קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]|חברה חדשה
    על ידי zoariz בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-04-2009, 01:14
  2. [עזרה] בחורה מתחילה איתי, איך אני יכול לפתח את זה..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-11-2008, 13:48
  3. עזרה| תוכנית חדשה
    על ידי N0br0s בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2008, 01:27
  4. [עזרה]בחורה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-09-2008, 22:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

עזרה | בחורה חדשה בשיכבה

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל עזרה | בחורה חדשה בשיכבה

שלום כולם.
    אני בד"כ נוהג שלא להשתמש במוד האנונימי אם כי הפעם חששתי משיכולים אישיים שלי.

ולבעיה (זה ארוך אז רק למי שרציני):
    אני בן 16, כיתה יא' תלמיד ממוצע אם זה מעניין
    השנה הצטרפה ילדה חדשה לשיכבה שבמקרה גם לומדת איתי במגמה.
    אנחנו בי"ס דתי (אני לא דתי סתכלו מתי ההודעה נכתבה XD).
    הבי"ס שלנו הוא מעורב אבל שיעורים ולימודים הכל נפרד, חוץ מהמגמות שהם גם מעורב.

יש לה אופי נפלא אני ממש מרגיש שחבל לי לפספס את ההזדמנות.
    היא מהבחורות הנדירות האלה שהולכות לבד מדיי פעם ולא רק עם החברות כל הזמן.

פעם אחת יצא לי לתפוס אותה לשיחה לפני שהגענו לשיעור ובאמת יצא לי לשוחח איתה על הבי"ס הקודם שלה ואם יותר טוב לה בבי"ס שלנו עכשיו.
    השיחה הייתה אולי 5 דקות.

בגלל שאנחנו בי"ס דתי והכל מעורב (חוץ מהמגמות) נבנתה איזה תרבות כזו שבנים לא מדברים עם בנות ובנות לא עם בנים.
    ולא משינאה פשוט ביישנות שגוררת אח"כ להתעלמות וכיו"ב.

אני אחד ה"מצליחים" עם הבנות אצלנו לא כי אני איזה תותח (ההיפך) וזה רק בגלל שאני מסוגל לפתוח שיחה עם בחורה / להחליף איתה כמה מילים בקלות.

ולמרות זאת שאני משמש "גשר" בין 2 הצדדים עדיין קשה לי לגשת לבחורה שאני רוצה כשהיא בין בנות שכולן מתעלמות או לא מתייחסות. אפילו שהכל מביישנות ואני רק יגיד שלום כולן יסתכלו ויאמרו לי "שלום".

ולגבי החברים:
    יש לי חברים נפלאים הם תומכים בי מאוד ועוזרים לי אבל עדיין אני מרגיש שאת כל הפעולות שאני צריך לעשות אין לי מישו שיעזור לי.
    אין לי מישו שיכיר לי בחורה אני זה שצריך להסתדר לבד ולהכיר לחברים שלי.

הבעיה שלי היא שהזמן משחק לרעתי, ככל שיעבור יותר זמן הבחורה יכולה כבר להכיר מישו אחר (והיא מדהימה יש לה סיכוי מצויין) ואני אפספס את ההזדמנות... וגרוע מכך יתפתח לי תדמית של "ביישן" בקרב אותה בחורה (אפילו שהיא גם ביישנית, אני גבר ואני לא צריך להיות כזה).
    ומצד שני מאוד קשה לי בקטע הזה של הכל על כתפיי...ברור לי שגם מהפך ענק מישו אחד צריך להתחיל אבל עדיין, אני לא כזה אדם שופע בטחון עצמי (לקח לי זמן להשתחרר מהביישנות שלי).
    מה אפשר לעשות?

ועוד בעיה על הפרק: אני ממש מפחד מלהפוך אותה לידידה שלי (כמו כל אחרת שהכרתי עד היום), במה זה תלוי? ממה להזהר? מה לעשות ומה לא?

