אז ככה הסיפור ארוך.נספר לכם בקצרה לפני שנה הייתי מאוהב במישהיא שנתיים מכתה ח'.היום אני בי"א אז כבר שנה וחצי אנחנו ביכלל לא מדברים משהוא כמו שנה וחצי שום מילה אחת.אני הייתי מאוהב בה הרבה זמן ולא אמרתי לה את זה,בסופו של דבר היא הבינה מחברים שלי ושלה אז בהתחלה היא ניסתה להיות נחמדה כזה כי היא לא רצתה אותי כניראה,ואז התחילה תקופה שהינו רבים כל יום סתם היא הייתה באה אלי והייתה מתחילה לריב איתי,הינו באותה כתה עכשיו כבר שנתיים כבר לא אז אנחנו לא מדברים ביכלל.בתקופה של המריבות הינו רבים כל היום ירדות אחד על השני מכוער מכוערת קוף קופה כל מיני שטיות כאלה,אבל היא הייתה באה ומתחילה בכל מריבה סתם ככה.היא ידעה שאני אוהב אותה באותה תקופה גם עכשיו היא חושבת שעבר לי ממנה האממת עבר לי כי עברו שנתיים הייתי פשוט שבור ממנה.היו לי 6 חברות בשנתיים האלה אבל אהבתי אותה עדיין אני עכשיו במצב שלא יודע אם אוהב אותה או לא.עכשיו בתלילת שנה הזאת באתי לבצפר הישתנתי כל הבנות באו אלה אמרו לי שאני חתיך וזה שיהיה..לא שפעם היתי מכוער אז ביום הראון היא דפקה בי מבט אחושרמוטה לא הפיסקה להיסתכל עלי.עכשיו השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי להתחיל לדבר איתה שוב זאת לא סתם ילדה זאת אחת השוות בבתצפר אז היא סנובה בעע שונא אותה חח.אבל מה להגיד לך איך לבוא לדבר איתה כי לי מה להגיד לה אבל אני רוצה לחזור לדבר איתה לפחות ואפילו להתחיל איתה וזה אאין לי סוג מה לעשות אם היא תגיד לי לעוף לה מהעיינים.ואני לא חושב שזה גיל מתאים לבוא ולדבר איהת באיסי הקיצר אני צריך עזרה מה לעשות איתה אני רוצה עצות לגבי זה.
סליחה על החפירה
תודה לעוזרים

ציטוט ההודעה