קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איפה אתם בדרך כלל?
    על ידי -Niv- בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-05-2009, 16:30
  2. סקר|באיזה שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל?
    על ידי Knife Master בפורום סקרים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 18:18
  3. סקר קטן, מה אתם אוכלים בדרך כלל אחרי האימון?
    על ידי AND בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 15:06
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-07-2006, 17:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

איפה אתם מכירים את הבנות בדרך כלל? - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    זה בידיוק פיקאפ. ממתי פיקאפ זה לצאת לסארג'ים ולהטריד בחורות ברחוב כמו חסר חיים? לא רק שזה חסר טעם, אתה לא מפיק מיזה שום תועלת. הסיכויים שתמצא נקבות דרך חברים ונקבות אחרות הוא הרבה יותר גדול ממה שתמצא אם תתחיל עם 3000 בחורות כל יום, חצי מהן יסננו אותך כי הן עסוקות/ממהרות/במחזור והשאר מקסימום ימשיכו את זה קצת ויחתכו. במעט סארג'ים שעשיתי בחיים שלי משום דבר לא הצלחתי לפתח משהו, הן בסך הכל היו אנשות שישעשעו אותי ויעבירו לי את הזמן. והכמות לא נחשבת, האיכות כן. ועדיף להגיע עם מישהי איכותית למשהו רציני מאשר לקחת מ56563 נקבות מספר או נשיקה על הלחי ולחשוב שהשגת משהו מבלי שהכרת אותן לעומק.
    זה שאתה אמן פיתוי גרוע לא אומר שכולם כאלה , רוב הבנות האיכותיות והכוסיות והמדהימות שיש לי בחיים הכרתי מהרחוב , אפילו לא ממסיבה , ברחוב!
    אני אוהב שאנשים פה מכלילים ואומרים דברים בביטחון מטורף, 2 חברות (קשרים רציניים) שהיו לי התחילו ממספרים מהרחוב , נראה לי שאתה צריך להעלות
    את הגיים שלך ברמה כי נשמע שאתה עושה משהו לא נכון + הגישה שלך לגבי המשחק לא נכונה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

זה בידיוק פיקאפ. ממתי פיקאפ זה לצאת לסארג'ים ולהטריד בחורות ברחוב כמו חסר חיים? לא רק שזה חסר טעם, אתה לא מפיק מיזה שום תועלת. הסיכויים שתמצא נקבות דרך חברים ונקבות אחרות הוא הרבה יותר גדול ממה שתמצא אם תתחיל עם 3000 בחורות כל יום, חצי מהן יסננו אותך כי הן עסוקות/ממהרות/במחזור והשאר מקסימום ימשיכו את זה קצת ויחתכו. במעט סארג'ים שעשיתי בחיים שלי משום דבר לא הצלחתי לפתח משהו, הן בסך הכל היו אנשות שישעשעו אותי ויעבירו לי את הזמן. והכמות לא נחשבת, האיכות כן. ועדיף להגיע עם מישהי איכותית למשהו רציני מאשר לקחת מ56563 נקבות מספר או נשיקה על הלחי ולחשוב שהשגת משהו מבלי שהכרת אותן לעומק.
    אם אתה גרוע בלהתחיל עם בנות שאתה לא מכיר - זה לא אומר שמי שכן עושה את זה הוא חסר חיים.

"במעט הסארג'ים שיצאת" בלה בלה?
    די אחי. לא נתת לזה צ'אנס ואתה אומר שזה חרא. אולי הבעיה היא בזה שאתה עצלן מדי?

אני לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר להטריד בנות
    אני לא מטריד, אני ניגש אליה והופך את היום שלה לטוב יותר, מעניין יותר לא משנה אם היא רוצה אותי או לא.

תעשה מה שבא לך, אבל אם תתחיל עם 10 בחורות בחיים לא תוכל להשיג (רוב הסיכויים) את זאת שאתה באמת רוצה .

