קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] לכל המתעמלים בחדר כושר
    על ידי moti2020 בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-02-2012, 10:07
  2. [תמונה] חודש וחצי בחדר כושר
    על ידי benp בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 18:35
  3. [שאלה] תוכנית אימונים שנתנו לי בחדר כושר
    על ידי benp בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 20:33
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 22:20
  5. איזה מכשיר גורם להרזות יותר מהר בחדר כושר?
    על ידי La Bamba בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לכל המתעמלים בחדר כושר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לכל המתעמלים בחדר כושר

אני חושבת להתחיל להתעמל באופן קבוע בחדר כושר שלוש עד ארבע פעמים בשבוע.
    סתם בשביל ידע כללי, אני רוצה לשאול כמה פעמים רצוי ללכת למכון כושר בתור התחלה? ועם אלו בגדים אתם משתמשים...?
    אני יודע שזה נשמע דפוק אבל זה מסיבה מאוד פשוטה, אני בחור ביישן, וקצת שעיר, וזה קצת מציק לי... אז חשבתי אולי על בגדים ארוכים... זה יהיה מייגע או אני יסתדר עם זה?

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי moti2020 צפיה בהודעה
    אני חושבת להתחיל להתעמל באופן קבוע בחדר כושר שלוש עד ארבע פעמים בשבוע.
    סתם בשביל ידע כללי, אני רוצה לשאול כמה פעמים רצוי ללכת למכון כושר בתור התחלה? ועם אלו בגדים אתם משתמשים...?
    אני יודע שזה נשמע דפוק אבל זה מסיבה מאוד פשוטה, אני בחור ביישן, וקצת שעיר, וזה קצת מציק לי... אז חשבתי אולי על בגדים ארוכים... זה יהיה מייגע או אני יסתדר עם זה?
    הועבר לפורום המתאים.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

דבר ראשון לא משנה אם אתה פעם ראשונה שלך בחדר כושר או שחזרת להתאמן בחדר כושר אחרי תקופה ארוכה תמיד תתחיל מ-3 פעמים בשבוע שזה המינימום!

דבר שני בקשר לביישנות, אחינו אתה לא צריך לשים על אף אחד תעשה מה שבא לך ותעשה מה שנוח לך אתה לא צריך לרצות אף אחד מה גם שאף אחד לא מסתכל עלייך תאמין לי....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael6 צפיה בהודעה
    הועבר לפורום המתאים.
    לאיזה פורום העובר... לא מבין.....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    דבר ראשון לא משנה אם אתה פעם ראשונה שלך בחדר כושר או שחזרת להתאמן בחדר כושר אחרי תקופה ארוכה תמיד תתחיל מ-3 פעמים בשבוע שזה המינימום!

דבר שני בקשר לביישנות, אחינו אתה לא צריך לשים על אף אחד תעשה מה שבא לך ותעשה מה שנוח לך אתה לא צריך לרצות אף אחד מה גם שאף אחד לא מסתכל עלייך תאמין לי....
    קראתי באתרים שונים שבאמת צריך להתחיל בהדרגה, ואני יגיד לך את האמת, אני מעדיף לעבוד עם מכשירים. אני רוצה לפתח את הגוף! אבל חשבתי על הליכות בהתחלה שזה אפשר לעשות בפארק.
    תראה, אני לא יודע, אני בחור עם שערות, וכאשר אתה רואה את כל האתרים עם חדרי כושר שלהם, אתה רואה שהם חלקים. ואמרתי לעצמי, או שאני יתעמל עם בגדים ארוכים, או שיוריד את השערות. בגלל זה שאלתי, רציתי לראות פחות או יותר, מה דעתכם על זה? ומה עושים במצב כזה? מתלבט...............

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

בהתחלה גם אני הייתי כמוך: העדפתי רק מכשירים, אבל כיום כשיש לי קצת יותר ניסיון ו-וותק עם משקולות אני מעדיף לעבוד עם משקולות למרות שרק להביא להכין ולהחזיר לוקח זמן, ובמכשיר רק יושבים שמים על המשקל שרוצים ומתחילים את התרגיל.

כמו שאמרתי בהתחלה אתה לא צריך לשים על אף אחד וגם אף אחד לא מסתכל עלייך ובוחן אותך בזכוכית מגדלת סה"כ כל אחד בא להתאמן לעשות את שלו בחדר כושר וללכת אתה לא שונה מאף אחד שמגיע לשם. יהיה לך ממש חם אם תבוא גם עם חולצה ארוכה וגם מכנסיים ארוכים, אם אתה ממש רוצה לכסות תבוא עם מכנסיים ארוכים וחולצת טי שירט רגילה אי בטוח שזה יעשה את העבודה ואתה תרגיש טוב עם עצמך.

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

בהתחלה אני ממליץ לך לקחת מאמן או סתם חבר שיש לו ניסיון ואז שהוא יבנה לך תוכנית לפי המטרות שלך ויגיד לך איך לעשות את התרגילים בצורה הכי טוב מבלי לגרום לעצמך נזק כלשהו.
    ולגבי הבגדים אם נוח לך תביא חולצה ארוכה דקה או משהו כזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז בגלל זה אני מעדיף להתעמל עם מכשירים, על פי המשקל של המשקולות, ומתחילים לעבוד!
    בעניין המאמן, בטח יש את המאמן של החדר כושר, זה שעושה את ההדרכות לפני שמתחילים.
    חשבתע על חולצה דקה, כמו הגופייה, אבל חשבתי על עוד רעיון מטורף, לא יודע... אין מצב שאני ישרוד עם בגדים ארוכים! חשבתי להוריד שערות. יש מצב שיש כאן מישהו שעשה את זה כבר?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תלוי איפה בגוף וזה כבר נושא אחר לפורום אחר....

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    תלוי איפה בגוף וזה כבר נושא אחר לפורום אחר....
    אני חושב על אזור הידיים.... אז באיזה פורום כדי לשאול...?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ

"לייף סטייל" ואחרי זה "טיפוח וקוסמטיקה"

משתמש מכור האוואטר של Parlmnta
    שם פרטי
    Roman
    לייקים
    91
    נקודות
    476

ציטוט נכתב במקור על ידי moti2020 צפיה בהודעה
    אני חושב על אזור הידיים.... אז באיזה פורום כדי לשאול...?
    למה להוריד שערות אתה רציני? מימתי גבר מוריד שערות ? (חוץ מהשערות בזין) פשוט תבוא בבגדים קצרים וזהו שורט וחולצה קצרה או גופיה בנוגע לתוכנית המאמן אמור לרשום לך תוכנית אחרי עשרה אימונים בתור מתחיל (ככה זה היה אצלי לא יודע איך זה אצל אחרים) ובנוגע לפעמיים שהולכים לחדר כושר כולם אומרים שלוש פעמיים בשבוע זה המינימום אני לא מקשיב לאף אחד אני הולך כל יום ויום שבת מנוחה ואני מגיע לתוצאות מעולות.

מורחקים
    שם פרטי
    Bomber
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אני המעניש של אלוהים,אילו לא עשיתה חטאים כאלה גדולים אלוהים לא היה שולח מעניש כמוני נגדך. Eye of the Tiger ;]

ציטוט נכתב במקור על ידי Parlmnta צפיה בהודעה
    למה להוריד שערות אתה רציני? מימתי גבר מוריד שערות ? (חוץ מהשערות בזין) פשוט תבוא בבגדים קצרים וזהו שורט וחולצה קצרה או גופיה בנוגע לתוכנית המאמן אמור לרשום לך תוכנית אחרי עשרה אימונים בתור מתחיל (ככה זה היה אצלי לא יודע איך זה אצל אחרים) ובנוגע לפעמיים שהולכים לחדר כושר כולם אומרים שלוש פעמיים בשבוע זה המינימום אני לא מקשיב לאף אחד אני הולך כל יום ויום שבת מנוחה ואני מגיע לתוצאות מעולות.
    גבר, לא כולם גרים בבנין של המכון.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אני אסכם את זה ככה:
    לגבי הביישנות, שכח מזה אחי. חדר כושר = מלא גברים מסריחים, שמפליצים לפני שהם מרימים מוט, עוזרים אחד לשני, צוחקים אחד עם השני, צוחקים על השני ומריצים דאחקות.
    ככה זה אצלי, במכון אצלי אין נשים ורוב האנשים מכירים את כל מי שמתאמן קבוע, אם מישהו חדש בא לוקח לו זמן להתרגל אבל כמובן שאחרי חודש חודשיים כבר כולם מכירים אותו.

קח הכל בסבבה אחי, אף אחד לא מסתכל עליך שם כמו בחורה, יש אצלי מישהו שמתאמן עם בוקסר אתה יודע איזה חזק זה? אף אחד לא אכפת לו, ההפך שואלים אותו אם זה נוח ואם כדאי גם להם.

אני אישית עם בגדים ארוכים מאוד לא נוח לי להתאמן, ואתה לא צריך בגדים ארוכים בטח שבטח בגלל הסיבות האלו.

לגבי מה שאמרו לך על המכשירים, אני דווקא חושב ההפך.
    מכשירים הם אחלה דבר לתמיכה ולחיזוק, אבל הדבר האמיתי אלה המשקולות.
    שם יש לך תנועה חופשית, תנועה מלאה ויעילות 100% של הגוף ושל השרירים שאתה רוצה.

לדוגמא במכשיר כתפיים, אתה מוגבל בישיבה - זה אומר שהגב שלך מוגבל כנ"ל התנועה של הידיים.
    במידה ואתה עושה את אותו תרגיל עם המשקולות, אתה קודם כל עומד על הרגליים, מיישר גב (גם יתרון), ותומך עם כל הכתף והזרוע בתנועה.

לא יודע מה איתך, ולא יודע למה הרוב פה אמרו לך שתתחיל עם מכשירים.
    משקולות אתה רק צריך ללמוד את הטכניקה, תשאל את המאמן איך עושים את התרגיל, אל תתבייש להגיד לו שישגיח עליך אם הוא מאלה ששמים זין על מי שמתאמן אצלם, ואם הוא לא והוא זורם אז תגיד לו חופשי מה שאתה רוצה.

אל תעשה אף פעם תרגיל אם אתה לא בטוח ב100% שאתה עושה אותו נכון, תמיד גם אם אתה בספק הכי קטן תגיד לבנאדם שלידך [מישהו שנראה שמתאמן קבוע] או למאמן שיגיד לך אם אתה עושה טוב וישגיח עליך, ובמידה ולא אז תבקש שיראה לך איך.

בהצלחה.

משתמש מכור האוואטר של Parlmnta
    שם פרטי
    Roman
    לייקים
    91
    נקודות
    476

ציטוט נכתב במקור על ידי Bomber2 צפיה בהודעה
    גבר, לא כולם גרים בבנין של המכון.
    מה הקשר ?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,926 | הודעות: 8,199,519 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect