עשיתי קורס בNLP ואני שוקל אם להמשיך למאסטר או ללכת לקורס קואצ'ינג.
אני עובד עם לקוחות בתחום הכושר והמטרה שלי היא לעזור להם לעבור את המכשולים ולהגיע למטרה שהצבנו בפניהם תחילה.
אין לי ספק שיש לכם הצעות חכמות ואני אשמח לשמוע אותם.
עשיתי קורס בNLP ואני שוקל אם להמשיך למאסטר או ללכת לקורס קואצ'ינג.
אני עובד עם לקוחות בתחום הכושר והמטרה שלי היא לעזור להם לעבור את המכשולים ולהגיע למטרה שהצבנו בפניהם תחילה.
אין לי ספק שיש לכם הצעות חכמות ואני אשמח לשמוע אותם.
|
|
הייתי ממליץ שתמשיך ב NLP
יש שמה כמה דברים שאני מסכים איתם...
אני אוהב ומשקיע בפילוסופיה הדאואיזית (פילוסופי סינית)
אני מתרגל מדיטציה כמובן
ו nlp אומרים שזה כאילו כמו דלת לעולם ה nlp או משהו בסגנון...
בקיצור הם תומכים בזה חוץ מי זה ש nlp זה תחום מעניין לדעתי
תן לי לשאול אותך כמה שאלות, מה למדת שלא ידעת קודם בקורס שעברת בNLP שעוזר לך לעזור ללקוחות שלך היום יותר טוב ממה שידעת בעבר להגיע למטרה שלהם בתחום הכושר?
עוד שאלה- אתה יודע מה מלמדים בקורס מאסטר פראקטישיונר ומה אתה חושב שאתה יכול להפיק ממנו כדי לעזור ללקוחות שלך טוב יותר ממה שאתה עוזר להם היום?
ושאלה אחרונה, תחום הקאוצינג הוא תחום נרחב, מה בדיוק אתה רוצה ללמוד ואיך אתה חושב שזה יביא אותך למטרה שהזכרת (לעזור ללקוחות לעבור את המכשולים ולהגיע למטרה שהצבתם בתחילת התהליך)?
ברגע שתענה לעצמך על 3 השאלות הללו פתרת את הבעיה שלך ומצאת כיוון.
קיבלת דעות מצויינות, דעתי מסתכמת בשלוש נקודות:
1) אם המטרה שלך היא לספק תוצאות ללקוחות שלך, אני הייתי הולך על קאוצ'ינג.
עם גם עברת קורס ב-NLP זה בכלל בונוס נפלא וזה רק יוסיף לשם שלך.
הנקודה שקאוצ'ינג מתבסס על תהליך ותוצאות ויחד עם זאת יותר מוכר כרגע מאשר NLP (למרות ששני התחומים הולכים ביחד המון פעמים). אם אני הייתי הלקוח שלך, היית מושך אותי הרבה יותר במידה והיה לך מתודולוגיה של אימון והשגת תוצאות מאשר כמה טכניקות ב-NLP. אם עברת קורס ראשוני ב-NLP והכשרה בקאוצ'ינג, זה בכלל היה קונה אותי.
2) אם כל עניין האימון מדבר אליך ואתה רואה את עצמך בהמשך הדרך כמאמן זה או אחר,
תחשוב על פסיכולוג ספורט.
3) עוד הערה חשובה, בכל הקשור לקאוצ'ינג (הרציני ולא החובבני), לרוב מדובר באנשים בעלי וותק מסויים או עבר מצליח בתחום כלשהו ולכן הם מסוגלים לאמן אנשים אחרים להצליח בו גם כן (כמו שיווק למשל) או באנשים בעלי ידע אקדמי ברמה כלשהי שבהמשך דרכם עוברים גם הכשרה בקאוצ'ינג במוסד זה או אחר (כמו תואר או שניים, אני לא סגור על זה, בפסיכולוגיה או תואר כלשהו בוינגייט ולאחר מכן הבוגר מבצע הסמכה בגוף לימודים אחר בקאוצ'ינג וכך הוא מסוגל למעשה להעביר תהליכי אימון ממוקדים בתחומו). ראוי שתתייחס לזה.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-02-2012 בשעה 18:15.
תודה לכולכם, אשמח לשמוע איפה אתם ממליצים ללמוד - אני יוצא מנקודת הנחה שכל אחד יגיד את המקום שלו , אז אני אשמח כשאתם ממליצים בחום על המקום שלכם גם תסבירו מה כל כך טוב ומיוחד שם.
כמה זמן כבר למדת NLP?
לדעתי תשלב בין NLP לקואצ'ינג, זה יקנה לך יתרון ממש עצום!