תגידו איפה אתם מכירים את הבנות שלכם לרוב?(יעני אלו שיוצא לכם מהם משהו ולא כאלו שסתם דיברתם איתם)
תגידו איפה אתם מכירים את הבנות שלכם לרוב?(יעני אלו שיוצא לכם מהם משהו ולא כאלו שסתם דיברתם איתם)
|
|
חברים משותפים, מסיבות, אינטרנט וסתם כאלה שמתחילות איתי במקומות אקראיים ואני מחליט לזרום
ועוד פעם חברים משותפים. הכלי הכי חזק להכיר בנות איכותיות הוא למשוך אליך איכות
כמו שטיילר אמר, מחברים. ככה זה בדרך כלל.
בעזריאלי, באוטובוסים, ברחוב, דרך חברים.
אל תסתמך על להכיר מחברים.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
כמה בנות חברים שלך כבר יכולים להכיר לך?10?
מתוכם תשיג אחת , אולי 2?
מה שטיילר אומר זה יפה, מן הסתם שאם אתה רוצה להצליח במשהו, כדאי שתמצא אנשים שכבר הצליחו \ שואפים לזה.
אבל להסתמך רק על מעגלים חברתיים זה לא מספיק . (תלוי לאן אתה שואף כמובן)
אלא אם כן אתה חבר של סלברטיז
אני סומך על החברים שלי, בקשר לכל דבר בחיים שלי, הצלחות שלי, נשים, והכל.
ככה זה חברים, אין צורך להסביר מעבר לזה.
ולא, אני לא חבר של סלברטיז, אני חבר של אנשים שאוהבים ריגושים, להנות, לזיין, להתפרע ולעשות כמה שיותר צחוקים. יודע מה, אם זה יעזור לך..אז כן, אני חבר של סלברטיז.
אז, סליחה על הבורות, מה אתם עושים בפורום פיקאפ אם אתם רוצים להכיר בנות רק דרך מעגלים חברתיים..?
כאילו מה הקטע? איפה הפיקאפ בכל התמונה?
די.
בנות דרך חברים זה מעולה וזה טוב רק אם יש לך חברים שמכירים מלא בנות.
אם אין לך חברים כאלה, אתה עדיין יכול להכיר בנות בכמויות. כמו שאני עושה.
אני לא הצטרפתי לפורום במטרה להשיג יותר בנות או זיונים. לא רע לי אם ההשיגים שיש לי היום.
הצטרפתי לפורום כי יש פה אנשים שיש לך מידע מאד חשוב והם בחרו לחלוק את המידע הזה ואת הנסיון שלהם פה בפורום. הפורום הזה חינמי, אז על אחת כמה וכמה שאני יצטרף ויקח מהחומר הזה אליי..כל עוד אני לא מפריע להם מן הסתם.
זה בידיוק פיקאפ. ממתי פיקאפ זה לצאת לסארג'ים ולהטריד בחורות ברחוב כמו חסר חיים? לא רק שזה חסר טעם, אתה לא מפיק מיזה שום תועלת. הסיכויים שתמצא נקבות דרך חברים ונקבות אחרות הוא הרבה יותר גדול ממה שתמצא אם תתחיל עם 3000 בחורות כל יום, חצי מהן יסננו אותך כי הן עסוקות/ממהרות/במחזור והשאר מקסימום ימשיכו את זה קצת ויחתכו. במעט סארג'ים שעשיתי בחיים שלי משום דבר לא הצלחתי לפתח משהו, הן בסך הכל היו אנשות שישעשעו אותי ויעבירו לי את הזמן. והכמות לא נחשבת, האיכות כן. ועדיף להגיע עם מישהי איכותית למשהו רציני מאשר לקחת מ56563 נקבות מספר או נשיקה על הלחי ולחשוב שהשגת משהו מבלי שהכרת אותן לעומק.