היא חדשה בשכבה,וגם יש אח המחסום הזה בין בנים לבנות ואתה זה ה"גשר" אז אין לך ממש לה לדאוג בקשר לזה שיתפסו לך אותה,אבל בכל מקרה כדאי לפעול,זה לא אומר שלא.
עכשיו,בוא אני ינסה להסביר לך משהו,נכון כל האלה שדיברתה איתן עד עכשיו שהפכו להיות ידידות שלך לא הרגשתה אליהן כלום בהתחלה ? זה בדיוק למה הן הפכו לידידות,כי לא הייתה שם "משיכה" מהצד שלך וזה גרם שלא תיהיה משיכה גם מהצד שלה.
אם אתה בא אל הילדה הזאת שאמרתה שחבר לך לפספס,אז פשוט תתחיל לדבר איתה בהפסקה,או למשל או יש לך מכונה של קולה או משהו,תקנה קולה ותגיד שיש לך עוד כסף ואם היא רוצה גם (כדאי לשאול אותה מה היא רוצה,כי אם זה דיאט ,היא תחשוב שהיא שמנה ,אם זה רגיל כנראה שהיא לא תרצה כי זה משמין

) ומשם תתחילו לדבר בהפסקה וזה,תנסה לשלב נגיעות בידיים שלה קצת (זה חורף,תגיד משהו כמו "ואיי הידיים שלי כל כך קרות,תרגישי" *פה אתם נוגעים בידיים אחד של השניה* ואז תנסה גם לחמם את הידיים שלה וזה..).
תנסה להיות מצחיק לפעמים (לא יותר מידי ,אתה לא הליצן שלה) ופשוט ככה אתה תיצור משיכה,ואתם לא תיגגרו ללהיות ידידים.
אגב משהו נורא חשוב אל תתחיל לדבר איתה על "ואיי חבר שלי מזה דלוק על זאת,רוצה נשדך בניהם?" או משהו כזה,תיהיה בנתיים עסוק בכם.
עוד טעות חמורה,לא לדבר על אקסיות או אקסים או מערכות יחסים קודמות (אם היו) בשום פנים ואופן,אכפת לה ממך לא מאיזה אחת ששברה לך את הלב (תחשוב שהיא תגיד ואיי היה את זה וזה והתנשקנו והוא עשה לי ככה ועשה לי ככה,זה כבר גורם לך לחשוב עליה כל מיני דברים,וגם מצד שני מציב בשבילך רף שאתה צריך לעבור,לא נעים).
אז כמו שאומרים,אתה כתבתה מגילה,עניתי לך במגילה ^^
תנסה ליישם פה כמה שיותר ובהצלחה =]