הארינה הענקית בקליבלנד נפתחת וכל 30,000 הצופים שבה מתכוננים לתוכנית הפתיחה של AWL.
כל הארנה מתמלאת ופתאום מלא זיקוקים עפים באוויר הם כותבים ביחד AWL בצבעים שונים ומגוונים וזה מגיע וכל הקהל בפופים אדירים !!
המצלמה עוברת לשני השדרנים ג'רי לולר וGR.
גרי לולר:שלום לכולכם שלוםGR וברוכים הבאים לתוכנית הפתיחה של AWL !!
GR:אכן כן זה הולך להיות ערב נפלא ומרגש ביותר,אני בטוח שכולם ייהנו והמון הפתעות מצפות לנו כאן הערב !!
ג'רי לולר:הקרב הראשון שלנו הולך להיות בין ג'ף הארדי לסטון קלוד סטיב אוסטין,קרב של 2 מתאבקים חזקים.
GR:אכן כן ג'רי,2 המתאבקים מתאבקים מצוינים בעלי יכולות,אבל הערב נראה באמת מי טוב יותר .
ג'רי לולר:גם כן הערב CM פאנק יתחרה מול זאק ריידר,גם כן קרב של 2 מתאבקים חזקים .
GR:לדעתי זאק ריידר הוא הפייבוריט פה,הוא צריך להיות אלוף הAWL .
ג'רי לולר:וכמובן המיין אבנט שלנו,שאיך אפשר לשכוח אותו שהוא בין בטיסטה והמיז .
GR:תשמע,זה אולי אחד הקרבות הכי טובים שאתה תראה בחיים שלך,שני המתאבקים האלה יקיזו דם כדי לנצח .
ג'רי לולר:תשמע GR,הפעם אתה צודק.אני חושב שגם הצופים שלנו מחכים לקרב המותח הזה .
אבל בינתיים,בואו נעבור לקרב הראשון שלנו הערב,זאק ריידר נגד CM פאנק .
<f
Look my eyes
השיר של פאנק מושמע בארינה ופאנק יוצא עם חולצה של גלידה של AWL,לאחר מכן פאנק יורד על הברכיים, צועק לעבר הקהל ואז הוא מסתובב ורואים שכתוב שם: "המתאבק הטוב בעולם" פאנק מחייך ונכנס לזירה וצועק Best reseller in the world לעבר הקהל והקהל מתחיל להשתגע שם !!פאנק נכנס לזירה ומחכה ליריב שלו .
WoW WoW WoW You know it
השיר של זאק ריידר נשמע בזירה כול הקהל באטרף ענקי ריידר בא עם המצלמה בטלפון שלו הוא מצלם את הקהל ורץ לעבר הזירה כשהוא נכנס לזירה הוא עוד פעם מצלם את הארנה ומחייך ואז כולם איתו בקול גדול WoW WoW WoW You know זאק ריידר מסתכל לעבר הזירה ורואה שם את פאנק,מחמם את הצוואר והוא מוכן לקרב הראשון .
קרב ראשון:זאק ריידר VS CM פאנק
הקרב מתחיל כשאר ריידר עומד ולא זז,ופאנק רץ אליו ומביא לו אגרוף וריידר מחזיר לו גם באגרוף,פאנק מביא עוד כמה אגרופים לריידר ולאחר מכן מביא סדרת סטירות לפנים של ריידר,ודופק לו בעיטה אחורית ישר לפרצוף !ריידר נופל ופאנק יורד למטה ומסתכל על הקהל בחיוך רחב,ובאותה העת דופק בעיטה לאף של ריידר,ואז שולח לשם עוד בעיטה כואבת במיוחד.ריידר מנסה לקום ופאנק עוזר לו לקום אפילו,אבל איך שריידר קם פאנק מביא לו אגרוף לבטן ולא מביא לו ליפול,שולח אותו לחבלים ומסמן לסופלקס,אבל ריידר מתכופף ופאנק מפספס אותו,ונופל לזירה בעוצמה רבה !ריידר הולך לפאנק ולפני שפאנק מספיק לזוז הוא לוחש לו משהו באוזן,ושנייה אחרי זה דופק לו סטירה חזקה לחזה והמצלמה מתקרבת ורואים סימן אדום ענק על החזה שלו,ריידר מגלגל את פאנק על הבטן,לוקח את הרגל שלו ופשוטו כמשמעו מתחיל לשבור אותה פאנק מתחיל לצעוק מרוב הכאבים ולאחר 10 שניות ריידר עוזב אותו,ומצמיד אותו !1...............2.......לא !פאנק קם בכוחותיו האחרונים לזירה ומנסה להביא לריידר אגרוף אבל לא מצליח כי ריידר תופס לו את היד,פאנק מנסה להביא לו אגרוף ביד השנייה וריידר תופס גם את היד הזאת,ואז מסתובב סביב פאנק ומעקם לו את שתי הידיים ואז שם את פאנק על החבלים,קופץ ופוגע בפאנק עם 2 הרגליים ישר לתוך הפנים ומגלגל אותו לזירה בצורה כואבת במיוחד !ריידר מביא כמה בעיטות לפאנק,לאחר מכן כמה אגרופים טובים שולח אותו לחבלים ותוקע לו סופלקס פשוט אדיר ופאנק נופל בחוסר אונים לזירה .
ג'רי לולר:תשמע הסופלקס הזה של ריידר,לא הייתי רוצה להיות פאנק עכשיו .
GR:איזה עוצמה,איזה משיכה,איתה תרגיל עוצמתי ריידר הביא עכשיו,לא יהיה קל לחזור להתאבק .
ריידר לא מרחם על פאנק ומביא לו בעיטה לפנים ופאנק מנסה להביא פה ושם אגרופים לריידר אבל ריידר תופס כל פעם את האגרוף של פאנק ולא מביא לו אפילו לגעת בו לשנייה .פאנק מנסה לבעוט בו אבל ריידר תופס לו את הרגל ומתחיל לסובב את פאנק סחור סחור סביב הזירה,ואז הוא תוקע לו ראף ריידר ענקי ועוצמתי במיוחד,פאנק נופל על הראש וריידר הופך אותו ומצמיד !1...............2..............3..........ריידר מנצח !!!
ליליאן גארסייה:קבלו את המנצח כתוצאה מ3,קבלו את ריידר !!!
ריידר מחייך ומצלם את הקהל בעזרת הטלפון שלו,ויוצא מהזירה .
ג'רי לולר:ריידר הראה פה לפאנק מי השולט .
GR:אמרתי מהתחלה שטמון בו משהו,בריידר הזה ...
המצלמה עוברת לרמפה,שם רואים בן אדם עם הגב אל הקהל,לבוש בטוקסידו ובידו מיקרופון,והקהל כבר רוצה לראות מי זה .הקהל מתחיל לצעוק ולצרוח ולהשתגע ולפתע מסתובב האדם עם הטוקסידו,והקהל נדהם ממראה עיניו.כמה אנשים התעלפו ונכנסו לתוך האמבולנס לטיפול מהיר.
זהו לא אחר מאשר,מיק פולי !מיק פולי מחייך לעבר כל הקהל שפשוט לא יודע מה לעשות עם עצמו,מחייך לעבר כל הקהל בחזרה,לוקח את המיקרופון ומתחיל לדבר:
"אתם בטח שואלים את עצמכם מה אני עושה פה .אז אני אגיד לכם מה אני עושה פה .אני מיק פולי באתי לכאן,לליגת AWL,כדי לטפח את המתאבקים שלנו ולהפוך אותם לכוכבים ענקיים בתחום ההיאבקות .אבל לא רק בשביל זה באתי לפה,ועוד עם טוקסידו.באתי לפה,בכדי להודיע לכם מי הם הבעלים של AWL !הקהל מתחיל לצרוח ופולי מחכה שכל הקהל יירגע,וזה קורה לאחר כמה דקות .הוא מחזיר את המיקרופון אל ידו:אז הבעלים של AWL,הם..........אני !אני הבעלים של AWL !כן אני יודע שאתם מופתעים מאוד,אבל זוהי האמת לאמיתה .פולי אומר שוב:אני הבעלים של AWL !!!הקהל עדיין בהלם מהפעם הראשונה שהוא אמר את זה,ואז הוא אומר:אני הולך להשליט בו סדר בליגה הזאת .אף מתאבק פה לא הולך לחשוב שהוא המלך ולערער את כל הליגה .רק אני קובע מה יקרה פה,ולא אף אחד אחר !פולי מניח את המיקרופון בכיס ורואים אותו נכנס למשרד שלו,מתיישב על הספה וסוגר את הדלת .
ג'רי לולר:תשמע,זאת הייתה הפתעה גמורה בשבילי .
GR:שמייק פולי יהיה הבעלים של AWL ?!לא הייתי חולם על זה בחלומות הכי פרועים שלי .
ג'רי לולר:בוא נקווה שהוא יוביל את הליגה למקומות טובים .
GR:בוא נקווה ג'רי,בוא נקווה ...
לפתע,מוזיקת רוקנרול נשמעת ברקע הארנה הופכת לצבעי כחול וסגול, גף הארדי נכנס לזירה בפופים מטרופים ו אז ג'ף עושה את סימן הרובה ועושה את הטואנט שלו,ומחכה ליריב שלו,האיום סטיב אוסטין .
16:9
שנייה לאחר מכן, נשמעת בארינה קול של זכוכיות ענק מתנפצות,ואז יוצא סטון קלוד סטיב אוסטין לעבר הזירה,והקהל מתחיל להשתולל לפתע,אוסטין צועד לעבר הזירה.הקהל מתחיל להרים שלטים של 13:6.הוא נכנס לזירה בקפיצה מעל החבלים,נותן לעצמו כמה כאפות,מסמן לכל העולם מה הסמל שלו,וכל העולם שמתעניין בהיאבקות יודע מה הסמל שלו,והוא מוכן לתחילת הקרב המותח הזה .
קרב שני:"סטון קלוד"סטיב אוסטין VS ג'ף הארדי
הפעמון מצלצל בזירה כשגף הארדי מסתכל על אוסטין שתיהם בפייס אוף עצבני שגף הארדי מסן את הטואנט שלו לקהל ואז אוסטין מחייך ועושה לו אצבע משולשת הוא בא לדפוק לו סטאנר אבל הוא שולח אותו לחבלים אוסטין חוזר ומקבל לג דרופ לפנים אוסטין חוזר וקם וגף תוקע לו ביג בוט לפנים הארדי מראה כישורים אוויריים מדהימים בזמן שהוא מעלה את שתי רגליו ודופק לו בבטן אוסטין על הברכיים גף הארדי רץ לחבלים הוא בא לעשות לו DDT אבל אוסטין מעלה אותו על הכתפיים ודפוק אותו על הזירה בבום הארדי מתקפל אוסטין אצבע משולשת לקהל הקהל בהיטים מטורפים אוסטין מעלה את הארדי ומבצע DDT ענק!!!
ג'רי לולר:אוסטין בתרגיל פשוט אדיר !
GR:מסכים עם כל מילה שלך ג'רי .
הארדי בלי הכרה אוסטין רץ לחבלים בא מדלג על הארדי וחוזר עליו ודופק לו מרפק לראש אוסטין צוחק אבל פתאום הזירה בחושך וכשהאור חוזר רואים נחש בזירה בהתחלה אוסטין לא רואה את הנחש ואז אוסטין רואה את הנחש ואוסטין יורד מהזירה במהירות לוקח בקבוק בירה ודופק לנחש בראש ואז גף הארדי מאחורה דופק לו מכה לראש ומצמיד השופט סופר 1... 2.. ואוסטין יוצא גף הארדי מביא בעיטות לאוסטין אוסטין מתקפל הארדי תופס את הראש של אוסטין הוא בל לתת לו טויסט אוף פייט אבל אוסטין הופך לרול אפ השופט סופר 1 2 גף יוצא מתגלגל ואז לוקח את בקבוק הבירה שהוא רואה בזירה ודופק לו לבטן ואז דופק לו טויסט אוף פייט הארדי עושה את הטואנט שלו עולה על החבלים והוא זורק את החולצה שלו לקהל הארדי בא קופץ אבל אוסטין מעלה את הברכיים הארדי אחרי זה פוגע בשופט השופט מתעלף שפתאום אוסטין קם ודופק לגף סטאנר ענק שתיהם על הרצפה שפתאום אורטון נכנס לזירה כול הקהל בפופים אורטון לוקח את אוסטין ודופק לו RKO ענק אוסטין בלי הכרה גף קם לאט לוקח את הבירה של אוסטין ודופק לאוסטין בראש גף עולה על החבלים מסמן ועושה סונטון בומב השופט בקושי סופר 1...................2...................3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ליליאן גארסייה:קבלו את המנצח בקרב כתוצאה מהצמדה ל3,ג'ף הארדי !!!
ג'ף הארדי אפילו לא מסתכל על הקהל ויוצא לבאקסטייג' .
ג'רי לולר:אז לאחר 2 הקרבות הראשונים,בואו נעבור למיין אבנט האדיר שחיכינו לו !!
GR:בואו נראה מה כל אחד שווה עכשיו .
I walk alone
בטיסטה נכנס לארנה הוא מקבל מלא פופים מרהיבים הוא נעמד מתכופף ומתחיל כאילו לתת אגרופים כאשר מלא זיקוקים יוצאים מהכניסה בטיסטה עצבני קצת נכנס אל תוך הזירה ומחכה ליריב שלו .
Awesome im come to play
המיז נכנס לזירה בפרצוף עצבני הוא מסתכל לרצפה ומרים את ידו לאוויר יוצאים זיקוקים שיוצרים צורה של Awesome המיז הולך לעבר הקהל כולם שורקים לו היטים המיז לא אכפת לו הו אדיש הוא עולה לזירה הוא לוקח מיקרופון מסתכל על הקהל ומתחיל לתת ביקורת
המיז:אתה מכוער שמן עשתה ניתוח פלסטי כולכם מכוערים כי יש רק אחד Awesome
קרב שלישי:בטיסטה VS המיז
הקרב מתחיל באגרופים של בטיסטה לעבר המיז,אבל המיז מתחמק מכל אגרוף של בטיסטה,תופס לו את היד ואז מתחיל לבעוט בו בעוצמה בבטנו.המיז שולח את בטיסטה לחבלים במהירות,וכשבטיסטה חוזר המיז מסמן לDDT,אבל בטיסטה מתחמק ממנו ודוחף את המיז ישר אל העמוד,וראשו של המיז נתקע בעמוד !איזה חוסר מזל למיז !בטיסטה רץ אל המיז ומתחיל להביא לו אגרופים בכל חלקי הגוף,והוא גם תוקע את הראש של המיז בעמוד כמה פעמים,ואז בטיסטה לוקח כמה צעדים אחורה,ורץ אל המיז ונותן לו אגרוף עוצמתי שמעיף אותו מהזירה,והמיז עף אל מחוץ לזירה לרצפה הקשה .השופט מתחיל לספור 1,2,3,אבל ב4 המיז קם ונכנס לזירה,עם עיניים של משוגע.השופט ממשיך את הקרב ובטיסטה לא נכנס ללחץ ומנסה להביא למיז בעיטות,אבל המיז מתחמק מכל בעיטה,ואז מביא לו בעיטה בצלעות,ובטיסטה נופל על הברכיים,ואז המיז מסתכל על הקהל,ודופק לבטיסטה בעיטה בפרצוף,ובטיסטה עף לזירה כמו צעצוע של המיז.המיז יורד למטה ומרים את בטיסטה,שולח אותו לחבלים ומבצע עליו סופלקס אדיר !הוא מצמיד את בטיסטה!1....2....לא !בטיסטה קם !בטיסטה מביא למיז כמה אגרופים לפרצוף ואז פשוט מרים אותו ושם אותו על החבלים,המיז יושב על החבלים,בטיסטה יוצא אל מחוץ לזירה,ורץ אל המיז בכל הכח ופשוט נוגח בו,והמיז עף לעמוד ביחד עם ראשו !
ג'רי לולר:תשמע,בטיסטה היום ממש חם על המיז.
JR:חשבתי שכבר המיז עושה פה קאמבק,אבל בטיסטה בכושר ענק !
בטיסטה מחייך לעבר הקהל ומביא למיז קצת אגרופים ובעיטות עוצמתיות לבטן ולצלעות,והמיז פשוט נופל למטה ובטיסה מנצל זאת ומצמיד אותו !1.....2....לא !המיז גם כן קם בכוחותיו האחרונים !המיז רץ אל בטיסטה ומרים אותו,דוחק אותו לפינת הזירה ואז מביא לו בעיטה לחזהו.הוא מביא לו עוד כמה בעיטות עוצמתיות לבטיסטה בחזה,עד שבטיסטה נאנק מכאבים ונשכב על הזירה בחוסר אונים .המיז מחייך לבטיסטה בתוך הפרצוף ואז תוקע את הרגל שלו שם עמוק עמוק בתוך הפרצוף של בטיסטה,ואז הוא מרים אותו,שולח אותו לחבלים ועושה דרופ קיק אדיר,שבמהלכו בטיסטה נדפק עם ראשו היישר בתוך הזירה,ונראה מחוסר הכרה .המיז מחכה שהוא יקום,ובטיסטה לא קם עדיין,המיז מתקרב אליו לראות מה איתו,אבל אז בטיסטה קם כמו אריה ומביא למיז סדרת כאפות מצלצלות וכואבות במיוחד,המיז מנסה לבעוט בו אבל בטיסטה תופס את היד שלו ואת הרגל שלו,ואז פשוט מתחיל לעקם אותם עד שהמיז מתחיל לצרוח מכאבים,ואז בטיסטה משחרר אותו והמיז רוצה כבר ליפול לזירה אבל בטיסטה לא נותן לא ליפול,הוא דוחף את המיז לעמוד ואז מתחיל להביא לו סדרת אגרופים וכאפות,והמיז כבר נראה שבור.בטיסטה שולח אותו לחבלים,וכשהמיז חוזר הוא דופק לו בטיסטה בומב אדיר,ואז מצמיד אותו !1...................2..............3.........
ליליאן גארסייה:קבלו את המנצח בקרב כתוצאה מהצמדה ל3,בטיסטה !!!
בטיסטה מחייך לעבר הקהל ומרים את ידיו ויוצא לבאקסטייג' .
*המסך נדלק*
רואים את פולי במשרדו לוקח מיקרופון ואומר:"שלום לכולם.אני כאן כדי לבשר לכם,שכל מי שניצחו בקרבות היום,ישתתפו בבפרק הבא של בורנס בקרב משולש על אליפות AWL!!זהו יהיה כלוב שבו המנצח יהיה אלוף הAWL !!
*המסך נכבה*
ליליאן גארסייה:קבלו אותם בהופעת אורח לכבוד תוכנית הפתיחה,קבלו את COLDPLAY !!!!!
When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
and dreamed of
Para-para-paradise,
Para-para-paradise,
Para-para-paradise
Every time she closed her eyes
When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
and the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly
and dreams of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
She'd dream of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh
la la la la la la la la la la la
And so lying underneath those stormy skies
She'd say "oh, oh oh oh oh
I know the sun must set to rise"
This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
This could be
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh
התוכנית יורדת משידור ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני וגל השקענו המון בפרק הזה .
אנחנו מצפים לתגובות ותפרסמו את הליגה ולחברים שלכם,
תכתבו יותר פרומואים וכל פרק יהיה פרק יותר טוב.
שלכם,אסף וגל .

ציטוט ההודעה