שלום!
אז ככה, יש ילדה אחת בבית הספר שלי שבזמן האחרון אני חושב עליה המון ואני רוצה לעשות את המהלך.
אבל יש בעיה,שתי בעיות ליתר דיוק:
1.היא ממש נפצעה מהחבר האחרון שלה ושמתי לב שהיא מרגישה חסרת ביטחון בכל ענייני הרומנטיקה למיניהם, מין סוג של "פחד ממחוייבות". אם למישהו/מישהי יש דרך להחזיר לה את הביטחון העצמי אני אשמח לשמוע הצעות.
2.למרות שזה נשמע טריוויאלי,היא שנה מעליי,אני בכיתה ח'(13) והיא בכיתה ט'(14). אני אשמח לשמוע דעות של בחורות פה על חברים יותר צעירים מהן. למרות שמחוץ לגבולות בית הספר שנה אחת זה ממש כלום(עובדה:בין ההורים שלי יש הפרש של 7 שנים כשאמא שלי היא היותר מבוגרת) אבל אנחנו מתראים בדרך כלל בתוך גבולות בית הספר.
מידע נוסף:
אני לומד בבית ספר עם יום לימודים ארוך שמה שזה אומר זה שהכי מוקדם שאני חוזר הביתה זה ב17:00.
מבחינת מראה לדעתי האישית,נראה לי שאני נראה טוב,רק יש לי אקנה קלה אבל זה מתחיל להתפוגג. לא בראד פיט אבל לא גרגמל.
למרות שאני לא אוהב להגיד את זה וזה נשמע לי מתנשא מאוד, אני בוגר לגילי. כי אין מה לעשות, אם רוב ילדי השכבה יכולים להתפקע מצחוק משירים על מישהו בקיבוץ עם תחתונים בחוץ,נראה לי שמצבי סביר +.
אנחנו מדברים די הרבה(כי היא גם בהסעה שלי וגם הכיתה שלי ושלה באותו מסדרון).
בבית הספר,אין רגע של פרטיות. המקום הפרטי היחיד זה איפה שהמעשנים ולא נראה לי שזה יהיה מאוד כיף להסתובב איפה שיש את הארומה הנפלאה הזאתי של הסיגריות באוויר.
לא משתמשת לא בפייסבוק ולא בסקייפ.
הצעות יתקבלו בברכה רק תזכרו: Easier said than done
יש דרך פעולה? תפרטו שלב שלב.

ציטוט ההודעה