|
|
תחשבו מה היה קורה אם הרוב היו ערבים במדינה. סליחה לא ערבים, שינקס. אז תחשבו מה היה קורה אם הרוב היו לא יהודים במדינה.
זוהי מדינה יהודית. היינו מאבדים את מה שמייחד אותנו. את מה שעושה אותנו עם מיוחד וארץ מיוחדת.
אם כל אחד היה בא, היו שליטים אחרים ולא יהודים, בסוף זה היה גם פוגע בנו.
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
בקרוב מאוד גם המהגרים הלא חוקיים מסודן (שרובם סוחרי סמים, אנסים, רוצחים וגנבים) יעשו פה ילדים וירצו "להשאר פה כי יש להם משפחה וילדים" ואתה תראה שישאירו אותם כמו גדולים. והם יהיו פה רוב יחד עם הערבים והמדינה המעפנה שלכם תקרוס בגלל טמטום. ואחרי 10 שנים הילדים שלהם יבואו בטענה שהמדינה הייתה שלכם להם וגנבו להם אותה בדיוק כמו הערבים. אבל המדינה המעפנה הזאת לא תעשה כלום כי הם חבורה של נקבות ש100 שמאלנים מצפון ת''א שולטים בה.
אם אני מהגר לא חוקי לארה''ב או לכל מדינה שפויה אחרת ועושה שם ילדים מעיפים אותי בבעיטה משם ולא מעניין אותם מה הסיפור שלי. פה זה לא ככה והם מנצלים תפיגור של הממשלה המפגרת הזאת
אבל המדינה לפי התנ''ך היא הארץ הקדושה והמובטחת שלנו,
וחוץ מזה אנחנו הצלחנו להילחם בכל העמים שהיו פה, אז למה שהם יבואו ויקחו לנו את מה שיש...?
למה שאנחנו ניתן להם לגור פה אחרי כל מה שהם עשו לנו? הם לא נותנים לנו לגור בארץ שלהם ותאמין
לי שאנחנו עוד יותר רחמנים וטובים מהם. אנחנו נותנים להם לגור פה.
אבל יותר מזה הם לא צריכים.
כדורגל בשכונה ....
אבל מי אמר שהתנ"ך צודק? הטיעון הזה לא טוב כי לפי הקוראן הארץ הובטחה להם על ידי מוחמד ואלוהים.. אז זה פסול..
ומי אמר שהסיפורים האלו נכונים? אולי תמיד היינו כאן עד שלקחנו מזוודות וטסנו לאירופה?
האמת שגם להם מגיעה מדינה כי נטשנו את הארץ הזאת, ואז חזרנו ודרשנו אותה לפי ספר כלשהו.. ההבדל שאנחנו עזבנו את הארץ לפני אלפי שנים, הם גרו בארץ הזאת משעזבנו ועד היום.
אני לא מצדיק אותם או משהו ואני גם לא שמאלני, זה רק הודעה שמוכיחה שהטיעונים שלך חלשים.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אז נגיד וכבשנו להם מי ישמע ביג דיל..ארה''ב רוסיה וכל מיני מעצמות למינהן כובשות שטחים על ימין ושמאל והעולם שותק. כי מי שיתעסק יתרסק.
ישראלים זה עם של פראיירים מדינה שפויה אחרת הייתה מוחקת את אירן וכל מיני ארצות דומות מהמפה על מה שהם עשו לישראל
חוטפים לנו חיילים, מחזירים אותם בארונות קבורה ואתם עוד נותנים להם מה שהם מבקשים..חח פראיירים
אהה לזה חיכיתי.. "לפי התנ"ך".. אז זאת עוד מלחמת דת מסריחה ומיותרת של "זה רשום בספר הקדוש שלנו! זה בטח אמיתי!"
תפסיקו להאמין לכל מה שרשום בספר הזה, זה סתם גורם לבלאגן ומוריד מהIQ שלכם
זה שארה"ב ורוסיה עושים את זה זה הופך את זה לבסדר? ובואי, תמחקי את איראן, נראה אם צפון קוריאה ורוסיה לא יכנסו באמאמא שלך..
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 06-03-2012 בשעה 17:05.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
טוב אני כבר יודע שזה לא יוביל למקומות נכונים...
אבל לגבי הטענה שלי שהמדינה היהודית שלנו ולא של הערבים,
אני לא ימני קיצוני או משהו כזה,
אבל יש ערבים שגרים במדינת ישראל
אז למה שאנחנו לא נגור אצלם? מה רע?
ואחרי כל מה שהם עושים לנו הדבר האחרון שאני רוצה זה שהם עוד יהפכו לראשי ממשלה ולנשיאים שלנו..
עם זה אתה מסכים..?
כדורגל בשכונה ....
ברור שהם ברחו, כי הם חכמים, הרי מי רוצה להישאר כבוש ולחיות לפי תנאים וחוקים שמישהו פתאום בא וקבע?
אם זה שירצה להיות ראש ממשלה/נשיא הוא לא קיצוני, בן אדם טוב, לא גזען והדעות שלו חכמות ויובילו את המדינה למקומות טובים לא אכפת לי מאיפה הוא בא או מה הדת שלו.
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 06-03-2012 בשעה 17:07.