קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Football Manager 2006 DEMO + תאריך יציאה
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:50
  2. [ידיעה] תאריך יציאה רשמי ל The Matrix:Path Of Neo
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 15:38
  3. [תאריכי יציאה] למשחקים חדשים !!! כנסו.. !!!
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 11:47
  4. [ידיעה] יש תאריך יציאה ל Day Of Defeat Source
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:38
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

יציאה לשטח! - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לא נורא זה יבוא לך בשלב מסויים שתעבור גיל מסויים ותגיע למשו בחיים שלך ואז יבואו אותם אנשים שאתה כ''כ מגן פה על התחת שלהם ויזיינו תתחת שלך (ולא, לסגור נשיקה עם דוגמנית ישראלית זה לא הישג בחיים). אתה תבין שמעמד הולך עם מעמד ואין דבר כזה מישו עם כסף וכוח שהולך עם אנשים ללא הדברים הללו. אלא אם כן יש לו אינטרס כלשהו או שהוא רואה בהם פוטנציאל בתור שותפים לעסק..מנסיון של גדולים וחכמים ממני וממך - חברי ה"ילדות" שאתה כ''כ מת עליהם הם יהיו הראשונים שיפילו אותך אם יהיה צורך, בימים האלה על משפחה לא סומכים ואתה מדבר איתי פה על אנשים שאתה מכיר בלחץ 10~3 שנים. החיים זה לא עספור ולא הבורר ולא שלושת המוסקטרים היום אח שלך יכול למכור את אמא שלו בשביל כמה שקלים אם יש לו צורך בהם למשו שיקדם אותו בחיים..ואם אתה חושב שלא אתה תמים...אין חברים כשאתה מגיע להצלחות בחיים, יש אנשים ברמה שלך, יש אנשים מעליך ויש אנשים מתחתיך.

הפתרון הפשוט הוא לצאת כמה שיותר איתם. עם האלה שאתה אומר שמביאים בנות שוות ויודעים להנות..אנשים שיש לך מה ללמוד מהם בקיצור לא עם יצורים שיושבים בבית שמשחקים בקקה, לא עם ילדודס שהם במצב שלך או כמוך והפה שלהם משתתק שהם רואים מישי קצת יותר יפה מהממוצע ולא עם אנשים שלא הגיעו לכלום בחיים שלהם.. יש לך פה דלת ישירה לעולם שאתה כ''כ טוען שאתה רוצה, אתה לא נכנס ואז שואל את עצמך למה אתה לא מקבל את מה שמגיע לך..זה כמו שאני אתלונן שאין לי כסף אם כל היום אני יושב בבית ומאונן ומקיף את עצמי באותו סוג של אנשים.

תאמין לי מנסיון...אני גם עברתי תשלב הזה לפני כמה שנים טובות. ברגע שהבנתי לאיזה עולם אני שייך והפסקתי לשחק בקקה והלכתי לאן שאני אמור ללכת, הכל הסתדר לי לבד. בלי שום טריקים סארג'ים קסמים או סמים..פשוט לבד, כאילו נולדתי לתוך זה. אני לא חושב שאני שונה במשו משמעותי מהשמוק הממוצע ברחוב (לפחות בשלב ההוא בחיים שלי). כן, זה לקח זמן להגיע למקום שאני רוצה להיות בו אבל וואלה זה קרה. דבר שבסארג'ים לא יקרה לעולם. ובטח שלא בסארג'ים עם עוד בתול שפתיים במצב שלך.

אתה לא יכול לעזור לאחרים אם אתה לא יכול לעזור לעצמך אז על מה כל ההצגה הזאת?
    אהלן מה קורה?
    אני קורא שאתה ו TheLizardKing אומרים שהוא צריך לבצע שינוי. אני לא ממש מבין משהו, אתה מדבר פה על שינוי פנימי או שפשוט יעיף את כל החברים שלו?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אהלן מה קורה?
    אני קורא שאתה ו TheLizardKing אומרים שהוא צריך לבצע שינוי. אני לא ממש מבין משהו, אתה מדבר פה על שינוי פנימי או שפשוט יעיף את כל החברים שלו?
    תקרא שוב פעם את מה שכתבתי ותבין לבד באמת שאין פה שומדבר מסובך