אני לא אומר שלהכיר בנות מהרחוב זאת השיטה היחידה, זאת לא. אבל ללא ספק זאת שיטה מעולה אם אתה רוצה להשיג בנות.
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 02-03-2012 בשעה 21:37.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    זה שאתה אמן פיתוי גרוע לא אומר שכולם כאלה , רוב הבנות האיכותיות והכוסיות והמדהימות שיש לי בחיים הכרתי מהרחוב , אפילו לא ממסיבה , ברחוב!
    אני אוהב שאנשים פה מכלילים ואומרים דברים בביטחון מטורף, 2 חברות (קשרים רציניים) שהיו לי התחילו ממספרים מהרחוב , נראה לי שאתה צריך להעלות
    את הגיים שלך ברמה כי נשמע שאתה עושה משהו לא נכון + הגישה שלך לגבי המשחק לא נכונה.
    אני בהחלט אמן פיתוי גרוע, וואלה אני אפילו לא "אמן פיתוי" שם מטומטם ופתאטי לדעתי.
    אני לא אומר שאתה לא יכל להכיר בחורות מדהימות ברחוב. כל עוד אתה לא בא בגישה של "סארג" ודופק לה משפטים מפגרים אין שום סיבה שלא יצא לך מיזה משהו. אני דיברתי על סארגים, ויש הבדל בין זה לבין להכיר מישהי ברחוב או במועדון.

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    אם אתה גרוע בלהתחיל עם בנות שאתה לא מכיר - זה לא אומר שמי שכן עושה את זה הוא חסר חיים.

"במעט הסארג'ים שיצאת" בלה בלה?
    די אחי. לא נתת לזה צ'אנס ואתה אומר שזה חרא. אולי הבעיה היא בזה שאתה עצלן מדי?

אני לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר להטריד בנות
    אני לא מטריד, אני ניגש אליה והופך את היום שלה לטוב יותר, מעניין יותר לא משנה אם היא רוצה אותי או לא.

תעשה מה שבא לך, אבל אם תתחיל עם 10 בחורות בחיים לא תוכל להשיג (רוב הסיכויים) את זאת שאתה באמת רוצה .

אני לא אומר שלהכיר בנות מהרחוב זאת השיטה היחידה, זאת לא. אבל ללא ספק זאת שיטה מעולה אם אתה רוצה להשיג בנות.
    נתתי לזה מספיק צ'אנסים עד שהבנתי שזה דפוק. "מעט" סארגים זה לא באמת כזה מעטף המעט הזה מתפרש על תקופה של שנה בערך, תאמין לי שאני יודע מה זה ומי בדיוק האנשים שעושים את זה. אף בנאדם שאני מחשיב אותו לגאון או במילים אחרות "מעלי" מעולם לא יצא לסארג'ים, טוב נו חוץ מבנאדם אחד. כנראה שזה אומר משהו.
    ויש הבדל גדול מאד בין לצאת לרחוב או לכל מקום אחר במטרה של להתחיל עם כמה שיותר בחורות לבין לצאת לרחוב ולהכיר מישהי חמודה על הדרך שאת זה אם זכור לי נכון לא ציינתי שאני לא עושה.

אני בהחלט אמן פיתוי גרוע, וואלה אני אפילו לא "אמן פיתוי" שם מטומטם ופתאטי לדעתי.
    אני לא אומר שאתה לא יכל להכיר בחורות מדהימות ברחוב. כל עוד אתה לא בא בגישה של "סארג" ודופק לה משפטים מפגרים אין שום סיבה שלא יצא לך מיזה משהו. אני דיברתי על סארגים, ויש הבדל בין זה לבין להכיר מישהי ברחוב או במועדון.

נתתי לזה מספיק צ'אנסים עד שהבנתי שזה דפוק. "מעט" סארגים זה לא באמת כזה מעטף המעט הזה מתפרש על תקופה של שנה בערך, תאמין לי שאני יודע מה זה ומי בדיוק האנשים שעושים את זה. אף בנאדם שאני מחשיב אותו לגאון או במילים אחרות "מעלי" מעולם לא יצא לסארג'ים, טוב נו חוץ מבנאדם אחד. כנראה שזה אומר משהו.
    ויש הבדל גדול מאד בין לצאת לרחוב או לכל מקום אחר במטרה של להתחיל עם כמה שיותר בחורות לבין לצאת לרחוב ולהכיר מישהי חמודה על הדרך שאת זה אם זכור לי נכון לא ציינתי שאני לא עושה.
    סארג' תופס קונוטציה שלילית פה בארץ כי אנשים שגרועים בפיקאפ מיסחרו את התחום כדי לעשות ממנו כסף והתלמידים שלהם אידיוטים , אבל זה שהם ככה לא אומר שכולם ככה , סארג'ים זה לא דבר רע למי שבאמת רוצה לצאת וללמוד איך לגשת , איך להתגבר על פחדים , איך לעשות דברים זורמים וספונטניים.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    סארג' תופס קונוטציה שלילית פה בארץ כי אנשים שגרועים בפיקאפ מיסחרו את התחום כדי לעשות ממנו כסף והתלמידים שלהם אידיוטים , אבל זה שהם ככה לא אומר שכולם ככה , סארג'ים זה לא דבר רע למי שבאמת רוצה לצאת וללמוד איך לגשת , איך להתגבר על פחדים , איך לעשות דברים זורמים וספונטניים.
    תראה, להתאמין בלהתחיל עם בחורות, זה לא דבר רע. אני אישית אוהב לקחת חברים שהם יותר ביישנים ופחות יודעים מה לעשות באיזור של בנות..לקחת אותם ולהתחיל עם בנות שהם לידי ולערב אותם בשיחה. זה כיף, זה כאילו סארג'. אבל אשכרה ללכת באמצע הרחוב באמצע היום ולעצור בנות באמצע החיים שלהם ולהציק להם..זה לפי דעתי קצת מוזר. יותר, לא קצת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה, להתאמין בלהתחיל עם בחורות, זה לא דבר רע. אני אישית אוהב לקחת חברים שהם יותר ביישנים ופחות יודעים מה לעשות באיזור של בנות..לקחת אותם ולהתחיל עם בנות שהם לידי ולערב אותם בשיחה. זה כיף, זה כאילו סארג'. אבל אשכרה ללכת באמצע הרחוב באמצע היום ולעצור בנות באמצע החיים שלהם ולהציק להם..זה לפי דעתי קצת מוזר. יותר, לא קצת.
    גם תלוי בסיטואציה, אם אתה אומר את מה שאתה רוצה להגיד מתי שצריך להגיד זה לא כזה מוזר. אם אתה בא למישהי עם שאלה לא קשורה לחיים כמו מי משקר יותר גברים או נשים או מתנה לידידה אז כן זה יהיה מוזר.
    דרך נורא נחמדה שאני אוהב "להתחיל" שיחה עם מישהי זה לדבר עם מישהו אחר עליה. סתם דוגמא שקרתה לי לפני יומיים בערך איזה ילדה כתבה בסמסים ובדיוק אני וחבר עמדנו לרדת מהאוטובוס וזה היה ליד איפה שהיא יושבת אז הוא שאל אותי איך זה שילדות כותבות כל כך מהר אסמסים (לא במטרה שהיא תשמע או להתחיל איתה סתם הוא דיבר על זה איתי) אז דיברנו על זה ולפעמים בנות מגיבות על זה כי אנחנו כאילו מדברים עליה אבל לא איתה שזה בערך המקסימום מאמץ שאני עושה בשביל "להתחיל" עם מישהי וגם אני עושה את זה כדרך אגב, אם היא מגיבה אז מגיבה ואם לא אז למי אכפת.
    יש עוד דרכים כמו "להתפרץ" לשיחה באמצע, ומנסיון (לא שלי, של כל מיני אנשים הזויים שהתפרצו לשיחות שלי) זה הדבר הכי CREEPY שיש ובמצבים כאלה הרבה יותר עדיף לעשות את מה שכתבתי למעלה.

זה שאלה של ראייה , מישהו ללא גיים , רוב הסיכויים שהבחורה תרגיש שהוא קריפי , מוזר , והוא באמת כזה רוב הסיכויים.
    אבל כשלמישהו יש גיים ממש טוב , הוא יודע בדיוק איך לסובב את הדברים ככה שהבחורה תהנה מזה ומכל התהליך , ולרוב זה גם מחמיא לה שמישהו מגניב מתחיל איתה.
    אני לא מדבר עכשיו על האנשים שהם CREEPS , בכל מקרה זה פשוט שאלה של ראייה , אני הגישה שלי היא חברותית וכייפית אני לא אשקר ואגיד שיש בנות שלא דוחות אותי למען האמת הרבה דוחות אותי , אבל אני לא חושב שזה בגלל שאני קריפי , אלא זה בגלל שהם בעצמם לא רגילות לזה שנופלים עליהם משום מקום וזה סיטואציה שלחלק מהבנות קצת לא נוחה , חלקם ביישניות , ומצד שני הרבה בנות אוהבות את זה וזורמות רצח , הרבה לפנינו גברים היו מתחילים עם נשים בכל צורה אפשרית , מי אנחנו שנפסול משהו כאילו אנחנו יודעים הכל , בסופו של דבר כל אחד עושה מה שהוא חושב שנכון לו , מי שאוהב סארג'ים וזה עובד לו שיעשה סארג'ים אולי הוא יכיר את אשתו בסארג' , זה לא שווה את זה? , ומי שקריפי , עצוב לי בשבילו ואני מקווה שהוא יוכל לתקן את עצמו

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אני מחזק את cat lover ו-gama, עושים סארגים כדי להתאמן על הבסיס, ובסיס זה חובה.
    מי שלא עושה סארג בשביל לחזק את הבסיס, יתקדם יותר לאט, כי סארג זה סוג של תרגול מרוכז (נגיד להתחיל עם 20 בנות).
    וזה עדיף על מדי פעם לפתוח 2-3 סטים.
    זה מאיץ את התהליך. ומי פה רוצה לבזבז זמן?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אני מחזק את cat lover ו-gama, עושים סארגים כדי להתאמן על הבסיס, ובסיס זה חובה.
    מי שלא עושה סארג בשביל לחזק את הבסיס, יתקדם יותר לאט, כי סארג זה סוג של תרגול מרוכז (נגיד להתחיל עם 20 בנות).
    וזה עדיף על מדי פעם לפתוח 2-3 סטים.
    זה מאיץ את התהליך. ומי פה רוצה לבזבז זמן?
    מזה "בסיס"?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מזה "בסיס"?
    זה אינדוודואלי האמת.
    מבחינתי זה היכולת להיות בסט (של 1 2 23 זה לא משנה) ולהיות מפוקס מבלי מחשבות מיותרות של "מסתכלים עליי" "אולי היא תדחה אותי" "קשרעיןקשרעיןקשרעין"

מפה אתה כבר מתקדם, לומד טכניקות ושיטות, כל אחד בדרכו שלו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו זה בטחון עצמי
    בטחון עצמי בונים בדרך אחרת ולא מטרידים עוברות אורח בעזריאלי
    לא יצאתי לסארג'ים והדבר האחרון שעובר לי בראש זה שמסתכלים עלי או וואטאבר
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2012 בשעה 16:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אני מכיר הרבה אנשים עם בטחון עצמי גבוה, אבל כשהם רואים כוסית הם לא מצליחים לגשת.

מסקנה - בטחון עצמי בשביל לגשת לבנות בונים כשעושים את זה שוב ושוב.

איך בונים את הבטחון העצמי שאתה מדבר עליו? אשמח לשמוע
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני סומך על החברים שלי, בקשר לכל דבר בחיים שלי, הצלחות שלי, נשים, והכל.
    ככה זה חברים, אין צורך להסביר מעבר לזה.
    ולא, אני לא חבר של סלברטיז, אני חבר של אנשים שאוהבים ריגושים, להנות, לזיין, להתפרע ולעשות כמה שיותר צחוקים. יודע מה, אם זה יעזור לך..אז כן, אני חבר של סלברטיז.
    למה כול הזמן אני מקבל את התחושה שאנשים שמדברים על הדברים האלה הם לא באמת כאלה?
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 05-03-2012 בשעה 17:08.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כנראה בגלל שהחברים שלך הם לא כאלה? האנשים שאני מסתובב איתם הם אנשים שלא נהנים לשבת בפאב על בירה. זה משעמם. אנחנו אוהבים לגשת לבר, לקנות כוס של משו או להגיע מתודלק מהבית ולהתחיל לעשות שטויות. אם אנחנו מגיעים למצב שיש בנו
    ליד, או שיש איזה התפחות כל שהי..אז קופצים על ההזדמנות ויאלה בלאגן!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    אני מכיר הרבה אנשים עם בטחון עצמי גבוה, אבל כשהם רואים כוסית הם לא מצליחים לגשת.

מסקנה - בטחון עצמי בשביל לגשת לבנות בונים כשעושים את זה שוב ושוב.

איך בונים את הבטחון העצמי שאתה מדבר עליו? אשמח לשמוע
    שוב פעם כתבתי פה מדריך ומחקתי אותו

בכל מקרה אנשים הם נורא מושפעים מהסביבה שבה הם גדלו ועם מי שהם מסתובבים
    ברגע שאתה מקיף את עצמך באנשים שהם מעליך או לפחות ברמה שלך אתה אוטומטית תעלה את עצמך שלב אחד קדימה והבטחון העצמי שלך יעלה אוטומטית. לאט אבל בטוח. הקטע בכובעים ובחננות שהם מפחדים ממשהו שונה ומעדיפים למצוא בתולים כמוהם ולסרג' איתם בעזריאלי כמו חבורה של חסרי חיים

למשל, מי שיהיה במעגלים חברתיים כמו של הבחור מלמעלה ויעשה את אותם הדברים שהם עושים, סביר להניח שיהיה לו יותר בנות בחיים ויותר בטחון עצמי מאשר זוג כובעים שחיים במרדף אחר כוס וציצי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2012 בשעה 17:36.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,490 | הודעות: 8,203,083 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect