דדדדדדדדדדדדדדדדד
דדדדדדדדדדדדדדדדד
נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 11-04-2012 בשעה 07:11.
נ-ע-ר-ך.
|
|
ברור שזה סימן ענייין מה אתה שפוי ?
תראה כבר קשה לי לקרוא אותה
היא כל הזמן עושה לי בלי לשים לב
את צעד אחד קדימה שני צעדים אחורה
וכל הזמן יש איזה סימן עיניין , או שלפחות נדמה לי שזה סימן
ואז פתאום היא נותנת לי סימנים לזה שהיא לא רוצה אותי
נראה לי שאני גם בכלל בFRIENDZOON
נ-ע-ר-ך.
לריב זה כזה DLV
למרות שאני שונא להשתמש בביטויי פיקאפ
למה אתה נעלב כמו ילדה קטנה, זה דבר אחד לעשות קרוב רחוק, אבל סתם להעלב בדרמטיות זה משהו שבנות עושות לא גברים
אני אספר לך סוד, נשים נמשכים לגברים לא לילדים קטנים שעושים דרמות מיותרות
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אני לא נעלבתי מימה
סתם רציתי לתת לה הענשה על משהו שהיא עשתה
כמובן שזה עבד ..
נ-ע-ר-ך.
אז קח סיפור קטן לחיים -
הייתי כולי שקוע באגו, ב"אני מלך הבנות", וב"אני לא צריך אותך אלא את אותי"
היה לי קטע עם כזאת, עשיתי לה כאלה דרמות והצגות של בנות כל פעם.
לפני חצי שנה, עשיתי לה עוד הצגה כזאת של "עד שאני לא מקבל סליחה אני לא מדבר איתך"
ונחש מה.. היא לא דיברה איתי מאז.
אז כמו שאמרו לך פה, לשחק אותה ריגשי ולעשות דרמות מיותרות סתם יהרוס לך לבסוף, אולי עכשיו שהיא דלוקה עליך בטירוף היא תנסה למנוע את זה, אבל לאט לאט יימאס לה.
תודה על העיצות
אבל אני לא יודע מה כבר הולך איתה
אין שום סימנים ואם יש הם קטנים מידי
קשה קשה ילדה קצת בעייתית
נ-ע-ר-ך.
תפסיק להיות ילד , אם אתם בFRIENDZONE ואתה כל כך חשוב לה , אז אתם בטח מכירים ממש טוב , ולתקן משהו שהצגת בהתחלה הוא הרבה יותר קשה מלהתחיל משהו חדש , ברוב המקרים כאשר יש לגבר כזו חשיבות עבור הבחורה , מעורבים שם גם רגשות , אני במקומך הייתי קופץ למים ואומר לה את מה שאני מרגיש , כרגע אין כבר מקום למשחקים ביניכם .
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
תודה על הטיפים
אני מפחד לקפוץ עליה ולהגיד לה רגשות
כי דבר ראשון לא היה לה אף פעם חבר , זאת מישהי שבעצם מחכה לאחד
והתחילו איתה הרבה מאוד אנשים , שהם יותר יפים מימני ופחות יפים מימני
אני גם למשל תכונה שמאפיינת אותי מאוד טוב זה שאני ממש מצחיק
היא כל הזמן צוחקת איתי , אבל אני לא מצליח להבין אותה , יש לכם אולי איזה עצה לאיך לרחרח קצת אולי ולראות אם היא מרגישה משהו אפילו אם זה בקטנה?
למה לשאול חברה זה בעיתי הן ממש רכלניות כל החברות שלה שאני מכיר וגם הם לא יגידו את האמת
נ-ע-ר-ך.
הבעיה שאני לא יודע מה זה האחד בישבילה
אפחד לא מספיק טוב לה ...
ותאמת קשה לי לשנות גישה
כי מה שאני רואה רוב הזמן היופי ממש קבוע
נ-ע-ר-ך.
תפסיק לנתח את המצב יותר מדי, חלאס עם השטויות של האחד או לא האחד, אם אתה רוצה אותה תציע לה לצאת.
בקשר ליופי:
תכיר, שון סטפנסון, הוא נולד עם מחלת עצמות נדירה, הוא מרותק לכסא גלגלים במשך כל חייו, מבנה הגוף שלו מוזר מאוד ובכל זאת הבחור עבד עם אומנים כמו David deangelo ויצא עם דוגמניות על.
בכל מקרה יופי הוא לא פרמטר במשחק, אני רק מקווה בשבילך שתצליח להפנים את זה כמה שיותר מהר כי כרגע זה רק מעכב אותך מלהצליח.
נערך לאחרונה על ידי R0Y; 23-01-2012 בשעה 22:52.
אני מצטער להיות בוטה
אבל התחלנו לדבר קצת כמו ילדות בנות 12
כך את עצמך בביצים
מה -אתה- רוצה, גבר זה מישהו ששולט באינטרקציה, זה מישהו שלא יתבייש לנסות להתחיל איתה, ולא זה לא אומר לבוא ולהגיד לה "אני אוהב אותך" זה די נמושתי אם אתה עושה את זה מבלי אשכרה לנסות לקדם ענינים
האמת שמלחתחילה כדאי ליצור מצב שגם אם אתם ידידים, אז אתה בכל זאת פוטנציאל לזיון או לחבר
בינתיים אתה לא כל כך, אתה הכי ידיד בעולם
אבל... אם אתה רוצה לקדם ענינים אז תקדם ענינים, אל תחשוב כמו ילדה על "אני רוצה להיות האחד בשבילה"...
אם באמת אכפת לך ממני אז פשוט תהיה האחד בשבילה
שזה אומר בין שאר הדברים כן להיות עוקצני, אבל לא להיות פאקצה שנעלבת מכל שטות (ככה זה נראה)
Hitch