רמז - בנאדם מרגיש הרבה יותר בטוח בעצמו ושלם עם עצמו כשהוא נמצא במקום שהוא טוען שמגיע לו. אין זה או זה הכל בא ביחד בסופו של דבר. בסופו של יום בתול שפתיים צריך לשנות את עצמו, את הסביבה שלו, את החברים שלו, את האמונות שלו, את הערכים שלו, הכל. זה אפילו לא עניין של צריך או לא זה ישתנה לבד בדרך הקלה או בדרך הקשה. הדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה סארג'ים עם בתולי שפתיים אחרים. מינוס ומינוס לא באמת יוצרים פלוס בחיים האמיתיים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 16:54.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

זה עדיין לא סותר בכלום את מה שאמרתי. אתה. צריך. שינוי. וזה לאו דווקא במי שאתה אם אתה טוען שאתה סבבה (למרות שאני תמיד בעד תובנות), אלא באנשים שסובבים אותך. אתה רוצה לצאת עם כוסיות? צא עם אנשים שמביאים כאלה או עם בנות שיש להן חברות כאלה ותעיף תתחת שלך מאנשים שמורידים אותך למטה ואין לך בהם שימוש. אין דבר כזה חברים תבין אין חיה כזאת מליונר שיש לו חברים הומלסים אתה טוען שאתה רוצה רמה גבוהה ומגיע לך? תתנהג כמו אחד כזה ותתחיל להסתובב עם כאלה ברגע שתעשה את זה כל הדברים שאתה חולם עליהם בחיים יבואו אליך מכל הכיוונים

סארג'ים כרגע זה הדבר האחרון שיעזור לך או לכל אחד אחר במצב כזה...תסתכל על ה"חבר השפיץ" שלך שמזיין "דוגמניות", אם הוא כזה שפיץ כמו שאתה טוען הדבר האחרון שהוא עושה זה סארג'ים בעזריאלי כמו איזה מתוסכל מינית
    זה יגביר את התסכול שלך פי כמה וכמה ובמקום שתקבל תבטחון שאתה צריך אתה תאבד את מה שיש לך ביד כרגע

אם מה שאמרתי לך מצליח לך - יפה אתה באמת מי שאתה טוען שאתה. אם לא אז אתה כנראה סובל משגעון גדלות

יש לי שאלה בקשר לקטע הזה:
    "
    סארג'ים כרגע זה הדבר האחרון שיעזור לך או לכל אחד אחר במצב כזה...תסתכל על ה"חבר השפיץ" שלך שמזיין "דוגמניות", אם הוא כזה שפיץ כמו שאתה טוען הדבר האחרון שהוא עושה זה סארג'ים בעזריאלי כמו איזה מתוסכל מינית
    זה יגביר את התסכול שלך פי כמה וכמה ובמקום שתקבל תבטחון שאתה צריך אתה תאבד את מה שיש לך ביד כרגע
    "

איך אתה התחלתה ?
    ואיך אנשים אמורים לקבל ביטחון ולהפסיק להיות כלכך מודעים אם הם לא יסתכנו?

אני מודה, אני סתם אפס שמפחד מכל דבר אבל דבר אחד אני יודע.
    בשביל לזכות במשהו חייבים לסכן משהו!
    ובמקרה הזה זה אומר לסכן את המוניטין שלך.

ולסיום חידה נחמדה
    מה נעלם כשאומרים את שמו?
    נערך לאחרונה על ידי PHASE; 22-02-2012 בשעה 18:48.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

איך אני התחלתי? בזה שקברתי את מה שהיה צריך לקבור מזמן ולא חזרתי למקום הזה יותר. משם, הצטרפתי לאן שהרגשתי שייך בהדרגה. איפה שבאמת רציתי להיות אבל אף פעם לא היה לי ביצים להיות שם. לאט לאט הכל הסתדר לי. ההתחלה שלי לא הייתה וואו - רוב האנשים היו אפילו מוותרים בשלב הזה. בוא נגיד את זה ככה שהבטחון שלי לא היה הכי בשמיים ועדיין לא הייתי איפה שרציתי לראות את עצמי ואיפה שהרגשתי שמגיע לאחד כמוני. אבל ידעתי באותו זמן שאין דבר כזה כוח בטבע שנשאר באותו מקום - הכל נע תמיד למקום מסויים. החוכמה היא לראות לאן ולנצל את זה למטרות שלך. ולהבדיל בין אנרגיה שנעה במעגלים מחזוריים לבין משהו שנע כל פעם למקום אחר. פעם טוב יותר, פעם רע יותר. הרעיון הוא שאתה מתקדם לאנשהו. מישו שיוצא עם אנשים זורמים שמכירים בנות זורמות בסופו של דבר יגיע לאנשהו אם הוא לא אידיוט או איזה טאמבל בעל מום תקשורתי. מה שכן, הדבר האחרון שיהיה אפשר להגיד עליו זה משפט שמכיל את המילה "בתול".

מה שרוב האנשים לא מבינים שכל העסק הזה קורה בהדרגה וזה יותר דברים לטווח ארוך מאשר "לצאת למועדון לתפוס כוסיות להערב". לא שאני מזלזל בזה, בשלב מסויים כשמגיעים לזה זה הופכת להיות מציאות לא רעה. אך זה לא משו שאפשר לקבל ביום אחד או אחרי סדנה בשקל אצל ילדי כובע.

אין לי שום מוניטין ויש פה אולי בנאדם אחד בפורום שמכיר תסיפור שלי ותרקע שלי וכולם פה יודעים מי הוא. ואני ממש לא מה שנוטים לחשוב שאני. לטוב ולרע.

ותשובה לחידה שלך - האגו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 19:16.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ

איך אני התחלתי? בזה שקברתי את מה שהיה צריך לקבור מזמן ולא חזרתי למקום הזה יותר. משם, הצטרפתי לאן שהרגשתי שייך בהדרגה. איפה שבאמת רציתי להיות אבל אף פעם לא היה לי ביצים להיות שם. לאט לאט הכל הסתדר לי. ההתחלה שלי לא הייתה וואו - רוב האנשים היו אפילו מוותרים בשלב הזה. בוא נגיד את זה ככה שהבטחון שלי לא היה הכי בשמיים ועדיין לא הייתי איפה שרציתי לראות את עצמי ואיפה שהרגשתי שמגיע לאחד כמוני. אבל ידעתי באותו זמן שאין דבר כזה כוח בטבע שנשאר באותו מקום - הכל נע תמיד למקום מסויים. החוכמה היא לראות לאן ולנצל את זה למטרות שלך. ולהבדיל בין אנרגיה שנעה במעגלים מחזוריים לבין משהו שנע כל פעם למקום אחר. פעם טוב יותר, פעם רע יותר. הרעיון הוא שאתה מתקדם לאנשהו. מישו שיוצא עם אנשים זורמים שמכירים בנות זורמות בסופו של דבר יגיע לאנשהו אם הוא לא אידיוט או איזה טאמבל בעל מום תקשורתי.

מה שרוב האנשים לא מבינים שכל העסק הזה קורה בהדרגה וזה יותר דברים לטווח ארוך מאשר "לצאת למועדון לתפוס כוסיות להערב". לא שאני מזלזל בזה, בשלב מסויים כשמגיעים לזה זה הופכת להיות מציאות לא רעה. אך זה לא משו שאפשר לקבל ביום אחד או אחרי סדנה בשקל אצל ילדי כובע.

אין לי שום מוניטין ויש פה אולי בנאדם אחד בפורום שמכיר תסיפור שלי ותרקע שלי וכולם פה יודעים מי הוא. ואני ממש לא מה שנוטים לחשוב שאני. לטוב ולרע.

ותשובה לחידה שלך - האגו.
    האגו נעלם כשאומרים את שמו? אולי אבל התכוונתי למשהו מוחשי יותר.
    יש תשובה אחרת.
    אבל בהחלט אהבתי את התשובה.

בכל מקרה
    אז בעצם בדרכך שלך כן התמודדתה עם קשיים בהתחלה ואפילו אמרתה שרוב האנשים היו מוותרים.
    זאת אומרת לפי איך שאני מבין את זה, שכן צריך להתחיל לפעול ולשפר את האינטרקציות החברתיות, איך לעשות את זה בלי לגשת לאנשים ולדבר איתם?
    ובשביל שזה יהיה כמה שפחות כואב ומביך בעתיד למה לא לעשות את זה במקום מרוחק מהבית או במקום שלא יהיו אנשים שאתה מכיר.
    כי בדרך לכל הצלחה יש גם טעויות וחלק מביכות.

לא התכוונתי לזה
    אלה יותר כמו לצאת ולתרגל דיבור רק בשביל התירגול והשיפור.
    ככה לפי איך שאני מבין את זה, שוברים את התנועה במעגל ועוברים לקו ישר

(בכיוון המשיק) חח
    נערך לאחרונה על ידי PHASE; 22-02-2012 בשעה 19:20.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל עוד אתה לא איזה יצור בסגנון החנונים מהיפה והחנון או אוטיסט שלא מסוגל לתקשר עם אנשים אתה תהיה בסדר. אף אחד לא יצחק על ה"טעויות" שתעשה אלה סה''כ אנשים כמוני וכמוך.
    עם כל החסרונות שהיו לי בחיים היה לי ייתרון אחד קטן שהשתמשתי בו וממנו בעצם התפתחתי. אבל הוא לא הזה שעשה תהבדל - בוא נגיד את זה ככה השמוק הממוצע מקבל 1000 יתרונות בסגנון כזה ככה שלא אוכל לנפנף בזה. אני פשוט טיפוס עם נטיה לקפוץ על כל דבר שמציעים לי. בעיקר שידוע לי לאן אגיע לאחר מכן. ואני לא עוזב את ההזדמנות עד שפיזית לא מורידים אותי ממנה.

סארג'ים בעזריאלי זה בדיוק מה שדיברתי עליו. זה מעגל לכל דבר. בעיקר שאתה מסתובב עם בתול שפתיים אחר.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 22-02-2012 בשעה 19:26.

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ

כל עוד אתה לא איזה יצור בסגנון החנונים מהיפה והחנון או אוטיסט שלא מסוגל לתקשר עם אנשים אתה תהיה בסדר. אף אחד לא יצחק על ה"טעויות" שתעשה אלה סה''כ אנשים כמוני וכמוך.
    עם כל החסרונות שהיו לי בחיים היה לי ייתרון אחד קטן שהשתמשתי בו וממנו בעצם התפתחתי. אבל הוא לא הזה שעשה תהבדל - בוא נגיד את זה ככה השמוק הממוצע מקבל 1000 יתרונות בסגנון כזה ככה שלא אוכל לנפנף בזה. אני פשוט טיפוס עם נטיה לקפוץ על כל דבר שמציעים לי. בעיקר שידוע לי לאן אגיע לאחר מכן. ואני לא עוזב את ההזדמנות עד שפיזית לא מורידים אותי ממנה.

סארג'ים בעזריאלי זה בדיוק מה שדיברתי עליו. זה מעגל לכל דבר. בעיקר שאתה מסתובב עם בתול שפתיים אחר.
    מזכיר לי משהו שעשיתי חחח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    מזכיר לי משהו שעשיתי חחח
    משהו בלב אומר לי שזה לא כ''כ עזר לך ולא הביא לך את הכוסיות שהבטיחו לך בפורום..אחרי "X סארג'ים"

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ

משהו בלב אומר לי שזה לא כ''כ עזר לך ולא הביא לך את הכוסיות שהבטיחו לך בפורום..אחרי "X סארג'ים"
    אתה צודק אבל אפשר גם לטעון שבסארג'ים לא עשיתי מספיק
    4 סטים לכמה שעות בממוצע.
    וגם שהיו רק פעמיים כאלה אז זה לא ממש מצע לבדיקה.

אבל אני גם מניח שאם הייתי ממשיך זה היה משתפר
    וגם שזה טיפה שיחרר אותי והראה לי שזה לא כלכך נורא
    וגם נהנתי ככה זה לא היה ביזבוז זמן לחלוטין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון קראתי את הכל
    ו-tyler!
    לפני העיקר של ההודעה אני יגיד לך שאני מבין את מה שאתה אומר שכדי להתקדם צריך ללכת עם בנים שהולך להם.. אבל אל תגזים ואל תלכלך אתה מדבר איתי פה על זה שיש משפחות שאפילו שם אין אמון.. וזה חבל, כי אצלי זה ממש לך ככה, וחברים שלי הטובים! הם ממש לא הרבה אבל אלה אנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות ועברנו דברים רצינים ביחד, שהוכיחו שהם חברים.. ולא ידפקו אותי ושהם גם לצידי גם שאני לא צודק.. תכלס הייתי מאחל לך חברים כאלה..

וחוץ מזה תפסיק כל פעם להגיד שלנשק דוגמנית בישראל זה לא משהו, כי הם ממש היו משהו והוא לא רק נישק אותם.. וחוץ מזה הבנתי את העיקרון של זה אז חלאס..

עכשיו אני מסכים עם זה לגמרי שיציאה לשטח וסרגים בעזראלי לא יעזור.. כי כמו שאמרת שהתחלת זה בא מעצמו, אז זה בערך מה שאני מרגיש אני לא מחפש להשיג כל בחורה שאני רק ירצה אבל שאני יוכל להשיג בנות ברמה סבירה, אבל העניין הוא שאני מרגיש שאני ממש ליד זה.. שוב זה כי אני לא איזה אוטיסט או חסר חברים, או מכוער, או לא משנה מה אין סיבה שאני לא יצליח.. אני רואה בנים שנראים הרבה פחות טוב ממני שמתנהגים כמו ילדים ועדין יש להם חברות, זה פשוט מרגיש לי שאני גם יכול ושזה לא כזה רחוק ממני או שאני צריך לעשות שינוי..