תודה רבה רבה.
    וסליחה על המגילה,
    אנונימי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

שמע אם יש לך בעיה לתפוס אותה לשיחה ארוכה בתוך בית ספר.....תנסה ללוות אותה הבייתה או משהו ולדבר איתה......אם אתה לא גר בכיוון אז פעם אחת תלך איתה הבייתה ואם היא תשאל תגיד לה את הולך לחבר וזה פשוט באותה דרך.....ואז תפתח איתה שיחה כי אמרת שאין לך בעיה עם זה...ומפה זה כבר יתגלגל לבד אתה תראה אם היא בכלל בעניין או לא

משתמש כבוד האוואטר של OmeR
    שם פרטי
    פטרוז
    לייקים
    2
    נקודות
    2,599
    משפט מחץ
    What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull

אוקיי.. אנל'א נוהג להגיב פה אני אוהב לקרוא XD אבל הפעם זה ממש מעניין אותי :] אז אני רוצה לעזור ..
    אז ככה.. יש לי כמה שאלות..
    - כמה זמן אתם מכירים?
    - היא דתייה?
    - איך היא בקרב בנים.. (במקרה שהיא לא דתייה)
    - מה היה בשיחה האחרונה שלכם?

שתענה לי על אלה :] אני יצליח לעזור לך :]
    It's getting kind of hard to believe
    things are going to get better
    I've been drowning too long to believe
    that the tide's going to turn

And I've been living too hard to believe
    that things are going to get easier now
    I'm still trying to shake off the pain
    from the lessons I've learned

And if I see van Helsing, I swear
    to the Lord I will slay him!
    A-ha-ha-haa! Take it from me
    I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!

Blood will run down his face
    when he is decapitated...aah!
    his head on my mantle is how
    I will let this world know:

.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי OmeR צפיה בהודעה
    אוקיי.. אנל'א נוהג להגיב פה אני אוהב לקרוא XD אבל הפעם זה ממש מעניין אותי :] אז אני רוצה לעזור ..
    אז ככה.. יש לי כמה שאלות..
    - כמה זמן אתם מכירים?
    - היא דתייה?
    - איך היא בקרב בנים.. (במקרה שהיא לא דתייה)
    - מה היה בשיחה האחרונה שלכם?

שתענה לי על אלה :] אני יצליח לעזור לך :]
    ראשית תודה על העזרה =] והנה התשובות:
    - מתחילת שנה, ואין כאן כ"כ הכרות זה יותר קטע של לראות אותה בשיעור כי הקטע של הדיבורים וה"ביחד" אין אותו אצלנו.
    הפעם היחידה שהייתי איתה לבד ובאמת אפשר להגיד ש"הכרתי" אותה משו זה היה 5 דקות שיחה

- כן היא דתייה, ולא חרידית (כמו הבי"ס הקודם שלה), וזה מה שמפתיע ומיוחד היא פשוט למדה בבי"ס רק לבנות והיא עדיין בהלם של הבנים אז יש לי סיכוי וזה עכשיו או אפשר להגיד שלעולם לא, כי במוקדם ובמאוחר היא תמצא את בן זוגה.

- היא בסדר, היא מחייכת המון יש לה חיוך מקסים (אפילו שהיא דתייה)

- פגשתי אותה ממש לפני שהגענו לבי"ס ושאלתי אותה מתי היא הגיע ואם היא הצליחה את הש"ב. (זה היה להתחלה כדי "ליצור שיחה")
    אח"כ שאלתי אותה על הבי"ס הקודם שלה איך הוא היה והיא אמרה שהוא היה חרידי בלי בנים, ואז שאלתי אותה אם גם הבית באווירה וכזה, אז היא אמרה שלא ושהבית הוא דתי אז שאלתי אותה למה מלכתחילה היא הלכה לחרידי ואז היא אמרה שעכשיו כשהיא חושבת על זה היא לא יודעת (בצחקוק ואווירה טובה)..
    בשלב הזה הרגשתי קצת חופר אז פשוט שאלתי אותה אם בבי"ס שלנו עכשיו טוב לה והיא ענתה בחיוב.

מיד בשלב הזה נכנסו לבי"ס וכל אחד הלך ל"קבוצה" שלו אני לחברים שלי והיא לחברות שלה...ומאז לא דיברנו משו, הכל כתוצאה מהתרבות והנורמה הזאת של בנים ובנות שהצגתי בפתחית האשכול.

