נכתב במקור על ידי
Mr.jhonson
דבר ראשון קראתי את הכל
ו-tyler!
לפני העיקר של ההודעה אני יגיד לך שאני מבין את מה שאתה אומר שכדי להתקדם צריך ללכת עם בנים שהולך להם.. אבל אל תגזים ואל תלכלך אתה מדבר איתי פה על זה שיש משפחות שאפילו שם אין אמון.. וזה חבל, כי אצלי זה ממש לך ככה, וחברים שלי הטובים! הם ממש לא הרבה אבל אלה אנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות ועברנו דברים רצינים ביחד, שהוכיחו שהם חברים.. ולא ידפקו אותי ושהם גם לצידי גם שאני לא צודק.. תכלס הייתי מאחל לך חברים כאלה..
וחוץ מזה תפסיק כל פעם להגיד שלנשק דוגמנית בישראל זה לא משהו, כי הם ממש היו משהו והוא לא רק נישק אותם.. וחוץ מזה הבנתי את העיקרון של זה אז חלאס..
עכשיו אני מסכים עם זה לגמרי שיציאה לשטח וסרגים בעזראלי לא יעזור.. כי כמו שאמרת שהתחלת זה בא מעצמו, אז זה בערך מה שאני מרגיש אני לא מחפש להשיג כל בחורה שאני רק ירצה אבל שאני יוכל להשיג בנות ברמה סבירה, אבל העניין הוא שאני מרגיש שאני ממש ליד זה.. שוב זה כי אני לא איזה אוטיסט או חסר חברים, או מכוער, או לא משנה מה אין סיבה שאני לא יצליח.. אני רואה בנים שנראים הרבה פחות טוב ממני שמתנהגים כמו ילדים ועדין יש להם חברות, זה פשוט מרגיש לי שאני גם יכול ושזה לא כזה רחוק ממני או שאני צריך לעשות שינוי..
ובגלל זה זה נראה לי דבילי שאני צריך להחליף חברים, אולי אתה חושב שאתה חכם אבל תשאל אנשים מבוגרים 23 + בערך, הם יגידו לך שתמיד יש את זה שיש לו חברה בלי קשר לחברים.. למרות שבכלל החברים שלי בסדר והולך להם לא רע עם בנות..
לדעתי מה שמישהו אמר פה שלהתחיל אינטרקציה עם בנות זה יכול להיות טוב בתור התחלה..
וגם אתה אמרת זה לא קורה בלילה, וזה שתנשק במועדן זה בכלל לא עניין, מסכים איתך בקטע הזה!