נכתב במקור על ידי
aniyair
אוקיי,אז אני מתחיל בפיקאפ וקראתי כבר הרבה מאוד מאמרים וראיתי משו שבלבל אותי,כתוב שאסור להראות לבחורה שאתה בקטע שלה,שהיא צריכה לחשוף קודם כי לך יש ערך יותר גבוה משלה,אבל בפתיחים כתוב שהגישה הכי פופולארית והכי עובדת למתחילים זה לבוא ופשוט להגיד "היי,את נראית לי ממש חמודה,ואמרתי לעצמי אם אני לא מדבר איתך אני יבעט בעצמי כל הלילה"משו כזה או פשוט "את חמודה ואני רוצה להכיר",זה לא מראה לה שאני בקטע שלה ואז הכוח של השיחה נמצא אצלה?
אתה מדבר פה על 2 גישות שונות, הגישה שאתה לא מראה מיידית לבחורה שאתה בקטע שלה זה הגישה העקיפה זאת אומרת שאתה מתחיל את השיחה בנושא סתמי ולא מצהיר את הכוונות שלך מיידית, הגישה השנייה היא הגישה הישירה שבה אתה מצהיר ישר את הכוונות שלך מה שיכול לחסוך הרבה זמן, אין צורך להשתמש רק בגישה אחת, תתאים את הגישה למקום שאתה נמצא בו, לבחורה ולהרגשה שלך.
דבר שני,אמרו לדבר עם רגשות,ולא הבנתי כלכך,לדבר על דברים מרגשים,לגרום לה להזכר בדברים מרגשים או לדבר ברגשות כמו,אני אוהב אני שונא אני מתחבר לשיר הזה וכו'?
אל תדבר כמו רובוט שמקריא רוטינות מספר, הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך על השאלה הזאת זה תקשיב למה שהיא אומרת ותגיב לפי זה, לדוגמה: אם הבחורה אמרה לך שהיא אוהבת את תל אביב אל תגיד גם אני ותמשיך הלאה לנושא הבא, במקום זה תשאל אותה מה היא הכי אוהבת בתל אביב שאין בעיר שלה וכו'.
ואחרון חביב,אני גר באיזה חור ליד באר שבע ואין פה הרבה אפשרויות וגם אין קניונים או כאלה,מה אפשר לעשות?
תירוצים. יש בנות בכל מקום, אם תרצה אתה תמצא, זה ההבדל בין מישהו שעושה למישהו שמדבר.
מצטער על החפירה הארוכה אבל זה דחוף לי למה יש לי קצת סלט בראש ותודה רבה לעוזרים!