יוצא לי כמעט תמיד או שניצלים או פסטה של ברילה (מרובת חלבונים) עם בולונז
יוצא לי כמעט תמיד או שניצלים או פסטה של ברילה (מרובת חלבונים) עם בולונז
|
|
חזה עוף נקי מהקצב עם סלט ופרוסת לחם מלא אם בחיטוב
אם במסה עם אורז/פסטה/כוסמת/קינואה / כל פחמימה איכותית אחרת וירקות מאודים או רגילים או בלי תלוי בחשק...
ד"א ספטה אין בה חלבונים עם כל החומצות אמינו , לאחר אימון עדיף לך לאכול חלבון מלא למרות שזה תלוי באמינו החופשיים בדם שהם ישלימו אחד את השני אבל לא הייתי מסתמך על זה
נערך לאחרונה על ידי Moshe; 05-07-2007 בשעה 09:23.
לחמניה מחיטה מלאה, טחינה, טונה, חסה ועגבניה.
אחרי אימון לא הייתי אוכל טחינה אלא אם בא לפני זה שייק חלבון
חביתה עם טונה
חזה עוף
מקמבן לפעמים משו עשיר בחלבון
מג"ב שכם
חביתה עם טונה
לפעמים חזה עוף
מה כולכם מזיינים ת'מוח "סלטים" "ופחממות" או "משהו עשיר בחלבון" י'מכוערים מה אתם משחקים אותה כל אחד כשהוא רעב טוחןן לו איזה באגט פרגיות או איזה משו טוב אחר אז חלאס לשחק אותה איזה מאמני כושר שמבינים ופותחים סקרים על מה אוכלים אחרי אימוןן וכל הזיןן הזהה, איזזה מושפעים באמא שללי!
מה מה הם מזיינים את השכל אחד שרוצה אוכל תמיד ככה כל האחד שמפתחים גופות ניראה להם שהם טוחנים דוריטוס בגטים ובמבה ?
בחיאת , אחד שאוכל בגט פרגיות כמוך כמו שניראה לי כל החיים שלו ניראה כמו זין וכולו שומנים
נערך לאחרונה על ידי MaSter_Dj; 07-07-2007 בשעה 21:41.
טובה במים עם 3 פרוסות לחם.
חטיף חלבון מיד אחריי אימון וכעבוק חצי שעה ביצים,גבינה,סלט ושני פרוסות לחם שיפון
או חזה עוף סלט ושני פרוסות לחם שיפון
אתה צודק אתה יכול לחשוב מה שנראה לך אומנם אין לי גופה כמו שכולכם מתארים שיש לכם אבל יש לי אחלה גוף וזאת דעתי, אתם רושמים כל מיני מאכלים כאלה שספק עם מישו נוגע בזה בכלל,חלבונים וכל הזיוני מוח האלה וזה מה שמעצבן שאתם לא מודעים למה שאתם רושמים על עצמכם תתעמלו בכיף שלכם מה אכפת לי שיתחרמנו עליכם בנות ותזיינו להם ת'צורה אבל אל תחושו כמו איזה אליענה ההוא השור הזה..