ובגלל זה זה נראה לי דבילי שאני צריך להחליף חברים, אולי אתה חושב שאתה חכם אבל תשאל אנשים מבוגרים 23 + בערך, הם יגידו לך שתמיד יש את זה שיש לו חברה בלי קשר לחברים.. למרות שבכלל החברים שלי בסדר והולך להם לא רע עם בנות..

לדעתי מה שמישהו אמר פה שלהתחיל אינטרקציה עם בנות זה יכול להיות טוב בתור התחלה..

וגם אתה אמרת זה לא קורה בלילה, וזה שתנשק במועדן זה בכלל לא עניין, מסכים איתך בקטע הזה!

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.jhonson צפיה בהודעה
    דבר ראשון קראתי את הכל
    ו-tyler!
    לפני העיקר של ההודעה אני יגיד לך שאני מבין את מה שאתה אומר שכדי להתקדם צריך ללכת עם בנים שהולך להם.. אבל אל תגזים ואל תלכלך אתה מדבר איתי פה על זה שיש משפחות שאפילו שם אין אמון.. וזה חבל, כי אצלי זה ממש לך ככה, וחברים שלי הטובים! הם ממש לא הרבה אבל אלה אנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות ועברנו דברים רצינים ביחד, שהוכיחו שהם חברים.. ולא ידפקו אותי ושהם גם לצידי גם שאני לא צודק.. תכלס הייתי מאחל לך חברים כאלה..

וחוץ מזה תפסיק כל פעם להגיד שלנשק דוגמנית בישראל זה לא משהו, כי הם ממש היו משהו והוא לא רק נישק אותם.. וחוץ מזה הבנתי את העיקרון של זה אז חלאס..

עכשיו אני מסכים עם זה לגמרי שיציאה לשטח וסרגים בעזראלי לא יעזור.. כי כמו שאמרת שהתחלת זה בא מעצמו, אז זה בערך מה שאני מרגיש אני לא מחפש להשיג כל בחורה שאני רק ירצה אבל שאני יוכל להשיג בנות ברמה סבירה, אבל העניין הוא שאני מרגיש שאני ממש ליד זה.. שוב זה כי אני לא איזה אוטיסט או חסר חברים, או מכוער, או לא משנה מה אין סיבה שאני לא יצליח.. אני רואה בנים שנראים הרבה פחות טוב ממני שמתנהגים כמו ילדים ועדין יש להם חברות, זה פשוט מרגיש לי שאני גם יכול ושזה לא כזה רחוק ממני או שאני צריך לעשות שינוי..

ובגלל זה זה נראה לי דבילי שאני צריך להחליף חברים, אולי אתה חושב שאתה חכם אבל תשאל אנשים מבוגרים 23 + בערך, הם יגידו לך שתמיד יש את זה שיש לו חברה בלי קשר לחברים.. למרות שבכלל החברים שלי בסדר והולך להם לא רע עם בנות..

לדעתי מה שמישהו אמר פה שלהתחיל אינטרקציה עם בנות זה יכול להיות טוב בתור התחלה..

וגם אתה אמרת זה לא קורה בלילה, וזה שתנשק במועדן זה בכלל לא עניין, מסכים איתך בקטע הזה!

אז אחרי כל החפירה,
    מה אתה מתכוון לעשות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני עוד לא בדיוק יודע בגלל זה שאלתי פה.

אבל להגיד שחייב ללכת עם בנים שמשיגים- חרטה! זה יכול לעזור אבל זה לא העיקר.
    ולהגיד שאין דבר כזה חברים- חרטה! אולי בשבילו חבר זה מישהו שיש לך אותו בפייסבוק, ולא שלושה ארבעה חמישה, אבל מה אני יגיד לו..

שאני מדבר עם בנות כמה משפטים ואני רואה שהם בגדול מתענינות או לפחות לא שמות עלי זין, ושכבר היה לי כמה מצבים, וידידות, וחברים שהולך להם סבבה עם בנות, אז לא נראה לי שזה כזה בעיה..

אבל אני מחכה לתשובה..
    נערך לאחרונה על ידי Mr.jhonson; 23-02-2012 בשעה 01:23.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect