יש לי מלא רשתות מאוד טובות בטווח המחשב שלי אבל צריך בהם סיסמה. אפשרי לפרוץ אותם או לעקוף אותם בדרך כלשהי ולגלוש דרכם?
תודה לעוזרים.
(אשמח אם תצטטו אותי כי זה מעצבן לבא עד לפה כדי לראות אם יש תגובה.תודה רבה)
![]()
יש לי מלא רשתות מאוד טובות בטווח המחשב שלי אבל צריך בהם סיסמה. אפשרי לפרוץ אותם או לעקוף אותם בדרך כלשהי ולגלוש דרכם?
תודה לעוזרים.
(אשמח אם תצטטו אותי כי זה מעצבן לבא עד לפה כדי לראות אם יש תגובה.תודה רבה)
![]()
|
|
חברה זה דחוף לי. איך אפשר לפרוץ.
תודה רבה.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
Ori אל תטעה אותו, אפשרי מאוד לפרוץ את הרשת הזאת.
חברך הטוב ביותר - www.google.com , בהצלחה.
"במקום להתפלל שיהיה לך טוב בגן העדן, תפסיק לעשות לעצמך גיהנום..."
עופר לוי הפנומן, הזמר הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם, הכת של עופר לוי.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-01-2012 בשעה 14:57.
אני הרמתי את הכפפה הזאת עוד מזמן ועליתי על כל החליפות האפשריות בנושא, עם BACKTRACK זה אפשרי בהחלט, אתה מוזמן לנסות בעצמך.
עופר לוי הפנומן, הזמר הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם, הכת של עופר לוי.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נשמה אני עובד בתחום של אבטחת מידע, אז אם אני אומר שהוא לא יכול לפרוץ (וגם אתה) רשת שמאובטחת עם WPA2 אז הוא לא יכול לא משנה כמה מדריכים תמצא בגוגל וכמה תעמיד פנים שאתה האקר מטורף כמות כוח העיבוד שפריצה כזאת תדרוש ממך היא הרבה מעבר למה שאתה מסוגל לייצר
וסתם כדי לסבר לך את האוזן שיטת הפריצה של BKT בנושא הזה היא קובץ מילון וסניפ של פאקטים שיקח לך בערך 4 חודשים רק להתחיל לפענח ועוד שלוש שנים בערך לגרום למידע הזה להיות שמיש.
אז בחייך תעשה טובה אל תכנס לנושאים שאתה לא מבין בהם בקוץ של עיניין
מכבד את זה שאתה עובד באבטחת מידע ומכבד את ההבנה שלך, לצערי ולשמחתי אני לא האקר כמו שאתה חושב, אני גם לא מתיימר להיות כזה, אני זוכר שלפני כמה שנים הצלחתי לפרוץ רשת אלחוטית אם זה WAP/2 דרך BACKTRACK , חלילה אני לא אומר שיש לך חור בהשכלה, אבל חלילה אין לי אינטרס לשקר.
טוב. תודה חברה.
בלתי אפשרי.
אפשרי רק בשיטה שלי, גלה את הקוד.
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כל תגובה נוספת תהיה מיותרת, שגויה או מטעה.
האבטחה הזו טובה מאוד וגדולה על רובנו,
שמח שהיינו לעזר.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)