המוזיקה של אורטון מתנגנת ברקע אורטון צועד פנימה אם תחתונים בצבע שחור שכתוב עליהם אורטון באדום וחולצה שחורה עם תמונה של סיפור שיוצא ממנו צפע מצדדים של החולצה כתוב ויפר ומחסל האגדות באדום ובגדול באמצע החולצה בשילוב של אפור וצהוב RKO וכובע שחור שכתוב בו בלבן RKO אורטון מרים את הידיים שלו ויורד גשם של גצים הקהל מגיב גם בפופים וגם בהיטים לאורטון הוא ממשיך להתקדם לזירה בהליכה אטית עד שהוא נכנס לזירה הולך לחבלים עומד עליהם ואז עוד פעם מרים את הדיים שלו ויורד מהחבלים
אורטון לוקח מיקרופון ואומר: אני לא אוהב את זה שאני בטאג אם מישהו שהוא היחידי שניצח אותי פה בליגה במקום להיתקדם אחרי 5 פרקים אני נשאר באותו מצב בקרב זוגות השני שלי אחרי שניצחתי אחד בטאג אם הארדי אלוף הליגה עכשיו אני צריך לעמוד מול עוד שני מתאבקים שינסו לעבור אותי ואת המתאבק היחדי שניצח אותי? אין מצב שזה יקרה אני ומיז ננצח את HHH וגולדברג אבל אני לא מבטיח שזה יקרה בדרך נעימה!
דה מיז נכנס לזירה אם מיק ביד ואומר: אורטון אורטון אורטון.... אתה יודע למה אני ניצחתי אותך כי אני אוסום!!!!! אבל אם נשתף פעולה נהפוך אותם חבורה אם אגו גדול שלא יודעים כמה הם בדיחה!!!
אורטון:HHH וגולדברג תמיד שנאו אחד את השני אני ההיתי חלק באבולושן שזה קרה אני יודע אל מה אני מדבר עכשיו הם מנסים להיות טאג שהם יפסידו לנו הם יבינו שזה תמיד הישאר ככה!!!
מייקל קול קם מהשולחן שדרנים לזירה מסתכל למיז בפנים ואומר: מיז אתה בחיים לא תהייה כמו אחד משלושת המתאבקים שבקרב אתה אפילו לא צל של אחד המתאבקים ואתה אורטון אתה פעם הייתה אגדה היום אתה עוד מתאבק שרוצה הרבה ולא מקבל!!! HHH יכול לפרק אותכם לבד אבל אתם צודקים במשהו אחד אם גולדברג הוא לא יסתדר לשניים יש אגו עצום אם הם ילמדו להיסתדר אתם יכולים להגיד שלום!!!
אורטון אומר: מייקל קול אתה שדרן מסכן שמתאבקים בני 60 ניצחו אותך גם גרי לולר וגם ג'ים רוס אנחנו שניינו יכולים לנצח את HHH כמו שאני עשיתי בסוף אבולושן ועוד כמה פעמים... וגולדברג אני סומך על מיז שינצח אותו ואם לא אז איתי אז אני לא דואג לקרב יש לי את הנשק הסודי שיחשף עוד כמה דקות הוא גם ינצח את HHH וגולדברג זה יהיה שיתוף פעולה מושלם!!!
מיז: מייקל אתה יכול לקרוא לשני הגיבורים שלך זה לא יעזור לך כי אני דה מיז ואני אוסום
דה מיז תופס את קול לפינישר ומבצעה אותו תוך כדי אורטון עושה RKO לקול
גרי לולר:אם זה הנשק הסודי של אורטון אז יש מצב לניצחון
אורטון אומר: כן ג'רי זה הפינישר הסודי שלי ושל מיז
HHH עדיף לך לא לבוא לקרב!

ציטוט ההודעה