצערנו יש אפשרות רק ל4 אלופים בוא זמנית הPPV מתקרב ואיתו החום עולה יאללה כולם להפציץ בפרומואים
    (אני יודע שהתחלנו ברגל שמאל עקומה מאוד אז בוא נפתח דף חדש..?)
    כתיבה מעולה אהבתי תפרק מחכה כבר לפרק הבא ולppv
    נ.ב אפשר ביקורת על הפרומו שלי?
    נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 15-01-2012 בשעה 16:44.

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תודה משה .
    אתה כתבת פרומו,לא פרק..
    וכתבתי לך ביקורת באשכול תשים לב .

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי asaf12345 צפיה בהודעה
    תודה משה .
    אתה כתבת פרומו,לא פרק..
    וכתבתי לך ביקורת באשכול תשים לב .
    כן שמתי לב
    ובטעות כתבתי פרק..ידעתי שזה פרומו ><"

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,563 | הודעות: 8,174,150 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect