התחלתי לאחרונה לעשן סמים במינון של אחת לשבועיים, לאחרונה חברה טובה אמרה לי שכדאי לברר על מהו מינון נורמלי.
אני רוצה לדעת אם אני מעשן בצורה בריאה או שזה עוד מעט יהפוך להרגל..
כרגע אני מעשן 3 ג'וינטים בערך כל סופש שני ככה לפני יציאות.
התחלתי לאחרונה לעשן סמים במינון של אחת לשבועיים, לאחרונה חברה טובה אמרה לי שכדאי לברר על מהו מינון נורמלי.
אני רוצה לדעת אם אני מעשן בצורה בריאה או שזה עוד מעט יהפוך להרגל..
כרגע אני מעשן 3 ג'וינטים בערך כל סופש שני ככה לפני יציאות.
|
|
חחח מה זה גלולות נגד הריון אחי?
תעשן שבא לך אחי אל תדאג
נערך לאחרונה על ידי orcho; 24-01-2012 בשעה 14:39.
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
תגיד אחי, ברצינות
זה נראה לך גלולות נגד הריון? הרואין? מתכון להכנת עוגה?
אין "מינון" נורמלי. כל אחד מעשן בכמויות שעושות לו טוב. אני מניח שכל אחד יודע מה הכי טוב בשבילו.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
לאט לאט זה יתחיל להפוך להרגל אצלך .. הכמות שאתה מעשן כרגע לא יספיק לך , לכן הגוף ידרוש יותר.
עזוב אותך ממכר לא ממכר.
הגוף מתרגל לכמות מסויימת ולאחר מכן הכמות הזאת לא מספיקה לו כבר.
אני לא אומר שהוא יתחיל להיות מכור, יתחיל להשתגע שאין לו מה לעשן.
אבל עובדה שכן , בן אדם שמתחיל לעשן או עזוב אותך לעשן , כל דבר בעצם שאתה צורך , אוכל , שתייה הכל עם הזמן אתה מתרגל ותמיד תרצה יותר ויותר.
במיוחד שמדובר על דברים שמכניסים אותך לראש טוב , כל ה"גברים" שמעשנים כאן סמים , אני רוצה לראות אחד שהתחיל מג'וינט פעם בחודש ועדיין אחרי כמה שנים עדיין מעשן ג'וינט פעם בחודש.
כי ברגע שבן אדם מתחיל ומחליט להשאר בתוך זה אז הוא מעשן רק פעם בשבוע , שבועיים , אחרי זה פעמיים , ואז שלוש והוא מגיע למצב שוואלה כל יום למה לא ?!
גם אם כן, קנאביס מעולם לא הרג אף אחד.
רק אים תעשן 8 גיונטים ביום יש מצב תיפול מענינים
איך נושא העישון קשור ל"גברים" ולמה שמת את זה במרכאות?
בנוסף לכך, אתה מערבב התמכרות [או - תלות] לבין עוצמת ההשפעה של הקנאביס.
מן הסתם שתעלה ב"מינון", אבל איך זה הופך אותך למכור או, לחילופין, איך זה יכול להביא אותך להתמכרות בחומר שהוא חד משמעית אינו ממכר?
או שאולי אתה שוכח שקנאביס זה לא "סם" של בני נוער ויש אנשים מבוגרים שחוזרים עייפים מהעבודה ומעשנים ג'וינט בערב כדי להרגע? יש עשרות, אם לא מאות אלפים של אנשים כאלה והמינון שלהם לא עולה.
כל אחד עם הרצונות והצרכים שלו.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
הנקודה היא שזה לא יכול למכר פיזית. נפשית ברור שאפשר להתמכר לזה, אפשר להתמכר לכל דבר שעושים בתדירות מספקת.
כתבת כאן חתיכת שטות, זה לא יכול למכר פיזית אלא נפשית? ההתמכרות הפיזית גורמת להתמכרות נפשית, הגוף רגיל למשהו וברגע שהוא מפסיק לקבל את הדבר הזה הוא מפעיל מנגנונים במוח שיתנו "אור אדום" למחסור הזה.
בכל מקרה זה לא קשור לנושא הקאנביס הוא סם לא ממכר.
DarkSlash - זה לא משנה אם הוא העלה תמינון או הפחית, כמו שלוקחים תרופה בצורה קבועה בסופו של דבר ההשפעה של התרופה תפחת מכיוון שהגוף מתרגל אליו, אותו דבר קורה עם הסם - ההשפעה קטנה ואתה לא מרגיש את אותו השפעה החזקה והעוצמתית שהייתה בהתחלה, לכן מעלים במינון. אין כאן שום קשר להתמכרות.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 24-01-2012 בשעה 23:31.
The Pod
יש לך מושג על מה אתה מדבר? לכל דבר אפשר להתמכר. אני למשל לועס כל יום 5 מסטיקים ואם יום אחד אני במקרה לא לועס שום מסטיק אני מרגיש שאני מתחרפן. ואם אני יוצא מהבית בלי השעון יד אני מרגיש ערום. ולא, אני לא בנאדם מיוחד, זה הטבע האנושי. כל דבר שעושים בתדירות גבוהה מתמכרים אליו נפשית. אין קשר לפיזית, וכבר אמרתי שקנביס לא ממכר פיזית.