ThE
    אורח

אתה נמצא בביצפר דתי וזה בילבל לך את צורת המחשבה לגמרי
    מה זאת אומרת "אני ביישן אבל אני גבר ואני לא צריך להיות ביישן בגלל שאני גבר"
    דבר ראשון יש גברים ביישנים
    דבר שני רוב הבנות אוהבת ביישנים

עוד משהו אם אתה לא רוצה להפוך אותה לידידה אתה צריך שהמפגשים ביניכם יהיו במקום יותר רומנטי מאשר ביצפר/ברחוב
    תקבע איתה ללכת לסרט רק אתה והיא
    אתה לא צריך עוד מישהו "תותח" לידך שיעזור לך להתחיל עם בנות(לפני מה שהבנתי אתה זה שדרך כלל עוזר לחברים שלך, סחטיין)
    אתה צריך להבין דבר אחד
    שבנות זה לא האויב והמטרה זה לא לנצח אותן, הן בדיוק כמוך מחפשות קשר(טוב לא כולן...) עם מישהו שיאהבו
    תהיה עצמך וזהו

משתמש אנונימי
    אורח

תרשו לי לתקן את מה שרשמתי למעלה.
    במקום:
    - היא בסדר יש לה חיוך מקסים (אפילו שהיא דתייה)
    את זה:
    - (אפילו שהיא דתייה: ) היא בסדר יש לה חיוך מקסים

כי בשאלה רשמת "איך היא אם בנים (בהנחה שהיא לא דתייה*)"

סליחה עם הטעות והדאבל זה בגלל שלא יכולתי לערוך

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

היא חדשה בשכבה,וגם יש אח המחסום הזה בין בנים לבנות ואתה זה ה"גשר" אז אין לך ממש לה לדאוג בקשר לזה שיתפסו לך אותה,אבל בכל מקרה כדאי לפעול,זה לא אומר שלא.

עכשיו,בוא אני ינסה להסביר לך משהו,נכון כל האלה שדיברתה איתן עד עכשיו שהפכו להיות ידידות שלך לא הרגשתה אליהן כלום בהתחלה ? זה בדיוק למה הן הפכו לידידות,כי לא הייתה שם "משיכה" מהצד שלך וזה גרם שלא תיהיה משיכה גם מהצד שלה.

אם אתה בא אל הילדה הזאת שאמרתה שחבר לך לפספס,אז פשוט תתחיל לדבר איתה בהפסקה,או למשל או יש לך מכונה של קולה או משהו,תקנה קולה ותגיד שיש לך עוד כסף ואם היא רוצה גם (כדאי לשאול אותה מה היא רוצה,כי אם זה דיאט ,היא תחשוב שהיא שמנה ,אם זה רגיל כנראה שהיא לא תרצה כי זה משמין ) ומשם תתחילו לדבר בהפסקה וזה,תנסה לשלב נגיעות בידיים שלה קצת (זה חורף,תגיד משהו כמו "ואיי הידיים שלי כל כך קרות,תרגישי" *פה אתם נוגעים בידיים אחד של השניה* ואז תנסה גם לחמם את הידיים שלה וזה..).
    תנסה להיות מצחיק לפעמים (לא יותר מידי ,אתה לא הליצן שלה) ופשוט ככה אתה תיצור משיכה,ואתם לא תיגגרו ללהיות ידידים.
    אגב משהו נורא חשוב אל תתחיל לדבר איתה על "ואיי חבר שלי מזה דלוק על זאת,רוצה נשדך בניהם?" או משהו כזה,תיהיה בנתיים עסוק בכם.
    עוד טעות חמורה,לא לדבר על אקסיות או אקסים או מערכות יחסים קודמות (אם היו) בשום פנים ואופן,אכפת לה ממך לא מאיזה אחת ששברה לך את הלב (תחשוב שהיא תגיד ואיי היה את זה וזה והתנשקנו והוא עשה לי ככה ועשה לי ככה,זה כבר גורם לך לחשוב עליה כל מיני דברים,וגם מצד שני מציב בשבילך רף שאתה צריך לעבור,לא נעים).

אז כמו שאומרים,אתה כתבתה מגילה,עניתי לך במגילה ^^
    תנסה ליישם פה כמה שיותר ובהצלחה =]

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ThE צפיה בהודעה

עוד משהו אם אתה לא רוצה להפוך אותה לידידה אתה צריך שהמפגשים ביניכם יהיו במקום יותר רומנטי מאשר ביצפר/ברחוב
    אתה לא צריך עוד מישהו "תותח" לידך שיעזור לך להתחיל עם בנות(לפני מה שהבנתי אתה זה שדרך כלל עוזר לחברים שלך, סחטיין)
    אתה צריך להבין דבר אחד
    שבנות זה לא האויב והמטרה זה לא לנצח אותן, הן בדיוק כמוך מחפשות קשר(טוב לא כולן...) עם מישהו שיאהבו
    תהיה עצמך וזהו

שטויות,בנות אוהבות גברים עם ביטחון,גברים שיובילו אותן.
    אולי בנות חושבות שביישנים זה חמוד (אם תשאל אותן את זה כשאלה) אבל בטכלס היא תחשוב שזה לא גבר,זה "חברה טובה" או "ידיד שיעזור לי כשאני בריב עם חבר שלי" .

ואל תגיד לבנדאם "להיות עצמו" זה הכי שטות בעולם,אנחנו לא נולדנו וידענו איך לדבר,אז למה שנולדנו ונידע איך לדבר עם בנות ?!
    יש כאלה עם מזל שנולדו ככה,אבל רובינו צריכים ללמוד את זה.

משתמש אנונימי
    אורח

אתה צריך להבין דבר אחד
    תהיה עצמך וזהו
    שמע אחי.
    באותו תפיסה שהצגת כרגע אני דגלתי ואימצתי למשך כמה שנים טובות.
    "להיות אני", "בנות אוהבות ביישנים", "יש בנים ביישנים וכו'"

עם הזמן לקח לי להבין שבנות רוצות גבר, אני לא מדבר כאן על ידידות ועל להעביר את הזמן בכיף. אני מדבר על בן זוג, על גבר לעניין אחד שנותן הרגשת ביטחון ויודע לתת לבחורה את מה שהיא הייתה רוצה: גבר!

לקח לי שנה שלמה להבין את זה, להשתנות ולפתח אופי בעל בטחון עצמי. ובאמת שאני מרגיש יותר טוב. לפני שנה הייתי מתבייש להסתכל על בחורה והיום אני סידרתי לחבר שלי קשר עם בחורה להשיכבה (שד"א עשיתי איתה טעות והפכתי אותה לידידה שלי).

ודבר אחרון בקשר למה שרשמת:
    אתה צריך להבין דבר אחד
    תהיה עצמך וזהו
    לקח לי המון זמן להבין את זה ובסוף הצלחתי להבין את זה, בנות באמת רוצות קשר כמוני...
    וחכם יותר לשאול האם בחורה רוצה קשר איתי? מאשר לשאול האם בחורה רוצה קשר?

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    היא חדשה בשכבה,וגם יש אח המחסום הזה בין בנים לבנות ואתה זה ה"גשר" אז אין לך ממש לה לדאוג בקשר לזה שיתפסו לך אותה,אבל בכל מקרה כדאי לפעול,זה לא אומר שלא.

עכשיו,בוא אני ינסה להסביר לך משהו,נכון כל האלה שדיברתה איתן עד עכשיו שהפכו להיות ידידות שלך לא הרגשתה אליהן כלום בהתחלה ? זה בדיוק למה הן הפכו לידידות,כי לא הייתה שם "משיכה" מהצד שלך וזה גרם שלא תיהיה משיכה גם מהצד שלה.

