קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 11:39
  2. מאיזה גיל מומלץ להתחיל ללמוד רישיון?
    על ידי Mush בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:18
  3. שווה להתחיל לעבוד ב-KFC???
    על ידי Metalist בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:23
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  5. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

פתיחים,רגשות,ומקום להתחיל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פתיחים,רגשות,ומקום להתחיל

אוקיי,אז אני מתחיל בפיקאפ וקראתי כבר הרבה מאוד מאמרים וראיתי משו שבלבל אותי,כתוב שאסור להראות לבחורה שאתה בקטע שלה,שהיא צריכה לחשוף קודם כי לך יש ערך יותר גבוה משלה,אבל בפתיחים כתוב שהגישה הכי פופולארית והכי עובדת למתחילים זה לבוא ופשוט להגיד "היי,את נראית לי ממש חמודה,ואמרתי לעצמי אם אני לא מדבר איתך אני יבעט בעצמי כל הלילה"משו כזה או פשוט "את חמודה ואני רוצה להכיר",זה לא מראה לה שאני בקטע שלה ואז הכוח של השיחה נמצא אצלה?

דבר שני,אמרו לדבר עם רגשות,ולא הבנתי כלכך,לדבר על דברים מרגשים,לגרום לה להזכר בדברים מרגשים או לדבר ברגשות כמו,אני אוהב אני שונא אני מתחבר לשיר הזה וכו'?

ואחרון חביב,אני גר באיזה חור ליד באר שבע ואין פה הרבה אפשרויות וגם אין קניונים או כאלה,מה אפשר לעשות?

מצטער על החפירה הארוכה אבל זה דחוף לי למה יש לי קצת סלט בראש ותודה רבה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

Slats Slats Slats...
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-10-2012 בשעה 17:51.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי aniyair צפיה בהודעה
    אוקיי,אז אני מתחיל בפיקאפ וקראתי כבר הרבה מאוד מאמרים וראיתי משו שבלבל אותי,כתוב שאסור להראות לבחורה שאתה בקטע שלה,שהיא צריכה לחשוף קודם כי לך יש ערך יותר גבוה משלה,אבל בפתיחים כתוב שהגישה הכי פופולארית והכי עובדת למתחילים זה לבוא ופשוט להגיד "היי,את נראית לי ממש חמודה,ואמרתי לעצמי אם אני לא מדבר איתך אני יבעט בעצמי כל הלילה"משו כזה או פשוט "את חמודה ואני רוצה להכיר",זה לא מראה לה שאני בקטע שלה ואז הכוח של השיחה נמצא אצלה?

אתה מדבר פה על 2 גישות שונות, הגישה שאתה לא מראה מיידית לבחורה שאתה בקטע שלה זה הגישה העקיפה זאת אומרת שאתה מתחיל את השיחה בנושא סתמי ולא מצהיר את הכוונות שלך מיידית, הגישה השנייה היא הגישה הישירה שבה אתה מצהיר ישר את הכוונות שלך מה שיכול לחסוך הרבה זמן, אין צורך להשתמש רק בגישה אחת, תתאים את הגישה למקום שאתה נמצא בו, לבחורה ולהרגשה שלך.

דבר שני,אמרו לדבר עם רגשות,ולא הבנתי כלכך,לדבר על דברים מרגשים,לגרום לה להזכר בדברים מרגשים או לדבר ברגשות כמו,אני אוהב אני שונא אני מתחבר לשיר הזה וכו'?

אל תדבר כמו רובוט שמקריא רוטינות מספר, הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך על השאלה הזאת זה תקשיב למה שהיא אומרת ותגיב לפי זה, לדוגמה: אם הבחורה אמרה לך שהיא אוהבת את תל אביב אל תגיד גם אני ותמשיך הלאה לנושא הבא, במקום זה תשאל אותה מה היא הכי אוהבת בתל אביב שאין בעיר שלה וכו'.

ואחרון חביב,אני גר באיזה חור ליד באר שבע ואין פה הרבה אפשרויות וגם אין קניונים או כאלה,מה אפשר לעשות?

תירוצים. יש בנות בכל מקום, אם תרצה אתה תמצא, זה ההבדל בין מישהו שעושה למישהו שמדבר.

מצטער על החפירה הארוכה אבל זה דחוף לי למה יש לי קצת סלט בראש ותודה רבה לעוזרים!
    תשובות באדום.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 07-02-2012 בשעה 20:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ROY תודה אחי,אבל לא הבנת את שתי הסעיפים האחרונים,בסעיף השני לה התכוונתי לרוטינות התכוונתי למשו שאמור להיות טבוע בי כאילו לדבר ברגש,למה הכוונה?להגיד אני מתחבר לזה או אני אוהב זה לא רוטינה.
    וזה הקטע,שזה מקום באמת קטן ואין איפה לבלות אז אם תראה מישי זה רק אם היא הולכת,אין סתם בנות שיושבות בפארקים או משו,עכשיו חשבתי על לנסוע לבאר שבע,אני ינסה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי aniyair צפיה בהודעה
    ROY תודה אחי,אבל לא הבנת את שתי הסעיפים האחרונים,בסעיף השני לה התכוונתי לרוטינות התכוונתי למשו שאמור להיות טבוע בי כאילו לדבר ברגש,למה הכוונה?להגיד אני מתחבר לזה או אני אוהב זה לא רוטינה.
    וזה הקטע,שזה מקום באמת קטן ואין איפה לבלות אז אם תראה מישי זה רק אם היא הולכת,אין סתם בנות שיושבות בפארקים או משו,עכשיו חשבתי על לנסוע לבאר שבע,אני ינסה
    לא אמרתי לך להשתמש ברוטינות אמרתי לא לדבר כמו רובוט שמקריא רוטינות, והכוונה לדבר ברגש זה לדבר על דברים שמעלים רגשות.

בקשר לדבר השני אני יגיד שוב, תעשה מה שצריך כדי למצוא בנות רק אל תתרץ לעצמך שאין בנות כדי לא לצאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אה,כאילו לדבר על דברים מרגשים וכל זה? חשבתי שלדבר באני אוהב וכל זה,זה גם יעזור?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect