|
|
איך זה בדיוק מייצג את מדינת ישראל? זה המנון של הלאום היהודי.
איך בדיוק פלשתינים, דרוזים, בהאיים, נוצרים ומוסלמים שחיים בארץ אמורים להתחבר לנפש יהודי הומיה? יותר מזה, גם יהודי לא חייב להתחבר להמנון כזה.
אני מתחברת להמנון, אני מרגישה שהוא רלוונטי לגבי-אז אני אשיר אותו. מי שלא מרגיש את אותו הדבר לא צריך לשיר אותו, פשוט מאוד.
נראה לך הגיוני שאם תיסע לגור בגרמניה יכפו עליך לשיר את ההמנון הגרמני?
מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית, לא רק מדינה של יהודים. להגיד שכל מי שלא מתחבר ל"התקווה" לא צריך לגור פה זה משפט מגוחך לפי דעתי.
מאיפה אתה קובע שהסיכוי ש"פלשתינאי שקול בדעתו" יעלה לשלטון הוא אפסי?
ואם אני קובעת שהסיכוי שאישה שקולה בדעתה תעלה לשלוט הוא אפסי ולכן מתוקף סיכוי זה אסור לאפשר עלייה של נשים לשלטון?
אי אפשר להיות דמוקרטי כשנוח לך. על פי החוק לא יכול להיבחר לכנסת אדם ששולל את קיומה של ישראל כמדינה יהודית דמוקרטית- וזה אמור להספיק כדי למנוע את כל מה שאתה מדבר עליו.
למה שהפלשתינים ישירו את התקווה?!
למה צריך לחייב מישהו להרגיש רגש אתני? יהודי לא חייב לאהוב את המדינה בשביל לחיות בה, הוא לא חייב להרגיש רגש לאומי כדי לשרת בצבא.
הפלשתינים רואים את עצמם ישראלים, אין שום סיבה שהם ירגישו שייכים ללאום היהודי.
אותם יהודים שאתה מדבר עליהם ראו את עצמם שייכים ללאום הגרמני ולדת היהודי, ככה שאין שום הקבלה בינם לבין הפלשתינים בארץ.
לפי מה שאני יודעת ישראל מתיימרת להיות מדינה דמוקרטית (לעומת מדינות ערב).
אם אנחנו דמוקרטים, אז לפלשתינים יש בדיוק את אותם הזכויות שיש לך.
לא כי אנחנו "נחמדים", "רחמנים" או "טובים", אלא כי אנחנו דמוקרטים.
מבחינה היסטורית- חלק מהערבים ברחו, חלק גורשו, חלק עזבו.
להגיד שלא מתנכלים לערבים בארץ זו היתממות.
איפה את רוצה לגור?
שוב פעם, תזכור שמדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית על פי החוק. אל תשווה אותנו לסוריה או לעיראן.
יש לנו מדינה פח זבל שמפקירה חיילים בשטח ונותנת לעולם להחזיק אותה בביצים בגלל כמה ערבים מסכנים שעושים מה שבא להם ועובדים על כל העולם ואשתו,
הממשלה שלנו מורכבת מפישרים שפועלים לפי החליל של החרדים, ושל עוד 50 שמאלנים מניאקים שמכתיבים לממשלה מה לעשות.
אפילו לבעוט כמה כושים סודנים מהארץ אין לנו ביצים, אז וואלה מגיע לנו שאיראן תמחק את המדינה הזו, במילא אין לה עתיד.
מה מדינה נורמאלית הייתה עושה?
1. שמה זיין על העולם, הם אומרים אנחנו עם כיבוש? אנחנו מסכימים איתם, אומרים את האמת בפנים, כבשנו פה את הפאקינג אזור וזה לא עניין של שום מדינה אחרת
2. ערביי ישראל- לא טוב לכם? עופו לעזה, אתם מיעוט פה ואתם יכולים לקפוץ לנו, בצרפת ברגע שהערבים פוצעים פה על הממשלה הם מקבלים שתי סטירות ובעיטה בתחת.
3. חטפתם חייל? יפה מאוד, האסירים שאנחנו מחזיקים לא מקבלים טלווזיה , לא סיגירות, וחיים על אורז ומים
העם שלנו מתיימר להיות "טוב לב" בגלל כל מיני אירועים היסטורים ומנוהל על ידי דוסים שעושים פה מה שבא להם וצוחקים על המדינה
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
סוף סוף מישהו שאומר את האמת ולא מאמין לתעמולה השקרית של הממשלה, הדוסים והשמאלנים.
מדינה שלא יכולה לדאוג לעצמה אין לה עתיד והיא תימחק מהמפה או תקרוס ותהיה פה מלחמת אחים כבר עכשיו חילונים ודוסים מתנגשים אחד בשני..עוד 10 שנים תהיה פה אנרכיה וכאוס
בכל מדינה שפויה מפחדים לנשום ליד חיילים קרביים (ראה ערך מארינס בארה''ב) ופה כמה ערבים מכפכפים אותם והם שותקים כמו טטלה. במקום אחר היו מרססים אותם לתוך בורות וקוברים תאמא הערביה השרמוטה שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-03-2012 בשעה 19:28.
ליהודים היו שתי מדינות אוטונמיות בשטח הזה לאורך ההיסטוריה,
הגלו אותנו ועכשיו חזרנו.
הערבים מצידים יכולים להשאר פה,
בורחים? שיברחו.
הם יכולים להשאר פה בכפרים שלהם ואף אחד לא יפריע להם.
יותר מזה, הם יחיו חיים הרבה יותר טובים תחת שלטון ישראלי,
מאשר תחת שלטון דקטטורי.
אז מה הבעיה פה?
אללה הגדול אמר להם להביא לנו ת'אדמה הזאת,
אז זהו - מצידי זה אומר הכל
אללה אמר, מי אנחנו שלא נבצע?
One Shot - One Kill
אני חושב שיעל צודקת.
נערך לאחרונה על ידי יגאל12; 06-03-2012 בשעה 21:12.
אני אשית מסכים עם יעל. לפי דעתי אין להכריח או לדרוש לשיר את המנון מדינת ישראל מאדם שמרגים שההמנון לא נוגע אליו או סוטר את עדתו. אני רוצה להזכיר לכולם שבמדינת ישראל אין רק יהודים וישראלים אלא יש בה אנשים מעדות רבות ומנהגים שונים ממה שכן נהוג לעשות. נכון לעכשיו מדינת ישראל פתוחה לרווחה לכל אזרח בעולם שמעוניין או רוצה לגור בה אז אי אפשר לדרוש מכל אזרח בישראל לשיר את המנון מדינת ישראל.![]()
זאת דעתי היא לא בהכרח צודקת כי דעה לא מוכיחה שום דבר ויכול להיות שחברי חושב אחרת.![]()
נערך לאחרונה על ידי יגאל12; 06-03-2012 בשעה 21:10.
היטלר סחף את כל עמו לרעה בזכות תכונתו המיוחדת של דמוקרטי "כוח שכנוע". ולפי דעתי אין להשוות את היטלר למדינת ישראל או להדמוקרטיות שבישראל. כי פעם היה מצב כלכלי מאוד קשה אז העם היה צמא לפתרון או להצעות שיעזרו לעם להחלץ מהמצב הקשה ששרר פעם ובגלל זה האזרחים והאנשים הדמוקריים נטו להסכים להצעתו של היטלר
נערך לאחרונה על ידי יגאל12; 06-03-2012 בשעה 22:06.