אם אתה בא אל הילדה הזאת שאמרתה שחבר לך לפספס,אז פשוט תתחיל לדבר איתה בהפסקה,או למשל או יש לך מכונה של קולה או משהו,תקנה קולה ותגיד שיש לך עוד כסף ואם היא רוצה גם (כדאי לשאול אותה מה היא רוצה,כי אם זה דיאט ,היא תחשוב שהיא שמנה ,אם זה רגיל כנראה שהיא לא תרצה כי זה משמין ) ומשם תתחילו לדבר בהפסקה וזה,תנסה לשלב נגיעות בידיים שלה קצת (זה חורף,תגיד משהו כמו "ואיי הידיים שלי כל כך קרות,תרגישי" *פה אתם נוגעים בידיים אחד של השניה* ואז תנסה גם לחמם את הידיים שלה וזה..).
    תנסה להיות מצחיק לפעמים (לא יותר מידי ,אתה לא הליצן שלה) ופשוט ככה אתה תיצור משיכה,ואתם לא תיגגרו ללהיות ידידים.
    אגב משהו נורא חשוב אל תתחיל לדבר איתה על "ואיי חבר שלי מזה דלוק על זאת,רוצה נשדך בניהם?" או משהו כזה,תיהיה בנתיים עסוק בכם.
    עוד טעות חמורה,לא לדבר על אקסיות או אקסים או מערכות יחסים קודמות (אם היו) בשום פנים ואופן,אכפת לה ממך לא מאיזה אחת ששברה לך את הלב (תחשוב שהיא תגיד ואיי היה את זה וזה והתנשקנו והוא עשה לי ככה ועשה לי ככה,זה כבר גורם לך לחשוב עליה כל מיני דברים,וגם מצד שני מציב בשבילך רף שאתה צריך לעבור,לא נעים).

אז כמו שאומרים,אתה כתבתה מגילה,עניתי לך במגילה ^^
    תנסה ליישם פה כמה שיותר ובהצלחה =]
    תודה גבר באמת נתת לי כאן כיוון מיוחד, וד"א היום אני מבין למה טעיתי עם קודמותיי.

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

סחטיין,אתה בבצפר דתי,בקושי מדבר עם בחורות וככה אתה יודע עליהן כל כך הרבה יחסית לאחרים ?! אני מפחד לנחש איזה מכונת מין משומנת הייתה אם הייתה בבצפר רגיל.

ThE
    אורח

snopkin לא נמאס לך לדבר שטויות ולזיין לכל אחד את השכל באשכולות שהוא פותח?
    חאלס להטעות ולדבר שטויות

לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

snopkin לא נמאס לך לדבר שטויות ולזיין לכל אחד את השכל באשכולות שהוא פותח?
    חאלס להטעות ולדבר שטויות
    אתה חושב שבנות אוהבות גברים ביישניים ומה שהכי חשוב בפגישה זה שהמקום יהיה רומנטי,ואני מטעה אנשים ?!

משתמש כבוד האוואטר של OmeR
    שם פרטי
    פטרוז
    לייקים
    2
    נקודות
    2,599
    משפט מחץ
    What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull

אממ ככה.. סליחה שלא הגבתי ישר אחרי.. רק עכשיו ראיתי...
    נתחיל מהשאלות

איך היא לא תיהיה ידידה...
    זה די תלוי בה אבל כל הדברים שאתה יכול לעשות זה נגיד לבוא אליה ולשאול שאלות כמו "הכנת תשיעורי בית ב.. באלך שאני יבוא אליך להכין איתך (זה סוג של תירוץ ישן ופתטתי של כיתה א'.. אבל תתפלא, הוא עובד)

שאלתי אם היא דתייה כדי לראות איך הבית שלה יגיב ואיזה אווירה תיהיה .. כי כמובן בדייטים שלכם (או בדברים כאלה) אתה צריך לקחת בחשבון כמה דברים.. מקומות כשרים, אין יציאות בשישי בערב לרחוק מהבית (מרחק נסיעה) ועוד כאלה... אבל לפי מה שאתה אומר זה שווה את זה...

