שלום לך.

אני מבין אותך מאוד, ומזדהה עם הרגשות שלך.
אני ממליץ לך לנסות לחפש חברים שדומים לך, ובוגרים כמוך, ולא פוגעים באנשים אחרים.
אני בטוח שתוכל למצוא לעצמך מספיק חברים. ורק שתדע - כל האלו שיש להם "חיי מסיבות" ויש להם חברים, זה הכל צביעות.
לרובם יש אלף-אלפיים חברים בפייסבוק, והם לא באמת מכירים אותם. אבל הם בכל זאת אומרים להם שלום במסיבות, כי זה נראה מגניב והכל.
הכל זה צביעות, אתה לא צריך מסיבות. וטיפוס כמוך לא יכול להנות ממסיבות, מפני שיש שם רק בבונים שמתנהגים כמו ילדים בני 8.
לגבי זה שעדיין לא הייתה לך חברה - גם זה בסדר. אני מבטיח לך שכמעט ולא הפסדת כלום. המון ילדים בגילך במצבך, וגם אלו שיש להן או היו להן בחורות, גם הם בדרך כלל בתולים וכו'. אין לך סיבה לדאוג.
אני ממליץ לך בחום להתעלם טוטלית מהילדים שעושים לך רע, ולהאמין בעצמך. אם הם אומרים לך שאתה חנון או משהו בסגנון, בגלל שאתה סגור ולא הולך למסיבות, תהיה אדיש אליהם. תראה שלא אכפת לך. ואתה יודע למה? כי אולי היום הם יוצאים הגברים של החברה הישראלית, אבל בעוד כמה שנים אתה תהיה איש מצליח, והם יגורו אצל ההורים ללא עבודה, וללא חיים. ולמה? כי בגיל הזה הם היו עסוקים בלהיות ליצנים בימי שישי בלילה מול בנות בעלות ערך עצמי נמוך, ואתה חשבת על החיים שלך.והנה משפט טוב לסיום - "היום תקרא לי חנון, מחר תקרא לי בוס". תחשוב על זה קצת. ולא משנה מה, תאמין בעצמך, ותעריך את עצמך. תגיד רק כמה שאתה טוב, וחכם, והם סתם ליצנים שתקועים בקיר. ואם אתה רוצה חיים, ריגושים, וחברים - לך לחבר'ה טובים, אל תלך בכוח לאלו שלא מעריכים אותך וששונים ממך. ושוב פעם - האמין בעצמך, תמיד.
שמח לעזור, רז.