עוד משהו קטן.. תנסה שהיא תבוא אליך אתה אליה.. תיפגשו די הרבה.. אתה לא חייב כ"כ להשקיע ברעיונות מפוצצים ופתטים כמו "סרט" "ים" וכאלה.. תמיד אתה יכול נגיד עכשיו בשביתה.. באלך לבוא אלי בבוקר נאכל ארוחת בוקר ביחד ומשם זה פשוט יזרום... נגיד החברה הקודמת שלי... אחד ה"דייטים" הראשונים היו שבאתי אליה והכנתי ביצת עין וסלט כמו ילד מפגר ב10 בבוקר התיצבתי אצלה.. אבל זה היה אחד מהעמודי תמיכה הכי גדולים שהיו לנו שנתנו לנו Push לקשר.
    אחרי הפגישה הזו.. נגיד תבוא אליה לארוחת ערב בשישי (דתיים (וגם אני XD)) נוהגים לעשות קידוש בשישי וזה.. וזה ממש נחמד .. אבל זה אחרי שאתם מכירים טוב.. קודם תעבור ת"דייט" הראשון.. (זה עם השיעורי בית או כל תירוץ אחר) תיהיה אצלה.. דברו, תיהיו על המחשב, תיראו טלויזיה אלף דברים יש לעשות... אפילו שחקו TAKI זה מגניב לעשות דברים שעשיתם פעם...

מקווה שזה יעזור לך, עומר
    אם תצטרך עזרה.. אתה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר.
    It's getting kind of hard to believe
    things are going to get better
    I've been drowning too long to believe
    that the tide's going to turn

And I've been living too hard to believe
    that things are going to get easier now
    I'm still trying to shake off the pain
    from the lessons I've learned

And if I see van Helsing, I swear
    to the Lord I will slay him!
    A-ha-ha-haa! Take it from me
    I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!

Blood will run down his face
    when he is decapitated...aah!
    his head on my mantle is how
    I will let this world know:

.

משתמש אנונימי
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי OmeR צפיה בהודעה
    אממ ככה.. סליחה שלא הגבתי ישר אחרי.. רק עכשיו ראיתי...
    נתחיל מהשאלות

איך היא לא תיהיה ידידה...
    זה די תלוי בה אבל כל הדברים שאתה יכול לעשות זה נגיד לבוא אליה ולשאול שאלות כמו "הכנת תשיעורי בית ב.. באלך שאני יבוא אליך להכין איתך (זה סוג של תירוץ ישן ופתטתי של כיתה א'.. אבל תתפלא, הוא עובד)

שאלתי אם היא דתייה כדי לראות איך הבית שלה יגיב ואיזה אווירה תיהיה .. כי כמובן בדייטים שלכם (או בדברים כאלה) אתה צריך לקחת בחשבון כמה דברים.. מקומות כשרים, אין יציאות בשישי בערב לרחוק מהבית (מרחק נסיעה) ועוד כאלה... אבל לפי מה שאתה אומר זה שווה את זה...

עוד משהו קטן.. תנסה שהיא תבוא אליך אתה אליה.. תיפגשו די הרבה.. אתה לא חייב כ"כ להשקיע ברעיונות מפוצצים ופתטים כמו "סרט" "ים" וכאלה.. תמיד אתה יכול נגיד עכשיו בשביתה.. באלך לבוא אלי בבוקר נאכל ארוחת בוקר ביחד ומשם זה פשוט יזרום... נגיד החברה הקודמת שלי... אחד ה"דייטים" הראשונים היו שבאתי אליה והכנתי ביצת עין וסלט כמו ילד מפגר ב10 בבוקר התיצבתי אצלה.. אבל זה היה אחד מהעמודי תמיכה הכי גדולים שהיו לנו שנתנו לנו Push לקשר.
    אחרי הפגישה הזו.. נגיד תבוא אליה לארוחת ערב בשישי (דתיים (וגם אני XD)) נוהגים לעשות קידוש בשישי וזה.. וזה ממש נחמד .. אבל זה אחרי שאתם מכירים טוב.. קודם תעבור ת"דייט" הראשון.. (זה עם השיעורי בית או כל תירוץ אחר) תיהיה אצלה.. דברו, תיהיו על המחשב, תיראו טלויזיה אלף דברים יש לעשות... אפילו שחקו TAKI זה מגניב לעשות דברים שעשיתם פעם...

מקווה שזה יעזור לך, עומר
    אם תצטרך עזרה.. אתה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר.
    תודה רבה אחי, לקחתי את עצתך.
    בגלל שאני מוסתר תחת אנונימי אשמח לראות מתי הדברים יסתדרו ורק אז להוסיף אותך למסן, כך או כך תודה רבה =]

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,728 | הודעות: 8,198,321 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect